Lacy Leadership

Success is Near

Graffiti naarmuuntunut lasi korjaus / suojaa kuva sinusta business

naarmuuntunut lasi voidaan korjata yleisin naarmuvaurioiden aiheuttaja nykypäivän pääkadulla on graffitien raapiminen ja hapon syövyttäminen kauppojen etuikkunoissa ja ovissa liikealan ammattilaisena tiedät, kuinka tärkeitä näyteikkunasi ovat lämpimän ja kutsuvan ensivaikutelman luomisessa. voimme poistaa scratch graffitin liikkeesi etulasista niin vähällä kuin £130. korkeasti koulutetut ja kokeneet teknikkomme korjaavat nopeasti ja turvallisesti 100% graffitien naarmuvahingoista, joita heidät […]

naarmuuntunut lasi voidaan korjata

yleisin naarmuvaurioiden aiheuttaja nykypäivän pääkadulla on graffitien raapiminen ja hapon syövyttäminen kauppojen etuikkunoissa ja ovissa

liikealan ammattilaisena tiedät, kuinka tärkeitä näyteikkunasi ovat lämpimän ja kutsuvan ensivaikutelman luomisessa.

voimme poistaa scratch graffitin liikkeesi etulasista niin vähällä kuin £130.

korkeasti koulutetut ja kokeneet teknikkomme korjaavat nopeasti ja turvallisesti 100% graffitien naarmuvahingoista, joita heidät kutsutaan osallistumaan, ja palauttavat myymäläsi Etulasin alkuperäiseen selkeyteensä jättäen vääristymiä tai sumua ja palvelumme eivät aiheuta häiriöitä sinulle, liiketoiminnallesi, asiakkaillesi tai henkilökunnallesi.

graffitien raaputus tai etsaus on graffitien muoto, jossa terävällä esineellä raaputetaan metallia, muovia ja yleisimmin lasia. Toisin kuin graffiteja, joissa käytetään maali-ja tussikyniä, etsausta, josta käytetään usein nimitystä ”scratchitti” tai ”tagging”, ei voida puhdistaa pois perinteisin menetelmin. Sen tulosten on tarkoitus olla pysyviä.

Iso-Britanniassa suurin osa graffitien raaputtamisesta on ”tagging” – muodossa, jossa ”taiteilija” kuten he haluavat ajatella itseään, raaputtaa taginsa lasiin. Tunnisteen on tarkoitus olla tunnistajalle ainutlaatuinen ja toimia käyntikorttina tai eräänlaisena merkintäalueena.

Happoetsaus on erilainen raaputusraffitin muoto, joka on alkanut yleistyä viime vuosina. Se on merkitty lasiin käyttäen lasin etsaustuotteita, jotka kaikki sisältävät happoa.

näitä tuotteita saa helposti käsityömyymälöistä. Useimmissa tapauksissa etsaushappo (joka sisältää fluorivetyhappoa ja muita haitallisia aineita) siirretään tyhjiin bingo-dabbereihin ja käytetään samalla tavalla kuin maker-kynä. Kun sitä on levitetty, se ei näy heti, vaan palaa lasiin lyhyen ajan kuluessa. Mitä kauemmin happo pysyy lasissa, sitä syvemmälle se syövyttää lasia.

jos kauppasi julkisivuun tehdään happoetsausta, älä koske lasiin paljain käsin. Pese tuhoalueet huolellisesti käyttämällä kumikäsineitä ja paljon lämmintä saippuavettä.

muutama varoituksen sana;

hyvin yleinen reaktio siihen, että löydät scratch graffitin kauppasi edestä, on ajatella ” miksi vaivautua saamaan se korjatuksi, it will only happen again!”

tämä on ymmärrettävää,mutta harkitkaa tätä. Tunniste on käyntikortti, joka toiselle tägääjälle merkitsee haastetta olla isompi ja parempi kuin alkuperäinen. Tämä johtaa kahteen tunnisteeseen lasissasi, kahteen käyntikorttiin, kahteen haasteeseen ja niin edelleen. Tämä voi kuulostaa äärimmäiseltä, mutta valitettavasti näin se toimii. Olemme nähneet lukemattomia esimerkkejä siitä, että yksi pieni merkki on vahingoittanut kauppojen julkisivuja, ja muutamassa viikossa koko kaupan julkisivu on peitetty tägeillä, mikä pilaa täysin yrityksen imagon ja estää tapoja.

asiakkaamme ovat havainneet, että heidän yrityksilleen on paljon hyödyllisempää korjata vahingot ja käyttää pelotteita estääkseen toistuvien graffitien raapimisen toistumisen.

ole varovainen – jos näet jonkun raapivan lasiasi, mieti, millä he naarmuttavat sitä. Hyvin usein se on veitsi, ruuvimeisseli, mattoveitsi tai joukko avaimia ja nykypäivän veitsi kulttuuri, yrittää saada kiinni syyllisiä ei ehkä ole turvallisin tapa toimia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.