Lacy Leadership

Success is Near

College 101

ennen Käytetyn auton ostamista kahden kesän hampurilaisten pyörittelyn ja lukemattomien viikonloppujen nurmikon leikkaamisen jälkeen Olet vihdoin säästänyt tarpeeksi ostaaksesi unelmiesi ei-niin-hellästi-Käytetyn auton. Voit nähdä itsesi liukumassa tuohon upeaan metallikimpaleeseen juuri nyt. Ennen kuin uppoudut liikaa fantasiaan, ettei sinun tarvitse kerjätä vanhemmiltasi kyytiä, hidasta vähän, cowboy. Kuinka hyvin tutkimus, testata ja tarkastaa unelmiesi auton ennen ostamista […]

ennen Käytetyn auton ostamista

kahden kesän hampurilaisten pyörittelyn ja lukemattomien viikonloppujen nurmikon leikkaamisen jälkeen Olet vihdoin säästänyt tarpeeksi ostaaksesi unelmiesi ei-niin-hellästi-Käytetyn auton. Voit nähdä itsesi liukumassa tuohon upeaan metallikimpaleeseen juuri nyt. Ennen kuin uppoudut liikaa fantasiaan, ettei sinun tarvitse kerjätä vanhemmiltasi kyytiä, hidasta vähän, cowboy. Kuinka hyvin tutkimus, testata ja tarkastaa unelmiesi auton ennen ostamista määrittää, Vietätkö seuraavan kuuden kuukauden Ridin likainen tai kerjäämässä korjaamot antaa sinulle alennusta. Näillä 10 askeleella varmistat, että käytetty autosi on todella niin hyvä kuin myyjä sanoo sen olevan.

harkitse vaihtoehtoja

se on oikein…ennen auton ostamista yritämme puhua sinut ympäri. Luota meihin, se on oikein. Se johtuu siitä, että autot ovat kalliita, paljon kalliimpia kuin vain itse auton hinta. Jos et usko meitä, tutustu ”todelliset kustannukset auton” laskentataulukko tally kuinka paljon voit viettää ensimmäisen omistusvuoden.

autot eivät ole vain kalliita. Kaksinkertainen surullinen bonus on, että ne myös menettävät arvoa nopeasti. Autot eivät ole sijoitus. Ne ovat kuluerä. Mukaan Bankrate.com, ajoneuvot menettävät 15-20 prosenttia niiden arvosta vuosittain, mikä tarkoittaa, että jos ostat $5,000 auton aikana junior vuoden lukiossa, eniten voit myydä sen, kun tulet college fuksi on $3,200. Jos jopa Beyonce haluaa jonkun maksavan hänelle ”automobills”, tiedät, että se on kallista.

ota selvää budjetistasi

bensan hinta on korkea, mutta se auto…sinä vain…en voi…hae se…ulos…pääsi! HULLUUTTA! Jos mielikuvat omasta kyydistä ovat aivan liian ylivoimaisia, kurkista pankkitilillesi ennen kuin katsot vapaita autoja. Kaasu. Vakuutus. Huolto. Puhdistus. Ja ne Lokasuojat … tekstailu ajon aikana on tosi kallista.

ennen kuin astut jälleenmyyjän tontille, varmista ehdottomasti, että tiedät tarkalleen, kuinka paljon voit maksaa autosta, auttavatko vanhempasi sinua ostamisessa (ja kuinka paljon), milloin ja missä voit ajaa autoa ja kuka maksaa bensat, vakuutukset, korjaukset ja huollot.

aina kun nuori ostaja ei tiedä ehdotonta maksimiaan, autokauppias saa siipensä… ja liikaa ostajan rahoja. Koska sumea todellinen budjetti antaa myyjälle mahdollisuuden jack jopa hinta, toivoen, että pääset syvemmälle taskuihin. Ne ovat haita. Olet lohi. Ota kuva.

tiedä tarpeesi

tämä pitäisi kirjoittaa punaisella ja vilkkua kuin ”avoin” kyltti Dunkin Donutsissa. Se on todella tärkeää. Ottaa selkeä käsitys siitä, millaista autoa etsit ja ominaisuuksia tarvitset ajoneuvon ennen kuin pää paljon voi säästää tuhansia ja estää sinua päätyvät isompi, kaasu-guzzling Luksus ratsastaa, kun todella tarvitsee vain jotain päästä luokkaan ja takaisin. Muista-myyjät ovat liiketoiminnan myydä autoja; ei auta sinua löytämään oikea ajoneuvo tarpeisiisi.

