Lacy Leadership

Success is Near

kodin vuokraaminen kesälomaksi

Oletko valmis pakkaamaan tavarasi kesäksi? 2012 näin lisääntyi kiinteistöjen omistajat vuokraavat kotejaan ihmisille, jotka vierailevat olympialaisissa. Tämä suuntaus on jatkunut. Hyvä määrä asunnon omistajat Yhdistyneessä kuningaskunnassa ovat valmiita pakkaamaan tavaransa ja vuokrata kotinsa muutaman viikon vuoden tapa tehdä ylimääräistä rahaa. mutta kannattaako se todella? Ehkä ajatus henkilökohtaisten tavaroiden pakkaamisesta täyttää sinut kauhulla. Tai ajatus siitä, […]
 pakkauslaatikoita kantavat naiset ja miehet

Oletko valmis pakkaamaan tavarasi kesäksi?

2012 näin lisääntyi kiinteistöjen omistajat vuokraavat kotejaan ihmisille, jotka vierailevat olympialaisissa. Tämä suuntaus on jatkunut. Hyvä määrä asunnon omistajat Yhdistyneessä kuningaskunnassa ovat valmiita pakkaamaan tavaransa ja vuokrata kotinsa muutaman viikon vuoden tapa tehdä ylimääräistä rahaa.

mutta kannattaako se todella? Ehkä ajatus henkilökohtaisten tavaroiden pakkaamisesta täyttää sinut kauhulla. Tai ajatus siitä, että talossasi asuu vieraita ihmisiä ja että he käyttävät paljon rakastamaasi omaisuutta, ei todellakaan miellytä. Vaihtoehtoisesti ehkä ajatus tulojen kasvattamisesta muutamalla tuhannella punnalla vuodessa on vaivan arvoinen ja sen avulla voit lähteä omille matkoillesi muutamaksi viikoksi joka kesä.

muutaman selvän harkittavan asian lisäksi, kuten sen, missä asut ja säilytät henkilökohtaisia tavaroitasi, tässä on muutamia asioita, joita sinun tulee miettiä.

kaunis valkoinen olkikattoinen mökki, jonka edessä kasvaa ruusuja

onko tonttisi tarpeeksi haluttu lomavuokraksi?

onko kiinteistösi tarpeeksi haluttu?

Ison-Britannian lomamarkkinoilla on jo kohtuullisen suuri osa loma-asunnoista vuokrattavissa, joten jos haluat vuokrata kotisi onnistuneesti kesäkaudeksi, sillä täytyy olla jotain erityistä tarjottavaa. Tästä pääsemmekin vanhaan kliseeseen ”sijainti, sijainti, sijainti”. Jos sinulla on mökki meren rannalla tai turistien suosimalla alueella, sinulla on hyvät mahdollisuudet vuokrata se. Se on myös sisustettu ja kalustettu suhteellisen korkeatasoisesti. Tutustu lomamökin perustamisoppaaseen täällä.

suuret kulttuuri-ja urheilutapahtumat, kuten Edinburghin festivaali tai Grand Prix, houkuttelevat myös lisämatkailijoita tietyille alueille, joten kannattaa harkita, onko kesäkuukausina paikallisia tapahtumia.

millaisia vieraita haluat houkutella?

mieti hieman sitä, millaista henkilöä kiinteistösi todennäköisesti houkuttelee ja millaisia vieraita haluat majoittaa. Jos vuokraat omaisuuttasi vain muutamaksi viikoksi vuodesta, on epätodennäköistä, että haluat tehdä mitään suuria muutoksia. Tutustu oppaaseen mökkisi perustamisesta lyhyitä taukoja varten. Jos sinulla on tyylikäs koti kermaisilla matoilla ja sohvilla, et välttämättä halua vuokrata sitä pienten lasten perheille. Jos sinulla on kiinteistö, jossa on kiinteät lattiat ja suljettu puutarha, voit päättää avata ovesi koiranomistajille. Sinulla on valinnanvaraa, joten on syytä päättää alusta alkaen, kuka kiinteistösi parhaiten sopii, jotta et saa liiallista kulumista ja hallitset vieraasi odotukset.

tervetuliaismatolla istuva Terrierikoira

sopiiko tonttisi ottaa koiria ja lapsia?

mainonta

sinun tulee luetella omaisuutesi lomavuokraussivustoilla, kuten itsenäisissä mökeissä tai OTA: n (verkkomatkatoimistot), kuten Airbnb: ssä. Mainontaan liittyy maksuja, ja sinun on tarkistettava, onko lisämaksuja.

