Lacy Leadership

Success is Near

miten asentaa kattoviemäri

mikä on kylmä katto? kylmäkatto on yksi talojen parista eri kattorakennevaihtoehdosta, jotta ne eristettäisiin tehokkaasti. Myös joskus kutsutaan kylmä kannen katto, se on katto, jossa eristys istuu suoraan päälle katon kipsilevy, yleensä kätkeytyneenä lattian orret. Muu katto rakennetaan sitten sen yläpuolelle, mukaan lukien kansikatto ja kattokalvo. Joskus ohut kerros eristys on myös lisätty alla orret […]

mikä on kylmä katto?

kylmäkatto on yksi talojen parista eri kattorakennevaihtoehdosta, jotta ne eristettäisiin tehokkaasti. Myös joskus kutsutaan kylmä kannen katto, se on katto, jossa eristys istuu suoraan päälle katon kipsilevy, yleensä kätkeytyneenä lattian orret. Muu katto rakennetaan sitten sen yläpuolelle, mukaan lukien kansikatto ja kattokalvo. Joskus ohut kerros eristys on myös lisätty alla orret päälle kipsilevy, mutta yleensä se istuu mukavasti välillä. 50mm (minimi) ero on edellä vaadittujen eristys. ennen kuin koko katto menee, jotta voidaan varmistaa, että siellä on tarpeeksi ilmanvaihtoa niin, että kondensaatiota ei saa rakentaa. Kylmä katto järjestelmät ovat enemmän suosittu vuonna kylmempi alueilla, koska ne auttavat estämään ei-toivottuja vuotoja tai vaurioita, erityisesti silloin, kun lunta tai jäätä on säännöllinen tapahtumia.

Miten kylmä katto toimii?

kylmä katto tarjoaa taloon hyvän eristyksen, eli sen alapuolella olevat huoneet pysyvät lämpimämpinä kuin ylhäällä oleva tila. Lämmin tai kostea ilma pystyy nousemaan katon läpi ja sen yläpuolelle katon sisällä olevaan ilmanvaihtotilaan ja kiertämään ulos sen sijaan, että se aiheuttaisi tiivistymistä. Tämä ilmanvaihtotila on erittäin tärkeä kylmäkannen katolle, koska muuten, kun lämmin ilma kulkee läpi ja muuttaa lämpötilaa, jos se ei pääse ulos, se tuottaa vesipisaroita, jotka voivat sitten vahingoittaa kattoa. Tämän vuoksi eristeen yläpuolelle suositellaan vähintään 50 mm: n rakoa, jotta ilmankierto olisi mahdollista.

mitkä ovat kylmän katon tärkeimmät hyödyt?

vaikka kylmäkannen asennus voi vaatia enemmän työtä kuin lämpimän katon asennus (jos sitä sovelletaan olemassa olevaan taloon), on tämän kattotyypin huomioon ottamisessa monia etuja, kuten:
• hyödynnät muuten hukkaan menevää tilaa kattotuolien välissä.
* se ei vaikuta rakennuksen korkeuteen, joten se voi olla kätevä, kun otetaan huomioon ovikynnykset jne.
• se on todella helppo asentaa uusiin rakennuksiin ja on laajalti suosittu.
• se on halvempi kuin lämmin katto.

kylmät kattojärjestelmät ja kylmä sää

toinen huomattava hyöty kylmästä kattorakenteesta on se, että se on erinomainen valinta, jos asut kylmemmässä ilmastossa, jossa voi olla usein lunta tai jäätä talven aikana. Koska eristeen yläpuolella oleva ilma on viileämpää kuin alla olevissa huoneissa, se tarkoittaa, että lumi ei laskeudu katolle ja alkaa heti sulaa kuin lämpimässä kattojärjestelmässä. Kun sulaminen kestää kauemmin, jääpatojen syntymisen todennäköisyys on pienempi. Jääpadot aiheuttavat lisäpainetta katon runkorakenteeseen ja voivat tarkoittaa vuotoja tai vaurioita, jotka vastaavat kalliita korjauksia. Kylmä kattorakenne voi myös vähentää kosteutta ja kosteuteen liittyviä kysymyksiä, mikä tarkoittaa vähemmän mahdollisia ongelmia kosteuden sisällä kotona.
jos etsit materiaaleja kylmän katon rakentamiseen, täällä Pakkasviemäröinnissä toimitamme kaiken tarvittavan, jotta salaojitus on huippukunnossa ja kestää ajan. Jos sinulla on kysyttävää katto-tai lattiakaivoistamme, ota yhteyttä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.