Lacy Leadership

Success is Near

miten aloittaa Kotiopetus: suunnittelu Kotikouluvuosi

tämä viesti voi sisältää linkkejä ulkoisille verkkosivustoille, mukaan lukien affiliate-linkit. Lisätietoja, Katso my disclosure policy. kotikoulutusvuoden suunnittelu voi olla superyksinkertaista, kun tietää perheelleen parhaat menetelmät, saa parhaat työkalut ja saa tarvitsemansa suunnittelutuen. Let ’ s saada vuosi suunniteltu ulos oikealla tavalla, jotta voit alkaa hoivata Oman kotikoulun! kuten sanonta kuuluu, kaiken hyvän on tultava tiensä […]
miten kotikouluvuosi, miten aloittaa kotikouluvuosi, miten kotikouluvuosi, miten suunnitella kotikouluvuosi, miten suunnitella kotikouluvuosi, miten suunnitella kotikouluvuosi, miten kotikoulujen suunnittelu, kotikoulun suunnittelu, kotikoulun suunnittelu, kotikoulun suunnitteluohjeet, kotikoulun suunnitteluohjeet, hope in kaaos
tämä viesti voi sisältää linkkejä ulkoisille verkkosivustoille, mukaan lukien affiliate-linkit. Lisätietoja, Katso my disclosure policy.

kotikoulutusvuoden suunnittelu voi olla superyksinkertaista, kun tietää perheelleen parhaat menetelmät, saa parhaat työkalut ja saa tarvitsemansa suunnittelutuen. Let ’ s saada vuosi suunniteltu ulos oikealla tavalla, jotta voit alkaa hoivata Oman kotikoulun!

kuten sanonta kuuluu, kaiken hyvän on tultava tiensä päähän. Ja vaikka voisin helposti kirjoittaa vielä viisi virkaa tähän sarjaan, uskon, että lopetamme tähän. Kotiopetuksen aloittaminen on yhtä paljon tutkimuksen tekemistä kuin hyppäämistä jalat edellä ja sen näkemistä, mikä toimii. Mietitään sitä, kun menet ja oppia paras opettaja siellä: kokemus.

se ei tarkoita, että jättäisin sinut tyhjin käsin. Ei. Tässä How To Start Homeschooling-sarjan viimeisessä viestissä kerromme viimeisistä tärkeistä päätöksistä, joita sinun on tehtävä – kotikouluvuoden suunnittelusta. Sen määrittäminen, miten aiot suorittaa kouluvuotesi, koulupäiväsi ja osoittaa, että sinulla on todistus koulutuksesta, vaikka sinua ei vaadittaisikaan siihen.

loppuun mennessä tavoitteeni on auttaa sinua aloittamaan Kotikoulu luottavaisin mielin – vaikka olisit salaa kauhuissasi.

PISTÄ MINUA!

kun katson taaksepäin ennen kuin siirryn eteenpäin

neljän viimeisen viran yli, olen antanut sinulle työkalut, joita tarvitset kotiopetuksen aloittamiseen. Yhdessä olemme tarkastelleet elämän jokaista osa-aluetta ja kotiopetusta. Se oli paljon materiaalia, ja jos olet juuri löytää tämän viimeisen viestin nyt, tai tarvitsevat kertaus siitä, mitä olemme käsitelleet tähän mennessä, tässä se on:

  • osassa 1 tarkastelimme kotiopetukseen liittyviä perusteluja, miksi on tärkeää laatia tehtävälausunto ja miten löytää oman valtion omat kotikoululait.
  • osassa 2 puhuttiin siitä, miten perheen ja jokaisen yksittäisen jäsenen tarpeita voisi tarkastella.
  • osassa 3 tarkastelimme oppimistyylejä ja puhuimme siitä, miksi ne ovat tärkeitä.
  • ja osassa 4 aloitimme prosessin, jossa valitsimme opetussuunnitelmavaihtoehtoja, jotka sopivat parhaiten omaan kotiopetukseen.

ja tänään sarjan viidennessä ja viimeisessä postauksessa pohditaan, miten kotikouluvuotta voisi parhaiten suunnitella menestykseksi.

homeschooling, homeschool planning, how to plan your homeschool year, how to start homeschooling, how to homeschool, homeschool help, homeschool record keeping, homeschool year, hope in the chaos

kotikoulun suunnittelu vuosi

kotikoulun suunnitteluprosessissa tarkastellaan sitä, miten päivät, viikot, kuukaudet, neljännesvuosi tai lukukaudet ja Vuodet järjestetään.

