Lacy Leadership

Success is Near

How to Save Your Soul from Burning in Hell for All Eternity

Clive Williams on monien genrejen internet-tutkija ja kirjailija. Hänellä on BSc. Tietojärjestelmäalan perustutkinto. Helvetti Odottaa Haisevaa Sieluasi Helvetti On Todellinen? Oletko uskonnollinen henkilö, joka uskoo taivaan olemassaoloon ja helvetin olemassaoloon? Jos on, niin mitä olet viime aikoina tehnyt varmistaaksesi, että kurja sielusi pääsee taivaaseen? Et yksinkertaisesti voi vain keskustella tiesi läpi [helmiäisportit, sinun täytyy tehdä […]

Clive Williams on monien genrejen internet-tutkija ja kirjailija. Hänellä on BSc. Tietojärjestelmäalan perustutkinto.

Helvetti Odottaa Haisevaa Sieluasi

Helvetti Odottaa Haisevaa Sieluasi

Helvetti On Todellinen?

Oletko uskonnollinen henkilö, joka uskoo taivaan olemassaoloon ja helvetin olemassaoloon? Jos on, niin mitä olet viime aikoina tehnyt varmistaaksesi, että kurja sielusi pääsee taivaaseen? Et yksinkertaisesti voi vain keskustella tiesi läpi [helmiäisportit, sinun täytyy tehdä hyviä asioita, jotka houkuttelevat positiivista energiaa henkeesi ja siten työntää sitä portteja, jossa näet ihmisiä kuten vanha kerjäläinen, joka jakoi ateriansa, äiti, joka uhrasi elämänsä lastensa elää, koira, joka hyökkäsi murtovaras ja ammuttiin prosessissa. Kyllä, näet hyviä ihmisiä, ikävä tuottaa pettymys niille, jotka uskovat, että taivas hyväksyy aseman. Papin, pastorin, lääkärin, lakimiehen tai hallituksen virkamiehen asemaan ei ole erityistä passia. Taivaassa on kyse hyvistä ja puhtaista hengistä. Mutta taivaaseen pääsyä ja pahan sielusi pelastamista palamasta helvetissä ei voi saavuttaa tekemällä sitä, mitä kutsun ”haluttomaksi hyväksi.”Monet poliitikot tekevät vastentahtoisesti hyvää, kun he haluavat varmistaa ääniä. Vastentahtoista hyvää piilorasistit tekevät, kun he ovat muiden rasismia vähättelevien ihmisten seurassa. Mutta jos haluat mennä halaamaan Jeesusta etkä herkutella takana olevilla paholaisilla muun likaisen sielusi vuoksi, sinun olisi tehtävä seuraava

elä rauhallisesti

jos olet sodanlietsoja ja yksinkertaisesti kukoistat kaaoksessa ja rakkaudessa nähdäksesi sekasorron, on todennäköistä, että kuulut tuleen etkä parantaviin vesiin. Mitä ihmettä Jumala tekisi rauhaisan, kanttisen olennon kanssa, joka aiheuttaa kaikenlaisia ongelmia hänen kauniilla suklaaalueellaan? Muista, että huolimatta siitä, mitä pahat ihmiset kirjoittavat Raamattuun, todellinen Jumala on rauhan eikä jatkuvan sodan ja tuhon energia. Sodan energia kumpuaa valon toiselta puolelta. Asia, joka ruokkii vahinkoa, kyyneleitä ja lasten lihaa.

pidä huolta maasta

kerron sinulle tämän pelokas pikkuveljeni, taivaassa ei ole sijaa niille, jotka ovat tuhonneet tämän ansaan joutuneen paratiisin, joka annettiin meille lihallisille sieluille. Katso tarkkaan ympärillesi, meille annettiin periaatteessa kaikki mahdollinen, jotta lihallinen olemassaolomme olisi mukavaa ja onnellista. Mutta sen sijaan jokin paha energia päättää tehdä sen, minkä Jumala antoi meille, ’paremmaksi’. He tuhoavat puita, luonnon vesivarastoja rakentaakseen ostoskeskuksia, joissa nuoret teini-ikäiset ovat eksyneet itseensä, ja pitävät päänsä alhaalla mykissä puhelimissa eivätkä koskaan katso aurinkoa nähdäkseen kirkkauden. Heillä on tehtaita, jotka saastuttavat meriä ja jokia ja tappavat eläimiä niiden luonnollisessa elinympäristössä. Saatanan kehdon liekehtivät portit odottavat heitä.

