Lacy Leadership

Success is Near

Kuinka aloittaa menestyksekäs hotelliliiketoiminta: täydellinen opas – Prno HQ – Prno HQ

strategiasta, ohjelmistosta, perustamiskustannuksista: kaikki, mitä uuden hotellinomistajan tulee tietää tässä oppaassa syvennytään hotellitoiminnan aloittamiseen vaiheittaisilla ohjeilla ja toimivilla vinkeillä. Olitpa uusi hotellipeli tai haluat kasvattaa nykyisiä tilojasi-näin pyörität menestyvää hotellia. maailmassa, jossa kiinteistön vuokraaminen on helpompaa kuin koskaan – tarvitaan vain internet-yhteys ja isäntäprofiili Airbnb: ssä – kuka tahansa voi ryhtyä hotellinpitäjäksi. Mutta kuten jokainen, […]

strategiasta, ohjelmistosta, perustamiskustannuksista: kaikki, mitä uuden hotellinomistajan tulee tietää

tässä oppaassa syvennytään hotellitoiminnan aloittamiseen vaiheittaisilla ohjeilla ja toimivilla vinkeillä. Olitpa uusi hotellipeli tai haluat kasvattaa nykyisiä tilojasi-näin pyörität menestyvää hotellia.

maailmassa, jossa kiinteistön vuokraaminen on helpompaa kuin koskaan – tarvitaan vain internet-yhteys ja isäntäprofiili Airbnb: ssä – kuka tahansa voi ryhtyä hotellinpitäjäksi. Mutta kuten jokainen, joka on tehnyt sen, kertoo, hotellibisneksen omistaminen on paljon muutakin kuin yösijan antaminen ihmisille. Menestyneimmät hotelliyritykset ottavat tämän käytännön tarpeen ja muuttuvat unohtumattomaksi kokemukseksi vierailleen. Sillä ei ole väliä, perustatko viiden tähden hotellin, perheystävällisen lomakeskuksen tai budjettimotellin-se, miten saat vieraasi tuntemaan, määrittää hotellisi maineen. Ja online arvostelut elinehto vieraanvaraisuus teollisuuden, on tärkeää, että jokainen vieras lähtee tyytyväinen.

siksi loimme tämän oppaan, joka auttaa sinua syventymään menestyvän hotellialan perustamisen ja kasvun ratkaiseviin elementteihin.

oppaan sisältö:

 • johdantosi hotellialalle
  • millainen ihminen voi johtaa hotellia?
  • löydä paikkasi markkinoilta
  • Hotelliidentiteetin valinta
 • Pull it all together: creating a hotel business plan
 • Crunch the numbers: the cost of getting started
 • Spread the word: develop a marketing plan
 • the a-team: hiring and training staff
 • Smooth operation: implementing systems
 • Support for establishing your hotel with Preno

kun kaikkien aikojen ensimmäinen hotelli avattiin vuonna 1768, kaikki hoidettiin paperilla-valtava tilikirja, johon kirjattiin vaivalla vieraiden yksityiskohtia. Tietokoneet ja laskentataulukot helpottivat asioita, ja viime aikoina hotellinhallintaohjelmisto virtaviivaisti kaiken alusta loppuun.

silti vaatii yrittäjähenkisyyttä ja intohimoa päästä käsiksi siihen, mikä on nyt yksi maailman suurimmista toimialoista. Pyrkimyksesi palvella ja ilahduttaa vieraitasi samalla kun hoidat useita tehtäviä arvokkaasti ja arvokkaasti määrittää tiimisi kulttuurin ja menestyksen.

jotta hotelli viihtyy, pitää olla valmis porrastamaan, tekemään kovasti töitä ja ymmärtää, että asiakaskokemus on kaikki kaikessa.

