Lacy Leadership

Success is Near

Home > Travel advice > miten säästää rahaa seuraavaa matkaa varten> Miten säästää rahaa seuraavaa matkaa varten

usein sanotaan, että matkustaminen tekee rikkaammaksi. Mutta kun on maksanut lennot, ruoan, majoituksen ja matkat, se voi alkaa tuntua päinvastaiselta. Matkustaminen tekee kylläkin monin tavoin rikkaammaksi, mutta totta puhuen se voi olla myös kallista. Hyvät uutiset? Kurinalaisuutta, kovaa työtä ja sisäpiirin osaamista, voit nauttia palkitsevaa ulkomailla kokemus rikkomatta pankki. Katsotaanpa muutamia näppäriä tapoja, joilla voit […]

usein sanotaan, että matkustaminen tekee rikkaammaksi. Mutta kun on maksanut lennot, ruoan, majoituksen ja matkat, se voi alkaa tuntua päinvastaiselta.

Matkustaminen tekee kylläkin monin tavoin rikkaammaksi, mutta totta puhuen se voi olla myös kallista. Hyvät uutiset? Kurinalaisuutta, kovaa työtä ja sisäpiirin osaamista, voit nauttia palkitsevaa ulkomailla kokemus rikkomatta pankki.

Katsotaanpa muutamia näppäriä tapoja, joilla voit säästää rahaa seuraavan lomasi valmistelussa ja miten voit hallita sitä tehokkaasti saavuttuasi.

säästövinkit ennen lähtöä

tärkeimmät asiat ensin: kuinka paljon rahaa tarvitset?

säästätkö valkeaa joulua varten Euroopassa? Perheseikkailu Fidžin saarten halki? Tai hyvinvointiretriitti, jolla voi paeta arjen paineita? Oli suunnitelmasi mikä tahansa, on tärkeää arvioida, kuinka paljon se maksaa sinulle hyvissä ajoin. Tutki merkittävät kustannukset, kuten lennot ja majoitus, ja aloita loki näistä arvioiduista hinnoista.

kun olet saanut kokonaispallolukusi, kokeile näitä kymmentä säästövinkkiä päästäksesi tavoitteeseesi.

10 keinot säästää seuraavaa lomaa varten

riko huonoja tapoja

kahvinjuonti paikallisesta kahvilasta

huonot tavat voivat olla suurin syy holtittomaan rahankäyttöön. Toinen kahvisi kahvilasta lähellä työtä, maksullinen tie, joka säästää vain viisi minuuttia matkastasi, ja viikoittainen takeaway-ateria saattaa tuntua pieniltä menoilta, mutta vuoden aikana ne voivat todella lisätä.

Tee lista näistä ”ei-välttämättömistä” kustannuksista ja yritä minimoida ne mahdollisuuksien mukaan.

käytä teknologiaa

tekniikka on tehnyt rahojen hallinnasta helpompaa kuin koskaan aiemmin. Budjetointi sovellukset voivat olla kätevä tapa pysyä päälle kuukausittaiset kulut, ja ’round-up’ ominaisuuksia tarjoamia monet pankit voivat jopa automatisoida tapa säästää. Oletetaan esimerkiksi, että käytät 4,50 dollaria kahviin, voit automatisoida pankkikorttisi ”pyöristää” tämän ostoksen 5 dollariin ja laittaa ylimääräiset 50 senttiä pois säästöihin.

ota perhe mukaan

lapset mukaan säästämään

jos suunnittelet lomaa perheen kanssa, mikä olisi parempi tapa saada kaikki innostumaan matkasta ottamalla heidät mukaan säästämiseen? Tee ’travel jar’ ja kannustaa lapsia osallistumaan vapaa vaihtorahaa, jos he voivat, ja yhdessä seurata edistymistä kohti tavoitetta.

Seuraa edistymistäsi

tietenkin, mitä hyötyä säästämisestä on, jos et saa selvää kuvaa edistymisestäsi? Olipa kyse säästösovelluksesta, laskentataulukosta tai vain yhden pankin saldosta, johon pyrit, varmista, että seuraat edistymistäsi ja teet tarvittaessa ylimääräisiä uhrauksia. Se on sen arvoista.

