Lacy Leadership

Success is Near

How to Sell eBook On Your Website

Are you tired of paying of exorbitant fees to sell your eBook on Amazon? Amazon näennäisesti lisää uusia maksuja (tai muita tapoja vähentää leikata) joka viikko, joten se on vain järkevää, että löydät tämän raskauttavaa. Onneksi on olemassa tapa myydä kirjoja ilman välikäsiä. Ja loppujen lopuksi, se tarkoittaa enemmän rahaa taskussa. tämä artikkeli käsittelee kaiken, […]

Are you tired of paying of exorbitant fees to sell your eBook on Amazon? Amazon näennäisesti lisää uusia maksuja (tai muita tapoja vähentää leikata) joka viikko, joten se on vain järkevää, että löydät tämän raskauttavaa. Onneksi on olemassa tapa myydä kirjoja ilman välikäsiä. Ja loppujen lopuksi, se tarkoittaa enemmän rahaa taskussa.

tämä artikkeli käsittelee kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää e-kirjojen myynnistä verkkosivustollasi. Aloitetaan.

Kuinka myydä e-kirjoja verkkosivuillasi

selling-ebook-website

myymällä kirjoja sivustossasi kuulostaa pelottava tehtävä, mutta se ei todellakaan ole niin vaikea asentaa. Tässä osiossa, kerron teille tarkalleen, miten alkaa myydä kirjoja sivustossasi.

huomaa: paljon tässä osiossa käsiteltyä tietoa on tärkeää taustatyötä. Se on tylsää tavaraa, mutta se on välttämätön osa digitaalisten tuotteiden myyntiä. Et todellakaan halua ohittaa niitä kohtia.

SSL-sertifiointi

on olemassa muutamia teknisiä ja oikeudellisia asioita, jotka sinun täytyy tehdä ennen kuin aloitat tuotteiden myynnin verkkosivustollasi. Kaikista näistä tehtävistä SSL-sertifioinnin saaminen sivustollesi on tärkein.

periaatteessa SSL-varmenne salaa yhteyden, jonka kävijät tekevät sivustoosi. Tämä tarkoittaa, että heillä ei ole riskiä hakkerit varastavat luottokorttitietojaan ostaessaan ebook sivustoltasi.

suosittelen lämpimästi SSL-sertifikaatin hankkimista verkkosivustollesi. Se on nopea ja helppo asentaa. Mikä on parasta? On monia ilmaisia tarjoajia, joten ei ole mitään syytä olla hankkimatta SSL-sertifiointia.

Päivitä tietosuojakäytäntösi ja-ehtosi

varmista, että päivität tietosuojakäytäntösi ja-ehtosi ennen kuin myyt mitään verkkosivustollasi. Useimmat eivät lue sitä, mutta sinulla on lain mukaan oltava ehtoja sivustossasi.

jos käytät PayPal Checkoutia, he antavat sinulle käyttöehtojen mallin. Voit myös löytää paljon malleja verkossa. Tämä on helpoin vaihe. Mutta se on myös yksi, että monet eBook myyjät unohtaa tehdä.

valitse Maksunkäsittelijä

se on 2020, eli sinulla on paljon maksunkäsittelijöitä, joista valita. Kaksi suosituinta vaihtoehtoa ovat Stripe ja PayPal.

kummankaan valinnan kanssa ei voi mennä pieleen. Sanon, että molemmilla on ostoskori, PayPal on hieman helpompi perustaa, mutta se on hieman maksuja. Paypal antaa myös mahdollisuuden ohjata hylätyt kärryt downsell-sivulle, ja se tulee lähes aina lisäämään myyntiäsi. Myös PayPalilla on enemmän käyttäjiä kuin Stripellä.

eBook Delivery

selling-ebook

eBook toimittaminen asiakkaalle on vaikeaa riippuen käyttämästäsi maksuprosessorista. Gumroad tarjoaa täydellisen paketin, joka hoitaa toimituksen turvallisesti.

valitettavasti Stripe ja PayPal vaativat sinua ohjaamaan asiakkaat verkkosivustosi lataussivulle. Se ei ole ihanteellista kahdesta syystä.:

