Lacy Leadership

Success is Near

How I Take My Own Holiday Family Photos (And Make Them Look Good!)

rekvisiitta ja editointi olivat avainasemassa tämän otoksen onnistumisessa on loma-aika, joka monille meistä tarkoittaa lomakorttiaikaa, joka monille meistä tarkoittaa lomakuvien ottoaikaa! Kukapa ei nauttisi ajatuksesta sovittaa yhteen poropuserot, koirien sarvet ja vauvat, jotka tekevät kaikkea muuta kuin hymyilevät kameralle?! Hauskaa, eikö??? Itse asiassa rakastan ottaa meidän vuosilomakuva (vaikka olen melko varma, että loput perheeni ei […]

rekvisiitta ja editointi olivat avainasemassa tämän otoksen onnistumisessa

on loma-aika, joka monille meistä tarkoittaa lomakorttiaikaa, joka monille meistä tarkoittaa lomakuvien ottoaikaa! Kukapa ei nauttisi ajatuksesta sovittaa yhteen poropuserot, koirien sarvet ja vauvat, jotka tekevät kaikkea muuta kuin hymyilevät kameralle?! Hauskaa, eikö??? Itse asiassa rakastan ottaa meidän vuosilomakuva (vaikka olen melko varma, että loput perheeni ei jaa tätä tunnetta…) ja tehdä vuosilomapostikortin postitse perheelle ja ystäville. Tiedätkö, paljonko käytän tähän kuvaan joka vuosi? Tasan nolla dollaria. Tänään sinulla kävi tuuri, koska kerron miten.

kuten todennäköisesti jo tiedät, perustuen siihen, kuinka usein kirjoitan juhlapyhistä (olen pakkomielteinen), Säästäväinen filosofiani ei ole jättää lomia väliin tai jättää onnittelukortteja väliin. Pikemminkin olen kannattaja säästäväisyys, yksinkertaistaminen, ja muuten löytää hakata luoda lämmin, rakastava loma murto-osa kustannuksista. Ei ole syytä tuhlata tonneittain rahaa eikä luopua kaudesta kokonaan. Olen kaikki noin löytää kestävä, tasapainoinen lähestymistapa elinikäinen, ylellinen äärimmäinen säästäväisyys-ruumiillistuma Maraton eikä pikajuoksu (on joku, joka juoksee vain kun takaa/lapseni on aikeissa kaataa jotain yli huoneen jonkun toisen talon, voin vain kuvitella tämä metafora on sopiva).

The Patented Frugalwoods Cheap Holiday Card Hack

2016 Joulukortti (joka on oikeastaan ”business” postikortti)

viime vuonna (ja toissavuonna liian, itse asiassa), paljastin salainen Säästäväinen kaava postitus epically edullinen loma valokuvakortteja ja tänä vuonna, aion kertoa teille, miten saada kuvia ilmaiseksi liian. Jos et halua lukea näitä kahta postausta, halpakorttien pikajuttu on se, että tilaan vistaprintiltä yrityspostikortteja, jotka ovat edullisempia kuin heidän ”lomakorttivaihtoehtonsa”. Voit paikantaa nämä äärimmäisen Halvat postikortit menemällä ” markkinointimateriaalit ”ja valitsemalla sitten” Postikortit.”

postikortit ovat myös halvin tapa lähettää terveisiä postin kautta: 1) ne eivät vaadi kirjekuoria ja 2) niiden postitus on halvempaa. Säästöjä kaikkialla! Liikepostikortteja voitosta. Ja älä huoli, sinun ei tarvitse feature faksi rinnalla kasvot–on paljon vaihtoehtoja ihana, loma-ish taustat (Katso korttimme viime vuonna oikealla). Voit myös ladata oman taustakuvan täysin räätälöityä kokemusta varten! Toinen etu postikortin käytössä on, että kuvat itsessään eivät ole valtavia, mikä tarkoittaa, että valokuvien ei tarvitse olla erityisen laadukkaita, koska et räjäytä niitä suureen kokoon.

paras osa: perhekuvaukset!

