Lacy Leadership

Success is Near

Loistavasti Luova potta koulutus temppu opettaa lapsesi pyyhkiä itse

2486shares Pinterest Twitter Email luulin, että vessaharjoitukset ovat ohi. Onnettomuudet olivat ohi, koska emme ehtineet ajoissa. Varavaatteet loppuivat joka paikkaan. Luulin, että tämä potan treenisotku on lopullisesti ohi. Paitsi että on vain yksi äärimmäisen ärsyttävä asia, josta kolmevuotiaani ei päästä irti. tämän keskustelun kustantaa Charmin, osana jatkuvaa kumppanuutta, mutta kaikki mielipiteet ovat omiani. tässä vaiheessa […]
2486shares
  • Pinterest
  • Twitter
  • Email

luulin, että vessaharjoitukset ovat ohi. Onnettomuudet olivat ohi, koska emme ehtineet ajoissa. Varavaatteet loppuivat joka paikkaan. Luulin, että tämä potan treenisotku on lopullisesti ohi. Paitsi että on vain yksi äärimmäisen ärsyttävä asia, josta kolmevuotiaani ei päästä irti.

Brillianally Creative Poty Training Trick to Teach Your Child to Wipe

tämän keskustelun kustantaa Charmin, osana jatkuvaa kumppanuutta, mutta kaikki mielipiteet ovat omiani.

tässä vaiheessa olisi vähättelyä sanoa, että tyttäreni on voimakastahtoinen ja sitoutumaton. Kun on aika tehdä velvollisuutensa kylpyhuoneessa hän haluaa olla rauhassa. Juuri tänään hän sanoi, ettei tarvitse enää edes vessapaikkaa ja voimme antaa ne perheelle, joka tarvitsee niitä.

” my baby is growing up.”Ajattelen itsekseni, kun kuristan kyyneleen. ”Hän ei tarvitse minua enää.”Nyyhky. Nyyhky. Nyyhky.

sitten se tapahtuu. Joka ikinen kerta. Juuri kun tunnen oloni nostalgiseksi ja teen sitä, mitä äidit tekevät, kun heidän vauvansa kasvavat, kuulen toisesta huoneesta lävistävän huudon. Kun silmäni pyörivät päässäni, hänen sanansa toistuvat päässäni yhä uudelleen kuin rikkinäinen levy.

” Mommy. Minulle riitti. Pyyhi minut.”

Ugh. Ihanks tosi? Olemme puhuneet tästä. Tiedän, että hän osaa pyyhkiä. Tiedän, että hän osaa olla itsenäinen. Silti hän kutsuu minua joka kerta kuin villisusia.!!!!

heti kun käännän kulman vessaan, en ole varma, pitäisikö tarttua kameraan, nauraa ääneen vai itkeä. Siellä kaikessa loistossaan, hän on ollut ystävällinen tarpeeksi potta, kääntyä ympäri ja osoittaa hänen kiiltävä valkoinen Pylly ilmassa minulle helposti auttaa häntä ulos. Voin vain kuvitella, mitä hänen esikouluopettajansa mahtavat ajatella, jos hän joskus sattuu hoitamaan asiansa kahden ja puolen tunnin koulunkäyntinsä aikana. Rukoillaan, etteivät he ole nähneet lapseni kiiltävää valkoisuutta.

Joten mitä voin tehdä? Jatkanko tyttäreni pyyhkimistä, kunnes hän menee naimisiin 2 vuoden päästä? Kieltäytyä pyyhkimästä ja jättää jarrutusjäljet ja löyhkät? Tai … lihastu ja ryhdy luovaan työhön. Olen päättänyt saada naurettavan luova minun potta koulutus pyrkimyksiä opettaa lapseni pyyhkiä Oman takapuolensa. Saan kiittää Charminia kaikesta.

neljä yksinkertaista askelta lapsen valmistamiseen pyyhkimään itsensä

puolisen vuotta sitten sain itse asiassa kutsun Charminin tuotantolaitokseen ja se oli niin kiehtovaa. En ole varma pidinkö värilaboratoriosta vai tiededemoista enemmän. Molemmista jäi pysyvät muistot. Itse asiassa, kun tyttäreni vilautti pyllyään minulle, sain heti takaumia matkastani Charmin päämajaan, jossa saimme tietää, miten he testaavat vessapaperinsa.

yksi mahtava Tiedekokeilu, johon kuului ilmapallo, maapähkinävoita ja vessapaperia, saa minut yhä naurun kyyneliin. Kun kolmevuotias ei suostunut pyyhkimään itseään, Arvaatko, mitä tein? Arvasit oikein. Ilmapallo, supervahvaa vessapaperia ja maapähkinävoita vielä päiväksi. Se ei estänyt kärkeä toimimasta kuin taikaiskusta! Vakavasti.. MAGIC. Miksi odotin niin kauan kokeillakseni tätä?

ensimmäinen vaihe: varmista, että lapsesi on todella valmis pyyhkimään itsensä.

lapsesi pitäisi pystyä todella kurottamaan itsensä ja hänellä pitäisi olla sorminäppäryyttä pyyhkiä itsensä ennen kuin odotat sitä heiltä.