löydä paikkasi torilta

ensin on ymmärrettävä perusteellisesti, mitä hotellin omistaminen tarkoittaa. Ime uusimmat uutiset, ajatusjohtajuus ja parhaat käytännöt paikallisilta ja kansainvälisiltä asiantuntijoilta – esimerkiksi Preno lähettää kahden viikon ajan alan uutisia. Vaikka tutkia Hotellit omalla alueella, saatat löytää ei ole kysyntää alkuperäisen idean tai että hieman nipistää suunnitelmia voisi osoittautua kannattavampaa.

vahva markkina-analyysi auttaa sinua päättämään, rakennatko vai ostatko vai voisiko uuden teknologian kaltaisten tehokkuuksien lisääminen sujuvoittaa toimintaa ja parantaa tuloksiasi.

valitse hotellisi identiteetti

hotellityylisi ratkaisee useita liiketoiminnallisia päätöksiä. Ei ole helppoa siirtyä yhdeltä tyypiltä toiselle, joten valitse huolellisesti markkinatutkimuksesi perusteella.

 • Boutique. Usein pienempi, ominaisuuksiltaan ainutlaatuinen, esimerkiksi historiallinen rakennus
 • perheystävällinen. Suuremmat huoneet, lisävuoteet, viihdytystilat ja nähtävyydet lähellä, palvelee koko taloutta
 • budjetti. Alhaisemmat hinnat, skaalattu takaisin mukavuuksia siirtää säästöjä asiakkaalle
 • ylellisyyttä. Korkea hintalappu, huippuluokan palvelu, pääsy neljän tai viiden tähden palveluihin, esim. spa, concierge, Huonepalvelu

vedä kaikki yhteen: luo hotellin liiketoimintasuunnitelma

liiketoimintasuunnitelma on ratkaisevan tärkeää perustaa käynnistää, edistää ja operoida yrityksesi. Investointien turvaamiseksi se on vaatimus.

tässä on yhteenveto siitä, mitä liiketoimintasuunnitelmasi tulisi sisältää. Löydät tarkempia tietoja joistakin näistä näkökohdista lisää oppaasta.

 • tiivistelmä. Anna korkean tason yleiskuva hotellin liiketoimintasuunnitelmasta-lyhyt ja ytimekäs. Sisällytä tehtävänanto ja tavoitteet.
 • Merkkipaikannus. Sukella syvälle brändisi tarinaan-kuka olet, ainutlaatuiset myyntivalttisi ja kohdeyleisösi.
 • markkina – / teollisuusanalyysi. Osoita ymmärtäväsi markkinat, joilla toimit – sekä paikalliselta kannalta että laajemmin alan näkökulmasta. Tämä näyttää sijoittajille kasvupotentiaalisi, joka perustuu paikallisiin matkailutottumuksiin ja alan trendeihin.
 • kilpailija-analyysi. Korosta ymmärrystä kilpailijoita, ja miten hotelli täyttää aukon markkinoilla. SWOT-analyysi (vahvuudet, heikkoudet, mahdollisuudet, uhat) on hyvä tapa tehdä tämä.
 • Asiakassegmentointi. Hajota kohdemarkkinasi: väestötiedot, sijainti, sosioekonomia ja käyttäytyminen. Tämä tunnetaan myös crafting vieras persoona. On tärkeää ymmärtää ensisijainen kohdemarkkinoilla läheisesti, jotta voit huolehtia kokemus, joka vastaa heidän tarpeitaan ja odotuksia.
 • strateginen suunnitelma. Tässä jaksossa käsitellään markkinointia, jakelua ja tulojen hallintaa. Tässä voit vakuuttaa sijoittajille, että sinulla on hyvä suunnitelma yhteyden asiakkaisiin, hallita varaston ja maksimoida tuloja.
 • Operaatiosuunnitelma. Luo yksityiskohtainen suunnitelma, joka kattaa henkilöstön, toimintaprosessit, toimittajat ja varastonhallinnan – kaiken, mikä liittyy hotelliliiketoimintasi harjoittamiseen.
 • rahoitussuunnitelma. Ala puhua rahasta. Perustamiskustannukset, joita seuraavat juoksevat kulut (palkkasumma, ostot, vuokra ja yleishyödylliset palvelut), ennusteet ja tulospotentiaali.
 • johtoryhmä. Esittele ihmiset, jotka tulevat pyörittämään yritystäsi, heidän taustansa ja kykynsä.
 • tärkeitä virstanpylväitä. Sisällytä aikajana olennaisista virstanpylväistä (rakentaminen, avaaminen, kannattavuus). Tämä antaa sinulle edistymisen merkkejä pyrkiä ja lisää onnistumisen todennäköisyyttä.
 • liite. Lisätään lisäykseen lisätietoja tai liiteasiakirjoja. Liiketoimintasuunnitelmasi tulisi keskittyä tärkeisiin strategisiin kohokohtiin – kaikkeen muuhun, mitä voit lisätä lopussa.