mutta varoitan teitä … kuten monet kotiopetuksen osa-alueet, kotikouluvuoden suunnittelu vaatii yritystä ja erehdystä. Sinun täytyy kokeilla yhtä menetelmää, miten hyvin se toimii (tai ei), ja sitten kokeilla toista.

tämä prosessi voi kestää jonkin aikaa, mutta älä anna sen lannistaa sinua.

voi, ja ole valmis muuttumaan vuosien saatossa, kun myös lapsesi, henkilökohtainen aikataulusi ja kotikoulutyylisi muuttuvat. Omaksu kotikoulun vapaus tehdä sitä, mikä toimii parhaiten jokaisena vuodenaikana.

nyt kaivataan!

ympärivuotinen Kotiopetus vs perinteinen lukujärjestys

ennen kuin voit aloittaa kotiopetuksen, sinun on päätettävä, miten aiot järjestää kotiopetuksen. Kolme yleisintä vaihtoehtoa ovat:

  1. noudattamalla perinteistä aikataulua. Lukuvuosi alkaisi joko elo-tai syyskuussa ja koulu päättyisi touko-tai kesäkuuhun. Yhteisiä lomia ovat liittovaltion vapaapäivät, joulu ja uusivuosi sekä kevätloma.
  2. Kalenteriaikataulu. Näin lukuvuosi alkaisi tammikuussa ja päättyisi joulukuussa.
  3. ympärivuotinen Kotiopetus. Niin kuin kuulostaa, nämä kotikoulutettavat eivät pidä tyypillistä pitkää kesälomaa. He saattavat pitää 2-4 viikkoa lomaa perhevapaista kesäkuukausina. Tyypillisesti ympäri vuoden homeschoolers seuraa 6/1 aikataulu 6 viikon oppimisen jälkeen 1 viikko pois. Monet aloittavat virallisen kouluvuotensa heinäkuussa ja päättyvät kesäkuussa.

mikä on parasta sinulle, En osaa sanoa. Voin kertoa, että olemme tehneet sekä ympärivuotista kotiopetusta että pitäneet kesälomaa. Perheellemme suosimme kesäloman vakioaikataulua. Lapset nauttivat virallisesta tauosta koulunkäynnistä ja mahdollisuudesta jatkaa muita harrastuksia – ja minä nautin muutamasta viikosta, jolloin voin rentoutua vuoden opetuksesta.

perinteisen kesätauon pitäminen antaa myös mahdollisuuden todella lopettaa vuosi ennen seuraavan, tulevan vuoden tutkimuksen aloittamista ja arvioida edeltävää vuotta.

Plus, saan noin 8 viikkoa aikaa keskittyä yritykseeni. 😉

ajoittaa tai ei ajoittaa

kun aloitimme kotiopetuksen, olin varma, että meistä ei tule tuota kotiopetuksen perhettä. Emme aikoneet olla perhe, joka väittää käyvänsä kotikoulua puistossa.

itse asiassa emme meinanneet olla puistossa päiväsaikaan lainkaan. Meidän piti olla koulussa joka päivä klo 8-14, aivan kuten kansakoulussakin.

ja sen lisäksi, että olin järkkymätön sen suhteen, tein myös aikatauluja. Aikataulut minulle, lasten ja talon aikataulut. Päivämme kaikki osa-alueet suunniteltiin juuri sen varmistamiseksi, että lapseni saisivat yhä saman koulutuksen, vain paremman.

ongelma tässä on se, että meistä tuli aikataulumme Orja.

se oli liian rajoittava, liian rajoittava. En osannut suunnitella oppituntia, joka vaati lisää aikaa. Tai kysymys, joka piti esittää.

yli-innokkaalla tavallani todistaa kykyni, järjestin kaiken sen vapauden, mitä Kotikoulu tarjoaa, ja sen sijaan se oli kurjuutta kaikille mukana olleille.

osa ongelmaa, meille joka tapauksessa, olin minä. Olen pohjimmiltani perfektionisti. Jos sanoin, että täytämme jokaisesta aiheesta neljä sivua, yhden erikoisen, ja ylläpidämme taloa, mutta emme tehneet niin, päiväni oli pilalla. Kuten kaikkien ympärilläni olleiden päivä.

yksi kotiopetuksen iloista on vapaus, jota kaipasimme.

