Lacy Leadership

Success is Near

Mitä tehdä, Kun linnut hylkäävät autosi maalipinnan

kuka tahansa, joka sanoo pitävänsä yllätyksistä, ei ilmeisesti ole koskaan saanut ärtyvän suolen oireyhtymästä kärsivää lokkia paskomaan urheiluautoonsa. Tämä epämiellyttävä kokemus on yksi niistä väistämättömistä elämänkokemuksista, jotka saavat sinut käyttämään ilmaisua, joka toimii kuvauksena, kun puret hampaitasi ja mutiset: ”Voi paska.” Linnunkakan murjaisut ovat erityisen piinaavia meille petrolipäille. Käytämme lukemattomia tunteja autojemme kiillottamiseen, kiillottamiseen ja […]

kuka tahansa, joka sanoo pitävänsä yllätyksistä, ei ilmeisesti ole koskaan saanut ärtyvän suolen oireyhtymästä kärsivää lokkia paskomaan urheiluautoonsa. Tämä epämiellyttävä kokemus on yksi niistä väistämättömistä elämänkokemuksista, jotka saavat sinut käyttämään ilmaisua, joka toimii kuvauksena, kun puret hampaitasi ja mutiset: ”Voi paska.”

Linnunkakan murjaisut ovat erityisen piinaavia meille petrolipäille. Käytämme lukemattomia tunteja autojemme kiillottamiseen, kiillottamiseen ja kiillottamiseen, vain saadaksemme siihen mandariinien kokoisen moukkamaisen pelikaanipaskan sillä hetkellä, kun lähdemme risteilylle.

mutta, älä pelkää DIY detailers! Jos albatrosseista koostuva ilmalaiva päättää ulostaa vanhan Dodge Durangon päälle, käytössäsi on nyt seuraavat puhdistusvaihtoehdot ja ennaltaehkäisevät ratkaisut.

tänään tutkimme, mikä tekee linnunkakasta niin vahingollisen kirkkaille takeillemme, ja mitä autonvalmistajat ja DIY-mielet tekevät suojellakseen autojamme tältä ilmahyökkäykseltä.

linnunpaskan pH-taso vaihtelee 3,5: stä 4,5: een, mikä voi polttaa maalia ja kirkasta pinnoitetta ajoneuvossa

miten Linnunkakka vahingoittaa Automaalia

kun keskitytään siihen, miten ajoneuvon maalia suojataan linnunpaskalta, käsitellään tilanteen puolustavaa puolta, on myös tärkeää ymmärtää, miten nämä jätökset ylipäätään aiheuttavat maalivaurioita.

Linnunpaska on aika hankaavaa kamaa. Maailman johtavat lintujen ulosteiden Asiantuntijat ovat todenneet, että linnunpaskan happamat pH-arvot ovat paljon syövyttävämpiä kuin aiemmin on ennustettu.

jos lintujen jätökset saavat istua liian kauan, ne pystyvät hitaasti syömään itsensä kirkkaaksi turkiksi, ja jos ne altistetaan korkeille lämpötiloille ja/tai UV-säteille, ne luovat puolipysyvän etsauksen, joka on ehdoton narttu poistettavaksi.

”kalansyöjälintujen jätöksissä oleva öljy saa sen tarttumaan lujasti maalaamiseen ja lopulta liuottamaan tai pehmentämään sitä.”