  • asiakkaat voivat jakaa lataussivun.
  • uudelleenohjaus ei aina mene läpi.

tarjoamamme kaltainen hyvä DRM-ohjelmisto voi estää asiakkaita jakamasta lataussivua. Entä jos uudelleenohjaus ei mene läpi?

voit käyttää sendowlin kaltaista liitännäistä varmistaakseen, että asiakkaat saavat e-kirjan. Asiakkaat ottavat yleensä yhteyttä, jos he eivät saa eBook, joten se ei ole valtava ongelma, jos myyt pieni määrä.

käytä DRM-suojausohjelmistoa

kirjoittajien suurin huoli e-kirjan myymisestä omalla sivustollaan on piratismi. Sen voi kuitenkin kiertää:

DRM-ohjelmisto.

periaatteessa DRM luo muutamia esteitä estää laittoman jakamisen eBook. Ensisijainen menetelmä on sosiaalinen drm lisäämällä ostajan nimi ja sähköpostiosoite eBook. Ihmiset saattavat jakaa kirjasi, mutta he eivät jaa sitä, jos heidän nimensä ja sähköpostiosoitteensa ovat mukana jokaisella sivulla. On myös paljon helpompi jäljittää heidät mahdollisten käräjien varalta.

tarjoamme DRM-ohjelmistoa, jossa on kaikki nämä ominaisuudet ja paljon muuta. Ohjelmistossamme on jopa riskitön 30 päivän ilmainen kokeiluversio, joka antaa sinulle runsaasti aikaa ymmärtää, miten asiat toimivat.

kaiken kaikkiaan DRM on melko paljon vaatimus myytäessä kirjoja omalla sivustolla. Et todellakaan halua ohittaa tätä vaihetta. Älä huoli, DRM ohjelmisto on edullinen. Se on ehdottomasti parempi juttu kuin menettää 30% myyntituloista Amazon maksuja.

myyntisivun rakentaminen

tarvitset jonkinlaisen myyntisivun myydäksesi e-kirjasi. Tarjolla on kuitenkin monia ratkaisuja.

jos myyt markkinointi-tai opetuskirjaa, on järkevää yksinkertaisesti käyttää myyntikirjettä eBook-kirjan myymiseen. Haluat puhua siitä, miten ebook voi auttaa tiettyjä aiheita, ja että olet löytänyt ratkaisun sitten ostaa linkkiä alareunassa. Se todella toimii hyvin tietyntyyppisten kirjojen.

kuitenkin, jos myy romaaneja tai tietokirjoja, niin sitä ei todellakaan kannata tehdä. Siinä tapauksessa, suosittelen menossa verkkokaupan alustan, joka on kyky myydä digitaalisia tavaroita. Myymällä kirjoja suoraan Shopify tai WooCommerce toimii täydellisesti.

Rakenna sähköpostilista

Oletko koskaan huomannut, että lähes jokainen verkkosivusto kysyy sähköpostiosoitettasi?

se johtuu siitä, että sähköpostiosoite helpottaa niin paljon tuotteiden myyntiä. Itse asiassa, sähköpostilista pidetään usein käteistä lehmä internet-markkinoinnin alalla. Tämä mielessä, kannattaa kannustaa jokaista asiakasta liittymään sähköpostilistalle.

Aloita uutiskirje

jos olet noudattanut yllä mainittuja neuvoja ja kerännyt sähköposteja, sinun on varmistettava uutiskirjeen lähettäminen. EBook-teollisuudessa useimmat myyjät lähettävät viikoittain tai kuukausittain uutiskirjeen päivityksineen. Jotkut jopa lähettää uutiskirjeen affiliate linkkejä ei-kirja, mutta silti merkityksellisiä, tuotteita.

vielä tärkeämpää on, että uutiskirjettä kannattaa käyttää uusien julkaisujen mainostamiseen tai yksityiselämästä kertovien päivitysten antamiseen kirjoitusbrändin rakentamiseksi. Tämä pitää erityisesti paikkansa, jos olet tuottelias kaunokirjailija.

nettikirjojen myynnin edut

Benefits-of-selling-eBooks

on olemassa ton etuja myymällä kirjoja omalla sivustolla. Tämä osio kattaa joitakin etuja. Muista, että suurin osa eduista on suhteessa määräysvallan sinulla on yli myynnin.

voit niputtaa e-kirjoja

ensin, sinulla on kyky niputtaa erilaisia e-kirjoja tai jopa tuotteita verkkosivustollasi. Esimerkiksi, voit myydä eBook nostaa kanoja yhdessä eBook rakentamiseen Kanala. Tietenkin, voit alennus nämä niput samoin.

tämä parantaa liikevaihtoa ja tuottoa. Ja se lisää myös auktoriteettiasi.

