Lacy Leadership

Success is Near

Data Photo Recovery Software

”aioin päästä eroon minun ps3 ennen ja päädyin format apuohjelma asetusvalikossa ja alustettu minun kiintolevy, päätin pitää sen ja ihmettelin, jos joku tiesi tapa saada tallennetut pelin tiedot takaisin päälle ps3. En tallentanut mitään tietoja varalaitteeseen. Mitä voin tehdä? Voisiko joku auttaa minua?” PS3 on lyhenne sanoista PlayStation 3. Tämä play station on Sony Computer […]

”aioin päästä eroon minun ps3 ennen ja päädyin format apuohjelma asetusvalikossa ja alustettu minun kiintolevy, päätin pitää sen ja ihmettelin, jos joku tiesi tapa saada tallennetut pelin tiedot takaisin päälle ps3. En tallentanut mitään tietoja varalaitteeseen. Mitä voin tehdä? Voisiko joku auttaa minua?”

PS3 on lyhenne sanoista PlayStation 3. Tämä play station on Sony Computer Entertainmentin omaisuutta. Sony Computers valmistaa PS3: a, joka on kotikonsoli, jolla on joitakin ainutlaatuisia ominaisuuksia sen kanssa. PS3: ssa on päämuistina 256 MB XDR DRAM-muistia ja vielä yksi 256 MB GDDR3-videomuisti Todellisuussyntetisaattorille. Sony PS3: ssa on teräväpiirtoviihdettä suoraan laatikosta ja mediapalvelin, joka tarjoaa musiikin, videoiden ja teräväpiirtokuvien suoratoistoa melko helposti.

joskus voi olla ongelmia, kun pääsee käsiksi PS3-kiintolevylle tallennettuihin valokuviin, videoihin tai muuhun sisältöön. Saatat kohdata tietojen häviämisen tai joitakin korvaamattomia tiedostoja voidaan poistaa PS3 kiintolevyltä. On monia muita syitä menettää tietoja PS3 HDD. Tutustutaan niihin lyhyesti:

* tietämättään PS3-kiintolevyn muotoilu voi aiheuttaa siihen tallennettujen tietojen poistamisen

* PS3-kiintolevy saattaa roikkua kiintolevyn huonojen sektoreiden seurauksena, mikä johtaa elintärkeiden tietojen menetykseen

* PS3-kiintolevy voi vioittua virus-tai haittaohjelmatartunnan seurauksena, mikä puolestaan johtaa tietojen menetykseen tai PS3-kiintolevy tulee saavuttamattomiin

* äkillisesti päättyvä järjestelmä ilman oikea menettely voi aiheuttaa vahinkoa PS3 HDD

ufusoft data Recovery on paras tietojen hyödyntämistä ohjelmisto, jota voidaan käyttää pelastaa tietoja PS3 kiintolevyltä riippumatta syyt tietojen häviämiseen tai poistamiseen. Saada takaisin tietoja PS3 kovalevy vain asentaa ohjelman ja seurata yksinkertaisia ohjeita annetaan tämän hyödyntämistä apuohjelma. Voit hyödyntää levykuvan toiminnallisuutta kiintolevyn levykuvien luomiseen, kun huonojen sektoreiden määrä kasvaa; myöhemmin voit poimia tietoja levykuvista. Lukuun ottamatta tietojen palauttamista PS3, tämä elpyminen ohjelmisto voi tehokkaasti palauttaa tiedostoja eri kiintolevyltä sekä ulkoinen kiintolevy tuotemerkkejä kuten Toshiba, WD, Seagate, Samsung, jne. Windows-käyttöjärjestelmissä.

 Download File Recovery for Windows Download Mac File Recovery

How to Recover Deleted or Lost Data from ps3 hard drive?

Vaihe 1: Lataa ja asenna UFUSoft PS3 Data Recovery ja suorita se työpöydällä.

Vaihe 2: Valitse ”Deep Recovery” vaihtoehto ja valitse PS3 asema etsiä kadonneet tiedostot.

Vaihe 3: skannauksen jälkeen, esikatselu tarkistaa tiedostot, jotka sinun täytyy saada takaisin ja klikkaa ”toipua”palauttaa kadonneet tiedot PS3.

Buy File Recovery for Windows  Buy Mac File Recovery

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.