Lacy Leadership

Success is Near

graniittiportaat – New Hampshiren suosikki

kotoisin New Hampshiresta, joka tunnetaan myös nimellä ”The Granite State”, graniitti on suosittu materiaali ulkoaskelmissa—hyvästä syystä. Graniitti on luonnonkivilaji, joka tekee siitä huomattavasti betonia kestävämmän. kaiken lisäksi se on käytännössä huoltovapaa, ja takorautaiset kaiteet voidaan asentaa helposti ja turvallisesti. myös graniittiportaille on useita eri viimeistelyjä. ”Thermal” top (valmistettu juoksemalla korkean lämpötilan liekki yli graniitti) on […]

custom granite stepskotoisin New Hampshiresta, joka tunnetaan myös nimellä ”The Granite State”, graniitti on suosittu materiaali ulkoaskelmissa—hyvästä syystä. Graniitti on luonnonkivilaji, joka tekee siitä huomattavasti betonia kestävämmän.

kaiken lisäksi se on käytännössä huoltovapaa, ja takorautaiset kaiteet voidaan asentaa helposti ja turvallisesti.

myös graniittiportaille on useita eri viimeistelyjä. ”Thermal” top (valmistettu juoksemalla korkean lämpötilan liekki yli graniitti) on erinomainen liukumaton viimeistely, joka antaa erinomaisen pidon, ja melko tärkeä New England märkä ja jäinen talvet.

graniitin edut voi kuitenkin menettää, jos askelille ei ole vankkaa pohjaa. Ilman oikein valmistettua alustaa graniittiportaat siirtyvät ja laskeutuvat maahan, jolloin niistä tulee vinoja ja epätasaisia. Kun se tulee asentamiseen vaiheet, on tärkeää olla hyvin valmisteltu pohja niitä.

1½” tiivistetty sora on sopiva graniittiportaiden pohja, joka antaa vahvan pohjan. Vielä parempi on, että sorapohjasi päälle kaadettu neljän sentin paksuinen betonialusta antaa järeän perustuksen, joka kestää ajan kokeen.

askelmien oikeaoppisen asentamisen varmistaminen voi olla haastavaa, mutta oikein asennettuna graniittiportaat kestävät käytännössä ikuisesti. Mikä parasta, sinun ei tarvitse enää koskaan korvata niitä!

jos sinulla on kysyttävää tai haluat ammattitaitoisen tiimimme asentavan sinulle graniittiportaat, soita meille tänään numeroon (603) 883-4109.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.