sen sijaan, että olisin luonut ystävällisen, lämpimän ja rakastavan ympäristön, jossa oppia, minusta tuli tehtävämestari-äiti, joka oli enemmän kiinnostunut rastittamaan laatikoita valmiiksi. Se stressasi minua, lapsia ja sai minut kyseenalaistamaan päätökseni ja sitoutumiseni kotiopetukseen.

itse asiassa lopetin.

sanoin miehelleni kirjaimellisesti tuon ensimmäisen vuoden lopussa, että en pysty siihen enää enkä suostu.

mutta kuukauden tauon jälkeen aloin tutkia asiaa. Aloin miettiä eri vaihtoehtoja ja tajusin, että kaikki syyni kotiopetukseen ylipäätään olivat yhä tallella. Lasten lähettäminen takaisin kansakouluun ei korjaisi mitään. Totta puhuen, heidän lähettämisensä takaisin oli vain helppoa ulospääsyä ja valkoisen antautumislipun heiluttamista.

ja minä en antaudu helposti.

löytää parempi tapa ajoittaa kotiopetuksen päivät, viikot ja kuukaudet

muista, että kotikoulussa ei ole kyse koulun luomisesta kotona, vaan elämäntyylin luomisesta, joka kannustaa oppimiseen. Klikkaa Twiitataksesi

että ensimmäisenä kesänä, kun olin pitänyt tauon ja rauhoittunut, asetuin alas ja keskityin uudelleen.

entistä päättäväisemmin menestyäkseni lähdin opiskelemaan kotiopetusta. Ei opetella opettamista ja oppimistyylejä, vaan opetellaan, miten muut kodit hoitivat arjen tehtävät. Miten muut äidit tasapainottivat koulun, perheen ja kodin.

vaikka en löytänyt täydellistä systeemiä, löysin kuitenkin monia ideoita ja niistä lähdimme kokeilemaan.

suurin asia, jonka olen oppinut, oli kuitenkin se, että vaikka en olekaan koulunkäymätön, kadehdin salaa heidän kykyään heittää varovaisuus tuuleen ja nähdä, mihin heidän päivänsä heidät vievät. Haluaisin mielelläni luopua perinteisistä malleista sekä kotona että julkisessa koulussa, mutta en vain voi. mitä voin tehdä on kietoa unschooling mentaliteetti meidän Kotikoulu antaa meille ei-aikataulutettu aikataulu.

se on tavallaan oksymoron, tiedän, mutta ennen kuin lopetat lukemisen, anna minulle minuutti selitystä.

ei-aikataulutettu aikataulu on periaatteessa rutiinia. Aloitimme suunnilleen samaan aikaan joka päivä ja siirryimme aiheesta toiseen johdonmukaisessa järjestyksessä. Nuorempien lasten kanssa aloitin aamukorilla. Aika lukea ääneen, työstää kalenteria ja säätä, ja käsittelimme myös maantiedettä. Vanhemmat lapset saivat tulla mukaan, mutta useammin he käyttivät hyväkseen muutaman ylimääräisen minuutin vapaa-aikaa.

sieltä käsin työskentelimme yhdistetyillä tunneilla ennen kuin kaikki asettuivat itsenäiseen oppimiseen.

onko se täydellinen? Ei. Tuleeko mikään koskaan olemaan todella täydellistä? Toistan: ei.

mutta, se toimii meillä suurimmaksi osaksi. Pystymme kattamaan ydinluokat (matematiikka, tiede, historia ja kielitaito).

meillä on aikaa ylimääräisille, kuten maantiedolle ja kalenterille.

itsenäisen oppimisen ja ryhmäoppimisen aika oli kaikki katettu.

lapsille jäi runsaasti aikaa sukeltaa syvälle heitä aidosti kiinnostaviin aiheisiin ja aiheisiin.

miten aloittaa Kotikoulu, miten Kotikoulu, kotikoulun suunnittelu, kotikoulun suunnitteluohje, kotikoulun vapaus, miten suunnitella Kotikoulu, miten suunnitella kotikouluvuosi, homeschool help, hope in the chaos

luopumalla perinteisestä aikataulusta pystyin puhaltamaan uutta eloa kotiopetukseemme. Lapsilla oli vapaus tutkia harrastuksiaan ja intohimojaan. Voisimme kaikki työskennellä ja oppia yhdessä hallitussa kaaoksessa, josta toivo löytyi.