Babywoodsin ensimmäinen joulu 1 kuukauden ikäisenä!

nyt kruununjalokivelle: kuvat! Saadaksemme kuvia ilmaiseksi, Herra Frugalwoods ja minä otamme kaikki omat valokuvamme. Ennen kuin pyörittelet silmiäsi ja suljet tämän artikkelin, voit olla varma, että emme ole ammattivalokuvaajia ja meillä ei ole erityisen hieno kamera (käytämme tällä hetkellä iPhonen kameroita ja ennen kuin meillä oli iPhonet, käytimme vanhaa Canon Power Shot–ja, iPhonet ovat itse asiassa parempia!). Emme myöskään muuta kotiamme valokuvausstudioksi (hah! Like I ’ d have the time / patience for that … plus, sounds too much like crafting).

otan kuitenkin metrin tonnin Frugalwoods-kuvia, joita postaan päivittäin Instagram-palveluun, jos sinua kiinnostaa peruskoulutus. Lisäksi minulla on lapsi ja tunnen katumatonta ja selittämätöntä pakkoa dokumentoida hänen elämänsä jokainen hetki. Ja sitä ennen minulla oli koira, joka samalla tavalla koin vaativan liiallista valokuvausdokumentaatiota. Riittää, kun sanon, että olen ottanut joitakin kuvia omana aikanani.

haluan myös lisätä, että ei ole mitään väärää palkata ammattivalokuvaaja kuvaamaan kuvia perheestäsi. Kuitenkin, tämä tulee melko mojova hintalappu kausi, jossa monet perheet ovat jo tunne rahapulassa.

kuvauksissa, jotka tein Babywoodsin 1.päivä. I 100% edited drool off of her chin

If hiring a photographer is your thing and you have reasonable funds to cover this expenditure (and $0 in debt), then go for it! Jos kuitenkin sinusta tuntuu, että sinun pitäisi tai sinun täytyy palkata valokuvaaja, mutta sinulla ei todellakaan ole varaa (tai se on ristiriidassa pitkän aikavälin tavoitteidesi kanssa maksaa velkasi tai saavuttaa taloudellinen riippumattomuus jne.), niin olen täällä kertoakseni sinulle, että voit ottaa omat kuvasi!

lisäksi vanhempana olen henkilökohtaisesti hieman järkyttynyt siitä, kuinka moneen ”erikoistilanteeseen” vanhemmat palkkaavat valokuvaajia: itse synnytys, vastasyntyneet otokset, kuukausittaiset otokset, ensimmäiset synttärikuvat, joulukuvat … Tämä lisää jopa melko naurettava summa rahaa ja lapsesi ei ole edes kaksi vuotta vanha vielä! Jälleen, ei ole mitään vikaa palkata valokuvaaja, mutta mieti tarkkaan, onko se jotain sinun täytyy tehdä joka ikinen tapahtuma. Lapsesi ei ole riistetty, jos et palkkaa valokuvaaja ja sinulla on runsaasti kuvia vaalia vuosia, jos otat ne itse.

on kuitenkin tilanteita, joissa ammattilaisen palkkaaminen on todella järkevää. Viime kesänä vietimme vanhempieni 50-vuotishääpäivää, ja maksoimme sisarusteni kanssa valokuvaajan, joka tuli vanhempieni luo ottamaan perhekuvia. Teimme tämän, koska niin suuri ryhmä (8 aikuista, 4 lasta, ja 1 koira), todennäköisyys DIY valokuva menestys oli melko alhainen (olemme yrittäneet sitä ennen…). Lisäksi tämä oli kerran-in-a-suuri kun tapahtuma ja niin sen arvoista meille maksaa ammattilainen.

rouva. Frugalwoodsin vinkit onnistuneeseen DIY-valokuvaukseen (koirien kanssa & kids!)

