Lacy Leadership

Success is Near

miten aloittaa Autokoululiiketoiminta Intiassa-vaiheittainen opas

vaikka Covid-19 vaikutti myös autoalaan, arjen ja valmistustoiminnan paluu normaaliksi voi antaa toivoa U: n muotoisesta talouden elpymisestä. Ala on erittäin tärkeä talouden ala tulojen kannalta. Yksi voi ajatella harkitsemaan tätä liiketoimintaa tuottaa tuloja. Autokoulun pyörittäminen voi olla kannattavaa, sillä on ” n ” määrä ihmisiä, jotka ovat valmiita käyttämään rahaa ajamisen oppimiseen. mutta pelkkä […]

vaikka Covid-19 vaikutti myös autoalaan, arjen ja valmistustoiminnan paluu normaaliksi voi antaa toivoa U: n muotoisesta talouden elpymisestä. Ala on erittäin tärkeä talouden ala tulojen kannalta. Yksi voi ajatella harkitsemaan tätä liiketoimintaa tuottaa tuloja. Autokoulun pyörittäminen voi olla kannattavaa, sillä on ” n ” määrä ihmisiä, jotka ovat valmiita käyttämään rahaa ajamisen oppimiseen.

mutta pelkkä ajatus ei riitä, vaan se vaatii syvällistä perehtymistä valtion tiukkoihin lakeihin ja asetuksiin. Ei vain, että hyvä määrä aikaa tarvitaan tutkimiseen, mutta sinun ei tarvitse huolehtia. Kuitenkin, jos otat tarkastella tätä artikkelia, voit saada legit käsitys siitä, mitä se tekee aloittaa autokoulun liiketoimintaa Intiassa.

Menettely Autokoulutoiminnan Aloittamiseksi Intiassa
Vaihe 1. Valitse Markkinarako
Vaihe 2. Autokoulun Liiketoimintasuunnitelma
Vaihe 3. Aloita Suunnitelma
Vaihe 4. Kertyvä Budjetti
Vaihe 5. Lakiteokset
Vaihe 6. Ilmoittautuminen RTO: lta
Vaihe 7. Vakuutuksen Saaminen
Vaihe 8. Mainokset
usein kysytyt kysymykset

miten Autokoululiiketoiminnan voi aloittaa

menettely Autokoululiiketoiminnan aloittamiseksi Intiassa

sinun on noudatettava ohjeita ennen kuin aloitat autokoululiiketoiminnan Intiassa.

 • henkilön on oltava vähintään 18-vuotias. Jos he ovat alle 18-vuotiaita, he eivät saa opetella ajamaan autoa.
 • henkilön on täytynyt suorittaa oppikoulu.
 • henkilön on suoritettava ajoneuvotutkinto saadakseen ajotodistuksen.
 • sinulla ei saa olla aiempaa rikosrekisteriä. Jos sinulla on tällaisia rekistereitä, valtion tarkastaja tarkastaa ne ennen ajokortin hankkimista.
 • koulu ja sen kouluttaja on koulutettava. Kun kyseessä on puolustava ajo, Ajokoulutus ja kaikki muut kolmannen osapuolen ajokokeet, Kuljettajapalveluosasto on vastuussa saman todentamisesta.

Vaihe 1. Valitse Niche Market

oikean markkinaraon valitseminen Autokoululiikkeelle
oikean markkinaraon valitseminen Autokoululiikkeelle

ensimmäinen, joka sinun täytyy aloittaa, on valita niche market. Sinun täytyy päättää, haluatko aloittaa oman tai ostaa franchising maineikkaan autokoulun. Mutta jos olet valmis aloittamaan oman autokoulun, sinun on päätettävä, millaisen autokoulun haluat aloittaa. Alla löytää joitakin niche autokoulun kurssi erikoisaloja voit huolehtia:

Kaupallinen Autokoulu

tämän tyyppinen Autokoulu kouluttaa hakijoita, jotka voivat ajaa raskaita kuorma-autoja, nostureita, linja-autoja, raskaita ajoneuvoja jne.

Testivalmennus

tällainen Autokoulu voidaan ottaa käyttöön henkilöille, jotka mahdollisesti valmistautuvat ajokokeisiin. Heidät koulutetaan läpäisemään ajokoe ajokortin saamiseksi.

Yksityiset ajotunnit

voit sisällyttää yksityisen ajotunnin vaihtoehdon asiakkaille, jotka tarvitsevat räätälöityjä koulutuspalveluja. Nämä asiakkaat ovat valmiita maksamaan enemmän henkilökohtaisista tunneista, jos tämä ajatus on heille mieluinen.

Aikuisluokat

työssäkäyvät ammattilaiset, joilla on tiukat aikataulut, ovat halukkaita ottamaan nämä eksklusiiviset luokat.

