Lacy Leadership

Success is Near

kouluruokailusta säästäminen – 5 Rahansäästövinkkiä

arvioitu lukuaika: 6 minuuttia kun taas kouluruokailu on nurkan takana, on aika alkaa miettiä säästämiskeinoja. Lapsen eväiden pakkaaminen sen sijaan, että ostaisi sen koulussa, voi olla jo vaikuttava tapa säästää rahaa, mutta eikö olisi hienoa säästää hieman enemmän? Otetaan mahdollisimman paljon rahaa ja aletaan säästää kouluruokailusta. Tarkastele näitä terveellisempiä vaihtoehtoja. säästäminen Takaisin kouluruokaan-5 Rahansäästövinkkiä ollaanpa […]
lapset palaavat kouluun ja lounaista pitää säästää rahaa. Tsekkaa nämä rahansäästöideat
Älyvinkit kouluruokailun palauttamiseen

arvioitu lukuaika: 6 minuuttia

kun taas kouluruokailu on nurkan takana, on aika alkaa miettiä säästämiskeinoja. Lapsen eväiden pakkaaminen sen sijaan, että ostaisi sen koulussa, voi olla jo vaikuttava tapa säästää rahaa, mutta eikö olisi hienoa säästää hieman enemmän? Otetaan mahdollisimman paljon rahaa ja aletaan säästää kouluruokailusta. Tarkastele näitä terveellisempiä vaihtoehtoja.

tyttö syömässä kotitekoista voileipää koulussa - koululounaan säästöt

säästäminen Takaisin kouluruokaan-5 Rahansäästövinkkiä

ollaanpa rehellisiä!

rakastan lapsiani, mutta viimeinen asia, mitä haluan tehdä päiväni lopussa tai alussa, on tehdä erittäin monimutkainen lounas lapsilleni. Tiedän, että en ehkä puhu kaikille ja monet rakastavat käyttää tämän ylimääräisen ajan tehdä ulos tästä maailmasta eväät lapsilleen.

enemmän virtaa ya jos se on sun jam. Jos ei ole, et ole yksin. Etsin helposti valmistettavia, luotettavia lounasideoita, jotka saan tehtyä nopeasti päälle, eikä se maksa meille käsivartta & jalkaa.

totuus asiasta…..

vaikka se saattaa useimmille meistä tuntua itsestään selvältä, mukavuus on aina kalliimpaa. Kun valmistaudumme saamaan lapsemme valmiiksi palaamaan kouluun, välipalat ja koululounaat voivat tuntua työläiltä.

siksi yhä useampi vanhempi päättää ostaa valmiiksi pakattuja tavaroita tai lähettää lapset kouluun ylimääräisellä rahalla. Tyypillisesti kaikki, mitä tulee esipakkauksessa, on harvoin terveellinen valinta. Täynnä säilöntäaineita ja monia muita lisäaineita, jotta ruoka maistuisi.

merkit kuitenkin paranevat ja niiden terveellisten valmiiksi pakattujen tuotteiden metsästyksellä on usein hintansa.

näin säästän aikaa, energiaa ja mielenterveyttä samalla kun pakkaan koululounaita joka päivä.

ryhmä lapsia lounaalla tauon aikana keskittyä hymyilevä tyttö katselee kameraa

säästäminen Takaisin kouluruokaan

Alle 30 minuutin kuluttaminen viikonloppuna omien ruokien pakkaamisessa voi olla terveellisempää perheellesi samalla kun säästät rahaa. Onneksi tämän ei tarvitse olla taistelua, ja pienellä suunnittelulla ja valmistautumisella lapsesi laulavat kehuja – ja niin myös lompakkosi.

osta ja suunnittele lastesi lounaat etukäteen

kun suunnittelet viikoittaisia ostoslistoja, perehdyt tuotteiden myyntiin, tiedät, että lapsesi syövät & rakkautta. Aivan kuten päivällisen suunnittelu joka ilta.

