Lacy Leadership

Success is Near

Mitä ovat ”ulkoistetut palvelut” myyntityöt?

myös myyntialalla ja liiketoiminnassa on monia trendejä. Yksi näistä suuntauksista on monien yritysten siirtyminen ulkoistamaan joitakin tai kaikkia muita kuin ydintoimintojaan. Esimerkki ei-ydintoiminto, että yritys voisi harkita ulkoistamista on asianajotoimisto, joka tekee sopimuksia asiakirjahallintayhtiön hallinnoida, toimittaa ja henkilöstö niiden kopio-ja Tulostuskeskus. Toinen hyvin yleinen esimerkki ulkoistamisesta on se, kun yritys maksaa toiselle yritykselle palkan hallinnasta. […]

myös myyntialalla ja liiketoiminnassa on monia trendejä. Yksi näistä suuntauksista on monien yritysten siirtyminen ulkoistamaan joitakin tai kaikkia muita kuin ydintoimintojaan. Esimerkki ei-ydintoiminto, että yritys voisi harkita ulkoistamista on asianajotoimisto, joka tekee sopimuksia asiakirjahallintayhtiön hallinnoida, toimittaa ja henkilöstö niiden kopio-ja Tulostuskeskus. Toinen hyvin yleinen esimerkki ulkoistamisesta on se, kun yritys maksaa toiselle yritykselle palkan hallinnasta.

ennen kuin toisen kanssa tehdään liiketoimintasopimus tietyn liiketoiminnan hoitamisesta, on tehtävä kauppa. Kaupan sulkemisesta syytetty ammattilainen on ulkoistuspalveluiden edustaja.

nopea selitys ulkoistamiselle

harkitse mitä tahansa liiketoimintaa ja mieti, mikä on kyseisen liiketoiminnan päätarkoitus tai ”ydintehtävä”. Kaikki toiminnot, jotka eivät liity suoraan niiden ydintoimintoon ja joita pidetään ”ei-ydintoimintona” tai ”ei-tehtäväkriittisinä.”Jos yritys tajuaa, että suuri osa heidän resursseistaan (mukaan lukien pääoma) on mukana niiden ei-tehtävän kriittisten toimintojen hallinnassa, he voivat harkita ulkopuolisen henkilön tai yrityksen palkkaamista hoitamaan tehtävää.

useammissa ulkoistusjärjestelyissä tietyn tehtävän hoitamiseen palkattuja ei pidetä sen yrityksen työntekijöinä, joka palkkaa ulkoistetun yrityksen, vaan he ovat joko itsenäisiä työntekijöitä tai ulkoistetun yrityksen palveluksessa.

palveluiden myyminen

palvelujen myyminen on merkittävästi erilaista kuin aineellisen tuotteen myyminen. Kun asiakas tai mahdollisuus voi nähdä ja tuntea tuotteen, heillä on yleensä huomattavasti vähemmän kysymyksiä verrattuna kysymysten määrään, kun he harkitsevat ostaa jotain aineetonta. Se tarkoittaa, että myyntitaitosi on oltava jatkuvasti korkeamman tason Puolan onnistuakseen myymään ulkoistuspalveluja. Kannattaa myös varautua täysin siihen, että myyntisykli pitenee palveluja myytäessä.

Työnhaku

työnhaku vaatii hieman enemmän vaivaa ja aikaa kuin perinteisemmän myyntiuran etsiminen. Sinun täytyy löytää palvelukeskeinen yritys, joka myy ulkoistettuja palveluja ja joka, vaikka näennäisesti ilmeinen, voi aiheuttaa melkoinen haaste.

on kuitenkin useita toimialoja, joihin voisit tutustua työnhaun keskittämiseksi. Esimerkkejä ovat palkanlaskentapalvelut, ruokapalvelut, talonmiehet, matkatoimistot, Kirjapainot, vakuutus-ja rahoituspalveluyritykset, posti-ja logistiikka-alan yritykset, koulutus-ja teleskooppiyritykset.

odotettavissa oleva korvaus

yleensä ulkoistuspalveluja myyvät myyntiammattilaiset ovat korkeasti palkattuja edustajia. Reps yleensä ansaita korkeampi kuin alan keskimääräinen peruspalkka ja yleensä on erittäin tuottoisa korvaussuunnitelma, joka palkitsee heidät korkeat palkkiot suljetun myynnin.

palkat ovat usein korkeita, jotta voidaan kompensoida pidennettyä myyntisykliä ja monilla ulkoistetuilla palvelualoilla kompensoida sitä, että on vähemmän potentiaalisia asiakkaita, joille voi osallistua myyntisykliin.

kannattaa myös odottaa, että kilpailija on erittäin ammattitaitoinen ja erittäin motivoitunut myymään palveluitaan. Ymmärrä, että jos myyntisykli on pitkä ja näkymät ovat harvat, niin myös kilpailijat. Myyntitaitojesi pitäminen vahvoina ja ammattiverkostosi laajana ovat kriittisiä menestystekijöitä.

Sijainti, Sijainti, Sijainti

loppuhuomautuksena se, missä asut ja työskentelet, vaikuttanee merkittävästi sekä siihen, miten hyvin onnistut myymään ulkoistuspalveluja, että siihen, kuinka monta työnantajaa löydät. Jos suunnittelet etsiväsi maaseutualueelta palveluja myyvää työtä, edessä voi olla melkoinen haaste. Ylipäätään mitä isompi kaupunki, sitä enemmän ulkoistetaan palvelujen myyntipaikkaa. Se ei tarkoita, että et löydä mahdollisuuksia kaikilla maailman alueilla, kuitenkin. Joten jos myynti ulkoistaminen palvelut on mitä intohimoisesti haluat tehdä uran, sitten kiillottaa ansioluettelosi, hioa taitoja ja saada valmis ihana ja palkitseva ura.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.