Lacy Leadership

Success is Near

How to Email Portable Copy QB Desktop 2018 version to QB Desktop Pro 2021

Hello there, @HM21. minulla on kerrottavaa siitä, miten voit avata uuden kannettavan kopion, jonka sait QuickBooksin muutosten myötä. jos yrität avata kirjanpitäjän kopion, varmista, että käytät QuickBooks-versiota, jota asiakkaasi käytti sen luomiseen. Versioiden yhteensopimattomuus voi olla syy, miksi et voi avata tiedostoa. tämän korjaamiseen voisi harkita samoja qbdt-versioita. Kun kirjanpitäjä on tehnyt muutoksia tiedostoosi, he […]

Hello there, @HM21.

minulla on kerrottavaa siitä, miten voit avata uuden kannettavan kopion, jonka sait QuickBooksin muutosten myötä.

jos yrität avata kirjanpitäjän kopion, varmista, että käytät QuickBooks-versiota, jota asiakkaasi käytti sen luomiseen. Versioiden yhteensopimattomuus voi olla syy, miksi et voi avata tiedostoa.

tämän korjaamiseen voisi harkita samoja qbdt-versioita. Kun kirjanpitäjä on tehnyt muutoksia tiedostoosi, he vievät kirjanpitäjän kopion kirjanpitäjän muutoksina (.QBY).

he voivat lähettää tiedoston sinulle, jotta voit tuoda kirjanpitäjän muutokset yrityksesi tiedostoon.

suosittelen tutustumaan tähän viittaukseen, jotta saat lisätietoja kirjanpitäjän kopion hyödyntämisestä QBDT: ssä: selvitä, miten kirjanpitäjän kopiota käytetään työtiedostona QuickBooks Desktop Accountantissa ja Entessä…

Jos kuitenkin yrität avata kannettavaa tiedostoa, varmista, että käytät .QBM tiedostopääte. Tämä on tiedostotyyppi, jota käytetään, kun sähköpostitat tai siirrät yrityksen tiedostoa.

näin sen voi avata:

  1. avaa QuickBooks ja kirjaudu sisään ylläpitäjänä.
  2. siirry Tiedosto-valikkoon ja valitse Avaa tai palauta yritys.
  3. valitse Palauta kannettava tiedosto ja valitse sitten Seuraava.
  4. valitse portable company-tiedostosi. Sen pitäisi näyttää tältä:.qbm. Valitse sitten Avaa.
  5. Lue muistiinpanot Tiedostosivulta, missä haluat palauttaa tiedoston, ja valitse sitten Seuraava.
  6. kun olet valmis avaamaan tiedoston, valitse Tallenna.

jos et vieläkään pysty avaamaan sitä, suosittelen tämän linkin löytämän resoluution suorittamista ongelman korjaamiseksi: Opi mitä tehdä, jos et voi luoda tai avata portable company-tiedostoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.