–Nissan Motor Corporation

kuten useimmat hävikkituotteet, linnunkakka on vatsahappojen sivutuote, joka hajottaa ruokaa. Keskimääräinen linnunpoikanen on kuitenkin aivan erilainen kuin nisäkäs. Monien matelijoiden ja selkärangattomien tavoin lintulajit ovat riippuvaisia ”cloaca” – nimisestä erityisestä aukosta ruoansulatus -, lisääntymis-ja virtsaamistarpeensa vuoksi.

se on oikein. Yksi reikä kaikkeen. Ajattele, että seuraavan kerran kun paistat munia ja pekonia perheelle …

se on tässä maagisessa aukossa, että virtsahappokiteet, joita käytetään hajottamaan hyönteisiä, siemeniä, ruohoja, kaloja ja monia muita linnunruokia, sekoittuvat virtsaan. Mikä oli tulos? Vetinen, virtsahappopitoinen seos, joka on erittäin haihtuva ja altis roiskumaan kaikkialla.

nopea Nörttihuomautus: vaikka keskivertolinnun pH-taso sijaitsee jossain 3,5-4,5 alueella, se on tarpeeksi voimakas, että se palaa läpi kirkkaasta pinnasta ja jopa syö maaliksi. Tämä selittää sen, miksi lintujen jätökset ovat tunnettuja siitä, että ne jättävät jälkensä vielä kauan sen jälkeen, kun ne on pyyhitty pois.

lintujen sivutuotteet ovat erittäin happamia ja alkavat vaurioittaa ajoneuvon maalia heti kosketuksesta

kuinka nopeasti lintujen jätökset aiheuttavat vahinkoa?

virtsahappo on yksi aggressiivisimmista luonnossa esiintyvistä hapoista planeetalla, vaikka sitä annosteltaisiin pienin askelin, kuten linnunkakassa. Heti kun tämä aine joutuu kosketuksiin pinnan kanssa, alkaa linnunpöntön hapokas hyökkäys, eivätkä tulokset ole kauniita.

lintujen eritteet ovat myös uskomattoman tahmeita,ja niiden nopeuden vuoksi, kuten myös auton ollessa liikkeessä, linnunkakka on altis roiskumaan kaikkialle. Tämä ei ainoastaan saa sitä sitoutumaan maalaamattomiin muoveihin ja pehmeisiin avoautoihin, vaan kaikissa huokoisessa maalinsuojeluaineessa, jota yleisesti kutsutaan ”kirkkaaksi pinnoitteeksi, olevissa näkymättömissä huipuissa ja laaksoissa.”

”pikku pulu taivaalla,

pudottamassa pökäleitä korkealta.

vihainen kuski siivoaa kyytinsä,

salaa helpottunut, etteivät valaat lennä.”

– AvalonKing

ulkopuolella lasi, ja ehkä exäsi kylmä kivisydän, hyvin harvat materiaalit ovat turvassa tältä happopitoiselta ilmahyökkäykseltä. Autoissa tämä merkitsee sitä, että maalaamattomat muovikoristeet, kromi ja jauhemaalatut osat ovat kaikki alttiita lintujen ulosteelle.

myöskään vinyylikääreet, paint protection films (PPF)ja paint sealants eivät ole immuuneja epäonnistumiselle. Nämä ja monet muut autojen suojaustuotteet vaarantuvat nopeasti, kun ne altistuvat luonnon munakerroksille.

mikä johtaa meidät aiheeseen miksi on niin tärkeää poistaa lintujen jätökset heti kun havaitset ne…

vaikka linnunkakan iskeminen voi monissa maissa olla merkki hyvästä onnesta, linnunkakan laskeutuminen autoon voi vaikuttaa vakavammin-maalaukseesi. Kuva: Ford Motor Co.
vaikka linnunkakan iskeminen voi monissa maissa olla hyvän onnen merkki, linnunkakan laskeutumisella autoon voi olla vakavampia seurauksia – maalaustyölle. Kuva: Ford Motor Co.

kuinka turvallisesti poistaa Linnunkakka autosta

vaikka markkinoilla on lukuisia lintujen pudottamiseen tarkoitettuja poistokemikaaleja, seuraavien menetelmien on osoitettu turvallisesti leikkaavan roskan erittäin tehokkaalla tavalla.

muista, että ajoneuvosi kirkas päällyste on aivan yhtä altis vaurioille puhdistustekniikoistasi kuin se on kaikesta siihen kiinnitetystä rouheesta. Edetkää siis varovasti, ja jos olette epävarma, puhukaa ammattilaisen kanssa.