Crunch the numbers: the costs of getting started

on olemassa useita muuttujia, jotka määrittävät hotellin avaamisen kustannukset:

 • sijainti. Matkailupesäkkeet ja kantakaupungin hotellit tulevat olemaan kalliimpia kuin jossain alueellisemmassa tai maaseudulla.
 • laatu. Viiden tähden lomakohteen perustaminen tulee paljon kalliimmaksi kuin budjettihotelli.
 • koko. Huoneiden ja hotellin määrä (ravintola, Kokoushuone, Kylpylä, Kuntosali).

vaikka on haastavaa määrittää hotellitoiminnan perustamiskustannukset, on viisi aluetta, jotka sinun on sisällytettävä perustamisbudjettiisi:

 • maata. Kaikki kiinteistönvälitysmaksut, jotka liittyvät maan ostamiseen tai vuokrasopimuksen turvaamiseen hotellisi sivustolle.
 • Rakentaminen ja rakentaminen. Olitpa aloittamassa tyhjästä, remontoimalla olemassa olevaa omaisuutta tai ostamalla franchising, tämä vie suurimman osan käynnistysbudjetista. Hotellinomistajat yleensä tarvitsevat paljon pääomaa päästä alkuun, mutta voit turvata rakennuslainan rahoittaa tämän osan projektista. Joka tapauksessa rakennuskustannuksesi vaihtelevat jalanjälkesi, materiaalien laadun ja rakennuksen nykyisen kunnon mukaan.
 • pehmeät kustannukset. Muut kuin rakentamiseen liittyvät kulut, kuten vakuutukset, arkkitehdit, suostumukset, luvat ja verot, suunnittelijat ja asianajajat.
 • huonekalut, kalusteet ja laitteet. Nämä ovat kustannukset, jotka liittyvät hotellin kalustamiseen – kaikkeen liikuteltavaan, kuten sänkyihin, elektronisiin laitteisiin, pöytiin, tuoleihin ja pulpetteihin.
 • käyttöpääoma. Henkilöstön palkkaamisesta, palkkojen maksamisesta ja kaikista kuluista ennen kuin avaat ovesi ja rahat alkavat tulla sisään.

nyt kun olet saanut numeroita paperille, on aika selvittää, onko hotellihankkeesi toteutettavissa. Numerot kertovat, ovatko pääomakustannuksesi riskin arvoisia. Arvioi Keskeiset tulot ja menot, kuten huoneen hinnoittelu, avoimet hinnat ja tulot per huone. Älä unohda jatkuvia käyttökustannuksia, kuten ylläpitoa, palkkoja, mainontaa, varastoa (palvelutuotteet ja laitteet) ja apuohjelmia.

käy ennusteessasi läpi kourallinen skenaarioita nähdäksesi, miten keskeiset päätökset tai tapahtumat vaikuttavat yrityksesi mahdolliseen kannattavuuteen. Tästä oppaasta löydät lisätietoa hotellimittareiden laskemisesta ja hotellimarkkina-analyysin tekemisestä:

< ADR-ja muiden hotellimittareiden laskeminen>

levitä sanaa: markkinointisuunnitelman kehittäminen

olet varmistanut rahoituksen, rakentaminen tai remontit ovat hyvässä vauhdissa – nyt sinun täytyy jakaa hotellisi maailman kanssa. Hotellisi markkinointisuunnitelma on tärkeä osa liiketoimintastrategiaasi. Näin kommunikoit kohdeyleisösi kanssa-käyttämällä markkinatutkimustasi ohjenuoranasi.