onnistuneiden ja äärimmäisen epäonnistuneiden kotikuvausten vuosien aikana tässä ovat Huippuvinkit, jotka olen paljastanut:

1) Suunnittele jokaisen asu etukäteen.

viime vuoden jouluinen kuva!

mielestäni onnistuneessa kuvauksessa yksi haastavampi puoli on kysymys siitä, mitä kaikki pukeutuvat. Tätä varten on helpointa kartoittaa taistelusuunnitelmastrategia etukäteen. Koska erittäin säästäväinen henkilö, en kannata ostaa uusia vaatteita valokuvausta (tai loma tai oikeastaan mitään), koska se on täysin tarpeetonta. Pelkistetyt, yksiväriset vaatteet toimivat hyvin ja useimmiten koko asukokonaisuutta ei edes näe kuvassa muutenkaan.

älä mieti tätä liikaa, vaan valitse vaatteita, jotka eivät ole liian räikeitä ja jotka eivät ole ristiriidassa keskenään. Jos lapset on koristeltu kirkkaanvärisiä joulun asuja (kuten meidän yleensä on, koska miksi ei), harkitse menee kaikki musta vanhemmille, tai samalla tavallinen, epävirallinen väri (katso musta asuja viime vuonna oikealla). Palmikot ja raidat (joita olen aiemmin erehtynyt käyttämään) näyttävät usein oudoilta ja liian kiireisiltä valmiissa kuvassa.

yksinkertaisuus on parasta, eikä tarvitse pelätä näyttävänsä liian tavalliselta, varsinkin jos on aktiivinen tausta kuten valaistu joulukuusi tai Ulkoilma. Sidenote: Kuvassa oikealla, ajattelin tavallinen seinä (joka on meidän ruokasali), näyttäisi hyvältä, mutta mielestäni se on liian tylsä. Palaan tänä vuonna joulukuusen taustalle, mutta rakastan tavallisia/mustia asuja!

tätäkään en voi korostaa tarpeeksi: kokeile lastenvaatteita vartaloonsa etukäteen. He inhoavat pukeutumista muutenkin ja jos pitää pyöräillä useamman trikooparin läpi, he vain kapinoivat ja häipyvät. Pyydä kaikkien täydellistä asua (mekko, sukkahousut, kengät, otsanauha) kokeiltavaksi ja aseteltavaksi etukäteen. Näin voit myös varmistaa, sinulla ei ole National Lampoon-arvoinen clashing meneillään perheenjäsenten välillä.

jos tarvitset / haluat loma-aiheisia asuja lapsille (tai koirille!) katso, voitko lainata jotain ystävältä, tai tutustu käytettyyn markettiin. Osta ja myy-ryhmät sekä Craigslist, kirpputorit ja kirpputorit ovat täynnä hädin tuskin kuluneita lomamekkoja ja-pukuja. Kaikki Babywoodin vaatteet ovat käytettyjä-lomamekot mukaan lukien-eikä juhla-asuun kannata käyttää kuin muutama dollari. He käyttävät sitä pari kertaa ja kasvavat sitten ulos. Älä tuhlaa rahojasi. Tutustu tähän virkaan ohjeita siitä, miten lähde second-hand tavaraa: Miten löytää mitään ja kaikkea käytetään: kooste Säästäväinen aarteenetsintä.

2) Valmistele ja lavaa kuvausalueesi etukäteen.

nuo palaneet valot …

samanlaisena kuin asujen suunnittelumentaliteetti, et halua rymyillä taustallasi, kun koko perhe seisoo ympäriinsä pukeutuneena, valmiina ja odottaen (ei kärsivällisesti, ollaanpa rehellisiä), että pääset näyttämölle. Mieti etukäteen, missä haluat kuvausten tapahtuvan ja aseta sitten Tuo alue.

sanotaan esimerkiksi, että haluat ottaa kuvan Joulukuusesi edessä. Mahtavaa! Katso, mitä muuta kehyksessä on. Satunnainen pöydän reuna? Johdot? Leluja ja koiransänky?

ellet halua, että tavara näkyy kuvassa, siirrä se vain sivuun. Ja jos puu sattuu olemaan merkkijono palanut valot, älä ole kuin minä ja unohda se (katso kuva oikealla…) vain käännä puu ympäri, jotta ne eivät näy (tarkoitan, voit korvata ne, mutta olkaamme rehellisiä, kääntämällä puu ympäri on mitä tulee todella tapahtua).

