Lacy Leadership

Success is Near

Kuinka myydä koulutuksia yrityksille

freelance-kouluttajaksi ryhtyminen ja päivien viettäminen harjoitteluhuoneessa tekee sitä, mitä rakastaa. Oman treenibisneksen aloittaminen ei kuitenkaan ole aina pelkkää purjehtimista. Yksi erityinen asia, että monet, jotka ovat uusia koulutusalan kamppailevat on myydä koulutuksensa yrityksille ja alkaa rakentaa salkun nykyisten asiakkaiden voi olla paljon vaikeampaa kuin ihmiset olettavat sen olevan. vaikka online-kurssien tai kasvokkain-kurssien myyminen voi olla […]

freelance-kouluttajaksi ryhtyminen ja päivien viettäminen harjoitteluhuoneessa tekee sitä, mitä rakastaa. Oman treenibisneksen aloittaminen ei kuitenkaan ole aina pelkkää purjehtimista. Yksi erityinen asia, että monet, jotka ovat uusia koulutusalan kamppailevat on myydä koulutuksensa yrityksille ja alkaa rakentaa salkun nykyisten asiakkaiden voi olla paljon vaikeampaa kuin ihmiset olettavat sen olevan.

vaikka online-kurssien tai kasvokkain-kurssien myyminen voi olla melko pelottavaa, kun aloitat koulutustoiminnan, siitä tulee pian toinen luonne ja mitä enemmän kokemusta sinulla on, sitä helpommin löydät kontaktien muuttamisen asiakkaiksi. Jos olet juuri aloittamassa koulutustoimintaa ja mietit, miten myydä koulutuksia yrityksille, alla on muutamia hyödyllisiä vinkkejä, joilla pääset alkuun tässä suhteessa.

tunnista kohdemarkkinasi

ennen kuin edes yrität alkaa myydä kurssejasi, sinun on varmistettava, että tiedät kenelle aiot yrittää myydä niitä. Vaikka myynti kaikille saattaa kuulostaa hyvältä idealta, ottaa laaja yleisö voi todella tehdä enemmän haittaa kuin hyötyä ja olet parasta rajata yleisösi tarkemmin kohdemarkkinoilla. Näin voit yrittää myydä ihmisille, jotka todennäköisimmin tulevat asiakkaiksi.

varmista, että tiedät, miten pystyt auttamaan yritystä

on tärkeää tietää, miten asiakas voi hyötyä kanssasi työskentelystä, kun on kyse koulutusten myymisestä yrityksille, ja sinulla on oltava käsitys siitä, mitä asiakas voi saada koulutuksestasi. Tämän lisäksi, sinun pitäisi myös varmistaa, että tiedät, mikä tekee sinusta erilainen kuin muut kouluttajat ja pystyä toteamaan, mikä erottaa sinut kilpailun antaa sinulle paremmat mahdollisuudet myydä kursseja.

tarjoa maistiaisistuntoja kursseillesi

maistiaisistuntoihin liittyy jonkin verran ristiriitoja, mutta monille freelance-kouluttajille ne ovat todella tehokkaita. Antamalla yrityksille ilmainen tai alennettu korko lyhyempään istuntoon, joka antaa käsityksen siitä, mitä teet, voi auttaa sinua myymään koulutuksesi. Ei vain maistaja istuntoja voit esitellä itsesi ja näyttää, mitä voit tarjota, mutta ne antavat sinulle jalka oven liian ja ne voivat olla erittäin onnistunut tapa houkutella uutta liiketoimintaa.

markkinoi koulutuksiasi oikeilla tavoilla

markkinoinnin merkitystä voi olla helppo aliarvioida, mutta kun aloitat koulutuksen Yritysmarkkinointi on elintärkeää kiinnostuksen herättämiseksi yrityksesi ja tarjoamiesi koulutusten ympärille. Mieti tarkkaan, millaista markkinointia aiot käyttää ja pidä aina kohdemarkkinat mielessä, kun teet päätöksiä tässä suhteessa. Käyttämällä yhdistelmä asioita, kuten sähköpostimarkkinointi ja sosiaalinen media on usein tehokkain.

älä unohda toistuvaa yritystoimintaa

vaikka sinulla olisi vain kourallinen asiakkaita, kun aloitat koulutusliikkeen, sinun ei pitäisi unohtaa kääntyä näiden asiakkaiden puoleen, kun yrität myydä koulutuksia. Yksinkertaisesti sanottuna, se on aina helpompi myydä joku, joka tietää valmiuksia ensikäden kuin se on houkutella uutta liiketoimintaa. Vietä aikaa miettimällä, miten muuten voit auttaa nykyisiä asiakkaitasi ja mitä muita koulutuksia voisit myydä heille.

Osallistu parhaisiin verkostoitumistapahtumiin

toinen helpompi tapa saada bisnestä on tuttujen ihmisten kautta, ja siksi verkostoitumistapahtumiin osallistuminen ja kontaktien laajentaminen on niin tärkeää erityisesti freelancereille ja aloitteleville yrityksille. Kun tapaat samanhenkisiä ihmisiä verkostoitumistapahtumissa, sinulle tarjotaan todennäköisemmin mahdollisuuksia edistää liiketoimintaasi ja myydä koulutuksiasi yrityksille. Varmista, ettet jää paitsi näistä tapahtumista.

menestyksekkään koulutusliikkeen pyörittäminen

Viime kädessä on kiistatonta, että koulutusten myyminen on välttämätöntä, kun pyörität koulutusalalla toimivaa yritystä, ja on tärkeää, että sinulla on riittävästi kursseja varattuna tehdäksesi yrityksestäsi kannattavan. Toivottavasti edellä mainitut tiedot ovat hyödyllisiä, jos etsit ohjausta, joka auttaa sinua myymään kurssejasi, ja kun nämä vinkit otetaan huomioon, Sinun on helpompi varmistaa, että sinulla on tarpeeksi nykyisiä asiakkaita.

jos olet aloittamassa koulutusyritystä ja etsit yleisiä neuvoja, voit vapaasti tutustua Trainers Training Companyn verkkosivuille. Voimme tarjota sinulle useita korvaamattomia resursseja, jotka auttavat sinua kasvattamaan uutta liiketoimintaasi, ja voimme jopa tarjota sinulle koulutusohjelmia, jotka on suunniteltu erityisesti freelance-kouluttajille. Ainutlaatuisen, voimme myös tarjota one-to-one mentorointi kun aloitat koulutus liiketoiminnan varmistaa, että sinulla on parhaat mahdolliset mahdollisuudet liiketoiminnan menestys. Jos haluat tietää lisää siitä, miten voimme auttaa, älä epäröi ottaa yhteyttä jo tänään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.