Lacy Leadership

Success is Near

Akkupakkauksen Kuormitustestimenettely

tarvittavat työkalut: yleismittari ruuvimeisseli tai kuusioavain tarvitaan testaamaan akun jännitteen ennen ja kun se on kuormitettuna. tarvitaan akkupaketin jalkalevyn tai käyttöpaneelin irrottamiseen. yleismittarin voi ostaa meiltä 5,95 dollarilla tai mistä tahansa paikallisesta autonosista tai rautakaupasta noin 15,00-20,00 dollarilla. Suosittelemme käyttämään digitaalista yleismittaria niiden helppokäyttöisyyden ja tarkkuusjännitteiden vuoksi. kuormitustesti:1-Lataa akkupakkaus 6-8 tuntia, jos sitä ei ole […]

tarvittavat työkalut:

yleismittari ruuvimeisseli tai kuusioavain
tarvitaan testaamaan akun jännitteen ennen ja kun se on kuormitettuna. tarvitaan akkupaketin jalkalevyn tai käyttöpaneelin irrottamiseen.

yleismittarin voi ostaa meiltä 5,95 dollarilla tai mistä tahansa paikallisesta autonosista tai rautakaupasta noin 15,00-20,00 dollarilla. Suosittelemme käyttämään digitaalista yleismittaria niiden helppokäyttöisyyden ja tarkkuusjännitteiden vuoksi.

kuormitustesti:
1-Lataa akkupakkaus 6-8 tuntia, jos sitä ei ole ladattu 30 viime päivän aikana.
2-paikkainen skootterin tai pyörän etupyörä seinää vasten, jotta ajoneuvo ei pääse liikkumaan.
3 – Aseta yleismittarin toimintovalitsin TASAVOLTEILLE.
4-Scooterin virrankatkaisulla kosketa yleismittarin antureita akkupaketin liittimiin ja lue jännite.
5-pyydä jotakuta istumaan skootterin tai pyörän päälle, jotta pyörä ei pyöri. Kytke virta päälle ja käynnistä kaasu sekunnin tai kaksi ja lue jännite.
akkupaketin jännitteen skootterin virrankatkaisun ollessa pois pitäisi olla muutama voltti suurempi kuin skootterin Jänniteluokitus (24V, 36V, 48V jne.). Jos akkupaketin jännite Skootteri pois päältä on Scooterin nimellisjännitteellä, se on epäonnistunut kuormitustestissä ja se on vaihdettava.
akun jännitteen, kun virta on päällä ja kaasu täysin kytkettynä, ei pitäisi pudota yli 1-2 volttia eikä se saisi pudota alle Scooterin ratajännitteeseen. Jos akkupaketin jännite laskee Scooterin nimellisjännitteen alle kuormitustestin aikana, akkupaketti on epäonnistunut kuormitustestissä ja se on vaihdettava.
vaihtoehtoinen testausmenetelmä:
1-soita paikallisiin auto – osakauppoihin ja kysy, voivatko ne ladata testiin pieniä tiivistettyjä lyijyakkuja.
2-Jos Autokorjaamo voi testata paristoja, ota kuva tai piirrä kuva niihin kiinnitetystä johtosarjasta. Poista Johtosarjat ja tuo yksittäiset paristot auto parts Storeen testausta varten.
3-Käytä johtosarjan valokuvaa tai piirustusta ohjeena, joka näyttää, miten Johdinsarja kiinnitetään uudelleen akkuihin, kun ne asennetaan uudelleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.