Lacy Leadership

Success is Near

mikä on tietokone

tämän päivän artikkelissa kerron, miten tuloverottajaksi tullaan; kuka ei halua saavuttaa menestystä elämässään? Jokaisen mielessä on päämäärä, jonka eteen hän tekee kovasti töitä. vaikka ihmiset kulkevat eri polkuja menestyäkseen, heidän määränpäänsä on nostettava elämän ja perheen nimen yläpuolelle. Kaikki tämän päivän opiskelijat haluavat kovalla työllä saavuttaa sellaisen paikan, josta oman perheen ja yhteiskunnan ihmiset voivat […]

tämän päivän artikkelissa kerron, miten tuloverottajaksi tullaan; kuka ei halua saavuttaa menestystä elämässään? Jokaisen mielessä on päämäärä, jonka eteen hän tekee kovasti töitä.

vaikka ihmiset kulkevat eri polkuja menestyäkseen, heidän määränpäänsä on nostettava elämän ja perheen nimen yläpuolelle. Kaikki tämän päivän opiskelijat haluavat kovalla työllä saavuttaa sellaisen paikan, josta oman perheen ja yhteiskunnan ihmiset voivat olla ylpeitä

osa lapsista pyrkii tuloverovirkailijaksi, joten tulee mieleen, että miten tuloverovirkailijaksi ja kuinka paljon pätevyyttä tähän pitäisi olla.

he tekevät kovasti töitä sen eteen, mutta silloinkin monista ehdokkaista vain muutama voi päästä tuloverottajaksi; miksi kävisi niin, että vain muutama ehdokas menestyy tuloverotarkastuksessa. Ahkeruus voi johtua siitä, että ei saa oikeaa ohjausta, kuten mitä opiskelee, mitä opiskelee jne. On oleellista tietää, että vasta silloin voi tulla tuloverottajaksi.

tämän takia olemme pyrkineet tämän viran kautta auttamaan niitä opiskelijoita, jotka haluavat tietää, mikä oppimäärä on, tuloverottajaksi ja mikä on sen tenttikuvio ja miten se otetaan.

jokainen haluaa statuksen tekemällä hyvää työtä ja nostamalla ihmisarvoaan ja ihmisarvoaan yhteiskunnassa. Silti samaan aikaan yhdessä tehdessään hän haluaa täyttää jokaisen tarpeensa niin, että oppilaallakin on halu tietää ne tulot. Mikä on verottajan palkka? Josta kerromme lisää. Sitä ennen on kuitenkin ymmärrettävä, mikä tuloverottaja on.

mikä on Tuloverottaja?

Sisällysluettelo

ennen kuin teet ITO, tiedätkö mitä on tulovero? Sitten, ensinnäkin, tiedät siitä, sinun on täytynyt kuulla tuloverosta, tämä tarkoittaa sitä, että ansaitsemasi tulot verotetaan siitä tulosta. Maksusta veroa perivien mukaan maksettua veroa kutsutaan tuloverottajaksi.

kuvio

Intian hallituksen ensisijainen tulonlähde on Tuloveroyksikkö tai Tuloveroyksikkö; sen tehtävästä huolehtii CBDT eli välittömien verojen keskusvirasto, välittömien verojen keräämisestä ja käsittelystä huolehtivat Tuloveroviranomaiset, tuloveroviranomaisten kriittinen rooli. se tapahtuu

Tuloverovirkailija tunnetaan myös nimellä ”veropoliisi” ja häntä pidetään nousevien tuloveron laiminlyöjien vahtikoirana. Ihmiset eivät ymmärrä, että verojen maksaminen on välttämätöntä maan kehitykselle ja meidän kaikkien kehitykselle. Sitä pidetään jokaisen kansalaisen velvollisuutena.

Tuloverovirkailija tuloverovirkailijana on Intiassa yleensä viran nimi, koska tuloveron maksamatta jättäjiä on paljon. ITO: n vastuulla on löytää nämä maksuhäiriöiset ja saattaa heidät osastonsa alaisuuteen, jotta heidät pakotetaan maksamaan veroa todellisten tulojensa mukaan.

mutta tuloverottajan on oltava hyvin rohkea hoitaessaan tehtäviään ja toimiessaan nerokkaana ihmisenä, kun hän kohtaa korkean profiilin ihmisiä, jotka käyttävät vaikutusvaltaa hi-tech-lakiin suojautuakseen. Voin todistaa upseerin olevan väärässä.

tämä on työ, jossa työmiehet ampuvat hengessä, mutta heidän on hallittava se itse ja käytettävä sitä oikein työn aikana.

miten tulla Tuloverovirkailijaksi

kerromme ehdokkaista, joiden edellytetään työskentelevän tuloverovirkailijana.

