Lacy Leadership

Success is Near

Kuinka myydä digitaalisia markkinointipalveluja pk-yrityksille ja paikallisille yrityksille

Miten myydä digitaalisia markkinointipalveluja pk-yrityksille ja paikallisille yrityksille byMamta Jain kesäkuu 18, 2021 yritykset ja yritykset keskittyvät nykyään myynnin kasvattamiseen ja voittojen kasvattamiseen. He ovat tietoisia digitaalisen median tarjoamista ratkaisevista eduista markkinoinnissa ja tämä on syy, miksi he etsivät ja hankkivat pätevän digitaalisen markkinointitoimiston. digitaalisten markkinointipalvelujen myyminen paikallisille yrityksille, huippuasiakkaille, pk-yrityksille jne.on aivan eri asia […]

Miten myydä digitaalisia markkinointipalveluja pk-yrityksille ja paikallisille yrityksille

byMamta Jain
kesäkuu 18, 2021

yritykset ja yritykset keskittyvät nykyään myynnin kasvattamiseen ja voittojen kasvattamiseen. He ovat tietoisia digitaalisen median tarjoamista ratkaisevista eduista markkinoinnissa ja tämä on syy, miksi he etsivät ja hankkivat pätevän digitaalisen markkinointitoimiston.

digitaalisten markkinointipalvelujen myyminen paikallisille yrityksille, huippuasiakkaille, pk-yrityksille jne.on aivan eri asia kuin tukipalvelujen laajentaminen minkä tahansa yrityksen myynnin vauhdittamiseksi. Pitää osata myydä digitaalisia markkinointipalveluita.

Katsotaanpa vinkkejä digitaalisten markkinointipalvelujen myymiseen pk-yrityksille ja paikallisille yrityksille

  • selkeyttä tarjoukseesi

et voi myydä digitaalisia markkinointipalveluja samalla tavalla kaikille asiakkaillesi. Se on räätälöitävä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Digitaalinen media markkinoinnissa laajentaa lukuisia palveluita asiakkaidesi hyödyksi. Sinun täytyy analysoida asiakkaan budjetti ja vaatimukset ja sitten muokata palveluja vastaavasti.

sitä ennen sinun on oltava selvillä siitä, mitä digitaalisia markkinointipalveluja aiot tarjota asiakkaillesi, ja erikoistuttava siihen. Sinun on myös keskityttävä siihen, millainen markkinointitoimisto olet ja mitkä ovat avainalueesi.

Harvat Digitaaliset Markkinointipalvelut.

  • Hakukoneoptimointi (SEO)
  • sosiaalisen median markkinointi
  • sähköpostimarkkinointi
  • sisältömarkkinointi
  • Marketing analytics
  • Mobiilimarkkinointi
  • tunne kohdeasiakkaasi

digitaalisen median ensimmäinen sääntö markkinoinnissa on, että sinun pitäisi tietää hyvin kohdemarkkinasi ja sen tyyppiset asiakkaat, joiden kanssa aiot olla tekemisissä. Pk-yritykset ja paikalliset yritykset ovat siirtymässä digitaalisiin markkinointipalveluihin, koska ne odottavat digitaalisen markkinoinnin viraston edustavan niitä paremmin. Sinun pitäisi valita joko markkinarako tai kaventaa potentiaalisia yleisöjä ja sitten tarjota täydellinen keskittyä niihin.

asiakas, jonka kanssa olet tekemisissä, tulee varmistaa, että olet tietoinen yrityksen toimintatyylistä, asiakkaista ja tavoista, joilla yrityksen suorituskykyä voidaan parantaa ja heidän online-läsnäolostaan voidaan ilmoittaa, ja tämä antaa sinulle hyvän mahdollisuuden saada töitä.

vinkkejä digitaalisten markkinointipalvelujen myymiseen

  • asiakkaiden kasautuminen

liiketoiminnan tehostamiseksi sinun on tiedettävä, kuka asiakkaasi on, ja sinun on myös otettava heihin yhteyttä ja esitettävä palvelusi. Sinun täytyy varoa paikkoja, joissa voit etsiä oman asiakaskunnan. Jos milleniaali on asiakkaasi, sinun täytyy katsoa heitä Instagram, Twitter ja muut sosiaalisen median sivustot. Jos asiakkaasi ovat hieman vanhempia, voit lähestyä heitä keltaisilla sivuilla, jotka ovat saatavilla verkossa ja tavata heidät henkilökohtaisesti.

Hanki digitaaliset markkinointipalvelusi listattuna DAN: iin (Digital Agency Network), Tämä palvelu antaa sijaintisi niille yritysten omistajille, jotka ovat kiinnostuneita palveluistasi.

  • digitaalisten markkinointivälineiden hyödyntäminen

Hyödynnä digitaalisen median markkinoinnin työkaluja, kuten SEO, verkkokauppa, sosiaalisen median markkinointi jne. Tämä merkitsee hyvää vaikutelmaa sinulle yritys, koska käytät näitä työkaluja parantaa yrityksesi. Tämä on tehokas tapa myydä palveluja high-end asiakkaille.

myydessäsi digitaalisia markkinointipalveluja pk-yrityksille ja paikallisille yrityksille sinun on tavattava asiakkaasi henkilökohtaisesti, sillä tämä on paras tapa voittaa asiakkaasi luottamus. Voit keskustella heidän kanssaan selkeämmin ja täsmällisemmin, voit ymmärtää asiakkaan näkemyksen, jotta sinulla on parempi käsitys hänen liiketoimintansa edistämisestä.

Miten myydä digitaalisia markkinointipalveluita?

yksi tapa, jolla voit myydä digitaalisia markkinointipalvelujasi, on soittaa kohdeasiakkaallesi cold calling -, clarity-puhelujen jne.avulla.

sinun on tehtävä tutkimus kohteena olevasta asiakkaasta tai yrityksestä, jolle haluat tarjota palveluitasi, ja selvitettävä, keitä asiakkaat ovat ja mitkä ovat puutteet heidän markkinointistrategiassaan. Teillä on oltava asianmukaiset vastaukset niihin kohtiin, jotka olette valmiita ottamaan esille, ja teidän pitäisi pystyä selittämään heille, miten yksikkönne pystyvät peittämään sen alueen, jossa ne ovat jäljessä.

johtopäätös

myydäksesi digitaalisia markkinointipalvelujasi sekä tunteaksesi asiakkaan liiketoiminnan yksityiskohdat ja työtyylin, asiakkaat ja sen käyttämät strategiat, sinun on myös osoitettava niille enemmän arvoa, tunnettava asiakkaasi asiantuntemus. Digitaaliset markkinointipalvelut ovat auttaneet yrityksiä vauhdittamaan myyntiään ja kasvattamaan yrityksen voittoa. Oikean digitaalisen markkinoinnin toimisto on mitä on keskityttävä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.