3) Päätä, haluatko ottaa kuvasi ulkona vai sisällä.

vaikka elämme mielestäni loisteliaassa 66 eekkerin paratiisissa, otan itse asiassa kaikki ”lavastetut” perhekuvamme sisätiloissa, koska voin hallita talossani olevaa ympäristöä (siis tavallaan). Toisaalta, en voi hallita säätä, lämpötilaa, tuulta, auringon kulmaa … ulkona on liikaa muuttujia, joita voin käsitellä, kun yritän saada perheemme ammutuksi.

epävirallinen ulkokuva

viime vuonna, kompensoidakseni, sisällytin kortillemme useita ulkokuvia hyvällä mittapuulla. Ulkokuvat ovat kauniita, ja ovat itse asiassa minun mieltymykseni, mutta on vain liian paljon otettava huomioon, jotta voisin menestyä heidän kanssaan tässä elämänvaiheessa( taapero, raskaana … Tarvitsenko mennä?).

myös täällä on tällä hetkellä 20 astetta, joten se tavallaan päihittäisi koko loma-asujutun, jos meillä kaikilla olisi takit päällä. Eikä kameraan siristely ole viehättävää. Vapaamuotoisemmat, hauskat ulkona otetut otokset näyttävät toimivan parhaiten (katso kuva oikealla).

4) harkitse valaistustasi.

valo on #1-määrittäjä sille, tuleeko kuvasta loistava vai kauhea. Lähes kaikki huonot valokuvat johtuvat valaistusongelmasta. Tarvitset paljon valoa, jotta kuvat näyttävät hyviltä,ja siinä kaikki. Tämän vuoksi testaa Valaistus haluamaasi paikkaan etukäteen. Kytke yleiskustannukset päälle, siirrä lamppuja huoneeseen, avaa verhot. Yksi asia, jonka olen huomannut, on se, että usein voin saavuttaa parhaan valon sisätiloissa ilman auringon apua. Ikkunoista virtaava auringonvalo heittää usein varjoja tai luo outoja välähdyksiä sisätiloihin. Vaikuttaa vaistonvaraiselta, mutta usein huomaan, että keinovalaistukseen luottaminen on parasta. Kun olet määrittänyt optimaalinen valaistus kokoonpano, on aika….

5) Ota koekuvia ilman ihmisiä.

vuoden 2015 joulukortti / syntymäilmoitus

tämä on toinen tärkeä osa tulevaa suunnittelua: ota koekuvia kuvausalueeltasi ennen kuin kansoitat kehyksen ihmisillä ja/tai eläimillä. Ota useita kuvia ja käy ne läpi. Meneekö kehyksiin mitään? Jos on, siirrä se pois tieltä. Näyttääkö taustasi hyvältä? Onko Valaistus hyvä? Vaikka kuvat näyttävät erilaisilta, kun niissä on oikeita ihmisiä,-on paljon ongelmia kuvata ennen kuin kohteesi saapuvat paikalle.

6) Ota koekuvia toisen aikuisen kanssa.

jos sinulla on toinen aikuinen (tai vanhempi lapsi) käsillä, laita heidät seisomaan kehykseen muutaman koekuvan ajaksi, jotta näet, miten valaistus toimii ihmisessä. Tämä antaa myös mahdollisuuden varmistaa, ettei taustalla ole mitään outoa, joka luo illuusion sarvista, jotka tulevat ulos päästä.