Vältä kauppaterapiaa

kaveri ostamassa vaatteita

monelle meistä matka kauppakeskukseen voi olla oiva tapa purkaa höyryjä ja palkita itsensä työviikosta. Kuitenkin vähittäiskaupan hoito on parasta välttää, jos olet säästää ulkomaanmatkalle (loppujen lopuksi ajatella eksoottisia ostoksia voit tehdä, kun olet siellä!). Jos löydät itsesi pyyhkäisi loputon Vähittäismyynti ja erikoistarjouksia, harkitse peruuttamista ostoksia uutiskirjeitä, jotka tarjoavat ei-toivottuja kiusauksia.

erillisen tilin luominen

kuulostaa ilmeiseltä, mutta erillinen tili on helppo säästää merkittäviin kustannuksiin. Pitämällä tämän käteisen pois jokapäiväisen menot huomioon varmistaa et ole houkutusta ” dip ” tätä rahaa. Yritä löytää korkean koron tili minimipalkkioilla – et halua minkään syövän kovalla työllä ansaittua lomarahaasi.

odota 24 tuntia ei-välttämättömiä tavaroita

ihminen harkitsee kahdesti ei-välttämättömien tavaroiden ostamista

jos huomaat haluavasi tehdä ei-välttämättömän ostoksen, odota 24 tuntia ennen kuin sitoudut ostamaan. Tämä lyhyt harkinta-aika saattaa vain muuttaa mielesi. Loppujen lopuksi on helppo tuntea kiire saada ulos lompakon, varsinkin koska mainonta voi luoda väärä tunne kiire, joten tunnet pakko ostaa heti.

kerro ihmisille, että olet tallentamassa

kerro ihmisille, että olet ”säästötilassa”, voi olla suureksi avuksi muutamalla tavalla. Sanallinen sitoutuminen säästämiseen voi lisätä motivaatiota, tehdä itsestäsi vastuuvelvollisen ja myös auttaa sinua voittamaan vertaispaineen menot.

Tarkista tilaukset, jäsenyydet ja tilit

nainen kannettavalla tietokoneella

Puhelinsuunnitelmat, energialaskut, suoratoistopalvelut ja muut – kaikki nämä tilausperusteiset kulut voivat nopeasti syödä vaivalla ansaitut säästösi. Nämä kustannukset ovat usein ”poissa näkyvistä, poissa mielestä”, minkä vuoksi on tärkeää tarkastella niitä säännöllisesti ja ostoksia noin paremman tarjouksen mahdollisuuksien.

myy ei-toivottuja esineitä

jos olet kuten useimmat meistä, on todennäköistä, että pidät kiinni muutamasta tarpeettomasta esineestä. Olipa kyse vaatteista, kameroista tai sängyn alla olevasta kitarasta, näiden ei-toivottujen tuotteiden myyminen voi antaa hyödyllisen sysäyksen lomarahastollesi.

11 tapoja säästää rahaa matkustaessa

joten nyt olet säästänyt tarpeeksi rahaa lentääksesi unelmiesi matkalle-Onneksi olkoon! Mutta älä anna matkustamisen jännityksen kumota kaikkea kovaa työtäsi; on silti tärkeää hallita menoja, kun olet siellä. Tässä on 11 tapaa säästää rahaa varatessasi matkasi ja nauttiessasi lomastasi.

matka pois huipulta

Tytöt lomalle

huippukausi on lähes aina kalliimpi kuin hiljaisemmat kaudet. Jos matkustat pienellä budjetilla, hartiasesonki voi olla oivaa aikaa hyödyntää alennettua majoitusta.

muista vain tutkia matkakohteesi sää, jos aiot matkustaa sesongin ulkopuolella. Viikkojen trooppiset rankkasateet eivät välttämättä ole säästämiesi rahojen arvoisia!

shoppaile ympäriinsä

varaatpa lentoja, majoitusta tai retkiä, kannattaa shoppailla ympäriinsä parhaaseen hintaan. Kokeile vertailusivustoja, kuten Skyscanneria, sekä tutkia hintoja suoraan myyjän kanssa.

muista kiinnittää huomiota tarkempiin yksityiskohtiin, kuten lentojen välilaskuaikoihin ja asiakasarvioihin Matkat ja majoitukset. Alennettu lento saattaa näyttää päällisin puolin houkuttelevalta, mutta tuo 36 tunnin välilasku ei välttämättä ole hintansa arvoinen.

opiskelija-ja eläkeläisalennukset

linja-autolla matkustavat

olitpa opiskelija tai eläkeläinen itse tai joku matkaseurueestasi sopii laskulle, kannattaa selvittää kelpoisuutesi alennettuun hintaan iän perusteella.

