Lacy Leadership

Success is Near

mitä etsiä, kun CVs

Total jobs-sivustolla mainostettu keskimääräinen työpaikka saa 20 työhakemusta päteviltä hakijoilta, jotka ohjataan asianmukaisiin työpaikkoihin älykkään liikennestrategian ja kehittyneen haku-ja vastaavuusteknologian avulla. ilmoituspaikkaa päätettäessä tiedetään, että hakemusten määrä, joita voi odottaa saavansa, on usein ratkaiseva tekijä, mutta joskus on vaikea muistaa, mitä tämä oikeasti tarkoittaa. 20 hakemusta tarkoittaa 20 ansioluetteloa työpöydälläsi, mikä tarkoittaa 20 potentiaalista haastateltavaa, […]

Total jobs-sivustolla mainostettu keskimääräinen työpaikka saa 20 työhakemusta päteviltä hakijoilta, jotka ohjataan asianmukaisiin työpaikkoihin älykkään liikennestrategian ja kehittyneen haku-ja vastaavuusteknologian avulla.

ilmoituspaikkaa päätettäessä tiedetään, että hakemusten määrä, joita voi odottaa saavansa, on usein ratkaiseva tekijä, mutta joskus on vaikea muistaa, mitä tämä oikeasti tarkoittaa.

20 hakemusta tarkoittaa 20 ansioluetteloa työpöydälläsi, mikä tarkoittaa 20 potentiaalista haastateltavaa, ja sinun tehtävänäsi on päättää, ketkä ovat pätevimpiä, relevanteimpia ja parhaita ottamaan yhteyttä.

vaikka emme kadehdikaan, voimme antaa vinkkejä, joiden avulla voit paikantaa ihanteellisen ehdokkaan.

mitä kannattaa varoa hakijan CV: ssä:

työnhakijat

monet rekrytoijat suhtautuvat työhönottajiin epäluuloisesti, ja siihen on syynsä.

jos hakija näyttää vaihtavan roolia muutaman kuukauden välein, tämä voi hyvin osoittaa, ettei hän sopeudu hyvin työnantajiin, heidän tiimiinsä tai kasvavaan vastuuseen.

kunnianhimo on tietysti yksi tekijä, mutta jos hälytyskellot soivat heidän työhistoriaansa lukiessa, ehkä kannattaisi kuunnella, ja kun joka kolmas työntekijä jättää uuden tehtävän ensimmäisten 6 kuukauden aikana liittymisestä, on tärkeää, että ottaa huomioon palkkakustannuksensa ja oman maineensa ja yrittää rajoittaa mahdollisuutta lyhytaikaiseen palkkaukseen.

Uramuutokset

yhtä lailla kannattaa epäillä sarjauranvaihtajan tarttuvuusvoimaa.

Uramuutokset voivat olla loistavia, sillä työntekijät voivat siirtää kokemusta ja osaamista eri toimialoille ja toimia kutsumuksensa etsimisessä. Ne voivat auttaa korjaamaan osaamisvajetta ja parantamaan työvoiman kokonaistuotantoa. Kuitenkin, jos joku on tuottelias uran vaihtaja, se voi myös osoittaa, että he ovat harkitsemattomia, ja todennäköisesti organisaatiosi pitkällä aikavälillä.

liian monet uranvaihdokset viittaavat sitoutumisen puutteeseen tai impulsiivisuuteen, jota voi hyvinkin haluta välttää. Ehkä he ovat siis saaneet rahansa riittämään, mutta yksi hälytyskello voi olla toisiinsa liittymättömät kurssit ja ammattipätevyys, kuten he saattavat olla nykyään kirjanpitäjiä, mutta jos heillä on myös kampaamoalan, hypnoterapian ja henkilöstöhallinnon pätevyys, sinulla voi olla häilyvä ehdokas käsissäsi.

Must-haves

olet kirjoittanut toimenkuvasi ja sinulla on näkemys ihanneehdokkaastasi, mutta muista varata aikaa sellaisten taitojen, pätevyyksien tai pätevyyksien hahmottamiseen, joita ilman et yksinkertaisesti pärjää, ja pitää ne käsillä ansioluetteloita lukiessasi.

jos laadit shortlistaasi tietokoneella, voit jopa etsiä asiakirjoja CTRL+F: n avulla löytääksesi tiettyjä sanoja ja säästääksesi aikaa löytääksesi parhaiten sopivat ehdokkaat.

yhden koon ansioluettelo

ilmeisesti rekrytoijana haluat saada rehellisen selvityksen hakijan työhistoriasta ja asiantuntemuksesta, mutta älä unohda tarkistaa, onko hakija räätälöinyt hakemuksensa avoimeen työhösi.

jos uskot ehdokkaan lähettäneen sinulle yhden koon ansioluettelon, se voisi viitata siihen, että he eivät ole täysin uskoneet siihen, mitä teet, mutta sen sijaan he voisivat lähettää ansioluetteloita, joissa on hajaantumispistooli.

mainitsevatko he yrityksesi saatekirjeessään? Peilaako CV: n Kieli ja muotoilu työpaikkailmoitustasi?

nämä pienet vihjeet voisivat auttaa paikantamaan hakijan, jonka hakemus on vakava, toisin kuin jonkun, joka lähettää pikavippihakemuksia.

se ei tarkoita, etteikö useampaa roolia hakeva olisi hyvä palkkaaja, mutta joku, joka on ottanut aikaa organisaatiosi ja työtapojesi tutkimiseen, voisi hyvinkin olla tähtihaastattelija.

Evidence

with plenty of applicants all showing a range of great skills, one differentiating factor could be-evidence!

kun sinulla on alustava lista ehdokkaista, käy läpi heidän ansioluettelonsa ja lue rivien välistä. Sano, että he ovat toimineet joukkueenjohtajana-miten joukkue suoriutui? Sanotaan, että he ovat rakentaneet kokonaisia verkkosivustoja-missä ovat linkit?

hyvä ehdokas kertoo onnistumisistaan sekä taidoistaan-ja tämä voisi olla keskeinen väline, joka auttaa erottamaan kaikki, jotka kävelevät, sekä puhumaan.

kun olet löytänyt ne hakijat, jotka haluat edetä haastatteluun, muista, mitä hyötyä on antaa tunnustusta kaikille hakijoille riippumatta siitä, menestyivätkö he vai eivät. Joku ei ehkä ole nyt oikea yrityksellesi, mutta kahden vuoden kuluttua he voivat olla täydellisiä, ja tämä piristysruiske työnantajabrändiisi voi olla elintärkeä, jotta he pääsevät ovesta sisään, kun hetki on oikea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.