7) Selvitä, missä kamera on.

vuoden 2014 postikorttimme

vuosien varrella olemme Mr. FW: n kanssa käyttäneet kahta eri jalustajärjestelmää kameraamme. Yksi on perinteinen kolmijalka, jonka löysimme roskakasasta Cambridgesta. Toinen on tämä GorillaPod bendy arm kolmijalka, jonka ostimme muutama vuosi sitten Amazonista. Sanoisin, että ne toimivat yhtä hyvin, mutta GorillaPod on kiistatta helpompi asentaa, monipuolisempi ja sitä voidaan käyttää useammissa yhteyksissä (ulkona, Kaiteilla jne.).

voit myös asettaa kameran pöydälle tai tuolille. Päätä, millä tasolla sinun täytyy asettaa kameran, jotta kaapata koko perheen (pitäen mielessä yläosat kaikkien päät!). Seuraavaksi selvittää, miten asettaa kameran ottaa aikaa viivästynyt laukausta ja harjoitella tätä toimintoa etukäteen. Varmista, että otat testikuvat tarkasta paikasta, jossa kamera on.

8) poseeraa peilin edessä.

kun kaikki ovat pukeutuneet ja valmiita lähtemään kuvauksiin, tee pikainen perheposeeraus peilin edessä vain varmistaaksesi, että kaikki näyttävät siltä kuin luulit heidän näyttävän. Tämä on nopea käytäntö, joka säästää sinut sydänsuruja oudosti sijoitettu käsivarsi myöhemmin (käsivarret ovat, kuten, mahdotonta muokata pois kuvia… olen yrittänyt).

9)Ota kuvat!

Halloween 2016: huomaa Babywoodien liian suuri määrä napata

se kertoo siitä, että suurin osa onnistuneeseen kuvaukseen menevästä on valmistavaa työtä. Itse kuvaukseen menee vain noin 15 minuuttia (tai vähemmän) alusta loppuun, koska valmistelemme kaiken etukäteen. Lyhyen kuvauksen hyvät puolet ovat, että olet todennäköisemmin säilyttänyt lasten ja koirien kiinnostuksen poseerata kameralle. Mitä kauemmin se kestää, sitä vähemmän toivottavaa kuvia tulee.

tärkein menestysresepti kuvien ottamisessa on ottaa tonni. En tarkoita 10, en tarkoita 20, tarkoitan 100 laukausta. Vähintään. Mitä enemmän lapsia/lemmikkejä on kehyksissä, sitä enemmän otoksia pitää ottaa. Luota minuun. Olet käynyt läpi kaiken työn valmistellessasi kohtausta ja pukeutuessasi kaikki, älä lopeta yhden tai kahden kuvan jälkeen. Mitä olen huomannut, että poikkeuksetta, kuvauksissa 200 + kuvia, on kirjaimellisesti vain yksi tai kaksi hyvää. Tämä on 100% salainen menestykseni.

lähes jokainen Frugalwoodsissa näkemäsi Kuva on kirsikaksi poimittu paras melko suuresta otosten falangista. Näin ammattikuvaajat tekevät ja sinunkin pitäisi. Älä pyydä anteeksi sitä, että otat paljon kuvia, äläkä anna lastesi luikerrella siitä. Se ei kestä kovin kauan on kamera whir läpi ton laukausta ja se on hyvin sen arvoista. Ei ole mitään pahempaa kuin selata kuvia juuri ottanut ja ymmärtämättä … ei ole yhtä käyttökelpoista laukausta (kysy minulta, miten tiedän tämän…). Ota paljon shotteja!