Marketing Control

Marketing control on toinen valtava etu käyttää sivustosi myydä kirjoja. Se on sivustosi, joten voit tehdä mitä haluat markkinoinnissa.

Haluatko mainostaa Facebookiin?

voit tehdä sen.

Haluatko kirjoittaa myyntikirjeen myyntinappulasi yläpuolelle?

senkin voi tehdä.

Haluatko tehdä alennuksia joistakin e-kirjoistasi?

sen voi tehdä helposti maksamatta ylimääräisiä maksuja tai hyppäämällä vanteiden läpi.

kuten näette, sivustollanne voi tehdä melkein mitä vain, mikä on valtava etu verrattuna siihen, että on myyntipakkaus Amazonilla tai Barnes & Noblella.

välitön osto

jos käytät edellä lueteltuja maksunkäsittelijöitä, asiakkaittesi ei tarvitse huolehtia tilin luomisesta ostoksen tekemistä varten. Ajattele sitä, joku ei luultavasti aio tehdä tiliä vain lukea kirjasi.

onneksi eBook netistä ostamiseen tarvitaan vain luottokortti. Jos Sivustosi käyttää PayPalia, mutta asiakkaallasi ei ole PayPal-tiliä, he voivat silti käyttää sitä. Paypal on mahdollisuus käyttää niitä ja se näkyy luottokortin tiliote. Se on helppoa, ja siihen ihmiset ovat jo tottuneet.

hinnoittelun valvonta

mainitsin hinnoittelun valvonnan lyhyesti aiemmin, mutta menen tarkemmin tässä. Kirjan eBook myyjät eivät anna sinun valita omaa hintaa. Toki voit valita yleisen hinnan, mutta useimmat niistä sallivat sinun myydä vain 0,99 dollarin erissä, mikä on hieman ärsyttävää.

jos ne sallivat kaikki korotukset, ne maksavat erilaisia palkkioita hinnan perusteella. Amazon, esimerkiksi, maksaa pienemmän provision e-kirjoja hinnoiteltu $0.99 kuin niille hinnoiteltu $2.99.

sinulla ei ole kyseistä ongelmaa omalla verkkosivustollasi, mutta joudut silti maksamaan käsittelymaksut. Se on silti parempi kuin vähemmän hallita hinta, vaikka.

lisää seurantavaihtoehtoja

yksikään eBook-markkinapaikka ei salli myyjien nähdä asiakastietoja. Saatat saada joitakin yleistettyjä tietoja,mutta se ei ole mitään erityistä tarpeeksi hyödyntää. Itse asiassa, et tiedä mitään lukijoistasi.

se ei ole hyvä, jos haluaa lisätä lukijapohjaansa.

sinulla on pääsy kaikkiin näihin tietoihin, Jos myyt kirjoja suoraan omalla sivustollasi Google Analyticsin kautta. Voit nähdä tietoja verkkosivuilla katsojia, aikaa kullakin sivulla, pomppunopeus, ja kaikenlaisia muita hyödyllisiä tietoja. Jotkut seurantasovellukset jopa kertovat, minne asiakkaat asettavat hiirensä tai jopa tallentavat näytön.

sellaista tietoa ei vain saa Amazonilla, sen tietää, asiakkaat selailevat ja menevät ostoskärryihin jne. Niin, kaikki data nörtit varmasti rakastavat kaikki tiedot saat. Plus, sen avulla voit tehdä enemmän tietoon perustuvia päätöksiä, kuten tulevia kirjoja kirjoittaa tai paras tyyppi kansitaide.

