Lacy Leadership

Success is Near

hätä-ja Poistumisvalaistus

kaikki hätä-ja Poistumisvalot on testattava 90 minuutin ajan 6 kuukauden välein as2293.2-standardin mukaisesti. voi tulla tilanteita, joissa vara-akku pettää akkujen tyhjentymisen vuoksi. Tämä tapahtuu, kun ne eivät pidä maksua tai eivät saa maksua tehomuuntimesta. Jos valo pettää, on tärkeää ymmärtää, että pelkkä vara-akun vaihtaminen ei välttämättä ratkaise vikaa.Valo voi itse asiassa toimia uudelleen uuden akun […]

kaikki hätä-ja Poistumisvalot on testattava 90 minuutin ajan 6 kuukauden välein as2293.2-standardin mukaisesti.

voi tulla tilanteita, joissa vara-akku pettää akkujen tyhjentymisen vuoksi. Tämä tapahtuu, kun ne eivät pidä maksua tai eivät saa maksua tehomuuntimesta. Jos valo pettää, on tärkeää ymmärtää, että pelkkä vara-akun vaihtaminen ei välttämättä ratkaise vikaa.Valo voi itse asiassa toimia uudelleen uuden akun lataus – / varavirran vuoksi. Kuitenkin, se voi epäonnistua ladata yli, koska viallinen Muuntimen.

siksi taloudellisin suositus on korvata koko yksikkö.Kaikkien testien aikana uloskäyntivalaisimien putket vaihdetaan. Hätävalojen putket tai karttapallot vaihdetaan, jos laite ei syty. Laitteen tai diffuusorin vaurioituminen aiheuttaa välittömän vikaantumisen, joten laite on korjattava tai vaihdettava.Vaatimustenmukaisuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi kaikki testit olisi suoritettava ammattimaisen testauspalvelun tarjoajan toimesta.

kaikista testeistä ja myöhemmin toteutetuista toimista on pidettävä kirjaa vaatimustenmukaisuuden varmistamiseksi. Vaatimustenmukaisuuden taakka voidaan poistaa, jos palkkaat ammattimaisen kunnossapito-urakoitsijan, joka voi asettaa rutiinihuoltoohjelman ja antaa huoltomuistutuksia, jotta pysyt aina vaatimusten mukaisena.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.