Lacy Leadership

Success is Near

How to get rid of flamin hot cheeto fingers

Today Viknew, Talk about: Everyone loves Hot Cheetos! Kukapa ei? Mutta niin paljon kuin nautin näiden herkkujen pureskelusta, niiden aiheuttamat tahrat ovat aivan eri juttu. Siksi jos olet suuri fani tämän välipalan, sinun pitäisi oppia poistamaan kuuma Cheeto tahrat tehokkain ja paras way.So miten päästä eroon tulisista juustonaksuja sormista ? Video Miten juustotahrat poistetaan vaatteista […]

Today Viknew, Talk about: Everyone loves Hot Cheetos! Kukapa ei? Mutta niin paljon kuin nautin näiden herkkujen pureskelusta, niiden aiheuttamat tahrat ovat aivan eri juttu. Siksi jos olet suuri fani tämän välipalan, sinun pitäisi oppia poistamaan kuuma Cheeto tahrat tehokkain ja paras way.So miten päästä eroon tulisista juustonaksuja sormista ?

Video Miten juustotahrat poistetaan vaatteista

Huomioitavaa ennen kuin käsittelet kuumia Juustotahroja

jos vaatteissa on vain merkintä ”kuivapesu”, pyyhi värjätty alue paperipyyhkeellä. Lähetä vaatteet välittömästi pesulaan, jotta tahrat voidaan tunnistaa.

jos päätät käyttää kodin kuivapesupakkausta, muista käyttää mukana tulevaa tahranpoistoainetta ennen kuin laitat vaatteet kuivauspussiin.

miten päästä eroon flamin' hot cheeto fingers

muista aina, että jos tahroja on vielä jäljellä, vaatteita ei kannata laittaa kuumaan kuivausrumpuun. Korkeat lämpötilat kovettavat elintarvikeväriä, jota on lähes mahdotonta poistaa.

Lue Lisää: Miten Kasvaa Kiharatukkaiset Miehet?

kuinka poistaa kuumat Juustotahrat sormista

joka kerta, kun syöt suosikkisi kuuman Juustotahran, huomaat varmasti muutoksen sormissasi. Kuumat juustonaksut voivat jättää ihollesi oranssinpunaisen värin, joka näyttää kamalalta.

värinsä vuoksi nämä tahrat voivat olla hyvin itsepäisiä.. Siksi on tärkeää olla erityisen varovainen aina, kun syöt lempiherkkujasi.

sen lisäksi, että olet varovainen, voit silti noudattaa joitakin tehokkaita vinkkejä Juustotahrojen poistamiseksi sormistasi.

 1. tulisen Juustonaksun syömisen jälkeen kannattaa ensimmäiseksi kastella sormet. Koko käsien pesuun kannattaa käyttää myös vettä. Kun olet valmis, voit käyttää tavallista vettä pestä kädet ja helposti poistaa liikaa juustonaksuja.
 2. sormiin ja käsiin voi nyt levittää ruokasoodaa. Tämä aine toimii tehokkaana kuorinta sormille tai kädet, antaa sille hyvän vaikutuksen, kun sitä käytetään. Kuitenkin, vain varmista, että et jätä sitä kädet pitkään. Kannattaa myös tarkistaa, sopiiko se omalle iholle.
 3. kynsilakanpoistoainetta tai hankausalkoholia voi käyttää myös käsiin, jos ruokasoodaa ei ole saatavilla tai sen käyttö ei miellytä. Alkoholin hierominen voi toimia hyvin, vaikka kynsilakanpoistoaine voi jättää ihon hieman kuivaksi.
 4. toinen hyvä vaihtoehto, jota voi kokeilla, on vetyperoksidin levittäminen. Tämä lääkitys voi toimia kuin lievä valkaisuaine ja sitä voidaan soveltaa myös sormiin tai käsiin. Tarkista vielä, onko tämä tuote sopiva ihollesi. Levitä ja hiero tätä hetken aikaa käsiisi.
 5. jynssäämisen jälkeen tahra tulee vähitellen ulos. Pese kädet saippualla ja vedellä.
 6. pyyhi kädet puhtaiksi pesun jälkeen.
 7. Bonusvinkki: ruokasooda on toinen tapa päästä eroon sormissa olevista kuumista Juustotahroista. Levitä juustotahraan hieman ruokasoodaa sormiesi tai käsiesi kastelun jälkeen.

vaiheet kuumien Juustotahrojen poistamiseksi kankaista

niille, jotka haluavat pureskella juustonaksuja välipalana, on aikoja, jolloin ne saattavat päätyä pyörimään vaatteidesi päällä. Kun näin tapahtuu, on tärkeää toimia välittömästi. Katsotaanpa, miten poistaa kuuma Cheeto tahroja kangasta.

