Lacy Leadership

Success is Near

miten hankkia kilpailluille ostajille Monnisi

älä tuhlaa aikaasi ja rahaasi. Anna kun autan sinua vihdoinkin tekemään voittoa monniviljelyllä. Klikkaa tästä nähdäksesi, miten voin auttaa. jokaisella torilla on ainakin myyjä, ostaja ja keino, jonka kautta tavarat pääsevät ostajille. Monniviljelyssä välikissat ovat kanava, jonka kautta pöytäkokoiset monnit pääsevät bulkkiostajille ympäri maata. Tämä johtuu siitä, että tuotantopiste on aina kaukana paikasta, jossa kissakaloja […]

älä tuhlaa aikaasi ja rahaasi. Anna kun autan sinua vihdoinkin tekemään voittoa monniviljelyllä. Klikkaa tästä nähdäksesi, miten voin auttaa.

jokaisella torilla on ainakin myyjä, ostaja ja keino, jonka kautta tavarat pääsevät ostajille. Monniviljelyssä välikissat ovat kanava, jonka kautta pöytäkokoiset monnit pääsevät bulkkiostajille ympäri maata. Tämä johtuu siitä, että tuotantopiste on aina kaukana paikasta, jossa kissakaloja myydään. Myöskään monniviljelijät eivät ole järjestäytyneet tarpeeksi, jotta ostajat saataisiin yhdistettyä suoraan eri puolilta maata.

monniviljelyn tuotantoprosessi saadaan päätökseen vasta, kun viljelijät voivat myydä kalansa oikealle ostajalle(oikeille ostajille). Liiketoiminnan jatkuvuus riippuu niin paljon siitä, miten pystyimme markkinoimaan aikaisempia tuotantojamme. Omien havaintojeni mukaan yksi niistä asioista, jotka lannistavat monniviljelijöitä eniten, on kilpailukykyisten ostajien puute, jotka ostavat kalansa milloin tahansa.

tarve altistaa monniviljelijät keinoille saada kilpailukykyiset ostajat tuotteilleen tulee tärkeäksi sen vuoksi, mitä viljelijät joutuvat käymään läpi tuotantoprosessin lopussa. Jotkut välikädet ovat yksilöineet tiettyjä alueita, joilla kissakaloja tuotetaan, jotta maanviljelijöitä kohdeltaisiin heidän haluamallaan tavalla. Sinun täytyy tietää, miten monniviljelijät kärsivät näiden välikäsien käsissä, kun kissakalojen kysyntä laskee hieman markkinoilla. Tässä muutamia vinkkejä siitä, miten mennä noin saada parhaat ostajat tavaroillesi.

  • älä varastoi enempää kuin rahasi riittävät, jotta et joudu myymään väärään aikaan.
  • älä odota, kunnes rahasi loppuvat, ennen kuin alat markkinoida kalojasi.
  • varmista, että alat markkinoida kalojasi kaksi viikkoa ennen kuin ne ovat myyntivalmiita. Koskaan ei ole kiire myydä.
  • varmista, että tiedät kalasi koot, jotta voit ottaa yhteyttä oikeaan ostajaan. Häviät enemmän myymällä väärälle ostajalle.
  • ota yhteyttä mahdollisimman moneen ostajaan — myös kaukana paikkakunnaltasi oleviin. Tämä voidaan saavuttaa jatkuvilla yhteyksillä muihin viljelijöihin oman paikkakunnan ulkopuolella.
  • jos olet iso viljelijä, varmista, että tilallasi on erikokoisia monneja, jotta mahdollisuutesi saada kilpailukykyisiä ostajia paranevat.
  • luotolla myymisen sijaan voi alentaa hintalappuaan enintään 10 nairaa ja saada rahansa.
  • älä koskaan myy kalojasi kysymättä muilta viljelijöiltä kalan nykyhintoja markkinoilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.