Vammaisluokat

koska yrityksesi on avoin kaikille, voit toivottaa myös vammaiset lämpimästi tervetulleiksi. Siksi tällainen liiketoiminta keskittyy yksilöiden elävät fyysinen inabilities.

Startup-ekosysteemin kasvu Intiassa
Intia on yksi nopeimmin kehittyvistä startup-ekosysteemeistä. Intian technologicallandscape on nähnyt valtavan kasvun kohti innovatiivisten startupien luomista, mikä on johtanut siihen, että siitä on tullut maan 3rd: n nopeimmin kasvava teknologian startupien keskus. Tässä artikkelissa analysoidaan Intian posi…
StartupTalkyPV Vyshnavi

Vaihe 2. Autokoulun liiketoimintasuunnitelma

liiketoimintasuunnitelman analysointi
liiketoimintasuunnitelman analysointi

sinun pitäisi mennä katsastukseen ja tilastollisiin katsauksiin ja yrittää kerätä niin paljon tietoa kuin mahdollista, jotta voisit tietää kilpailijasi, heidän ominaisuutensa ja puutteensa, heidän palvelujensa arvon ja muut asiat, joita he antavat ehdokkaille tullakseen yksinomaisiksi. Tämä antaa sinulle ajatuksen siitä, miten lähestyä alussa autokoulun liiketoimintaa.

Vaihe 3. Aloita suunnitelma

ajaminen ohjaajan istuessa seuraavalla istumapaikalla
ajaminen ohjaajan istuessa viereisellä paikalla

saatuasi kaikki tiedot kerättyä sinun tulisi laatia kattava markkinoitavissa oleva strategia autokoululiiketoimintaasi varten. Kirjaa päätavoitteesi, kohteet, työjärjestelyt, taloustiedot, edistämistekniikat, työvoiman edellytykset ja niin edelleen organisoidulla tavalla. Voit ottaa apua kokenut strategia generaattorit tallennettu paperiversiona autokoulun liiketoiminnan suunnittelu.

täydellisen sijainnin saaminen

yritä löytää autokoululiikkeellesi täydellinen paikka, joka sijaitsee jossain tienvarressa. Sen avulla yksilö löytää autokoulun ilman suurempia sotkuja. Lisäksi, on riittävästi tilaa pysäköidä huoltoautojen.

opetussuunnitelman suunnittelu

tee tuntisuunnitelmat sekä teoreettisella että käytännön tasolla. Voit hankkia valmiiksi pakattuja opetusmateriaaleja DMV: n hyväksymältä tarjoajien listalta.

Fix Pricing

kurssimoduulien hinnoittelun tulee olla kilpailukykyistä ja opiskelijoille edullista. Voit veloittaa enemmän yksilöllisestä kurssista, joka järjestetään yksittäisille opiskelijoille, jotka ovat kiireisiä ammattilaisia tai etsivät erityistä huomiota.

kuljetusalan liikeideat, jotka voivat tehdä sinusta menestyvän yrittäjän
kuljetusala kukoistaa koko ajan. Se on yksi maailman vanhimmista elinkeinoista. Tässä on kuvattu monia kannattavia liikenteen liikeideoita.
StartupTalkyRishita Jain

Vaihe 4. Kertymäbudjetti

on summa, jonka saatat joutua turvaamaan ensiksikin, jotta voit aloittaa autokoulutoiminnan. Summa, jonka tarvitset toimiston perustamiseen, kouluttajien pitämiseen, dokumentointiin, laitteiden tyyppeihin, autoihin, vuokraukseen, laskuihin, markkinointiin, polttoainekustannuksiin ja lista jatkuu.

Vaihe 5. Lakiteokset

yrityksen perustaminen vaatii aina kunnollisen dokumentaation ja lisenssin, jonka voi valita. Saatat tarvita lisenssin kouluttajillesi, kuvallisen henkilöllisyystodistuksen, henkilötodistuksen ja lääkärintodistukset sekä liitteenä CV: n. Muita asiakirjoja, joita saatat tarvita autokoululiiketoimintaan ovat seuraavat:

 • liiketoimintasuunnitelman Perustamistodistus
 • vakuutussopimus
 • PAN
 • lisenssi liikevaihtoveron rekisteröintitodistus
 • Työnantajatunnus
 • Liikevaihtoverolupa
 • UIDAI

Vaihe 6. Rekisteröinti RTO

RTO on Intian valtion virasto, joka vastaa ajoneuvojen rekisteröinnistä ja ajokorteista Intiassa. Se on Intian hallituksen järjestö, joka ylläpitää tietokantaa Intian eri osavaltioiden kuljettajista ja ajoneuvoista.