ja kuten Mick toteaa, aina ei todellakaan saa mitä haluaa.

kun sinulla on budjetti, selvitä, millaisen perustyypin haluat—toimiiko kompakti auto vai tarvitsetko tila-autoa urheiluvälineiden tai bänditarvikkeiden kuljettamiseen?- ala sitten etsiä. Edmunds voit tehdä ostoksia tyypin auton sitten rajata valikoimat mukaan budjetti. Bonuspisteitä, jos voit rajata haun muutamaan merkkiin ja malliin.

Shop, Shop, Shop

you ’ve Hemed and habbed over the perfect first day of school stitful, you should take take Spanish or French and we’ t even to up how impossible it was decrying the color of your class ring. Kaikki päättämättömyyden tunteet? On aika herättää heidät henkiin kuin Frankenstein, joka nousee haudasta.

auton ostaminen on ehkä ainoa kerta teini-iässä, kun vanhempasi patistavat sinua jatkamaan ostoksia…käytä se hyväksesi. Nyt kun tiedät, millaista autoa tarvitset, tutustu ajoneuvoihin omalla alueella. Helpoin tapa tehdä tämä on poistumatta ajotieltä. Sivustot, kuten eBay, Autotrader, Carmax ja Edmunds voit etsiä käytettyjä autoja omalla alueella, jotka sopivat budjetin ja vertailla hintoja ja ominaisuuksia välillä kuin malleja.

kun internet-mahdollisuudet on käytetty loppuun, varaa se paikallisille tonteillesi nähdäksesi, mitä ne tarjoavat, mutta älä vedä liipaisimesta ihan vielä.

Test It Out

tieteellisten laskelmien mukaan 90 prosenttia Käytetyn auton ostamisen hauskuudesta on sitä, että näkee miltä näyttää ajaessaan porukalla ympäriinsä. Nyt kun olet löytänyt vaihtoehtoja, lähde koeajamaan niitä. Hemmetti, koeajakaa satasia, jos haluatte, mutta suloista Gandalfin partaa, älkää ostako vielä.

koeajo on tärkeää…jopa ratkaiseva…mutta rakastuminen siihen, miltä auto tuntuu tien päällä, ei kerro, miten se suoriutuu puolen vuoden päästä. Kun olet siellä, kysy myyjältä auton historiasta, bensakilometreistä, varkaudenesto-ominaisuuksista, tuleeko siihen takuu, millaista öljyä se vie, onko heillä ajoneuvon huoltotiedot ja auton Ajoneuvotunnus (VIN). Kirjoita kaikki ylös ja valmistaudu katsomaan, Kun pääset kotiin.

tee läksysi

tiedämme, että vietät koko päivän tekemällä läksyjä, tekemällä läksyjä, unohtamalla läksyt, kopioimalla jonkun toisen läksyt juuri ennen tuntia. Auton ostoon liittyy myös läksyjä.

mitä enemmän on tietoa autosta ja sen näkemistä kauheuksista, sitä paremmat mahdollisuudet on väistää sitruuna. Jos auto läpäisee koeajon, suosittelemme ponying ylös historiaraportti, joka antaa sinulle boatload tietoa, mukaan lukien jos ajoneuvo on ollut suuria törmäyksiä, on pantit sitä vastaan ja onko matkamittari on rullattu takaisin. Jos sinulla on valmistenumero, auton historia raportit ovat saatavilla $30 – $35 kautta Carfax ja Autocheck. Voit myös ladata turvallisuusraportin National Highway Traffic Safety Administrationin kautta varmistaaksesi, että katselemassasi autossa ei ole turvallisuusvikoja.

raportit käsissään, Google joitakin yleisiä ongelmia, jotka tekevät ja malli kohtaamisia, sitten suunnata Kelley Blue Book—Mekka käytettyjen autojen resursseja—onko vastaavia autoja samanikäisiä, tyyli ja kunto myyvät noin hintaan olet noteerattu. Jos ovat, saat varmaan hyvän diilin. Ylävitonen!