kerää sähköpostiosoitteet

sähköpostiosoitteiden kerääminen on yksi tärkeimmistä asioista, joita voit tehdä eBook-myyntisi lisäämiseksi. Valitettavasti Amazon kieltää, jos edes yrittää kerätä sähköposteja.

no, se ei ole ongelma oman sivuston kanssa. Voit kerätä kaikki sähköpostit haluat. Varmista vain, että sinulla on asianmukaiset lailliset vastuuvapauslausekkeet sivustossasi.

enemmän Lukuvaihtoehtoja

useimmilla kustantajilla on hyvin rajoittava DRM, joka ei salli lukijoiden lukea kirjojaan ei-omisteisilla sovelluksilla tai laitteistolla. Toisin sanoen, et voi lukea Amazon Kindle eBook tietokoneen tai puhelimen ilman ohjelmistoa tai sovellusta.

monet asiakkaat eivät pidä siitä. He haluavat helposti lukea e-kirjoja kaikissa laitteissaan. Ja he voivat todella vain tehdä, että jos myyt eBook omalla sivustolla.

mielestäni jo tämä syy tekee kannattavaksi myydä omalla alustalla toisin kuin suurilla alustoilla.

myy e – kirjoja omalla sivustolla-usein kysyttyjä kysymyksiä

Tässä muutamia useimmin kysyttyjä kysymyksiä e-kirjojen myymisestä omalla sivustolla.

Voinko myydä e-kirjoja omalla verkkosivustollasi ja Amazonilla (tai muulla alustalla)?

Kyllä. Voit myydä kirjoja omalla sivustolla ja muilla sivustoilla, jos sinulla on asianmukainen lisenssi. Esimerkiksi Amazon vaatii yksinoikeutta Amazon KDP Select-palvelussa julkaistuilta kirjoilta. Mutta se on poikkeus, ei sääntö.

voit yleensä hyvin myydä eBook useilla alustoilla.

kuinka paljon verkkotunnus ja hostaus maksaa?

tämä riippuu siitä, kuinka paljon liikennettä saa. Sinun pitäisi odottaa maksaa missä tahansa $5 $20 kuukaudessa hosting maksuja. Dot com-verkkotunnus maksaa 13 dollaria vuodessa. Muut verkkotunnukset voivat maksaa enemmän tai vähemmän, mutta $13 on noin keskimääräinen piste com. Älä mene GoDaddyn mukaan, Bluehost. Useimmat online-arviot antavat heille korkeat pisteet, koska niiden affiliate provision on korkea. Mene Isäntätuulen mukaan.

mikä on hyvä verkkotunnus myydä e-kirjoja sivustossasi?

useimmat kirjoittajat käyttävät verkkotunnuksenaan vain kirjailijanimeään. Asiakkaiden on helppo muistaa se ja se auttaa rakentamaan brändiäsi. Jos nimimerkkisi ei ole käytettävissä, valitse vain nimimuunnos.

Final Thoughts

No, that about covers it for selling eBooks on your own website. Koko prosessi ei ole niin vaikea. Useimmat kirjoittajat voivat saada koko sivuston perustettu alle päivässä, joka on itse asiassa todella vaikuttava.

ja hyödyt todella tekevät siitä sen arvoista. Yksinkertaisesti sanottuna, sinulla on niin paljon enemmän valvoa kirjoja omalla sivustolla. Voit silti myydä muilla alustoilla enemmän näkyvyyttä, liian. Monet kirjoittajat yksinkertaisesti on verkkosivuilla niiden enemmän omistettu lukijat pysyä ajan tasalla.

myös, sinun ei tarvitse huolehtia piratismista myydessäsi e-kirjoja omalla verkkosivustollasi, jos sinulla on DRM-ohjelmisto. Meidän DRM ohjelmisto on kaikki ominaisuudet sinun täytyy suojautua eBook pirates. Mikä on parasta?

se on edullinen ja saatavilla kuukausittain suunnitelma, joten voit silti tulla ulos eteenpäin verrattuna myynti Amazon tai muilla alustoilla.

jotta asiat olisivat vielä paremmin, meillä on 30 päivän ilmainen kokeiluversio, josta voit katsoa, pidätkö ohjelmistosta. Luottokorttia ei tarvita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.