on olemassa monia tapoja markkinoida hotellia-olla luova ja ideoida tapoja saada yrityksesi erottumaan. On perinteistä markkinointia, kuten TV: tä, printtiä ja radiota, tai yhteistyötä PR-toimiston tai matkatoimiston kanssa.

hyvin optimoidun verkkosivuston ja varausmoottorin perustamisen lisäksi tässä on muutamia digitaalisen markkinoinnin ideoita, joita haluat tutkia:

 • Online matkatoimistot (OTAs) – Think Booking.com, Expedia, TripAdvisor ja muut. Useimmat majoituspalvelujen tarjoajat hoitavat tämän prennon kaltaisen kanavapäällikön kautta.
 • sosiaalisen median markkinointi – Facebook, Instagram ja LinkedIn ovat kolme suurta. Vaikka et käyttäisi kaikkia alustoja heti, sinun kannattaa varmistaa niin monta kahvaa kuin voit. Tässä on yksinkertainen opas luoda sosiaalisen median strategia, joka toimii.
 • maksettu versus luomumainonta – Google-mainokset, tehostetut Facebook-viestit ja sponsoroidut Instagram-postaukset ovat kaikki esimerkkejä maksullisesta markkinoinnista. Sisällön, kuten blogien tai videoiden jakaminen YouTubessa sosiaalisen median alustojen kautta on suunniteltu kuljettamaan asiakkaita orgaanisesti verkkosivustollesi.

Haluatko lisää ideoita siitä, miten voit edistää hotelliasi verkossa? Lue tämä opas:

< hotellien verkkomarkkinoinnin yksityiskohdat>

A-tiimi: hotellihenkilöstön palkkaaminen ja kouluttaminen

oikean tiimin jäsenten palkkaaminen voi tehdä tai rikkoa suunnitelmasi kasvattaa menestyvää hotellibisnestä. Useimmat taidot ja tiedot voidaan opettaa, mutta löytää ihmisiä, joilla on oikeat synnynnäiset ominaisuudet on kriittinen.

tähtijoukkueen houkutteleminen

ennen kuin laitat työpaikkailmoituksia, selvitä, millaisia ihmisiä haluat palkata – millaisia arvoja, oivalluksia ja taitoja he tuovat tiimiin? Selkeys täällä varmistaa, että houkuttelet samanhenkisiä ihmisiä, jotka jakavat näkemyksesi. Työntekijäsi heijastavat brändiäsi, joten heidän on näytettävä esimerkkiä luonteenpiirteistä, jotka koet hotellillesi tärkeimmiksi.

sinun täytyy sitten selvittää suunnitelma: rooli, vaatimukset, palkkaamisen Aikajana ja koulutus. Riippuen siitä, ostatko vai rakennatko, ja hotelliliiketoimintasi koosta, sinun on ensin palkattava avainhenkilöitä. Nämä ovat yleensä myynti ja markkinointi, rahoitus, projektinhallinta ja tilat.

Onboarding-tutustu joukkueeseen

kun olet saanut joukkueen, työ ei lopu. Oikea onboarding ja koulutus ovat mahdollisuuksia näyttää ihmisille köydet ja antaa tiimisi aikaa geeli ennen suuri avajaispäivä. Erityisiä tehtäviä varten saatetaan tarvita lisäkoulutusta.

sujuva toiminta: toteutusjärjestelmät

ennen kuin avaat ovesi, sinun on perustettava hotellijärjestelmät ja-ohjelmistot toiminnan tehostamiseksi ja automatisoimiseksi, jotta voit pyörittää liiketoimintaasi kevyemmin ja tehokkaammin. Vaatimuksesi käyttäjäystävällisyydestä ja toiminnallisuudesta budjettisi rinnalla tulevat kuvaan, Kun valitset parhaan hotellinhallintajärjestelmän kiinteistöllesi.