Quick Nerd Note: kaikki seuraavat ehdotukset on suunniteltu käsittelemään lintujen jätösten poistamista maalatulta ja kirkkaalta päällystetyltä auton pinnalta. Muista siis, että esimerkiksi lasi, vinyyli, muovi ja kumi saattavat vaatia toisenlaista lähestymistapaa.

Clay auton, ja voit olla hämmästynyt määrä crud se poistaa ajoneuvon ulkopinnat. Valokuvahyvitys: LaCuraDellAuto.it/Facebook
Savita autosi, ja hämmästyt siitä, kuinka paljon se poistaa rojua autosi ulkopinnoilta. Kuva: LaCuraDellAuto.it / Facebook

Savimedian Puhdistus

saven puhdistustuote, kuten savitanko, savikäpy tai savipyyhe, ei ainoastaan poista kirkkaaseen päällysteeseen jääneitä mikroskooppisia epäpuhtauksia, vaan se myös hakkaa linnunpaskan leikkaamista. Lisätietoja tästä menetelmästä, muista scope-out meidän artikkeli siitä, miten käyttää autojen savea turvallisesti poistaa asioita, kuten lintujen paskaa.

WD-40 on yksi harvoista all-in-one "wonder products", joka todella elää jopa hype. Kunhan et anna sen istua pinnalla liian kauan, ja kun poistat epäpuhtaudet kirkkaasta pinnasta ja maalista, voit aina hangata ajoneuvon autosampoolla ja vedellä jälkeenpäin.
WD-40 on yksi harvoista all-in-one – ”ihmetuotteista”, joka oikeasti elää hypen mukaan. Kunhan et anna sen istua pinnalla liian kauan, ja kun poistat epäpuhtaudet kirkkaasta pinnasta ja maalista, voit aina hangata ajoneuvon autosampoolla ja vedellä jälkeenpäin.

WD-40

Viimeksi kuulimme, että WD-40: llä oli yli 250 käyttötarkoitusta, joista yksi oli kuivatun linnunpaskan poistaminen autojen maalipinnasta.

tämä erittäin tehokas suihkutusvoiteluaine läpäisee hemmetin hyvin kovettuneen linnunkakan, ja sen liuoksen sisältämät öljyt toimivat ”ulostetta pehmentävänä” aineena. Ainoa varoitus tässä spray-and-wipe-away-liuoksessa on, että WD – 40: tä ei voi levittää kuumalle pinnalle tai suorassa auringonvalossa.

Pikavihje: Kuten minkä tahansa” ei-Auto suuntautunut ” tuotteen kanssa, on aina parasta erehtyä varovaisuuden puolelta ja varmistaa, että mitään jäämiä ei jää jälkeen, kun puhdistus on valmis. WD-40: lle suosittelemme, että peset autosi heti pH-tasapainoisella autosampoolla ja kahden ämpärin autopesumenetelmällä, ennen kuin kuivaat sen kokonaan pois muhkealla mikrokuituliinalla.

DIY-ratkaisu linnunkakan poistamiseen on käyttää ruokasoodaa ja kuuman veden seosta

kuuma vesi & ruokasooda

toinen kokeiltu autojen DIY-ratkaisu linnunkakan poistoon on klassinen ruokasooda-ja kuumavesitekniikka.

ota vain iso suihkepullo, täytä se 32 unssia lämpimällä vesijohtovedellä, heitä joukkoon 4 ruokalusikallista ruokasoodaa ja ravistele, kunnes seos on hyvin sekoittunut. Kun liuos on sekoitettu, suihkuta se suoraan lintujen jätöksiin ja anna sen liota 5-10 minuuttia ennen kuin huuhtelet alueen makealla vedellä.

