Lacy Leadership

Success is Near

kuusi vinkkiä lipun ostamiseen Skripalilta

haluaisin esipuhe tämän artikkelin sanomalla, että en ole fani scalpers, vaikka olen käyttänyt niitä kourallinen otteeseen (alle 10, yli viisi).tämä artikkeli tuli minulle, Koska kaverini on menossa ” Bama – LSU-otteluun Baton Rougeen ilman lippua katsomaan kavereitaan ja juhlimaan peliä. Käskin hänen pitää 100 dollaria mukanaan siltä varalta, että sakko tulee. Muista Cajuns, voit käyttää […]

haluaisin esipuhe tämän artikkelin sanomalla, että en ole fani scalpers, vaikka olen käyttänyt niitä kourallinen otteeseen (alle 10, yli viisi).
tämä artikkeli tuli minulle, Koska kaverini on menossa ” Bama – LSU-otteluun Baton Rougeen ilman lippua katsomaan kavereitaan ja juhlimaan peliä. Käskin hänen pitää 100 dollaria mukanaan siltä varalta, että sakko tulee. Muista Cajuns, voit käyttää $100 johonkin muuhun kuin drive-through daiquiris-olen tosissani!
muutenkin, joten tässä VFA: n pikaopas lipun hankkimiseen jostain muualta kuin lipunmyynnistä… (Vain 200 dollaria lisää, voimme antaa sinulle paikan nenäverenvuotoon!)

1) Vältä kaveria, jolla on Liput kädessään

matkalla peliin/perälauta/Parkkipaikka / moottoritiellä, kuulet luultavasti ihmisten huutavan ”need tickets.”Hän ei pyydä sellaista—hän haluaa myydä ne. Useimmiten ostamasi liput ovat kopioita alkuperäisestä Lipusta—mikä tarkoittaa sitä, että heti stadionille päästyäsi olet kusessa. Olen kuullut tarinan monta kertaa. Se ei ole hauskaa.

jos näin käy, voi aina tehdä niin kuin tuttuni teki Penn Statessa, kun hänelle annettiin väärennetyt liput. Hän löysi miehen ja sai rahat takaisin. Niin ei yleensä kuitenkaan tapahdu. Aiotko pyytää kuittia?

2) Älä välttele menemistä ihmisten peräportteihin. Muista—he eivät voi estää sinua!
jos on lipun tarpeessa, niin meno ihmisten peräportteihin on hyvä paikka aloittaa. Yleensä tailgates-ja tailgate-bileissä on aina joku, joka ei pärjännyt / oli töissä/menossa naimisiin/vierailemassa appivanhempiensa luona / jota tarvittiin täyttämään aviolliset velvollisuutensa.

kuten olen kokenut, juuri nuo ovat sellaisia ihmisiä, jotka antavat lipun nimellisarvoon—ja saattavat jopa antaa samalla ryypyn. Paitsi jos tuot neljä olutta ja tarjoat ne kaverille, joka antaa liput…

3) tietää joukkueet
kuulostaa tyhmiltä, mutta on paljon yliopistojalkapalloturisteja, joilla ei ole hajuakaan, miten joukkue pärjää paikalle tullessaan…tai opposition mittapuulla. He ovat ihmisiä, jotka sanovat maksaa $200 Penn State vs. Temple oli hyvä idea. Olen nähnyt sen tapahtuvan.

jos kotijoukkue on liukuva-kuten Tennessee-läjäpäin lippuja tulee myyntiin käytännössä ilmaiseksi. Luottokriisi, mutta se on hyväksi meidänlaisillemme…fani.

4) tiedä mitä olet valmis maksamaan
se on kuin Vegas. Ota mukaan 100 dollaria (tai kuinka paljon olet valmis käyttämään) lippuihin ja sano, että et käytä enempää-ja pidä siitä kiinni. Jopa 14 tequilan jälkeen klo 12. Yleensä saat yhden hinnalla.

5) Get something if you don ’ t get the ticket
a friend of my in 2005 was looking for PSU vs. Ohio State tickets and found one. Hän tiesi tekevänsä niin, joten hän kiersi ihmisten peräportteja tällä repliikillä: ”Onko sinulla sakkoa?”Vastaus oli ei. ”Olutta kivun lievittämiseksi?”Vastaus oli kyllä. Iltakahdeksaan mennessä hänellä oli yksi sakko ja hyvin sumea näkö.

6) muista kävellä sormi kädessä
muista, että haet lippua, etkä sano, että joukkueesi on sijalla 1. Hieman kerjäävä look sen kanssa toimii myös. Valmistaudu kävelemään ympäri stadionia. Paljon. Opit tuntemaan B-sisäänkäynnin intiimisti. Voinko suositella Puuvillakulhon välttämistä tähän? Tivolin sisäänkäynnit eivät ole niin isoja!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.