mutta emme löytäneet tätä järjestelmää nopeasti tai helposti. Ja sinulta se voi vaatia jonkin aikaa ja kokeiluja. Kokeile jonkin aikaa yhtä menetelmää ja katso, miten se toimii. Arvioi hyvät ja huonot puolet. Testaa toinen menetelmä ja toista. Aloitimme tiukalla ja tiukalla aikataululla, kokeilimme helpompaa aikataulua ja jopa vietimme jonkin aikaa ilman suunnitelmaa tai aikataulua lainkaan vain päästäksemme siihen, missä olemme tänään.

tavoitteiden asettaminen kun suunnittelet Kotikouluvuotta

toinen vaihtoehto, jota voit harkita, kun suunnittelet kotikouluvuotta, on tavoitteiden asettaminen. Meille tämä on toiminut niin paljon paremmin, erityisesti vanhemmille lapsille, jotka ovat lukiossa.

todellisen arkiajan sijaan asetamme tavoitteita. Isot tavoitteet siihen, mitä haluaisimme saada valmiiksi vuoden loppuun mennessä ja pienemmät, helpommin hallittavissa olevat tavoitteet lukukausille. Käytän joka kuukausi muutaman minuutin kirjaamiseen ja kirjaamiseen, mitä olemme saaneet valmiiksi ja mitä haluaisimme seuraavan kuukauden valmistuvan.

homeschool planner, homeschool planning

Ultimate Home & School Planner-sivustolla on päivittäiset, viikoittaiset, kuukausittaiset ja vuosittaiset suunnittelusivut sekä tavoitteenasettelu kotikoulullesi, ja siinä on molemmat haluamasi sivut, joiden avulla kotikoulusi tarvitsee joustavuutta menestyäkseen! Tee suunnittelu homeschool vuosi tuulta kanssa perimmäinen muokattavissa suunnittelu kotiin ja homeschool!

nämä tavoitteet ovat erilaisia jokaisessa oppiaineessa ja jokaiselle lapselle. Mitä päädymme on kouluvuosi, joka on tyypillisesti pidempi kuin vaaditaan valtion (meidän on laskettava koulupäiviä), ja olen OK, että. Koska päädyimme myös todella oppimaan lisää. Keskitymme enemmän taidon tai konseptin hallintaan sen sijaan, että vain täydentäisimme materiaalia ja siirtyisimme eteenpäin.

meille tämä tavoitteiden asetustapa, niin suuri kuin pienikin, antaa mahdollisuuden olla rauhallisempi talo, rauhallisempi koulu ja rauhallisempi perhe.

tarinan opetus: ole joustava.

se, minkä luulin toimivan, osoittautui painajaiseksi, mutta jatkoin sinnittelyä. Meillä on kestänyt vuosia päästä siihen pisteeseen, että voimme ajaa aikataulutonta aikataulua ja olla sen kanssa hyviä. Se vaati yritystä ja erehdystä, tutkimusta ja kärsivällisyyttä. Se, mikä toimii yhdessä perheessä, ei ehkä toimi hyvin toisessa perheessä. Ja se, mikä toimii yhden lukuvuoden tai edes koulupäivän aikana, ei välttämättä toimi seuraavana.

oikeasti, ole joustava, kun suunnittelet kotiopetusta?

kyllä, oikeasti. Ole joustava.

tiedä, että joinakin päivinä pyykit ovat tukossa, tai saatat joutua kysymään, milloin sinä tai lapset ovat viimeksi käyneet suihkussa.

tiedä, että sairauspäivät, lääkäriaika tai lähimmäisen auttaminen saattavat joutua menemään työkirjan oppitunnin edelle.

ymmärrä, että lapset ovat luonnostaan uteliaita ja sinulla on nyt loistava tilaisuus ottaa tuo uteliaisuus ja muuttaa se oppitunniksi sen sijaan, että tukahduttaisit sen, koska matematiikan kirjat kutsuvat.

muista, että kotikoulussa ei ole kyse koulun luomisesta kotona, vaan elämäntyylin luomisesta, jossa kannustetaan oppimiseen.

kodin kannalta hyvin toimivan aikataulun eli aikatauluttomuuden askartelu voi kestää jonkin aikaa. Se voi vaatia jonkin verran tutkimusta ja kärsivällisyyttä, ja todennäköisesti paljon säätämistä ja muuttamista. Eikä siitä luultavasti koskaan tule täydellistä.

useimmissa opetussuunnitelmissa on kyllä suositus, mutta muista, että ne ovat vain suositus. Sinun ei tarvitse seurata sitä tarkasti.

sinun on varmistettava, että kannustat lapsiasi oppimaan.