Pikavinkki: on tärkeää, ettet yritä pyyhkiä ruokasoodasuihketta pois, sillä tämä aine voi olla melko kuluttavaa, vaikka se olisi H2o: ssa. huuhtele alue huolellisesti puhtaalla vedellä, ennen kuin käsittelet koko shampoo-ja pensaikko-osan.

pyyhi pois kertakäyttöiset pyyhkeet, jotka on suunniteltu erityisesti lintujen kakkien puhdistamiseen autoista, ovat tulossa varsin suosittuja. Ne kuitenkin toimivat vain silloin, kun jätökset ovat vielä jonkin verran "tuoreita" eivätkä nosta syvälle upotettuja ulosteita. Photo Credit: Drop Wipes
Wipe away kertakäyttöiset pyyhkeet, jotka on suunniteltu erityisesti linnunkakan puhdistamiseen autoista, ovat tulossa varsin suosituiksi. Ne kuitenkin toimivat vain silloin, kun jätökset ovat vielä jonkin verran ”tuoreita” eivätkä nosta syvälle upotettuja ulosteita. Photo Credit: Drop Wipes

Linnunkakka-Autopyyhkeet

jos et vieläkään ole hiphop koko wipe-away-linnunkakkapyyheilmiölle, tässä sinulle pikavippi.

nämä yksinkertaiset mutta tehokkaat erikoistuotteet esikypsytetään ulostetta nostattavassa kaavassa, minkä jälkeen pakkaus suljetaan maksimaalisen kosteuden säilyttämiseksi. Suunniteltu maali-turvallinen ja ympäristöystävällinen, nämä kertakäyttöiset pyyhkeet ovat erikoistuneet hajottaa kohtalaisen kovettunut ulosteet ja neutraloida lintujen virtsahapon. Usein valmistettu erittäin pehmeä bambu kuidut ja biohajoavia materiaaleja, lintu kakkapyyhkeitä on tullut suosikki auton lahja kaikista oikeista syistä.

soodavettä voidaan käyttää lintujen ulosteiden poistamiseen ajoneuvon pinnalta

soodavesi

tätä tekniikkaa varten nappaa tölkki seltzer-vettä, anna sille ravistus, ja kun sihinä on laskeutunut, kaada se linnunpaskan päälle. Tämä soodamenetelmä tekee ihmeitä myös tuulilaseissa, sillä kun sen annetaan liota, sekä soodavesi että sen nostama uloste voidaan vispata pois auton tuulilasinpyyhkimillä.

Pikavinkki: meitä ei kiinnosta, mitä juoppo setäsi kertoi perheen grillijuhlissa. Hiilihapotettua virvoitusjuomaa ei kannata koskaan käyttää lintujen ulosteiden poistamiseen auton maalipinnasta. Näiden erittäin happamien, hampaita lahottavien juomien on todettu aiheuttavan enemmän haittaa kuin hyötyä, varsinkin jos niiden annetaan istua liian pitkään. Tee itsellesi ja autollesi palvelus ja käytä tavallista maustamatonta soodavettä.

on olemassa useita tuotteita, jotka ovat erikoistuneet lintujen ulosteiden turvalliseen nostamiseen. Kuva: Rail City Garden Center / Facebook
on olemassa aika paljon tuotteita, jotka ovat erikoistuneet lintujen ulosteiden turvalliseen nostamiseen. Valokuvahyvitys: Rail City Garden Center / Facebook

ruiskutettavia Linnunkakan poistoaineita

vaikka on olemassa lukemattomia nopeita detaljisuihkuja, vain kourallinen on erityisesti suunniteltu linnunkakan poistoon, ja monet niistä sisältävät kovia kemikaaleja. Parhaat tiputussuihkeet valmistetaan yleensä lemmikkiteollisuudelle, koska niiden avulla voidaan turvallisesti puhdistaa lintujen häkit, verhoilut ja muut vastaavat asiat.

