Lacy Leadership

Success is Near

Blog

Post by : Sam Allcock on 16.09.2020 appelsiininkuori jauhemaalauksessa on vaikutus, jonka saat, kun jauhemaalattu pinta ei ole sileä, tasainen. Appelsiininkuori kuvaa pinnan epätasaisuutta, kuten appelsiinin pinta. appelsiininkuoren pääsyy jauhemaalauksessa on se, että jauhemaalaus menee pieleen. mikä voi mennä pieleen Jauhemaalausprosessissa? on kolme pääaluetta, joilla prosessi voi mennä pieleen, mikä johtaa appelsiininkuorivaikutukseen: pinnan valmistelu maalattavaksi […]
Post by : Sam Allcock on 16.09.2020

appelsiininkuori jauhemaalauksessa on vaikutus, jonka saat, kun jauhemaalattu pinta ei ole sileä, tasainen. Appelsiininkuori kuvaa pinnan epätasaisuutta, kuten appelsiinin pinta.

appelsiininkuoren pääsyy jauhemaalauksessa on se, että jauhemaalaus menee pieleen.

mikä voi mennä pieleen Jauhemaalausprosessissa?

on kolme pääaluetta, joilla prosessi voi mennä pieleen, mikä johtaa appelsiininkuorivaikutukseen:

  • pinnan valmistelu maalattavaksi
  • pinnoitteen levittäminen
  • levitetyn pinnoitteen kovettaminen.

pinnan valmistelu

on tärkeää valmistella pinta, jolle haluat levittää jauhemaalauksen. Tähän on kaksi tapaa: fyysisestitai kemiallisesti.

fyysiseen valmisteluun kuuluu hiekkapuhallus.Kemiallisessa valmistuksessa upotetaan Pinta Sinkki-tai fosfaattiliuokseen.Yleensä hiekkapuhallus tuottaa kestävämpiä pulverimaalattuja osia. Mutta nämäabrasive menetelmät vaativat jonkin verran huolellisuutta.

ne voivat aiheuttaa pinnan syvennyksiä, jotka edistävät appelsiininkuorta, jos jauhemaalaus muuttuu liian paksuksi tai jos painaumat itsessään ovat liian näkyviä.

yksi ratkaisu on hioa hiekkapuhallettu pinta hienolla hiekkapaperilla ennen jauhemaalin levittämistä. Tai voit yrittää käyttää eri mediaa hiekkapuhallus, joka tarkemmin vastaa profileof pinnan. Toinen tapa on soveltaa pohjamaali ennen finalface coat.

jauhemaalauksen soveltaminen

jauhemaalauksen levittäminen voi johtua appelsiininkuoresta. Pitäisi olla ohjeita ja suosituksia, jotka menevät valitsemaasi jauhemaaliin, jossa ehdotetaan, kuinka paljon sitä käytetään.

appelsiininkuorta voi esiintyä jauhemaalauksessa, jos sitä levittää liian paljon tai liian vähän.

tavoitteena tulee olla levittää juuri oikea määrä, jotta pinta saa halutun lopputuloksen.

vastaa pinnoitteesi teknisiä tietoja ja ruiskupistoolisi asetuksia tämän saavuttamiseksi.

jauhemaalauksen kursivointi

eri jauhemaaleilla on erilaiset kovettumisaikataulut. Nämä aikataulut sisältävät suositeltuja curingtemperatures ja ajoitukset.

oikean kovettumisaikataulun jälkeen jauhemaalaus valuu kunnolla ulos, mikä johtaa sileään viimeistelyyn.

virtaus tapahtuu, kun pinnoitettu materiaali saavuttaa optimaalisen lämpötilansa. Täällä eri hiukkaset sulavat ja sulavat yhdessä. Tämä on tärkeä osa jauhemaalausprosessia.

yritys parantaa pinnoite suositeltua nopeammin tai kuumentaa se suositellun kuumennuslämpötilan yläpuolelle tai alapuolelle voi johtaa appelsiininkuoreen.

useimmat jauhemaalit kovettuvat 200°C: n lämpötilassa, ja niiden valuminen ulos kestää 10-15 minuuttia. Mutta sinun pitäisi aina tarkistaa tiedot Oman jauhemaalin vahvistaa aikoja ja lämpötiloja.

ohjeet ovat ratkaisevia

appelsiininkuorien välttämiseksi jauhemaalauksessa on aina noudatettava ohjeita.

varmista myös, että noudatat selkeää ja perusteellista menettelyä valmistuksesta levitykseen ja kovettumiseen.

näin saat aikaan kestäviä, hyvännäköisiä pintoja, jotka suojaavat pintoja ja pidentävät niiden käyttöikää.

jos et ole varma, minkä pinnan haluat päällystää, tai oikeantyyppisestä jauhemaalausmateriaalista ja-prosessista, on järkevää kääntyä asiantuntijan puoleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.