Vaihe 7. Vakuutuksen saaminen

suoja on perustavaa laatua yrityksen aloittamiselle, koska se auttaa selviytymään menetyksistä. Erityisesti autokoulujen liiketoimintaa, saada asianmukainen vakuutus on tärkeää, koska valmistautuu epäkäytännöllisiä kuljettajia ajaa ajoneuvon voi aiheuttaa epäonnea ja haittaa. Ottaa vakuutuskuoret voi auttaa varmistamaan paitsi asiakkaan mutta myös yrityksesi valtava vastuu, joka voi vaikuttaa koneen toimintaan yrityksesi tai jopa tullut syy liiketoiminnan maksukyvyttömyyteen. Jotkut vakuutukset sulkeumia, joita käytetään laajalti ja ehdotetaan ovat:

 • Julkinen vastuuvakuutus
 • ADI (hyväksytty Ajoopettajavakuutus), liikennevakuutus
 • työnantajan vastuuvakuutus
 • VÄLIVAKUUTUS
 • Erittelyturva

Vaihe 8. Mainokset

mainonta on yksi ratkaisevista osista koko autokoulubisneksessä, koska se auttaa saamaan ihmiset kiinnostumaan yrityksestäsi. Sinun täytyy ymmärtää kohdeyleisösi ja varmista, että mainoksessasi on ainutlaatuinen elementti, joka voi auttaa sinua vetämään itsesi pois kilpailijoistasi. Kokeile uusia menetelmiä, alennuksia ja muita elementtejä, jotka ovat saatavilla ympäri. Voit myös valita sosiaalisen median markkinointi kuin useimmat ihmiset ovat erittäin osaksi sosiaalisen median alustoja näinä päivinä.

joten saatat tuntea, että Intiassa on paljon Oman autokoulubisneksen aloittamista, mutta luota minuun, kun aloitat, asiat eivät ehkä tunnu helpoilta, mutta lopulta loksahtavat kohdalleen. On aika luottaa vaistoihisi ja valmistautua ottamaan yrityksesi pois.

Top kannattava vähittäiskaupan liikeideat Intiassa (luokiteltu investoinnit)
vähittäiskaupan Intiassa on noussut nopeatempoinen toimialojen ansiosta monet newretailers. Vähittäiskaupan osuus Intian BKT: stä on 10 prosenttia ja työllisyydestä 8 prosenttia. Intia on yksi top 5 vähittäiskaupan markkinoilla maailmassa economicvalue. Se on yksi nopeimmin kasvavista vähittäismarkkinoista maailmassa. A …
StartupTalkyArbaaz sayed

usein kysytyt kysymykset

kuinka paljon autoilun opettelu maksaa Intiassa?

auton ajo – opetus maksaa Rs: n ympärillä.3000 RS: ään.5000 kuukaudessa riippuen valitsemastasi koulusta. Kustannukset voivat vaihdella riippuen siitä, haluaako oppia sedanilla vai hatchbackilla ja oppitunnin kestosta.

Miten voin perustaa oman ajoyrityksen?

 • valitse markkinarako. Olet todennäköisesti saada asiakkaita, jos työskentelet kapealla ajo markkinoilla.
 • Kirjoita liiketoimintasuunnitelma. Kun olet saanut selville, mitä markkinarako haluat työskennellä, kirjoittaa liiketoimintasuunnitelma.
 • hanki tarvittavat luvat.
 • ostaa kaupallisia vakuutuksia.
 • valitse liikepaikka.
 • laitteiden hankinta.
 • palkata kuljettajia.
 • Mainosta.

ovatko ajo-opettajat itsenäisiä ammatinharjoittajia?

suurin osa ajo-opettajista on itsenäisiä ammatinharjoittajia, joskin osa työskentelee autokoulujen franchising-periaatteella. Näin ollen monet ovat vastuussa liiketoimintansa markkinoinnista, tilinpäätöksen ylläpidosta ja ajoneuvojen ylläpidosta.

mikä on helpoin yritys aloittaa?

helpointa on aloittaa palvelubisnes, varsinkin aloittelijalle. Palveluliiketoiminta on mitä tahansa liiketoimintaa, jossa myydään palveluita. Toisin sanoen myyt taitojasi, työtäsi tai osaamistasi — tuotteiden tai tavaroiden sijaan.

kannattaako autokouluun liittyä?

hyvä Autokoulu auttaa sekä käytännön että teoreettisen tiedon hankkimisessa. Heillä on kokemusta turvallisten ajotaitojen opettamisesta uusille kuljettajille. Tästä syystä heidän oivalluksensa ja kykynsä ovat arvokkaita. Autokoulusta valmistuneet tuntevat paremmin tien ja osaavat paremmin hallita ajoneuvoa turvallisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.