Lacy Leadership

Success is Near

Kobo DRM Removal – How to Remove DRM From Kobo eBooks, ACSM Files

Kobo Books is provided by Toronto-based Kobo Inc., yksi suosittu eBook toimittaja perustettiin vuonna 2009. Lukea Kobo kirjoja, KOBO kuluttajat haluavat ostaa Kobo eReader laitteita tai ladata Kobo sovelluksia. Suosituimmat Kobo ereaderit ovat tällä hetkellä Kobo touch, Kobo Glo, Kobo Mini, Kobo Aura. Kuten useimmat e-kirjojen lukijat, myös Kobo käyttää sähköistä musteseulaa. LCD-tablettiversiot julkaistiin vuosina […]

kobo ebooksKobo Books is provided by Toronto-based Kobo Inc., yksi suosittu eBook toimittaja perustettiin vuonna 2009. Lukea Kobo kirjoja, KOBO kuluttajat haluavat ostaa Kobo eReader laitteita tai ladata Kobo sovelluksia.

Suosituimmat Kobo ereaderit ovat tällä hetkellä Kobo touch, Kobo Glo, Kobo Mini, Kobo Aura. Kuten useimmat e-kirjojen lukijat, myös Kobo käyttää sähköistä musteseulaa. LCD-tablettiversiot julkaistiin vuosina 2011 ja 2012.

Kobo tarjoaa eReader-sovelluksensa myös muille laitteille, kuten Windows -, BlackBerry -, iOS-ja Android-laitteille, eli sovelluksen voi ladata kaikille käytettävissä oleville laitteille lukeakseen KOBO e-kirjoja vapaasti.

Digital Right Management on Kobo-E-kirjat

muiden e-kirjojen tarjoajien tavoin Kobo lisää myös omia DRM-teknologioitaan e-kirjoihinsa. Jos ostat eBook KOBO verkkosivuilla, voit vain lukea sisältöä omia tietoja. Mutta jos haluat jakaa Kobo kirjoja muiden kanssa tai lukea DRMed Kobo kirjoja muissa laitteissa ei tueta KoBo app, sinun täytyy poistaa Kobo DRM aluksi.

Epubor Kobo eBook DRM poisto-ohjelmalla voit helposti päästä eroon Kobo DRM-suojauksesta ja lukea tai jakaa e-kirjoja vapaasti. ePubor Kobo DRM poisto tukee myös muuntaa Kobo DRM ePub tai ACSM tiedostoja yhteisiä eBook formaatteja, kuten DRM Ilmainen ePub, PDF, Mobi jne.

Buy Kobo eBook DRM Converter for Win: Buy Kobo eBook DRM Converter for Mac:
 download Kobo eBook DRM Removal for Windowsdownload Kobo eBook DRM Removal for Mac

About ACSM eBook-Convert ACSM Files to ePub Format

Free Kobo eBook File Format-ACSM

on olemassa paljon ilmaisia e-kirjoja tarjotaan Kobo verkkosivuilla. Jos olet rekisteröitynyt käyttäjä Kobo verkkosivuilla, löydät sarjan ilmaisia kirjoja siellä. Voit lisätä vapaa e-kirjoja KOBO kirjastoon myöhemmin lukemista tai ladata ilmaiseksi e-kirjoja ACSM muodossa.

kuinka avata KOBO ACSM-tiedosto?

itse asiassa ACSM-formaatti liittyy oletuksena Adobe Digital Editionsiin. Jos et asenna Adobe Digital editionsia oikein tai et anna Adobelle lupaa avata ACSM-tiedostoa oletusarvoisesti. Sitten et voi avata ACSM-tiedostoa suoraan. Voit korjata tämän ongelman asettamalla näin: ”napsauta hiiren kakkospainikkeella an .ACSM file – > ” Properties ”- >” General ”- >” Change ”- >” Adobe Digital Editions 2.0 ” – >”OK””.

Muunna ACSM ePub-muotoon

Kyllä, ACSM ei ole eBook-formaatti. Sitä käytetään sisältämään eBook-tiedosto ja sinun täytyy ladata todellinen eBook ACSM: stä.
kun olet asettanut Adobe Digital Editionin oikein, voit avata ACSM-tiedoston onnistuneesti ja ladata ePub-kirjat siitä. Kun olet ladannut valmis,voit poistaa ACSM-tiedoston tai varmuuskopioida sen toisen latauksen. Ja oletuspolku ePub-tiedoston lataamiseen on:

Windowsille: …\My Documents (Documents)\My Digital Editions …
Mac: Users/your computer name / Digital Editions …

ePub-tiedoston lataamisen jälkeen voit ohittaa KOBO-e-kirjojen DRM-suojauksen helposti. Napsauta oppiaksesi poistamaan DRM ePub-tiedostoista.

aiheeseen liittyviä sivuja:

* miten murtaa DRM ibooksilta?

* kuinka lukea Kindle e-kirjoja Google Nexus 7: ssä?

* kuinka lukea e-kirjoja Samsung Galaxy S5: llä?

* miten DRM poistetaan Sonyn e-kirjoista?

Miten poistaa DRM Barnes & Noble eBooks Nook eBooks?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.