Love Animals

Don ’ t believe in the shop about a big bang brought order. Ainoa asia, jonka näen otsatukan aiheuttavan, on liiallinen tuho. Eläimet eivät ole virhe maapallolla. Ne on luotu tarjoamaan ihmiselle ystävyyttä, apua ja lohtua matkallamme. Ne, jotka metsästävät ja tappavat eläimiä pokaalien ottamisen tai eläimen osien myymisen vuoksi, kuten sarvikuonon syöksyhammas, keitetään laavassa ja maustetaan paprikalla. Et voi tappaa Jumalan luomuksia leikkisästi ja sitten haluta lippua taivaaseen. Rakasta kaikkia eläimiä ja huolehdi niistä.

pelasta sielusi helvetistä

pelasta sielusi helvetistä

Love other People

Guess what, people matters! Et voi mennä ympäriinsä tunnustamassa vihaasi ihmisiä kohtaan ja puukottaa, ampua ja viiltää ja sitten polvistua kaiverretun kuvan eteen ja pyytää saada tulla sädetetyksi taivaaseen niin kuin uskot olevasi startreckissä. Sinun täytyy rakastaa ja hoitaa ihmisiä eri rotu, väri, uskonto, jos haluat siemailla parasta kahvia taivaassa ystävä. Rasismin ja uskonnollisten tekijöiden ihmisille kasvattamaa vihattua ei koskaan hyväksytä hyväksi tahdoksi Jumalan edessä. Joten jos et tee sitä täyskäännöstä rakastavien ihmisten suhteen, kokeile ladata kurssi siitä, miltä tuntuu, kun palat helvetissä! Toivottavasti siitä on apua.

auttaa parantamaan ja parantamaan

nykyään elää paljon sairaita, jotka käyvät päivittäin läpi äärimmäisiä taisteluita elämästä. Jos se ei ole tarpeeksi surullista, surullisempaa on se, että on ihmisiä, jotka ovat rakentaneet suuria lääketieteellisiä organisaatioita, joilla on parannuskeino lähes kaikkiin ihmisen tuntemiin sairauksiin ja vaivoihin, mutta jotka kieltäytyvät parantamasta, koska hoito ei tuota rahaa. Cure ei tuo miljardien tuloja pillereiden valmistajille ja jakelijoille. Cure ei salli kalliita ja ylellisiä jahtijuhlia ja ylellistä elämäntapaa. Mutta valtava määrä huumeita, joilla on tuhoisia sivuvaikutuksia, jotka johtavat jopa kuolemaan. He pitävät sinut koukussa luonnottomiin lääkkeisiin, jotka eivät tee sinulle mitään. Tällaiset ihmiset ovat helvetin asukkaita.

Tämä sisältö on tarkkaa ja kirjoittajan parhaan tietämyksen mukaista, eikä sen ole tarkoitus korvata pätevän ammattilaisen antamia virallisia ja yksilöityjä neuvoja.

© 2019 Clive Williams

Ellison Hartley Marylandista, Yhdysvalloista 26. huhtikuuta 2019:

hyvä muistutus siitä, miten meidän pitäisi yrittää olla enemmän Jeesuksen kaltaisia, kun käymme läpi arkeamme

Clive Williams (kirjailija) Jamaikalta huhtikuussa 25, 2019:

Blessings Linda

Linda Rogers Minnesotasta huhtikuussa 24, 2019:

ihana luettelo Herran rakkauden kanssa elämisestä jokapäiväisessä elämässämme. Tämä oli pilkku ystävälleni. Siunausta sinulle.

Clive Williams (kirjailija) Jamaikalta huhtikuussa 24, 2019:

paikalla Ruby

Ruby Jean Richert Etelä-Illinoisista huhtikuussa 24, 2019:

niin sitä pitää, Clive! Kukaan ei ole synnitön, mutta voimme pyrkiä tekemään hyvää, rakastamaan kaikkia ihmisiä ja pitämään hyvää huolta eläimistä ja lapsista.

Clive Williams (kirjailija) Jamaikalta huhtikuussa 24, 2019:

Ericin…pelasta sielusi veli.

Eric Dierker Spring Valleystä, n. Huhtikuuta 24, 2019:

tämä on mahtavaa. Pidän kirjoitustyylistäsi. Tarkistin sitä ja yritän kaikilla niillä osa-alueilla. Sitten tajusin tehneeni Vaingloryn ja valheellisen ylpeyden synnit.

Oho, olen parhaimmillaan työn alla.

folorunsho Joshua Nigerin osavaltiosta, Nigeriasta huhtikuussa 24, 2019:

ota neuvosta vaari ja työskentele elämäsi tulevan ikuisen valtakunnan hyväksi.

Clive Williams (kirjailija) Jamaikalta huhtikuussa 23, 2019:

Be warned ye sinners

Florishanyway from USA on April 23, 2019:

ihanaa, että luonto ja eläimet ovat tällä listalla.

Pamela Oglesby aurinkoisesta Floridasta huhtikuussa 23, 2019:

hyvä neuvo, Clive.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.