Lacy Leadership

Success is Near

kanssa juhli Club Penguin

tiedämme, että monet teistä nauttivat Club Penguinista, ja kun kaikki ystävänne ovat siellä, miksi ette pitäisi Iglubileitä! Club Penguin kannustaa kaikkia juhlimaan perjantai-iltaa tyylikkäästi ikiomilla iglubileillä. sinun tarvitsee vain kirjautua sisään, soittaa ystävillesi,pukeutua ja olet valmis lähtemään. voit pelata bilepelejä, kuten Korttijutsua, antaa iglullesi erityisen juhlateeman, tai voit vain vaihtaa kuulumisia vanhojen ystävien kanssa ja […]

club-penguin-penguins

club-penguin-penguins

tiedämme, että monet teistä nauttivat Club Penguinista, ja kun kaikki ystävänne ovat siellä, miksi ette pitäisi Iglubileitä!

penguin-lighthouse

penguin-lighthouse

Club Penguin kannustaa kaikkia juhlimaan perjantai-iltaa tyylikkäästi ikiomilla iglubileillä.

sinun tarvitsee vain kirjautua sisään, soittaa ystävillesi,pukeutua ja olet valmis lähtemään.

voit pelata bilepelejä, kuten Korttijutsua, antaa iglullesi erityisen juhlateeman, tai voit vain vaihtaa kuulumisia vanhojen ystävien kanssa ja tavata myös uusia.

penguin-town

penguin-town

lisäksi se on hyvä tapa näyttää pingviinikavereille, miten olet sisustanut iglusi. Klikkaa tästä nähdäksesi hienoja ideoita pakkaamaan iglusi!

ja jos iglussa käy vähän liian kiire, suuntaa Plazan Yöklubille.

siellä voi kilpailla kavereitaan vastaan Penguin dance offissa ja jopa sekoittaa omia kappaleita DJ3K: n kanssa – kuinka siistiä!

se on oma virtuaalinen hauskuuden saari. Aloita tutustuminen ilmaiseksi osoitteessa clubpenguin.com

cp_logo_rgb_med

Soita kavereillesi, Kirjaudu sisään, pukeudu ja järjestä iglubileet! Pelata bilepelejä Pufflesin kanssa, vaihtaa kuulumisia vanhojen ystävien kanssa ja tavata myös uusia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.