kun sitä käytetään yhdessä puutarhaletkun tai painepesurin kanssa, tämä suihkutustapa pehmentää kuivunutta ulostetta turvallisesti ja nostaa sen pintaan, samalla kun varmistetaan, että liiallinen levittäminen ei ole ongelma.

kun poistat linnunkakkaa, on aina parasta käyttää käsi -, silmä-ja naamiosuojaa, sillä lintujen ulosteissa on muutamia bakteerityyppejä, jotka voivat tehdä ihmisistä varsin sairaita. Kuva: Ford Motor Co.
linnunkakkaa poistettaessa on aina parasta käyttää käsi -, silmä-ja naamiosuojaa, sillä lintujen ulosteissa on muutamia bakteerityyppejä, jotka voivat tehdä ihmisen varsin sairaaksi. Kuva: Ford Motor Co.

ole varovainen, kun puhdistat Linnunkakkaa autostasi

paitsi että linnunkakka on erittäin tahmeaa ja tarttuu nopeasti pintoihin, se voi myös tehdä sinut melko sairaaksi. Oletko kuullut Kryptokokkoosista, Histoplasmoosista tai Psittakoosista? Ehdotamme, että luet sen ennen kuin päätät hyökätä ilman minkäänlaista suojaa.

koska käsittelet eläinten raakaa ulostetta, lintujen jätöksiä poistettaessa kannattaa aina käyttää naamiota, silmäsuojaa ja kertakäyttökäsineitä. Se ei ole huono idea pestä vaatteet, kun pesuaika on valmis liian, ja välttää koskettelua kasvot tai matkapuhelin, kun keskellä puhdistus menettelyä.

lintujen jätösten aiheuttamat tahrat voi olla uskomattoman helppo poistaa, kunhan hoidat ne ajoissa...
lintujen jätösten aiheuttamat tahrat on uskomattoman helppo poistaa, kunhan hoidat ne ajoissa…

miten korjata Linnunkakan

aiheuttamat tahrat niin entä ne linnunpaskatahrat, jotka näyttävät pysyvästi syövyttäneen itsensä kirkkaaseen Turkkiin? Onko olemassa keinoa tämän rojun aiheuttaman vahingon kumoamiseksi, ja jos on, kuinka vaikeaa tai aikaa vievää tämä prosessi on? Onko erilaisia linnunpaskatahroja? Tarvitseeko sinun käyttää erikoistyökaluja tai-laitteita? Otetaan selvää….

” yleisen haitan lisäksi jätökset voivat itse asiassa jättää jälkeensä pysyviä vaurioita happaman sisältönsä vuoksi. Auringon alla jätökset voivat kovettua ja nakertaa maalia.”

— Universal Technical Institute, Inc.

ajankohtainen tahra on ensimmäinen tupe maali vaurioita, joka syntyy, kun linnunkakka alkaa polttaa kirkas takki

ajankohtaisia tahroja

lintujen jätösten aiheuttamia lievempiä maalivaurioita kutsutaan yleisesti ” ajankohtaisiksi tahroiksi.”Tämä ei ole oikeastaan tahra, vaan enemmän likainen alue kirkkaan Turkin päällä.

jos linnunpaskaa ei kuitenkaan suostuta pyyhkimään tai huuhtelemaan pois millään yllä luetelluilla tuotteilla, on maalinkorjaustaitosi pantava kuntoon tai tehtävä urakka ammattilaisen kanssa.

murtunut tai syövytetty maali on toisen tason maalivaurioita, jotka johtuvat liiallisesta altistumisesta linnunpaskalle

murtunut maali ja etsaus

toisen tason linnunpaskavaurioita kutsutaan murtuneeksi eli syövytetyksi maaliksi, ja se on likimain niin paha kuin se voi olla. Tällöin pitkäaikainen altistuminen lintujen jätöksille, kuumuudelle, suoralle auringonvalolle ja muille aineille saa happaman ulosteen syömään pois kirkkaan pinnan, vetävän maalin ja ääritapauksissa alkamaan sitoutua paljaaseen metalliin.