10) Kid solo shots: distraction is key.

jos haluat omia kuvia lapsistasi, varaudu häiritsemään heitä. Kuten huomaatte lähes jokaisessa tyttärestäni itsestään otetussa kuvassa, kuvassa on jotain houkuttelevaa, johon hän voi tarttua. Asetin etukäteen pieniä kohtauksia rekvisiitan kanssa ja sitten asetin hänet muutamien yleensä kiellettyjen esineiden joukkoon, kuten koristekurpitsat, karkkikepit, ornamentit jne. Sitten minulla on noin 30 sekuntia hänen näköinen ihana näiden newfound herkkuja ennen kuin devolve tähän:

tämä oli tässä. Se on muuten koiraherkkua lattialla. Toivottavasti se on koiraherkkua.

rahakuva. Tämä oli ainoa käyttökelpoinen laukaus. Kaikki muu on hänen huutamistaan ja / tai karkkitankojen heittelystä….

olen melko varma, että edellä mainittu tapahtui alle 15 sekunnissa. Mutta koska olin valmistautunut, pystyin nappaamaan oikealla olevan rahakuvan, joka oli vakavasti ainoa käyttökelpoinen valokuva tuosta pienestä kuvauksesta (jouduin uhraamaan tavoitteeni sekä vauvan että koiran katsellessa kameraan, mutta minkäs teet).

tämän nopean hajauttamisen (mitä nuorempia lapsesi ovat, sitä nopeammin se tapahtuu) takia haluat valmistella kaiken etukäteen. Et halua olla fussing kanssa Valaistus tai siirtämällä pöydän pois tieltä näiden arvokas muutaman minuutin (tai sekuntia, jos se minun lapsi). Jos kaikki on lavastettu etukäteen, voit napsahtaa muutamia hyviä kuvia ennen kuin lapsesi menettää sen.

lisäksi, jos sinulla on kaksi aikuista läsnä, aseta toinen kameran taakse ja toinen häiriötekijöihin. Pyydä kameratonta vanhempaa tekemään mitä tahansa, mikä saa lapset nauramaan (tanssimaan, laulamaan, tai tyttäremme tapauksessa laittamaan jotain päähäsi ja sitten päästämään se putoamaan… en pysty keksimään näitä juttuja). Hän nauroi niin kovasti, että Mr. FW teki tämän kuvauksissa serkkujensa ja isovanhempiensa kanssa, että hän melkein oksensi. Upeita hymyjä kuvissa kuitenkin!

11)Pet solo shots: treats are key!

lasten tapaan lemmikeillä on hyvin rajallinen kaistanleveys kuvattavaksi, eivätkä jotkut suostu siihen lainkaan. Jos haluat soolokuvia lemmikistäsi, varaudu herkkuihin. Mielestäni se toimii parhaiten, jos yksi vanhempi seisoo vain ulos kehyksestä kanssa hoitoon korkealla, kun toinen vanhempi napsahtaa kuvia. Sitten, palkita lemmikkisi hoitoon muutaman laukausta ja voit vain saattaa saada käyttökelpoinen kuva. Jos mietit, syy perheet ovat aina tilalla lapsensa / Lemmikit kuvia ei ole osoittaa suurta rakkautta, se on sisältää niitä ja on rukous todella myös niiden koko pikku elinten kehyksessä.

12) muokkaa kuviasi.

ennen: muokkaamaton.Väri on tasainen; täytyy rajata

nyt kun olet ottanut miljoona otosta, selaa niitä läpi ja valitse paras. Minusta on helpoin ladata Jokainen kuva, että mielestäni voisi olla #1, tallentaa ne kaikki kansioon työpöydälläni, ja sitten poistaa sieltä. Kun olet valinnut suosikki (s), suosittelen hieman kuvankäsittely.

muokkaan ensisijaisesti kuvia lisätäkseni väriä ja tehostaakseni valaistusta. Minulla on Mac, joten käytän ilmainen ”kuvat” editointi ohjelmisto, joka tuli minun tietokone. Muokkaus saatavilla ”esikatselu” – tilassa on myös melko hyvä. En suosittele rahan käyttämistä muokkausohjelmiin–käytä vain mitä sinulla on.