tässä muutamia vaihtoehtoja, joita kannattaa harkita:

 • hotellin hallintajärjestelmä. Tämä on todennäköisesti listan kärjessä. Ilman järjestelmää hallita varauksia, olet punainen ennen kuin olet edes aloittanut. Hyvä järjestelmä helpottaa hallinnointia ja hallinnollisia tehtäviä, kuten vastaanottotoimintaa, hintojen ja käyttöasteen hallintaa ja maksujen käsittelyä. Se yhdistää myös kaikkiin muihin tärkeisiin työkaluihin, joita hotellisi käyttää-kuten Xeroon tai Lightspeediin.
 • kanavapäällikkö. Kanavajohtajien avulla voit automatisoida hintojen muuttamisen ja saatavuuden hallinnan kaikilla kanavilla – joten sinun ei tarvitse viettää koko päivää tehdä sitä.
 • Varausmoottori. Nämä auttavat sinua välttämään 15% maksut veloitetaan OTAs kuten Booking.com ja Airbnb keräämällä varauksia suoraan sivustosi kautta. Muista valita Varaus moottori, kuten prno, joka on optimoitu mobiili, ja räätälöity luoda helppo tuloksia.
 • kirjanpito-ohjelmisto. Prennon maailmanluokan integrointi Xeroon takaa sen, että nämä kaksi sovellusta toimivat saumattomasti yhdessä automatisoidakseen laskutuksen, kirjanpidon ja maksujen käsittelyn – tehden hotellinpitäjien on helppo hallita varauksiaan ja kirjanpitoaan yhdessä paikassa. Hyvin kytketyt järjestelmät antavat sinulle selkeämmän käsityksen siitä, miten yrityksesi suoriutuu.
 • Ravintolanhallintaohjelmisto. Jos hotellisi tarjoaa ruokaa ja juomia ravintolassa tai vastaavassa paikassa, haluat Myyntipistejärjestelmän, joka yhdistää ravintolasi hotellin hallintajärjestelmään. Näin vieraat voivat veloittaa takaisin huoneeseensa. Preno ja Lightspeed Kounta POS mahdollistavat tällaisen asiakaskokemuksen.

aika avata ovet: hotellitoiminnan käynnistäminen

tämä on, kun asiat voivat saada hieman pelottava-mutta myös jännittävä! Olet tehnyt kovasti töitä, olet valmis avaamaan ovet-ja kutsumaan ensimmäiset vieraasi sisään.

Avajaistapahtumat ovat usein saaneet hyvän vastaanoton ja ne ovat loistava tilaisuus saada yhteys paikallisyhteisöön ja keskeisiin sidosryhmiin. Tee parhaasi suunnittelemalla tapahtuma, joka kuvastaa tarkoitustasi ja arvojasi ja keskittyy ihmissuhteiden rakentamiseen.

lähde valloittamaan-olet valmis

hotelliala on hyperkilpailukykyinen, ja Covid-19: n häiriö viime vuonna on laukaissut perustavanlaatuisen muutoksen majoitustilojen toiminnassa. Kaikesta muutoksesta huolimatta asiakaskokemus on yksi tärkeimmistä tekijöistä uuden tai olemassa olevan hotellitoiminnan menestyksen määrittämisessä. Jos tiedät, mitä kohdehotellisi asiakkaat tarvitsevat, ja voit toteuttaa tämän, plus enemmän (eli ylittää asiakkaiden odotukset), hotellisi maine – ja menestys – on pois paras alku. Se on iso panos ja riski on suuri, mutta huolellinen suunnittelu, strategia ja toiminnan voimaannuttaminen oikealla teknologialla ohjaavat sinut menestyksekkään hotellibisneksen aloittamiseen.

Tarvitsetko apua hotellin perustamisessa?

kokeile Prenoa, tarjoamme täysin integroidun pilvipohjaisen kiinteistönhallintajärjestelmän, joka yksinkertaistaa hotelliprosessejasi.

puhu Prenon tiimille asettumisesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.