Lacy Leadership

Success is Near

How to make the perfect Guy Fawkes bonfire

muistakaa, muistakaa, 5. marraskuuta-juhlistakaa Guy Fawkesia tänä vuonna kirkkaalla, rätisevällä Kokolla. Tässä ovat askeleemme turvallisen, hyvin palavan tulen luomiseen, jonka ympärille kerääntyä. Mainos 1. Kerätkää materiaalinne. Tarvitset: tulitikut tai sytyttimen; taula (kuolleet, kuivat kasvit tai ruohot, sammal, puulastut, paperi, kuivat neulaset); sytykkeet (kuivia oksia, pieniä kuivan puun kappaleita, pahvia, tiiviisti rullattuja ja solmittuja sanomalehtiä); hyvä […]

muistakaa, muistakaa, 5. marraskuuta-juhlistakaa Guy Fawkesia tänä vuonna kirkkaalla, rätisevällä Kokolla. Tässä ovat askeleemme turvallisen, hyvin palavan tulen luomiseen, jonka ympärille kerääntyä.

Mainos

1. Kerätkää materiaalinne. Tarvitset: tulitikut tai sytyttimen; taula (kuolleet, kuivat kasvit tai ruohot, sammal, puulastut, paperi, kuivat neulaset); sytykkeet (kuivia oksia, pieniä kuivan puun kappaleita, pahvia, tiiviisti rullattuja ja solmittuja sanomalehtiä); hyvä tarjonta tukkia tai tilaa vievää puuta.

2. Valitse paikkasi. Valitse jokin tasainen ja kaukana rakennuksista, puista ja kuivista lehvistä.

3. Tyhjentäkää alue. Tyhjennä nuotiolle ympyrä – tämän pitäisi olla muutaman metrin leveämpi kuin Kokon halkaisija, jonka haluat rakentaa. Ympäröikää kivillä.

4. Rakenna pohja. Aseta kaksi tukkia vierekkäin kivikehäsi keskelle.

5. Sytykkeitä ja Tinderiä. Sijoita sytykkeet ja tinder löyhästi lokien väliin.

6. Rakenna tulen sydän. Aseta pari stubby lokit tai palasia puun päälle ja kohtisuoraan teidän pohja. Aseta sitten suurempia sytykkeitä ja pienempiä puunpalasia alustaasi vasten, jolloin jää aukko, jotta voit sytyttää taulan.

7. Rakenna Kokko. Nojaa sydämen ja tyven ympärille suuria halkoja tai puunpalasia vastakkain tukevaksi kolmijalaksi. Jatka nojata enemmän lokit toisiaan vasten, jättäen aukon, jotta voit sytyttää tinder. Puulavoja on myös hyvä nojata kokkoa vasten.

8. Sytytä tinder. Sytytä jättämäsi aukon kautta tinder Kokon ytimeen. Perääntykää ja ihailkaa esitystä!

perinteisesti Guy Fawkesin tai epäsuosittujen julkisuuden henkilöiden muotokuvat on aseteltu Kokon päälle ilotulitusiltana. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista kunnon kokkoa varten!

turvallisuus

pidä vesi-tai hiekkasangot lähellä ja varmista, että sinulla on maanomistajan lupa ennen nuotion rakentamista. Varmista jälkeenpäin, että palo on saatu kokonaan sammutettua.

Mainos

Kuva: Getty

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.