Lacy Leadership

Success is Near

kierrätys ennen vai jälkeen kulutusjätteen?

kierrätetyn polyesterin käyttö on ympäristön kannalta parempi vaihtoehto kuin uuden polyesterin käyttö. Tämä on iso etu, koska laadussa ei ole eroa. Mutta jos kaivamme hieman syvemmälle kierrätykseen, vaihtoehtoja on useita. Ennen kuluttamista ja sen jälkeen syntyvä jäte. kulutusjäte tai kulutusjäte aloitetaan selittämällä ero ennen kulutusta ja kulutuksen jälkeen syntyvän jätteen välillä. – kulutusjäte on jätettä, […]

kierrätetyn polyesterin käyttö on ympäristön kannalta parempi vaihtoehto kuin uuden polyesterin käyttö. Tämä on iso etu, koska laadussa ei ole eroa. Mutta jos kaivamme hieman syvemmälle kierrätykseen, vaihtoehtoja on useita. Ennen kuluttamista ja sen jälkeen syntyvä jäte.

kulutusjäte tai kulutusjäte

aloitetaan selittämällä ero ennen kulutusta ja kulutuksen jälkeen syntyvän jätteen välillä.

– kulutusjäte on jätettä, joka kerätään tuotannon jälkeen, mutta ennen kuin se päätyy lopulliselle kuluttajalle. Mieleen voi tulla vaikkapa farkkujen valmistuksessa syntyvä hävikki tai huonekalutuotannon aikana syntyvä puujäte.

– Kulutusjäte kerätään käytön jälkeen. Kannattaa ajatella tyhjiä vesipulloja (RPET) tai käytettyjä vaatteita.

kulutusjätteen käytöllä on useita etuja. Usein valmistajat suosivat ennen kuluttamista syntyvää jätettä. Tämä johtuu siitä, että se vähentää uusien raaka-aineiden ostokustannuksia, se on yksinkertainen prosessi ja koska he tietävät tarkalleen, mistä aine on valmistettu. Ympäristövaikutukset ovat luonnollisesti myös paljon pienemmät kuin uusien tuotteiden tuottaminen.

kuluttamisen jälkeisen jätteen käyttö on paljon vaikeampi prosessi. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että jätteiden keräys ja lajittelu aiheuttavat suurempia kustannuksia. Suurin ero on ympäristövaikutukset. Kulutuksen jälkeen jätteet päätyvät paljon todennäköisemmin kaatopaikoille tai valtameriin ja saastuttavat samalla planeettaamme. Kuluttamisen jälkeistä jätettä hyödyntämällä ympäristöä tällä hetkellä saastuttavat muovipullot saavat uuden elämän kauniina huonekaluna.

”greenwashing” yrityksesi

jotkut väittävät, että tuotteiden valmistaminen kulutusjätteestä on tapa ”greenwashing”. Tämä johtuu siitä, että se on usein sivutuote valmistaa uutta materiaalia, joten se on suhteellisen helppo askel.

uskomme, että meidän on otettava jokainen askel päästäksemme yhä lähemmäksi kierrätyksen kehitystä. Jos mietimme, mikä on kestävämpää, niin kuluttajajätteen jälkeen olemme jo hieman lähempänä. Samalla kun kehitämme kestävää liiketoimintamallia, jossa optimoimme materiaaliemme käytön, ehkäisemme ylituotantoa ja pyrimme täysin kiertotalouteen, on post-consumer waste ehdoton voittaja!

Katso nyt videolta, miten kulutusjätteen avulla saadaan lopulta aikaan kaunis ja laadullinen Kangas!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.