Vaihe kaksi: korostaa pyyhkimisen tärkeyttä.

pojallasi on ilmeisesti loppuosa pottatreenistä laskussa, muuten et ihan vielä siirtyisi ”pyyhintävaiheeseen”. On tärkeää lukea kirjoja ja keskustella pienokaisten kanssa siitä, miten tärkeää on saada kunnon pyyhintä. Tiedän, että se on ällöttävä keskustelu, mutta jonkun on tehtävä se.

Pottaharjoituspeli, jolla opetetaan lasta pyyhkimään itsensä

vaihe kolme: harjoittele vessapaperin jakamista usein.

olen ollut todella onnekas tällä osastolla. Jokainen lapsistani on täyttänyt kylpyhuoneen lattian vessapaperilla vain kerran. Vessapaperin määrä vessassa käydessään on kuitenkin eri asia. Liian vähän.. ällöä. Liikaa … tukossa wc (myös ällöä).

neljäs vaihe (kultainen askel): tee pyyhkimisestä hauskaa!

Yes! Tee pyyhkimisestä hauskaa ja harjoittele usein. Oletko utelias, miten voit tehdä tästä iljettävästä työstä hauskaa? Charmin tiimi näytti minulle tämän ja se on aika nerokasta!

loistavasti Luova Pottaharjoittelutemppu, jolla opetat lapsesi pyyhkimään itsensä

mitä tarvitset:
valmis & halukas lapsi (3-vuotias ja sitä vanhempi, mieluiten)
Charmin Ultravahva wc-paperi
ilmapallo

maapähkinävoi (jos haluat pitää hauskaa)
Pottaharjoittelupeli opettamaan lastasi pyyhkimään itsensä
näin järjestät tämän loistavan pelin:

Aloita räjäyttämällä ilmapallo noin puolivälissä. Haluat, että se on muovattava ja taipuisa (kuten peffa).

Pottaharjoituspeli, jolla opetat lapsesi pyyhkimään itsensä

seuraavaksi pyydä lastasi vetämään oikea määrä vessapaperia ja taittelemaan se ruuduiksi.

Pottaharjoituspeli, jolla opetat lapsesi pyyhkimään itsensä

lopuksi käskekää heitä pitämään ilmapalloa toisella kädellä ja ”pyyhkimään” toisella. Jos lapsesi on yhtään minun kaltaiseni, he purskahtavat nauruun. Jos todella haluat pitää hauskaa, voit spritz ilmapallo hieman vettä, tai olla todella rohkea ja laittaa dab maapähkinävoita ilmapallo.

Pottaharjoituspeli, jolla opetetaan lasta pyyhkimään itsensä

kun aloitimme, emme yrittäneet puristaa ilmapalloa minkään muotoon, mutta kun hän sai otteen siitä, venytin ilmapallon ulos ja tein prässin, jotta hän voisi harjoitella sinne pääsyä ja puhtaaksi tulemista!

kun lapsesi on oppinut pyyhkimään ilmapallolla edessään, harjoittele ilmapallolla heidän takanaan. Tämä on vaikeampaa lyhyille käsivarsille kuin luulet. Lapsesi eivät vain pidä pintaansa tässä asiassa ilman syytä. He saattavat todella tarvita apua!

Pottaharjoituspeli, jolla opetetaan lasta pyyhkimään itsensä

ennen kuin huomaatkaan, kuulet huuhtelun ennen kuin edes tiedät lapsesi käyneen vessassa. Sitten olet heti takaisin ymmärtämättä vauva ei tarvitse sinua enää ja puuttuu, että kiiltävä Pylly heiluttaa ilmassa sinulle. Siihen asti, omaksua hetki, pidä hauskaa sen kanssa, ja saada paljon ja paljon vessapaperia! Käytämme täällä Charmin Ultra Strong-vessapaperin Megarullia, koska ne ovat

Pottatreenipeli, jolla opetat lapsesi pyyhkimään itsensä

vielä lisää pottatreenivinkkejä ja-temppuja varten, sinun on tsekkattava kaikki nämä mahtavat ideat, joita oikeat vanhemmat jakavat aivan kuten sinä!

Charmin jopa on sinut peitetty joitakin super luovia tapoja opettaa lapsesi pyyhkiä omasta. Voit tarkistaa vinkkejä opettaa pojat mennä potta ja miten potta kouluttaa tyttöjä. Heillä on jopa tämä super luova video, jota voit katsoa lastesi kanssa.

Onko sinulla mahtava potalle koulutus hakata? Haluaisin kuulla kaiken siitä!

Pottaharjoittelutemppu, jolla opetat lapsesi pyyhkimään

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.