Lacy Leadership

Success is Near

Etsy: n uutena myyntimoottorina toimiva leivonnainen yhdistää torin parhaat puolet, mutta voisi hyötyä tarkoituksellisemmasta markkinoinnista.

leivokset, Etsy: n uusi myyntivaikuttaja, yhdistelevät markkinoiden parhaita puolia, mutta voisivat hyötyä tarkoituksellisemmasta markkinoinnista. mitä tapahtui: ryhmä Wall Street Journalin haastattelemia Etsy-myyjiä kertoi nähneensä leivonnaisten myynnin kasvaneen 200-450 prosenttia viimeisen kolmen kuukauden aikana. WHY IT MATTERS pandemia on lisännyt Etsy: n liikennettä ja kysyntää, mutta leivonnaisten myynnin kasvusta huolimatta alusta ei markkinoi odottamatonta breakout-kategoriaansa. Koska […]

leivokset, Etsy: n uusi myyntivaikuttaja, yhdistelevät markkinoiden parhaita puolia, mutta voisivat hyötyä tarkoituksellisemmasta markkinoinnista.

mitä tapahtui: ryhmä Wall Street Journalin haastattelemia Etsy-myyjiä kertoi nähneensä leivonnaisten myynnin kasvaneen 200-450 prosenttia viimeisen kolmen kuukauden aikana.

WHY IT MATTERS

pandemia on lisännyt Etsy: n liikennettä ja kysyntää, mutta leivonnaisten myynnin kasvusta huolimatta alusta ei markkinoi odottamatonta breakout-kategoriaansa. Koska monet valtiot hyväksyivät sarjan ”mökki ruokaa lakeja” vuonna 2013 mahdollistaa kotona leipurit myydä ruokaa verkossa, Etsy myyjät ovat kaupustelleet kotona paistettu luomuksia, challah leipää keto-ystävällinen vohveleita. Koska leipävalmistus ja ruokatoimitus näkevät ennätyskysynnän, Etsy näyttää kuitenkin sivuuttavan tämän koko markkinan läsnäolon—ilman mitään elintarvikkeita, jotka on lueteltu sen kotisivulla tai navigaatiopalkissa. Viime vuosina Etsy käänsi huomionsa kannattavuuteen asioita, kuten sosiaalista vastuuta, mutta korostamalla sen kyky sekä myydä ruokaa (olennainen kohde) ja yhteyden inhimillisellä tasolla (jotain useimmat asiakkaat haluavat) auttaa palvelemaan sen asiakkaita, sen myyjät, ja sen pohja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.