Lacy Leadership

Success is Near

blogi

kun asut vilkkaalla pääkaupunkiseudulla, joudut kamppailemaan sen kanssa, että siellä on enemmän liikennettä ja väkijoukkoja minne ikinä menetkin. Varsinkin niinkin ruuhkaisessa paikassa kuin Washington D. C.: ssä, se tarkoittaa, että meluisilla, vilkkailla kaduilla on paljon asumisvaihtoehtoja. jos yrität myydä kotia jollakin näistä kaduista, sinulla on lisätehtävänä vakuuttaa ostajat katsomaan sijaintisi haittojen ohi ja tekemään tarjous […]
koti Lavastamo Washington D. C.: ssä.

kun asut vilkkaalla pääkaupunkiseudulla, joudut kamppailemaan sen kanssa, että siellä on enemmän liikennettä ja väkijoukkoja minne ikinä menetkin. Varsinkin niinkin ruuhkaisessa paikassa kuin Washington D. C.: ssä, se tarkoittaa, että meluisilla, vilkkailla kaduilla on paljon asumisvaihtoehtoja.

jos yrität myydä kotia jollakin näistä kaduista, sinulla on lisätehtävänä vakuuttaa ostajat katsomaan sijaintisi haittojen ohi ja tekemään tarjous joka tapauksessa. Onneksi meillä on muutamia älykkäitä strategioita, joiden avulla voit tehdä juuri niin!

1) keskity ulkotiloihisi.

tavoitteesi on saada ihmiset unohtamaan kaikki häiritsevä hälinä, joka tapahtuu kotisi ympärillä, kun he astuvat tontillesi. Älykäs maisemointi-edessä ja takana-voi estää melun kadulta, lisätä yksityisyyttä ja luoda rentouttavan ulkoilmapaon, joka poikkeaa vilkkaasta kadusta.

harkitse lisäominaisuuksien, kuten Pensasaidan, aidan, kivimuurin ja jopa rauhoittavan vesiominaisuuden lisäämistä johonkin kaivattuun rauhallisuuteen. Kannattaa myös varata aikaa kutsuvan takapihatilan lavastamiseen.

2) Tee sisätiloista mahdollisimman Hiljaiset.

melu on todennäköisesti ostajien suurin huoli talonne sijainnista. Voit helpottaa heidän huoliaan ryhtymällä toimenpiteisiin, joilla kodin sisustus äänieristetään.

jos sinulla on siihen varaa, vaihda ovet ja ikkunat paksumpaan, melua vähentävään lasiin. Tai sulje halkeamat huolellisesti tilkillä ja porukalla raskaammalla verholla. Seiniin voi myös lisätä eristekerroksen, kipsilevyä tai akustisia Äänieristettyjä paneeleita.

3)Pelaa etuja.

vaikka vilkkaalla kadulla asumisessa on joitakin ilmeisiä haittoja, on myös joitakin etuja, jotka voivat tehdä hyviä myyntivaltteja oikealle yleisölle. Esimerkiksi sijaintisi tarjoaa kätevän pääsyn maanteille ja luultavasti julkisiin liikennevälineisiin, jolloin työmatkat ovat paljon helpompia. Olet myös lähempänä monia mukavuuksia (kauppoja, ravintoloita, viihdettä), jotka houkuttelevat monia ihmisiä suurkaupunkeihin ensinnäkin.

voit myös harkita kiinteistön mahdollisen kaupallisen käytön korostamista työperäisille demografisille ja pienyritysten omistajille. Kunhan et unohda tarkistaa kaavoitus vaatimukset, Jos menet sitä reittiä.

kun myy kotiaan vilkkaalla kadulla, on erityisen tärkeää saada tila näyttämään mahdollisimman kutsuvalta sisältä ja ulkoa. Koti staging company, joka tuntee D. C. markkinat kuin takapuolellamme, Red House Staging & Interiors on ainutlaatuisessa asemassa auttamaan.

ota yhteyttä jo tänään, niin teet myytävästä talostasi jokaisen ostajan unelman!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.