toinen hack I use all the freaking time on kuvieni muokkaaminen Instagram-palvelussa ja Instagram-kuvieni käyttäminen lopputeksteinä. Instagram viljelee kuvia hienosti ja värinostovaihtoehdot ovat mahtavia. Älä kuitenkaan käytä ennalta asetettua suodatinta, vaan valitse ”Muokkaa” ja Muokkaa kuvaa manuaalisesti käyttäen kaikkia eri vaihtoehtoja. Helppoa ja ihanaa! Ylä-ja alapuolella ovat ennen ja jälkeen kuvan Babywoods olen edited in Instagram (joka, muuten, on paljon nopeampi kuin editointi tietokoneeseen ohjelmisto).

kun muokkaat kuvia, leikittele kaikilla eri asetuksilla tehostaaksesi ja tehostaaksesi valoa. Suurin osa siitä, mitä teet, on kirkkauden lisääminen ja värien syventäminen. Editointi on myös erinomainen poistaa punasilmäinen ja outoja asioita, jotka sattuivat pop kehykseesi(kuten johto valot meidän joulukuusi, jonka olen täysin unohtanut yhden vuoden ja näki oudosti kiipeilyä seinään takanamme kuvassa…).

jälkeen: muokattu Instagram lisätä väriä ja sato.

käytä” retouch ” – vaihtoehtoa poistaaksesi kaikki tällaiset interloperit valokuvastasi. Älä pelkää leikkiä editoinnin kanssa, sillä voit aina palata alkuperäiseen, jos sait asiat näyttämään huonommilta (jotain teen koko ajan). Hieman harkittu muokkaus saa kuvasi näyttämään ammattimaiselta. Rajaus Kuva on myös usein hyvä idea, koska sen avulla voit tiukentaa keskittyä kasvot ja poistaa häiriötekijöitä taustalla.

varoitan kuitenkin innostumasta liikaa muokkausmahdollisuuksista, sillä kaikista paras muokkaus tapahtuu ennen kuvan ottamista. Taustat, valaistus ja ihmisten sijoittelu on parasta hoitaa ennen ampumista. Luota minuun, neonväristä sippy Cupia ei ole mahdollista editoida pois muuten kauniiseen taaperokuvaan. Olen yrittänyt.

13) unohda edeltävät 12 askelta ja ota vain selfie.

vakavasti. Tämäkin voi toimia 100-prosenttisesti. Jotkut parhaista otoksistamme ovat selfieitä (katso mustavalkoinen kuva alla), varsinkin hieman muokkaamalla. Koska en suunnitellut asujamme, lavastanut taustoja tai harkinnut valaistusta, alla olevassa kuvassa on joitain aika äänekkäitä, hirveän ristiriitaisia värejä meneillään. Kuitenkin kääntämällä sen mustavalkoiseksi muokkausohjelmiston avulla ja rajaamalla sen tiukasti kasvojemme ympärille, se muuttui yhdeksi suosikkikuvistani. Mieti siis, riittääkö olemassa oleva valokuva tai yksinkertainen selfie.

nämä kuvat eivät ole täydellisiä

ennen kuin alatte ajatella mitään päinvastaista, sallikaa minun poistaa kiireen jälkeen kaikki täydellisyyden käsitteet. Nämä kuvat eivät ole täydellisiä. Ne eivät ole yhtä hyviä kuin ammattilaisen (vaikka minun täytyy sanoa, minun headshot alla tuli ulos melko pahuksen ammatillinen näköinen ja se oli ottanut Mr. FW Meidän takapihalla, kun Babywoods 1 pelataan noin jalat).

Mr. FW

ottamani pääkuva on mielestäni osa kotitekoisten perhekuviemme oikukkuutta ja epätäydellisyyttä. Aivan kuten kaikki muu, mitä me DIY elämässämme–meidän hiustenleikkuu meidän koiran grooming–nämä kuvat ovat heijastus taito olemme oppineet ja prosessi olemme voineet tehdä itse paljon vähemmän rahaa. Se on osa meitä.