homeschool, homeschooling, miten Kotikoulu, miten aloittaa Kotikoulu, miten suunnitella Kotikoulu, miten suunnitella kotikouluvuosi. kotikoulun apua, kotikoulun suunnittelua, toivoa kaaoksessa

mutta eivätkö eräpäivät ja deadlinet kuulu elämään?

ehdottomasti! Ja ne ovat osa meidän aikataulutonta aikatauluamme.

yksi ensimmäisistä asioista, joita lapset ja minä teemme joka viikko, on katsoa, mitä on tulossa ja katsoa, mitä luulemme saavamme aikaan. Asetan päivämäärät tietokilpailuja ja testejä, jotka ovat kohtuullisia työtä, auttaa asettaa aikatauluja suurempia projekteja, kuten kirjaprojekteja, ja muistuttaa heitä asioita, kuten vapaapäiviä tai tapaamisia meillä on tulossa.

se ei ole kaikille ilmainen, opi miten haluat, Jos haluat. Sen sijaan meillä on suunnitelma, joka kannustaa oppimiseen, mutta mahdollistaa elämän ja kaikki sen epävarmuudet.

poikkeukset sääntöön

niin monen homekouluun liittyvän asian kanssa, että sääntöihin on eroja ja poikkeuksia. Joillekuille aikataulu voi olla juuri se rakenne, jossa perheesi ja lapsesi viihtyvät.

muille välttämätön on sisäänrakennettu vapauden Elementti. Olemme löytäneet mukavan rytmin päiviimme, mutta se ei ollut ilman yritystä ja erehdystä.

kun huomaa, että jokin ei toimi, sitä voi parhaiten arvioida. Opi virheistä ja yritä uudelleen.

tietojen säilyttäminen ja järjestäminen

ellet asu valtiossa, joka ei vaadi sinua dokumentoimaan ja todistamaan lapsesi koulutusta, sinun on pidettävä kirjaa jollakin tavalla. Varmista, että ymmärrät, mitä sinun täytyy tallentaa ja säilyttää, sekä mistä raportoida.

itse yritän pitää enemmän kuin minulta vaaditaan – se on vain oma mieltymykseni.

lapsilla on kullakin omat 3-rengaskansiot, joissa he voivat pitää lajiteltuja tavaroitaan jaoteltuina aiheittain. Minulla on myös kotikoulun kansio, joka on jaettu lapsen mukaan. Se on minun saalis-kaikki tallennus läsnäolo, testit ja raportit, ja arvosanat ansaittu. Pidän siitä, että minulla on levy, jos joskus tarvitsen tukea siihen, mitä teemme kotikoulussamme. Se sisältää myös vuotuiset asiakirjani, jotka osoittavat, ettemme ole ilmoittautuneet julkiseen kouluun.

ennen jokaista uutta lukuvuotta aloitan sekä kalenterilla että kalenterilla. Etsin ja asetan hyvän aloituspäivän, suunnittelen muutaman loman, kuten joulu-ja huhtikuun tauon, ja lasken odotettuun päättymispäivään. Tämä on aikaisinta, mitä voimme tehdä, jos emme pidä yhtään ylimääräistä vapaapäivää. Emme yleensä käy treffeillä, koska elämä tapahtuu, mutta kiva tietää.

homeschool, homeschool suunnittelu, homeschool suunnittelu vinkkejä, homeschool suunnittelu ideoita, miten aloittaa homeschooling, miten aloittaa homeschool suunnittelu, Miten suunnitella kotikouluvuosi, homeschool apua, hope in the chaos

olemme aloittaneet kouluvuoden jo elokuun puolivälissä yrittääksemme saada sen valmiiksi muistopäivään mennessä. Meillä on ollut vuosia, jolloin aloitamme vasta syyskuun puolivälissä ja siirrymme pitkälle kesäkuuhun. Meillä oli jopa vuosi, jolloin suuri perheprojekti vaati meitä käymään koulua kesäisin.

pointti on, että kokeillaan muutama asia ja katsotaan, mikä toimii. Kokemus todella on paras opettaja täällä. En rehellisesti voi kertoa teille paras aikataulu, rutiini, tai menetelmä kirjanpito, koska paras tulee olemaan järjestelmiä, jotka toimivat sinulle.

järjestelmät, joiden avulla voit oppia, kun hetki on oikea. Löydä tasapaino päiviesi kaoottiseen rytmiin.

järjestelmät, joiden avulla voit rohkaista lapsiasi, pitää talon riittävän siistinä ja antaa sinulle tarvitsemasi tilan lastesi hoivaamiseen.