 1. kerromme ehdokkaista, joiden edellytetään työskentelevän tuloverottajana. Ymmärrät myös, että tuloveronjakajaksi ryhtyminen, koulutustutkinto eli koulutustutkinto, ikäraja ja kuinka paljon on tuloverovirkailijan palkka.
 2. tiedossa on myös tuloverottajaksi ryhtymisen tenttikuvio, jota varten on luettava oppiaineita. Joten kerro yksityiskohtaisesti.
 3. ensinnäkin hakijoiden, jotka haluavat hakea sitä, on täytettävä Työuutislehdestä löytyvä ja huhtikuussa julkaistu hakulomake. Tämän lisäksi, voit myös mennä SSC: n virallisilla verkkosivuilla täyttää hakemuslomakkeen.
 4. hakulomakkeen täytettyäsi se pitää lähettää, ja ympärillä olevaa keskusta pitää mentoroida, missä tentti annetaan.
 5. myös tästä kokeesta ja sen oppimäärästä julkaistaan ilmoitus. Lehti ilmestyy pääasiassa huhtikuussa Työllisyysuutisissa, Rojgar Samacharissa, Intian aavikolla ja merkittävissä sanomalehdissä.

Miten valmistautua Tuloverovirkailijaksi

miten tulla tuloverovirkailijaksi, sinun täytyy tehdä kovasti töitä; tämän lisäksi sinun täytyy tietää tuloverovirkailijan tutkinnon oppimäärä, kelpoisuus jne. tuloveroa, koska kunnes teet oikean strategian opiskeluun.

silloin se onnistuu se on haastavaa ja sen lisäksi voi valmistaa tuloveroa myös hyvästä valmennuskurssista, josta saa hyödyllistä ohjausta. Kerrokaamme nyt, mitä pätevyyttä vaaditaan ITO: ksi pääsemiseksi.

Tuloverottajan pätevyys

seuraavaksi sinulle on kerrottu, mitä pätevyyksiä tarvitset tuloverottajaksi.

tullakseen ITO: ksi hakijan on ensin suoritettava loppututkinto tunnustetusta yliopistosta, koska ilman sitä et voi hakea SSC CGL-tutkintoon. Tulla Tuloverovirkailija, sinun on läpäistävä CGL tentti SSC.

 • vähimmäiskoulutusvaatimuksena on suorittaa minkä tahansa tieteenalan tutkinto, jotta hänet voidaan hyväksyä C-ja B-luokan tarkastajaksi. Opiskelijat tahansa stream voivat hakea.
 • hakijan edellytetään täyttävän vaaditut fyysisen tehokkuuden ja korkeuden vähimmäisvaatimukset.
 • Pituus (157, 5 cm) ja rinta (81 cm, kokonaan ojennettu ja vähintään 5 cm: n pituinen), jos ehdokas on mies. Fyysisiä testejä ovat kävely (1600 metriä 15 minuutissa) ja pyöräily (8 km 30 minuutissa).
 • vähimmäiskorkeus (152 cm) ja paino (48 kg), jos naiskandidaatti. Fyysisiä testejä ovat kävely (1 km 20 minuutissa) ja pyöräily (3 km 25 km).

Tuloverottajan Ikäraja

hakijan alaikärajan tulisi olla 21 vuotta ja Ito-tutkintoon hakemisen enimmäisiän 27 vuotta.

SSC: n CGL-kokeessa SC / ST-ehdokkaille on määrätty viiden vuoden rentoutumisaika, OBC-kategorian ehdokkaille kolmen vuoden rauha ja PWD: n ehdokkaille kymmenen vuoden rentoutumisaika.

Tuloverovirkailijan Rekrytointikoe & Tenttikuvio

SSC suorittaa CGL-kokeen tullakseen ITO: ksi. SSC ottaa vuosittain hakemukset tulla Tuloverottaja. Tämä tentti SSC CGL otetaan 2 vaiheissa, ja vasta kun on onnistunut näissä vaiheissa voit tulla tuloverovirkailija.

Tier – I-esitutkinta

tämä tentti on ensimmäinen vaihe Tuloverovirkailijaksi pääsemiseksi, jossa kaikki SSC CGL-tutkintoon hakeneet ovat mukana; tässä tavoitetyypissä kysytään kysymyksiä, ja sinulla on 2 tuntia aikaa ratkaista tämä tavoite. annetaan.

tässä kokeessa kysymyksiä esitetään 2 tutkielmasta. Jokaisesta paperista kysytään 100 kysymystä, ja jokaisesta paperista pyydetään yhteensä 100 markkaa; koe on 200 markkaa.

Kohde Ei. kysymys kesto tunteina merkki
yleinen älykkyys &yleinen tietoisuus Osa A 100 2 100
aritmeettinen osa B 100 2 100

se on tavallaan pääsykokeeseen oikeuttava koe, eikä sen numeroita lisätä lopputulokseen. Se on välttämätöntä. Vasta sitten voit kirjoittaa Päätutkinnon.

