Lacy Leadership

Success is Near

miksi Self Publish in Canada?

miksi sinun pitäisi ryhtyä omakustantajaksi Kanadassa. Se on ensimmäinen ja tärkein kysymys jokaisen nykykirjailijan mielessä: Pitäisikö minun itse julkaista uusi kirjani? Vai pitäisikö sen sijaan yrittää saada uusi kirjani perinteisesti julkaistuksi? useimmille kirjailijoille kirjan perinteisesti julkaiseminen on heidän unelmansa. Se on kokeiltu ja todellinen todiste siitä, että työsi on hyvä – että kohortti ammattilaisia, joiden […]

neljän käden sarjakuva, joka pitää pystyssä seitsemää kirjaa omakustanteena Kanadassa

miksi sinun pitäisi ryhtyä omakustantajaksi Kanadassa. Se on ensimmäinen ja tärkein kysymys jokaisen nykykirjailijan mielessä: Pitäisikö minun itse julkaista uusi kirjani? Vai pitäisikö sen sijaan yrittää saada uusi kirjani perinteisesti julkaistuksi?

useimmille kirjailijoille kirjan perinteisesti julkaiseminen on heidän unelmansa. Se on kokeiltu ja todellinen todiste siitä, että työsi on hyvä – että kohortti ammattilaisia, joiden tehtävänä on haistaa hyvää työtä löytää kirjoituksesi tarpeeksi hyvä lyödä vetoa siitä. Ja kirjoittajana lukittuna huoneeseensa pitkiksi ajoiksi, sellainen validointi voi olla hämmästyttävää. Puhumattakaan siitä merkittävästä rahasummasta (kirjan ennakoissa ja toistuvissa rojalteissa), joka yleensä tulee sen mukana.

mutta kaikesta hyvästä, mitä se voi tehdä sinulle, myös perinteinen julkaiseminen on tunnetusti vaikeaa. Niin vaikeaa, että monille mahdollisesti fantastisille kirjailijoille siitä tulee uran viimeinen leposija.

Tässä muutamia valitettavia faktoja perinteisestä julkaisutoiminnasta:

perinteiset Julkaisuvaikeudet:

  • valtaosa lähetetyistä käsikirjoituksista ei saa hylkäyskirjeitä. Monet aiemmin innostuneet kirjailijat odottavat vuosia kuulematta koskaan, onko heidän työnsä tarpeeksi hyvää tullakseen hyväksytyksi. Tällaiset pitkittyneet viivästykset voivat vahingoittaa heidän mielenterveyttään, ja ne ovat kääntäneet monet loistavat kirjailijat kokonaan pois perinteisestä julkaisutoiminnasta.
  • tilastollisesti yli 98,8% kaikista toimitetuista käsikirjoituksista hylätään lopulta (eri syistä). Se tarkoittaa, että 100 potentiaalisesta kirjailijasta vain 1 saa työnsä koskaan nähdä päivänvaloa. Ja tämä on kaikki käsikirjoitukset, jopa ne, jotka ovat peräisin aiemmin ansioituneilta kirjailijoilta. Täysin uusien tekijöiden kohdalla tilanne on vielä pahempi.
  • jos työsi joskus hyväksytään, vaikeutesi eivät ole vieläkään ohi. Sinun on yleensä odotettava vähintään vuosi (usein enemmän) ennen kuin saat lopullisen vahvistuksen julkaisijalta, ja on vielä huomattava mahdollisuus, että sinut hylätään tässä vaiheessa prosessia, kun työsi kulkee julkaisuhierarkiassa ylöspäin.
  • kustantamoiden kanssa toimiminen on usein kirjailijan olemassaolon riesa. Ne voivat olla uskomattoman hitaita, byrokraattisia, reagoimattomia, ja pitää odottaa kuukausia yksinkertaista vastausta.
  • vaikka teos hyväksyttäisiin ja, jos Luoja suo, lopulta julkaistaisiin, joudut silti käsittelemään kirjasi myymisen kylmää kovaa todellisuutta. Ja useimmat kustantajat eivät koskaan myy enempää kuin ehkä neljä tai viisi tuhatta kirjaa julkaisun jälkeen. Hurjasti menestyneet kirjat ovat äärimmäisen pienessä vähemmistössä.

ei ole ihme, että niin monet tuotteliaat kirjailijat päättävät itse julkaista tämän päivän Kanadassa. Kun valtava määrä tehottomuutta ja vaikeuksia perinteisen kustantaminen, omakustantaminen näyttää ihana vaihtoehto paljon vähemmän päänsärkyä.

Omakustantamisen edut Kanadassa

yksinkertaisesti, omakustantaminen Kanadassa on suurin osa ajasta parempi valinta uusille kirjailijoille. Suurin huolenaihe useimpien kirjoittajien mielessä on hinta, ja juuri tässä suurin osa kirjoittajista on valitettavasti saanut väärää tietoa siitä, kuinka kallis prosessi todellisuudessa on.

tänään voit saada viisisataa pariton kirjoja itse julkaistu noin kahdella tuhannella dollarilla (siunaa Kanadan valuuttakurssimme)! Sen ei tarvitse rikkoa pankkia, ja monille kirjailijoille tämä vaihtoehto on paljon parempi kuin odottaa perinteistä kustantamoa vuoden ajan, kun he yrittävät kaapia elantonsa yhdessä.

tämä prosessi voi tapahtua kokonaan muutamassa kuukaudessa (yhden tai kahden vuoden sijaan), ja sinulla säilyy täydellinen omistus ja luova määräysvalta siitä, miltä kirja näyttää, tuntuu, lukee ja miten se maksaa.

lisäksi saa pitää valtaosan voitoista – yleensä yli 60-65%. Vertaa tätä perinteiseen julkaisutoimintaan, jossa saat lähes aina alle 20 prosentin rojaltit jokaisesta myydystä kappaleesta. Kysymys siitä, onko omakustantaminen vai perinteinen kustantaminen taloudellisesti parempi, on siis päivänselvä useimmille uusille kirjailijoille, jotka tarvitsevat elantonsa nopeasti.

lopuksi omakustanne Kanadassa tarjoaa mahdollisuuden, jollaista kirjailijoilla ei ole ennen ollut: voit testata pientä markkinasegmenttiä pienellä alkukappaleella kirjasi kysynnän vahvistamiseksi. Sitten, kun olet todennut, että on olemassa markkinat omalle kirjalle, voit laittaa loput työstä kirjallisesti, julkaisu, ja markkinointi. Tämä tekee kysymys siitä, onko tekijyys on oikea sinulle huomattavasti halvempaa ja nopeampaa tarkistaa, ja voi pelastaa sinut menossa ennenaikaisesti harmaa.

kuten useimmilla teollisuudenaloilla, Internet on antanut vallan yksilön käsiin. Nykykirjailijat voivat nyt julkaista nopeammin, nopeammin ja tehokkaammin kuin koskaan ennen. Ota täysi hyöty siitä omakustannus Kanadassa tänään lukemalla oppaamme omakustannus Kanadassa tai pyytämällä tarjous nyt!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.