on tärkeää, että kiinteistösi ilmoitetaan tarkasti ja asianmukaisesti, jotta vieraat tietävät tarkalleen, mitä he saavat. Esimerkiksi moni mökkiä vuokraava ei odottaisi näkevänsä henkilökohtaista omaisuutta, kuten perhekuvia tai vaatekomeroita täynnä. Jos aiot jättää joitakin kohteita omaisuutta, tai ottaa joitakin alueita ’Out of bounds’ ja lukittu, varmista, että tämä on korostettu ilmoituksessasi ja vieraat ovat tietoisia siitä ennen varausta. Tarvitset myös hyviä kuvia. Vaikka kirjallinen kuvaus on yksityiskohtainen, lopulta se on valokuvia, jotka ovat todennäköisesti kiinni jonkun silmään.

terveys ja turvallisuus

vuokrattuasi kiinteistösi olet teknisesti ”vuokranantaja” ja sinun on noudatettava määräyksiä ja standardeja varmistaaksesi, että talosi on turvallinen ja lainmukainen. Tarvitset esimerkiksi kaasu-ja / tai sähköturvallisuustarkastuksia ja Paloturvallisuusriskiarvion vain muutamia mainitaksemme. Lisätietoa velvollisuuksistasi vuokranantajana löydät täältä.

meillä on myös omia oppaita näistä aiheista, jotka auttavat vähentämään juridista jargonia:
loma-asuntojen Energiatehokkuustodistukset
loma-asuntojen paloturvallisuusmääräykset
loma-asuntojen omistajien lainsäädäntö

Kiinnityslupa

jos sinulla on kiinnitys kiinteistöön, tarvitset luvan asuntolainan antajalta. Sitä ei välttämättä aina myönnetä tai se voi tulla korkeammalla korolla.

Erikoislääkärivakuutus

vuokrattaessa on tarkistettava, kuuluuko nykyinen vakuutus sinulle. Jotkut vakuutusyhtiöt voivat edelleen tarjota suojaa lisämaksusta, mutta toiset saattavat vaatia sinua ottamaan asiantuntija loma vuokra vakuutusturva. Voit lähestyä yrityksiä, kuten Schofields tarjouksen. Tämä suojaa itseäsi ja omaisuuttasi riskeiltä, jotka liittyvät vuokranantajana olemiseen, sekä tarjoaa tarpeellisen suojan vieraillesi.

taloudelliset vastuut

vuokratulot on ilmoitettava veroilmoituksessa. Sinun pitäisi pystyä vähentämään päivittäin juoksevat kulut. Puhu kirjanpitäjälle, jotta ymmärrät paremmin, mitä voit ja mitä et voi vähentää veroja vastaan. Jos vuokraat kalustetun huoneen kodissasi, saatat olla oikeutettu ansaitsemaan £7,500 verovapaasti hallituksen Rent A Room-järjestelmässä.

varausten käsittely

jos vuokraat kiinteistön itse, sinun on käsiteltävä tiedustelut, otettava varaukset ja käsiteltävä maksut ajoissa. Suosittelemme vahvasti, että pystyt ottamaan luottokorttimaksut loma-asunnon omistajana. Sinun tulee myös luoda sopimusehtoja ja asiaankuuluvia tietoja loma vuokrausta varten.

 siivooja pitelemässä ämpärillistä puhdistusaineita

tarvitset luotettavan siivoojan ja talonmiehen, jos et ole käytettävissä.

huolto

jos aiot suunnata aurinkoon muutamaksi viikoksi kesäaikana, sinun on järjestettävä siivousta ja siivousta poissa ollessasi. Vieraat tarvitsevat luotettavan yhteyspisteen oleskelunsa aikana, jos heillä on kysyttävää tai ongelmia.

jos päätät upottaa varpaasi lomavuokramarkkinoille muutamaksi viikoksi vuodesta, se voi varmasti olla tuottoisaa. Monelle se maksaa oman kesäloman tai antaa mahdollisuuden lisätä toimeentuloa. Varmista kuitenkin, että teet läksysi etukäteen varmistaaksesi, sopiiko se sinulle. Vaikka tämä luettelo sisältää muutamia näkökohtia, se on vain lähtökohta eikä suinkaan tyhjentävä! Tsekkaa muutama muukin oppaamme täältä:

opas lomamökin perustamiseen
5 kysymystä ennen mökin ostamista

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.