murtunut maali ei ole toimenpide, jota useimmat ihmiset yrittävät omin päin, joten tämän työn tilaaminen hyvämaineiselle autokorjaamon asiantuntijalle on paras vaihtoehto, kun tahraa on näin paljon.

keraaminen pinnoite-miten se toimii

auton maalien suojaaminen lintujen Putoamisvaurioilta

vaikka synteettiset vahat ja maalitiivisteet saattavat suojata autoa esimerkiksi UV-säteiltä ja vähäisiltä epäpuhtauksilta, niiden käyttöikä ei ole kovin hyvä, eikä niillä ole hyvin varustettuja torjumaan linnunpaskaa.

jos sitä ei havaita ja sen annetaan jähmettyä, linnunpaskan happamat pH-tasot syövät luonnonvahat ja synteettiset vahat muutamassa päivässä ja alkavat sulautua alla olevaan kirkkaaseen Turkkiin.

tämän vuoksi niin monet ihmiset ovat alkaneet kallistua kohti 9H-mitoitettuja nanokeraamisia pinnoitteita, koska nämä kvartsikidepohjaiset pintasuojat sekä hylkivät linnunpaskaa että tekevät puhdistamisesta superhelppoa.

huippuluokan nanokeraamiset pinnoitteet, kuten Armor Shield IX, on väkevöity voimakkaasti piidioksidilla (SiO2), joka pohjimmiltaan on hienoksi käsiteltyjä kvartsikiteitä. Kun saa parantaa huipulla kova pinta, keraaminen pinnoite luo tämän super vahva suojakerros, joka täyttää kaikki mikroskooppisen puutteita löytyy kirkas takit.

”linnut, toisin kuin nisäkkäät, eivät tuota virtsaa. Sen sijaan ne erittävät typpipitoisia jätteitä virtsahapon muodossa, joka syntyy valkoisena tahnana. Virtsahappo ei myöskään liukene veteen helposti. Siksi se pystyy tarttumaan tuulilasiin kuin valkoista laastia.”

– National Audubon Society

tätä kovaa suojakilpeä voidaan käyttää monenlaisille pinnoille, kuten muovikoristeille, kromille, hiilikuidulle, paljaalle metallille, lasikuidulle ja muille. Se toimii myös hyvin asioita, kuten vinyyli wrap, paint protection film (PPF), Jauhemaalit, ja kirkas rintaliivit.

kun Armor Shield IX on asennettu ja sen annetaan parantua, se hylkii taatusti lintujen jätöksiä ja muuta roskaa 2 vuoden ajan, sillä sen hydrofobiset nestemäiset hylkimisominaisuudet tekevät linnunpaskan poistamisesta puutarhaletkun ainoan tapauksen.

Ford vastaan Linnunkakka

jäähyväiset

ajoneuvon pitäminen ilman linnunkakkaa riippuu enemmän siitä, mihin pysäköit kuin missä asut. Lintuja on kaikkialla tällä pienellä kivellä, jota kutsumme kodiksi, ja suurin osa niiden ulosteesta on talletettuna autoihimme, kun ne ovat paikallaan.

valitse siis parkkipaikkasi viisaasti, pidä tuo ulkokuori kakkaa karkottavalla tuotteella suojattuna ja puhdista rutiininomaisesti. Ammattimaiset maalaustyöt ja maalipeitteen korjaukset ovat erittäin kalliita, kun taas ennaltaehkäisevä huolto ja rutiinihuolto eivät ole.

Jos tykkäsit tästä artikkelista, ihastut Avalonkingin Autohoitotuotteisiin tee-se-itse. Luomme” Ei B. S. tuotteita ” edulliseen hintaan. Ja mikä parasta, kohtelemme asiakkaitamme kuin perhettä, joten jos sinulla on kysyttävää tai haluat vain jutella autoista, olemme vain sähköpostin tai puhelun päässä. Tutustu kotisivuillamme täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.