Lacy Leadership

Success is Near

7 tapaa saada sivustosi erottumaan

niin, maksoit juuri jollekulle sivuston luomisesta yrityksellesi. Nettisivuillanne on yksi asia vähemmän. Vaikka monet yrittäjät saattavat ajatella niin, he ovat väärässä. Vain koska sivusto on rakennettu, se ei koskaan tehdä. miksi näin on? Koska voit aina parantaa sivuston niin, että se sijoittuu paremmin hakutuloksissa ja tarjoaa enemmän miellyttävä kokemus kävijöitä. muista, että Googlen kaltaiset hakukoneet […]

niin, maksoit juuri jollekulle sivuston luomisesta yrityksellesi. Nettisivuillanne on yksi asia vähemmän. Vaikka monet yrittäjät saattavat ajatella niin, he ovat väärässä. Vain koska sivusto on rakennettu, se ei koskaan tehdä.

miksi näin on? Koska voit aina parantaa sivuston niin, että se sijoittuu paremmin hakutuloksissa ja tarjoaa enemmän miellyttävä kokemus kävijöitä.

muista, että Googlen kaltaiset hakukoneet muuttavat algoritmejaan usein. Tämä tarkoittaa, että mikä aiheuttaa sivustosi listalla hyvin nyt voi tuottaa samoja tuloksia ensi viikolla puhumattakaan ensi vuonna. Entä se animaatio, jonka lisäsitte sivuillenne muutama kuukausi sitten? Se saattaa nyt turhauttaa vierailijoitasi sen sijaan, että viihdyttäisit heitä kuten ennen.

miten saada sivustosi erottumaan

nyt kun olemme todenneet, että sivustosi tulee aina olemaan keskeneräinen, on tärkeää, että tunnet joitakin taktiikoita, joilla voit saada verkkosivustosi erottumaan. Ei ole paljon järkeä maksaa on sivusto rakennettu ja sitten investoimalla resursseja parantaa sitä jälkeenpäin, jos se vain menossa menetetään meri muita sivustoja, kun kaikki.

tässä seitsemän vinkkiä, joilla saat sivustosi erottumaan kilpailijoistaan:

anna ihmisten nähdä, kuka olet

yleensä ihmiset haluavat tietää, kenen kanssa he aikovat asioida. Voit rakentaa luottamusta ja jopa alku rapport antamalla sivuston kävijät nähdä sinut ja jakaa joitakin elämäkerrallisia tietoja.

vaikka saatat ajatella, että ”Tietoja meistä” – sivun luominen ja yrityksen perustamisen selittäminen on riittävää, saatat haluta viedä asiat askeleen pidemmälle ja luoda sivun, jossa on kuvia sinusta ja avainhenkilöistäsi (tai ainakin ihmisistä, joiden kanssa kuluttajat ovat todennäköisimmin vuorovaikutuksessa). Sinun ei tarvitse luottaa kasvokuviin. Getting luova kuvia tällä sivulla voi herättää kiinnostusta.

jokaiseen kuvaan tulee liittää lyhyt bio, joka sisältää enemmän kuin kuvauksen kunkin henkilön ammatillisista saavutuksista ja pätevyydestä. Näytä vierailijoille, että sinulla ja henkilökunnallasi on toisiinsa liittyviä persoonallisuuksia jakamalla joitakin henkilökohtaisia tietoja, kuten suosikkibändisi, harrastuksesi tai urheilusi.

pidä sisältö tuoreena

sisällön pitäminen tuoreena päivittämällä olemassa olevaa sisältöä ja lisäämällä uutta sisältöä verkkosivustollesi on tehokas tapa sitouttaa kävijöitä ja pitää heidät palaamassa verkkosivustollesi. Vaikka haluat sisältösi tarjoavan mielekästä tietoa, joka on relevanttia kävijöidesi elämän kannalta, voit myös käyttää sisältöäsi ottaaksesi kantaa asiaan, joka erottaa sinut kilpailijoistasi.

jos aiot ilmaista mielipiteesi jostakin asiasta, varmista, ettei asenteesi vieraannuta potentiaalisia tai jo olemassa olevia asiakkaita. Kannattaa myös varmistaa, että oma näkökulma on omintakeinen ja että tarjoaa sellaista näkökulmaa tukevaa tietoa, jota ei löydy mistään muualta.

tuore sisältö ei houkuttele vain kuluttajia. Se on myös houkutteleva hakukoneita ja se voi auttaa parantamaan sijoitusta SERPs.