Käytä kuponkeja

saatat yllättyä siitä, kuinka paljon rahaa voit säästää tarjousalennuksilla ja kupongeilla. Nämä tarjoukset ovat usein helposti löytyy suosittuja kuponki sivustoja Groupon ja Retail Me Not, ja voi soveltaa kaikkea matkat ravintoloita ja majoitusta.

prepaid travel SIM

 Girl on a mobile phone, using a local sim

Prepaid travel SIM cards can give you more control to how how you are expenditure on mobile data overseas. Käyttämällä olemassa puhelin suunnitelma voi aiheuttaa kalliita kansainvälisiä roaming maksuja, joten tutkia vaihtoehtoja ennen lähtöä.

katso Mikä on ilmaista

kävelykierrokset, kulttuurikohteet, julkiset puutarhat ja muut – osa nautinnollisimmista matkakokemuksista voi usein olla täysin ilmaisia. Tee joitakin kaivaa paljastaa ilmaisia nähtävyyksiä määränpäässäsi, mukaan lukien ne, jotka tarjoavat majoitusta, kuten lasten kerhotilat.

valitse majoitus, jossa on keittiö

kaverit, jotka käyttävät majapaikkansa keittiötä

joka aterian Ulkona syöminen voi usein olla välttämättömyys matkoilla, mutta se on varma tapa polttaa matkabudjetti. Voit säästää paljon etsimällä hotellihuoneen, jossa on keittomahdollisuus. Miksi et haastaisi itseäsi tekemään paikallista ruokaa?

ota eväät mukaan päiväretkille

pullo vettä tänne, sipsipaketti tuonne – emme usein ajattele niitä pieniä kustannuksia, joita meille kertyy pitkin päivää. Huomaat kuitenkin, että voit säästää merkittävästi, jos pakkaat nämä välipalat etukäteen, sen sijaan, että ostat niitä mennessäsi (usein merkityillä hinnoilla).

Venture beyond the tourist areas

 a tourist exploring the local wildlife

paikalliset kaupat tietävät, että matkailijat eivät aina ole näin varautuneita ja nostavat usein hintojaan turistialueilla. Venture yli hyvin kulunut polku ja löydät halvempia hintoja, ja jopa muutamia piilotettuja helmiä matkan varrella.

seuraa budjettiasi

Pidä kirjaa päivittäisistä menoistasi, jotta kotiin palatessasi vältyt ikävältä yllätykseltä. Sovellukset, kuten TripCoin, voivat auttaa sinua helposti kirjaamaan Kulut ja välttämään budjetin räjäyttämistä.

Hanki matkavakuutus

oli kyse sitten murtuneesta luusta tai varastetusta puhelimesta, ulkomaanmatkoilla on aina tilaa yllättäville asioille. Valitettavasti nämä tapahtumat voivat päätyä maksaa sinulle pieni omaisuus, jos et ole suojattu kattava matkavakuutus.

onko sinulla matkavinkkiä säästämiseen? Haluaisimme kuulla sen! Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected] kerro lisää.

emme tunnista sinua, ellet sano, että voimme, emmekä käytä näitä tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin markkinointiin. Jos haluat nähdä kopion hallussamme olevista henkilötiedoistasi, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen [email protected]

tämän artiklan sisältö on yleisluontoinen ja tarkoitettu ainoastaan tiedotustarkoituksiin. Southern Cross Travel Insurance (SCTI) ei takaa tai takaa artikkelien tarkkuutta, täydellisyyttä tai valuuttaa.

tämä artikkeli voi sisältää hyperlinkkejä muille kolmansien osapuolten omistamille tai ylläpitämille verkkosivustoille tai viittauksia kolmannen osapuolen tuotteisiin tai palveluihin. SCTI ei ole vastuussa minkään kolmannen osapuolen verkkosivuston sisällöstä tai oikeellisuudesta tai tuotteen tai palvelun soveltuvuudesta tai suorituskyvystä, eikä anna suosituksia siitä. Linkin sisällyttäminen tähän artikkeliin ei tarkoita, että SCTI tukee verkkosivustoa tai kolmannen osapuolen tuotetta/palvelua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.