Lacy Leadership

Success is Near

Channel Partner Recruitment for Technology suppliers-Do ’s & Don’ t

Preparation is key. Vakiintunut kumppanirekrytointisuunnitelma on ratkaisevan tärkeä onnistumisen kannalta ennen kuin edes käynnistät kumppanirekrytointikeskustelun. Kanavakumppanin Rekrytointisuunnitelman kehittäminen Kohdeostajalle monet organisaatiot ja kanavajohtajat tekevät virheen ”winging it”. Mahdollisen kumppanin lähestyminen ilman valmisteluja tekee kumppanuuden perustamisesta ja eteenpäin menemisestä vaikeampaa ja mahdollisesti vähemmän hyödyllistä molemmille osapuolille. Sallikaa minun selittää, miten rakentaa kumppanien rekrytointistrategia, joka johtaa onnellisiin […]

Preparation is key. Vakiintunut kumppanirekrytointisuunnitelma on ratkaisevan tärkeä onnistumisen kannalta ennen kuin edes käynnistät kumppanirekrytointikeskustelun.

Kanavakumppanin Rekrytointisuunnitelman kehittäminen Kohdeostajalle

monet organisaatiot ja kanavajohtajat tekevät virheen ”winging it”. Mahdollisen kumppanin lähestyminen ilman valmisteluja tekee kumppanuuden perustamisesta ja eteenpäin menemisestä vaikeampaa ja mahdollisesti vähemmän hyödyllistä molemmille osapuolille. Sallikaa minun selittää, miten rakentaa kumppanien rekrytointistrategia, joka johtaa onnellisiin kumppanuussuhteisiin ja tulojen kasvuun.

avainalueet, joilla Kumppanirekrytointi menee pieleen

  • passiivinen vs. proaktiivinen rekrytointi. Älä odota kumppanien tulevan luoksesi. Mene ulos ja löytää kumppaneita, jotka auttavat yrityksesi sekä hyötyä suhde organisaation.
  • olettaen, että ilmeisimmät kanavat ovat oikeita kanavia. Joskus on parempi vaihtoehto. Älä aina hyppää ensimmäisen asian päälle, jonka näet – voi olla jotain parempaa.
  • rentoa suhtautumista Kanavakumppanin valintaan ja arviointiin. Tiukat valintakriteerit auttavat määrittämään, mitkä kumppanikanavat toimivat parhaiten sinulle ja yrityksellesi.
  • olettaen, että Ihannekumppanit ovat edelleen täydellisiä. On yhtä tärkeää lähteä etsimään uusia kumppaneita kuin jatkaa nykyisten kumppanuussuhteiden uudelleenarviointia.
  • Olettaen, Että Enemmän Kumppaneita = Enemmän Myyntiä. ”Mitä enemmän sitä hauskempaa” ei päde yhteistyökumppaneiden myyntikanaviin. Kumppanien suurempi määrä ei aina tarkoita myynnin lisäämistä ilman varjopuolen riskiä. Seurata tiiviisti onnistumisia ja epäonnistumisia kumppanisi kanavia varmistaa, että ne ovat oikeita kumppaneita yrityksesi ja parantaa heikommilla alueilla.

suositeltava prosessi kanavakumppanien Rekrytointisuunnitelman rakentamiseksi

on kolme keskeistä vaihetta, joiden avulla saavutat tuottotavoitteesi:

Vaihe 1 – Luo Tavoiteostajaprofiili. Ymmärrä tuotteen edut ja tarjonta. Ketkä asiakkaat ovat taipuvaisempia ostamaan tuotteesi? Milloin ja mistä he aikovat ostaa sen? Tehokkaan kohdeostajaprofiilin rakentaminen antaa toimittajalle mahdollisuuden tietää tarkalleen, mitä he tarvitsevat kumppanilta tarjotakseen asiakkailleen mitä he haluavat kustannustehokkaimmalla tavalla.

Vaihe 2-Tunnista ihanteellinen Kumppaniprofiili. Minkä tyyppiset kumppanit sopivat parhaiten kohdeostajaasi ja tuotteeseesi ja brändiisi? Kumppanirekrytointia koskevien erityisten kriteerien ja ohjeiden asettelun avulla toimittaja voi löytää yhteistyökumppaneita, jotka tukevat heidän prioriteettejaan ja saavuttavat myös kohdeostajat tehokkaimmin.

Vaihe 3-selvittäkää tarvittava kumppanien Kattavuusmalli. Kuinka monta kumppania tarvitaan? Mihin nämä kumppanit pitäisi sijoittaa? Työskenteletkö tiukasti online-kumppanien, henkilökohtaisesti vähittäismyyntikumppaneiden tai näiden yhdistelmän kanssa? Selvittääksesi kattavuusmallisi, etsi vastaus tähän kysymykseen: ”Miten maksimoimme toimittajan kyvyn saavuttaa tavoiteostajamme kyllästymättä markkinoihin?”

summattuna:

  • tehokas rekrytointisuunnittelu alkaa aina toimittajan kohdeostajan ymmärtämisestä.
  • mitä asiakas odottaa ollakseen tyytyväinen? Vastaus tähän kysymykseen auttaa sinua-toimittaja-tietää, mitä kanava kumppani tarvitsee voidakseen suorittaa onnistuneesti.
  • oikeiden kumppaneiden tarkka valinta ja kelpuuttaminen on tärkeämpää kuin suuren kumppanimäärän rekrytointi.
  • partnerirekrytoinnin lisäksi varmista, että työskentelet mahdollistaaksesi nykyisten kumppaneidesi vahvuudet ja minimoidaksesi niiden heikkoudet.
  • Järjestä, suunnittele ja valmistaudu kumppanien rekrytointikeskusteluihin. Hyppääminen neuvotteluihin ilman suunnitelmaa johtaa tulojen jämähtämiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.