 • aseta vasen puoli värjätyn alueen päälle juoksevan veden alle, jotta tahra poistuu kankaasta. Ravista jäljelle jäänyt taikina pois ennen valmistusta.
 • kun vaate on huuhdeltu vedellä, käytä painavaa nestepuhdistusainetta, joka sisältää tahroja hajottavia entsyymejä, tai käytä tahranpoistoainetta suoraan tahraan. Poista tahra sormin tai pehmeäharjaisella harjalla. Anna vaikuttaa vähintään 15 minuuttia ennen kuin peset vaatteesi normaalisti.
 • jos kuumaa Juustotahraa jää jäljelle, valmista liuos sekoittamalla happipohjaista valkaisuainetta viileään veteen.
 • noudata vain pakkausohjeita. Kasta vaate kokonaan ja anna liota jopa 8 tuntia.
 • kun tahra on kokonaan poissa, pese se tavalliseen tapaan. Jos tahra jää, valmista tuore liuos hapen valkaisuainetta ja vettä ja toista liotus prosessi. Huomaa, että tahran poistaminen kokonaan voi kestää useita imeytyksiä, mutta lopulta tahra häviää.

Katso lisää : Mikä on laillinen ikä värjätä hiukset ?

Cheetotahrojen poistaminen vaatteista

Kuvittele, että syöt cheetoa ja vaatteissasi on tahroja. Se näyttää kamalalta. Ja se myös värjäytyy nopeasti sen värin takia.

siksi on tärkeää poistaa tahrat mahdollisimman pian. Ja jos kangas on vaaleaa, sinun täytyy olla erityisen varovainen.

tunne siis menetelmä ja levitä se mahdollisimman nopeasti heti, kun kangas on kellastunut. Katso vaiheittainen menetelmä.

Vaihe 1
vaikka tahroja on vaikea poistaa, se on tehtävä mahdollisimman pian. Ja kun kangas on kellastunut, ota sieni ja kostuta se kylmällä vedellä.

poista ylimääräinen juustonaksuja mahdollisimman paljon. Jatka prosessin toistamista parempien tulosten saamiseksi.

Vaihe 2
tee nyt puhdistustahna. Ja tehdä se, ottaa litran kylmää vettä kulhoon, ja lisää 1/4 kuppi kloorivalkaisuainetta. Sekoita nämä kaksi keskenään, niin liuos on käyttövalmis.

Vaihe 3
liota liina nyt liuoksessa ja jätä se vähintään puoleksi tunniksi. Kun olet liottanut, pese se tavallisella vedellä. Sitten, vääntää se huolellisesti ja anna sen kuivua.

Vaihe 4
jos liuos ei saa kaikkia tahroja pois kankaasta, käytä mitä tahansa tahranpoistoainetta. Levitä tahroille ja liota muutama minuutti.

sen jälkeen huuhdellaan ja kuivataan tavalliseen tapaan. Tämä auttaa myös poistamaan tahrat paremmin kuin ennen.

miten Juustotahrat poistetaan matosta?

Gepardit eivät jätä vain tahroja sormiin, vaan ne voivat myös jättää epämiellyttäviä jälkiä mihin tahansa pintaan, jonka kanssa ne joutuvat kosketuksiin. Kun ne osuvat mattoon, oranssi jauhe näyttää lähes mahdottomalta poistaa. Onneksi on olemassa useita tuotteita, joita voit käyttää, jotka ovat tehokkaita poistamaan itsepäisiä juustonaksuja.

 • valmista liuos täyttämällä ämpäri viileällä vedellä ja sekoittamalla pieni määrä saippuaa tai mietoa pesuainetta.
 • suihkuta liuos tahraan suihkepullolla.
 • anna sen imeytyä tahrassa muutaman minuutin ajan.
 • tahraa tahra puhtaalla liinalla. Oranssi tahra siirtyy kankaaseen. Jatka imemistä ja siirry uudelle kangasalueelle.
 • voit lisätä liuosta ja jatkaa blottausta, kunnes väri ei enää siirry kankaaseen tai tahra on kokonaan poistettu.
 • jos tahra jää, pyyhi vedellä ja miedolla saippualla.
 • Huuhdo kohta puhtaalla vedellä.
 • paina kuiva pyyhe alueen päälle imeäksesi ylimääräisen kosteuden.
 • anna alueen kuivua kokonaan ilmassa.

Pro Tips poistaa Juustotahrat

 • valkaisuaineen sijaan voi käyttää mietoa valkaisuainetta, kuten vetyperoksidia tai hankausalkoholia.
 • kostuta tahra, mutta älä hiero sitä. Tämä johtuu siitä, että tahroja voi raahata paikasta toiseen.
 • Vältä kuivureiden käyttöä mahdollisimman paljon
 • Kuivaaminen auringossa olisi parempi vaihtoehto.
 • erityisesti käytettäessä kemikaaleja ja valkaisuainetta, käytä käsineitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.