Lacy Leadership

Success is Near

Attorney At Law: Pitäisikö minun poistaa edesmennyt puolisoni omaisuutemme kauppakirjasta?

Nancy Burner, Esq. Nancy Burner, Esq. kun kiinteistön osaomistaja kuolee, mitä seuraavaksi tapahtuu, riippuu siitä, miten osaomistajat ottivat omistusoikeuden kiinteistöön. osaomistajan kuoltua on tarpeen tarkistaa viimeinen kirjattu asiakirja tämän toteamiseksi. On kolme tapaa omistaa omaisuutta New Yorkissa osaomistajina: yhteiset vuokralaiset, yhteiset vuokralaiset, joilla on selviytymisoikeus tai vuokralaiset kokonaisuudessaan. vain avioparit, jotka olivat naimisissa silloin, kun […]

Nancy Burner, Esq.

Nancy Burner, Esq.

kun kiinteistön osaomistaja kuolee, mitä seuraavaksi tapahtuu, riippuu siitä, miten osaomistajat ottivat omistusoikeuden kiinteistöön.

osaomistajan kuoltua on tarpeen tarkistaa viimeinen kirjattu asiakirja tämän toteamiseksi. On kolme tapaa omistaa omaisuutta New Yorkissa osaomistajina: yhteiset vuokralaiset, yhteiset vuokralaiset, joilla on selviytymisoikeus tai vuokralaiset kokonaisuudessaan.

vain avioparit, jotka olivat naimisissa silloin, kun he ottivat omistusoikeuden kiinteistöön, voivat omistaa kiinteistön kokonaisuudessaan vuokralaisina — tämä omistusoikeus tarjoaa tietyn suojan. Jos kiinteistö omistetaan yhteisvuokralaisena, jolla on eloonjäämisoikeus, tai kokonaisuudessaan vuokralaisena, kuolleen omistajan etu siirtyy lain nojalla automaattisesti eloonjääneelle osaomistajalle.

yleensä ei ole tarpeen teettää uutta kauppakirjaa edesmenneen osaomistajan poistamisesta. Kun elossa oleva omistaja tulevaisuudessa myy kiinteistön, kuolleen osaomistajan osuudesta voidaan luopua antamalla kuolintodistus omistusyhtiölle. Jos elossa oleva omistaja päättää siirtää kiinteistön elämän aikana vastikkeetta, esimerkiksi pesänsuunnittelua varten perustettuun rahastoon, kauppakirjaan tulee tehdä merkintä sitä valmistelevan asianajajan toimesta. Kuolintodistus on vielä tulevassa myynnissä toimitettava omistusyhtiölle todisteeksi siitä, että henkiinjäänyt on kiinteistön laillinen omistaja.

jos kiinteistö kuitenkin on yhteisessä vuokralaisomistuksessa tai jos kuollut puoliso oli kiinteistön ainoa omistaja, kuolleen omistajan etu ei kuoltua mene lain mukaan ohi. Sen sijaan kuolleen omistajan etu kulkee hänen viimeisen tahtonsa ja testamenttinsa mukaan tai New Yorkin lain mukaan, jos kuollut kuoli ilman testamenttia.

vaikka New Yorkin laki teknisesti säätää, että kiinteistöt livahtavat kuolinpäivästä lähtien kuolevan perillisille ja että nämä perilliset voivat siirtää tai myydä ne, perillisillä voi olla ongelmia omistusyhtiön kanssa, joka vakuuttaa liiketoimen, erityisesti kahden vuoden kuluessa kuolemasta.

tyypillisesti on parasta, että pesänjakaja tai pesänhoitaja nimitetään siirtämään tai myymään kiinteistö kuolinpesältä. Kuitenkin, jotta fiduciary voidaan nimittää, testamentti-tai hallintomenettely on tarpeen sijaissynnyttäjän tuomioistuimessa.

on tärkeää huomata, että jos kauppakirjassa ei kerrota, ottivatko osaomistajat omistusoikeuden vuokralaisina yhteisissä vai yhteisissä vuokralaisissa, joilla on oikeus jäädä henkiin, oletusarvo on yhteisissä vuokralaisissa. Jos kauppakirja on hiljainen, mutta osaomistajat olivat naimisissa, kun he ottivat omistusoikeuden, niin se luo vuokrasopimuksen kokonaisuudessaan.

Nancy Burner, Esq. hoitaa vanhusoikeutta ja kiinteistösuunnittelua Setauketin toimistosta. Vieraile www.burnerlaw.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.