…mutta niihin on tyytyväinen

Plus, ammattilaisenkaan kuvat eivät ole ” täydellisiä.”Sellaista asiaa kuin” täydellinen ” ei ole olemassa. Miksi käyttää satoja dollareita vain pettyäkseen siihen, miten kuvat tulevat julki? Parempi viettää $0 ja sanoa ” No, nämä eivät ole käyttökelpoisia.”Kun palkkaamme jonkun tekemään työn puolestamme, odotamme suurempaa täydellisyyttä kuin jos teemme sen itse. Odotuksemme ovat poikkeuksellisen korkealla, mikä tarkoittaa, että jäämme usein pettymään.

sitä vastoin, kun teemme itse jotain–oli se sitten ottaa omat kuvat tai kunnostaa omat keittiökaapit – olemme itse asiassa onnellisempia lopputuloksesta, vaikka se on todennäköisesti hieman kotitekoisen näköinen. Behavioral economics tutkijat ovat dokumentoineet tämän ilmiön, kutsutaan ”IKEA vaikutus” ja olettaa, että kun teemme työtä itse, olemme ylpeitä tästä työstä ja arvostavat sitä sitäkin enemmän. Tiedän, että olen henkilökohtaisesti aina innoissani (ja helpottunut), kun näen, kuinka hyvin kuvamme tulevat ulos, koska ne heijastavat säästäväisyyden ja yksinkertaisuuden eetosta, jonka mukaan elän.

säästäväisyys kaikessa = elinikäinen säästö

Selfiet voivat myös toimia todella hyvin! Varsinkin mustavalkoisena ja rajattuna!

omien lomakuvien ottaminen on vain yksi tapa juurruttaa säästäväisyys ja DIY-mentaliteetti elämääsi. Se ei ole mullistava asia, eikä se tee sinusta miljonääriä, mutta se on tapa säästää pari sataa taalaa ja opettaa itsellesi uusi taito.

huomautan, että voit käyttää näitä taktiikoita kaikkiin valokuviisi ympäri vuoden ja harjoittelemalla valokuvauksesi paranee. Ainakin, minun varmasti teki (vaikka olla reilu, aloitin inhottava, joten siellä oli paljon parantamisen varaa… ).

säästäväisen elämäntavan kannalta on tärkeää muistaa, että kaikki nämä näennäisen pienet dollarimäärät–joita käytetään valokuviin, hiustenleikkauksiin ja illallisiin–lisäävät melkoisesti rahaa vuoden ja eliniän aikana. Poistamalla pysyvästi nämä kulut, voit samanaikaisesti vähentää rahamäärä sinun täytyy elää ja lisätä säästöt korko. Tämän seurauksena, sinun ei tarvitse ansaita niin paljon rahaa, jotta elää oman version hyvän elämän. Jokainen säästäväisyyden Elementti tiivistyy, ja säästöt yhdellä alalla johtavat todennäköisesti säästöihin muilla aloilla. Lisäksi, jos sijoitat säästämäsi rahat, kasvatat varallisuuttasi valtavasti. Lähestymällä elämää säästäväisyyden ajattelutavalla huomaat viettäväsi vähemmän, tarvitsevasi vähemmän ja lopulta olevasi onnellisempi vähemmällä.

P. S. KIRJOITIN KIRJAN! Olen vähän innoissani, huomaatko?!? Kirjani on nyt tilattavissa ennakkoon, josta lähetän teille signeeratun kirjakilven. Ja jos tilaat kirjasi ennakkoon 1. joulukuuta mennessä, postitan signeeratun kirjakilpesi ajoissa jouluksi. Katso tästä viestistä kaikki yksityiskohdat.

otatko itse lomakuvia? Mitkä ovat vinkkisi? Oletko inspiroitunut kokeilemaan sitä tänä vuonna? Kerro, miten se menee!

Älä koskaan unohda tarinaa

Rekisteröidy saadaksesi uusia Frugalwoods-tarinoita sähköpostiisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.