Sisällytä Video

ihmiset ovat suurimmaksi osaksi visuaalisia olentoja, minkä vuoksi videoiden kulutus Internetissä on kasvanut niin rajusti viime vuosina. Jos epäilet ihmisten kiinnostusta videoihin, sinun tarvitsee vain tutkia, kuinka monta ihmistä katselee videoita YouTubesta tai Facebookista nyt verrattuna vain muutaman vuoden takaiseen.

olipa video antaa kulissien takana tarkastella yrityksesi, antaa ohjeita siitä, miten käyttää tavaroita tai palveluja, tai jotain muuta, video on valta nopeasti tehdä yrityksesi miellyttävä ja samaistuttava sivustosi kävijöitä.

käytä uniikkeja valokuvia

varastokuvien käyttäminen verkkosivuillasi on lähes varmaa, että yrityksesi aitous ja ehkä sen luotettavuus alittuvat. Voit estää näitä asioita tapahtumasta, käytä vain ainutlaatuisia kuvia sivustossasi.

uniikit valokuvat ovat kalliimpia kuin varastokuvat, mutta ne paljastavat tehokkaasti yrityksesi, henkilökuntasi ja tuotteidesi tai palvelujesi todellisen luonteen. Palkata ammattivalokuvaaja kaapata kuvia, jotka riittävästi esitellä tavaroita tai palveluja ja varmista, että todellinen työntekijät ja/tai Asiakkaat ovat esillä ainakin osa näistä kuvista.

on Kävijäkeskeinen painopiste

sen alusta lähtien jokaiseen vuorovaikutukseen, joka kuluttajilla on sivustossasi, sivustosi on keskityttävä täysin asiakkaisiisi ja mahdollisuuksiisi. Sivustosi pitäisi olla helppokäyttöinen ja sivujesi pitäisi olla nopea ladata riippumatta siitä, minkälaisella laitteella joku käyttää niitä.

sivustosi pitäisi tarjota merkityksellistä tietoa, joka on todella hyödyllistä kävijöillesi. Olipa jakamasi tieto ongelman ratkaisemista tai tarpeeseen tyydyttävän tuotteen esittelyä, sisältösi on tehtävä jotain vierailijoillesi.

sivustosi tulisi palvella vierailijoitasi kaikin mahdollisin tavoin, jos haluat verkkosivustosi sijoittuvan paremmin hakutuloksissa. Etsi tapa tehdä sivustosi miellyttävämpi vierailijoille käyttää. Voit tehdä tämän tekemällä sivustostasi entistä intuitiivisemman ja helpomman navigoida.

ole johdonmukainen brändäyksen kanssa

on tärkeää, että brändisi on johdonmukainen verkkosivustollasi ja kaikilla muilla alustoilla, joita käytät mainostaaksesi yritystäsi ja tavaroitasi tai palveluitasi. Käytä samoja värejä, fonttia, logoa ja tagline välttää hämmentää ihmisiä. Jos et ole jo tehnyt niin, luo brändäysohjeet ja varmista, että jokainen sivu sivustossasi noudattaa niitä.

luo Arvoluonnoksia

jos olet hukkua ajatukseen luoda tai päivittää sivustosi niin, että se erottuu, ota yhteyttä GoingClear Interactiveen. Meillä on täydellinen valikko palveluja, jotka auttavat sivustosi erottumaan, mukaan lukien web design ja verkkosivujen hallinta. Jos haluat lisätietoja tarjoamistamme palveluista, ota yhteyttä jo tänään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.