Ultimate Home & School Planner on ULTIMATE on suunnittelun joustavuutta, jonka avulla voit muokata suunnittelija sopii tarpeisiisi ja elämääsi.

meillä on ollut kausia, joissa on ollut tiukkaa suunnittelua ja kausia, joissa ei ole ollut suunnittelua.

Times where I planned before we did something and items where I used my planner as a record keeper, recording what we did it after we did it.

kun on epävarma, erehtyy varovaisuuden puolelle. Suunnittele vähemmän ja äänitä enemmän. Avaa kirja ja yksinkertaisesti oppia. Pidä kirjaa, olipa fyysinen tai digitaalinen (jopa kuvat toimivat!).

ja muista nauttia näistä hetkistä, sillä kotiopetus ei kestä ikuisesti.

*jos olet epävarma raportointivaatimuksista, tutustu homekoulujen Oikeuspuolustusyhdistyksen antamiin tietoihin.

minulle kotiopetus on kaiken arvoista, koska minulla on eturivin paikka seurata lasteni oppimista ja kasvamista. Klikkaa Twiitataksesi

Ja nyt, aloittaaksesi Kotikoulumatkasi!

kun lähdin kirjoittamaan, miten aloittaa Kotiopetus, minulla oli yksi tavoite: kertoa siitä, mitä olin oppinut vuosien saatossa, usein vaikealla tavalla, jotta siirtymisesi kotiopetukseen olisi helpompaa kuin meidän.

ehkä meidän oli haastavaa, koska minulla oli epärealistisia odotuksia. Ehkä se johtui siitä, ettei minulla ollut tukijärjestelmää tai tehtävälausuntoa. Ehkä se johtui siitä, että yritin luoda koulun uudelleen kotona sen sijaan, että olisin luonut kotikoulun.

todennäköisesti se on kaikki edellä mainitut ja sitten jotkut.

se on osasyy siihen, että olen jakanut monet virheemme, monet epäonnistumisemme.

kun aloitin kotiopetuksen, oli avuliaita voimavaroja, mutta ei montaa oikeaa, jotka näyttivät musertuneen ja turhautuneen puolen. Joten kun osuin ylivoimalle ja kun juoksin suoraan turhautumiseen pään päälle, olin hämmästynyt ja epävarma, minne mennä.

todellisuus on, että tulee hyviä ja huonoja päiviä.

tulee hyviä opetussuunnitelmia ja huonoja.

osa oppitunneista on helppoja ja osa ei.

Yhtenä hetkenä lapsesi rakastaa oppia kivistä, seuraavana hän siirtyy puihin.

aivan kuten kaikessa, mikä koskee lapsia, tulee varmasti olemaan epävarmuuden vaihtelua, joka sinun on otettava huomioon.

meille kaikki on sen arvoista. Kun luovutan. Mahdolliset työpaikat, joita minulla voisi olla. Vapaa-ajan puute. Se on sen arvoista. Koska minulla on eturivin paikka seurata lasteni oppimista ja kasvamista.

olen paikalla, kun he kamppailevat ja kannustavat heitä, kun he onnistuvat. Pystyn muokkaamaan kodin ja koulutuksen vastaamaan heidän tarpeitaan ja tavoitteitaan elämässä seuraten heidän harrastuksiaan ja kykyjään.

minulla on ajan lahja lasteni kanssa ja heillä on ajan lahja lapsuudessaan. He voivat kamppailla tai kohota vauhdilla, joka toimii heille. Seuraa etuja tai kysy kysymyksiä, kun korko tai kysymys iskee. Heitä ei enää sidota samaan tahtiin kuin ikätovereitaan koululautakuntien sanelemilla oppitunneilla.

Kotiopetus on todella elämäsi hämmästyttävin matka, rakas ystävä.

ja ainoa asia, mitä sinun on enää tehtävä, on päättää, milloin sinun on oikea aloittaa.

ennen kuin aloitat homeschool matka, napata kopio täydellinen aloittelijan opas Homeschooling! Tämä 92-sivuinen ebook luotiin sinua ajatellen. Yhdessä aiomme kaivaa syvälle homeschool how-to, valmistella sinua työkirjan sivuja, tulosteita, suosituksia, ja enemmän!

käytä kuponkikoodia BEGINNERSGUIDE säästääksesi 25% ostoksestasi tänään.

jos tarvitset lisätietoja, voit vapaasti ampua minulle sähköpostia [email protected] autan mielelläni. Jos et ole vielä lukenut tämän sarjan aiempia julkaisuja, seuraa yllä olevia linkkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.