värvää Fam

saamme sen. Oman auton hankkimisen tarkoitus on viettää vähemmän aikaa vanhempien kanssa, mutta luota meihin, haluat heidät sinne tätä varten. Jos katselemasi auto läpäisee taustaselvityksesi, suuntaa takaisin parkkipaikalle, tällä kertaa vanhempiesi, sisarustesi ja kaikkien muiden kanssa, jotka saattavat ajaa suloista kyytiäsi.

sen sijaan, että innostuisit autosta, sinun tehtäväsi on tällä kertaa tutkia se ruumiinavausta suorittavan oikeuslääketieteellisen tutkijan avulla. Käy vuokrasi ja tarkistuslistasi läpi auton jokainen sentti-rengaspaineista bensakorkkiin ja koeajoa perheen kanssa. Jos saat mekaanikon mukaasi, sitä parempi.

jos autollaan saa takuun, se olisi makeampaa kuin omenapiirakka. Autot, jotka on merkitty ” certified pre-owned ”ja” certified used ” tarjoavat joitakin takuu suojaa, vaikka ajoneuvo ei ole upouusi. Käytettyjen autojen takuut monimutkaistuvat nopeasti.

neuvottele

Muistatko, kun tutkit, kuinka paljon vastaavia autoja alueellasi myydään? Nyt siitä tiedosta tulee suurin aseesi. Avain onnistuneisiin neuvotteluihin on aloittaa matalalta. Jos myyjä nappaa tarjouksesi heti, olet maksanut liikaa.

kannattaa myös varautua kävelemään pois. Tämä on vaikeampaa kuin miltä kuulostaa. Muuttuminen lukiolaisesta, joka tarvitsee luvan käyttää vessaa, kivikylmäksi neuvottelijaksi, jolla on adamantium-sydän, on haaste lähes kaikille paitsi luonnollisille lakimiehille ja ääliöille.

mutta odota! Se hinta, joka kuulostaa niin maukkaalta, että suusi kuolaa? Se ei varmaankaan ole lopullinen summa, jonka haarukoit. Ilmoitetun hinnan lisäksi saatat joutua maksamaan dokumentointi -, lisensointi -, otsikko -, toimitus -, tarkastus-ja/tai savusumun sertifiointimaksut. Hyvänen aika! Jos myyjä on luvannut korjaustöitä ennen kuin haet uuden kaunokaisesi, kaiken hyvän tähden, hanki se kirjallisena. Vanha rouva, joka vannoo, että hänellä on kaasutin vuoden 1984 Chevy Cavalierissa,-voi valehdella kirkosta lähtevälle takamukselleen.

tee siitä laillinen

olet niin lähellä ostaa tämän auton, että voit maistaa sen…se maistuu voitolta. Ainoa asia, joka seisoo sinun ja sweet, sweet Victoryn välissä, on hieman paperityötä, mukaan lukien omistusoikeuden siirtäminen nimiisi (tai vanhempiesi nimiin), ajoneuvon rekisteröinti ja ehkä jopa joitakin valtion lupatöitä. Omistusoikeus ja rekisteröinti vaatimukset vaihtelevat valtion ja pitäisi olla saatavilla kautta valtion DMV. On myös tämä pieni asia nimeltä liikevaihtovero.

Fight Back

Yikes! Sinun Uusi (sinulle) auto on savuinen eikä Tyrese / Megan Fox tavalla. Korjauslaskut kasaantuvat yksi toisensa jälkeen, kun pankkitilisi katoaa napajäätiköitä nopeammin. Onneksi voit taistella vastaan.

Lemon laws—säännöt, jotka estävät hämäriä myyjiä myymästä romuautoja-vaihtelevat osavaltioittain, mutta oman osavaltiosi säädöksiä voi seurata tästä. Jos sinusta tuntuu, että sinua on huijattu, käy vanhempiesi kanssa läpi osavaltiosi lemon-lait ja tee valitus Better Business Bureaun kanssa mahdollisimman pian.

lisäpisteet: auton ostaminen on haaste numero yksi. Vakuutan, että se on aivan eri peto. Pää tänne bone ylös suojella ratsastaa ja täällä lukea ylös huolto Auton vähemmän.

  • BACK
  • NEXT

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.