minusta on helpointa laajentaa myynti sunnuntaina ja jot alas ne myynti kohteita ja varastossa niitä kohteita, jotka ovat niiden alin hinta kohta.

on myös fiksu idea saada lapset mukaan. Vedä pala paperia ja ne jot alas joitakin heidän suosikki kohteita, että he rakastavat olla niiden lounasrasioissa. Olet myös laittanut heidät katsomaan kauppasi mainoslehtisen läpi nähdäksesi, mitä tuotteita on myynnissä

se ei todellakaan ole rakettitiedettä, mutta se auttaa meitä selvittämään asioita, löytämään hauskoja ideoita ja antamaan lapsille vaihtoehtoja.

Get Creative

älä stressaa siitä, että se on ”täydellinen” lounas. Ei haittaa, jos jokainen ateria ei ole ” täydellinen.”Lapsenne saavat viikoittain ravitsevia pakkausaterioita.

ottaen huomioon tämän kätevän hakkeroinnin saattaa auttaa estämään sinua juuttumasta uraan.

Ensinnäkin, älä osta lajikepakkauksia tai yksittäiskokoisia tuotteita. Osta sen sijaan isommat perhekokoiset Laukut ja pakasta ne itse yksittäisiksi annoksiksi. Vielä parempi, mennä eteenpäin ja valmistella viikon tai kaksi arvoinen etukäteen ziplock baggies.

tai käytä hauskoja uudelleenkäytettäviä astioita, joista lapsesi nauttivat syödessään. Mukavuuspakkaukset ovat aina kalliimpia kuin niiden irtotavarana olevat vastineet. Kyllä, se voi viedä sinulta muutaman ylimääräisen askeleen, mutta pitkällä aikavälillä se säästää rahaa.

ja on niin monia hauskoja tapoja täyttää nämä uudelleenkäytettävät astiat. Voit vain hypätä yli Pinterest ja löytää nippu.

Äiti tytär leikkaamassa vihanneksia

Tuore on parasta

älä osta valmiiksi leikattuja kasviksia & hedelmiä. Voit kuluttaa jopa 50% enemmän vain ostamalla niitä. Osta sen sijaan leikkaamattomia versioita ja valmistaudu. Käytä vain muutama ylimääräinen minuutti vihannesten leikkaamiseen tai viipalointiin. Kukapa ei rakastaisi säästää enemmän ruokaostoksissa?

lisäksi osta aina tuotteita sesongissa. Se on huomattavasti halvempaa.

ajattele laatikon ulkopuolella.

vaikka se ei ehkä toimi joillekin, BPA-vapaan pullon uudelleenkäyttö ja sen täyttäminen juomavalinnallasi mehupakkausten ostamisen sijaan voi säästää huomattavan määrän rahaa. Se voi myös esittää olla ongelma, jos haluat säilyttää kylmässä.

täytä pakastimesi

siellä on paljon helposti pilaantuvia tuotteita, jotka jäätyvät hyvin ja toimivat hyvin eväsrasiassa. Voit pakastaa muun muassa leipää, lounaslihaa, perunalastuja, juustoa ja useita erilaisia hedelmiä. Jos siis löydät paljon, pakkaa ja täytä pakastimesi.

myös eräkeitto on valtava apu ja mukavuus. Haluamme tehdä etukäteen näitä aamiaisburritoja tai näitä gluteenittomia Maapähkinävoipatukoita.

näiden vinkkien yhdistäminen ruokakaupasta löytyviin tarjouksiin voi auttaa poistamaan koulupäivän aamuna usein koettua stressiä ja paniikkia. Vähennetään menoja ja jätetään enemmän aikaa kaikkeen muuhun kiireisen kouluvuoden tuomaan toimintaan.

NYT KUN OLET LUKENUT LEMPIRAHASÄÄSTÖVINKKINI KOULULOUNAIDEN PAKKAAMISEEN-MITKÄ OVAT SINUN?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.