Tier II – Pääkoe

tämä on ITO-tutkinnon toinen vaihe ensimmäisen vaiheen jälkeen; siihen voivat osallistua vain ne hakijat, jotka ovat suorittaneet varhaisvaiheen; 4 ainetta suoritetaan SSC CGL Tier II-kokeessa.

kohde merkit aika tunteina
yleiset opinnot 200 3
Finnish 100 2h. 20 m
aritmeettinen 200 4
kieli 100 2h. 20 m
viestintätaito & kirjoittaminen 200 2h. 20 m

persoonallisuustesti & Asiakirjatarkistus

tämän jälkeen laaditaan lopullinen lista menestyneistä opiskelijoista.

molempien vaiheiden jälkeen, kun on vihdoin selvittänyt viimeisen vaiheen, niin sitten haastatellaan. Tämän haastattelun kautta tarkistetaan ehdokkaan persoonallisuus ja henkinen kyky.

hakija kutsutaan asiakirjatarkastukseen, lääkärintarkastukseen ja haastatteluun, jonka jälkeen tehdään hakijoiden ansioluettelo, jonka mukaan ehdokas asetetaan paremmuusjärjestykseen suorituksen mukaan ja ehdokas, jonka nimi on ansioluettelossa, tuloveroviraston virkaan. On valittu.

Tuloverottajan palkka

Tuloverottajan ki: n nykyisen palkkasumman mukaan saat aluksi palkkaa noin 40 000 euroa kuukaudessa, ja palkka voi vaihdella toimipaikasta riippuen. Tuloverotarkastaja on lähetetty perustuu PAN Intia. Kerrotaanpa nyt kulukorvauksesta ja palkkaluokasta Tuloveroviranomaiselle (ITO).

 • palkka-asteikko– 9,300-34,800 ₹ / –
 • palkkaluokka– 4,600 ₹ / –
 • alkupalkka– 9,300 ₹ / –
 • palkka yhteensä– 13,900 ₹ / –

lisäavustus

tässä tehtävässä työskentelevät saavat bensiinin, ilmaisen SIM-kortin, jossa on matkapuhelintiedot, ja valtion majoituksen. Tuloverotusosastolla on useimmissa kaupungeissa useita tuloveroyhtiöitä, joilla on lentojärjestelmät työntekijöidensä asumiseen. Saat kiinteän summan osastolta sen jälkeen, kun olet mennyt joukkueiden mukana tekemässä yöryöstöä. Huomaa, että et voi jättää ratsattu paikka 24-48 tuntia suuressa mittakaavassa aikana raid lyömällä, kaikki havainnot on kerättävä ennen kotiin. Sen ajan sijaan saat myös yhden päivän lomaa.

myös, Read-How to Become SDO-Qualification for SDO, Works of SDO

Conclusion

jokaisella ihmisellä on päämäärä elämässään, ja hän tekee kovasti töitä sen saavuttamiseksi. Upseeriksi pyrkivät opiskelijat yrittävät myös osata tulla tuloverovirkailijaksi. Siksi kerroimme, kuinka monta pätevyyttä tulla tuloverottajaksi tämän viran kautta.

tämän lisäksi monet opiskelijat haluavat myös tietää tulevaisuutensa, jos he työskentelevät tässä tehtävässä. Koska jos joku etsii mukavaa elämää antaa mukavan elämän itselleen ja perheilleen. Siksi kaikki haluavat myös tietää, paljonko tuloverottajan palkka on. Olemme siis tässä viestissä kertoneet yksityiskohtaisesti myös tuloverottajan palkasta.

kaikki haluavat palvella maata, mutta kaikki eivät voi liittyä armeijaan, vaan he voivat liittyä poliisilaitokseen tai vastaavaan osastoon, josta ihmiset saavat mahdollisuuden palvella maata.

Tuloveroministeriö on yksi tällainen Intian hallituksen ylläpitämä osasto, joka tarkastaa maan kansalaisten veronmaksun. Verovarkaat löytävät ne ja perivät sitten takaisin. Siksi se on tavallaan palvelus maalle. Siksi tämän tehtävän keskellä on paljon kiinnostusta opiskelijoiden keskuudessa, ja kaikki haluavat työskennellä virkamiehenä tuloveroviraston toimistossa.

tämän takia kerroimme tämän viran kautta, millainen tuloverottajan oppimäärä on. Sen alla kysytään, mistä oppiaineista ja kuinka paljon tuloverottajan pätevyydestä tässä pitäisi keskustella. Kaikki ne opiskelijat yrittävät yhä uudelleen, mutta silti heidän kokeensa ei ole selvä.; tämän vuoksi he myös pelkäävät, että heidän ikänsä ei ehkä ole ohi, joten he myös haluavat tietää, että ITO mikä on ikäraja tulla. Emme edes keskustelleet siitä. Toivomme, että pidät antamastamme tiedosta. Jos haluat postauksen, jaa se yhä enemmän Facebook, Twitter, Instagram.

tämän päivän artikkelissa kerron, miten ito: ksi tullaan.

Jaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.