Lacy Leadership

Success is Near

7 askelta asunnon ostamiseen | Vaihe 3: turvallinen Rahoitus

turvata Rahoitus ennen kuin rakastut kotiin, kannattaa varmistaa, että suoritat tämän asunnon ostoprosessin seuraavan vaiheen, joka on; rahoituksen turvaamiseksi. Ellet osta käteisellä, sinun täytyy hankkia asuntolainaa ja todiste siitä ennakkohyväksyntäkirjeen muodossa. tämä on vaihe, jonka moni asunnonostaja yleensä jättää väliin ja se voi aiheuttaa prosessissa paljon ongelmia, jos hyväksyntää ei ihan vielä ole. Muista, että […]

turvata Rahoitus

ennen kuin rakastut kotiin, kannattaa varmistaa, että suoritat tämän asunnon ostoprosessin seuraavan vaiheen, joka on; rahoituksen turvaamiseksi. Ellet osta käteisellä, sinun täytyy hankkia asuntolainaa ja todiste siitä ennakkohyväksyntäkirjeen muodossa.

tämä on vaihe, jonka moni asunnonostaja yleensä jättää väliin ja se voi aiheuttaa prosessissa paljon ongelmia, jos hyväksyntää ei ihan vielä ole. Muista, että myyjät haluavat todisteita kykysi ostaa ennen kuin he hyväksyvät tarjouksen ja tiukalla markkinoilla toinen ostaja voi päätyä unelmiesi kotiin, kun olet jäljellä sekoittaminen saada lainan hyväksyntää. Tietäen, mitä olet mukava maksaa kuukausittain auttaa asettamaan vertailukohdan, mitä koteja katsot. Tässä seuraava tiimisi jäsen opastaa sinua.

kiinnelainavirkailijan valinnassa pätevät samat säännöt kuin kiinteistönvälittäjän valinnassa. On paljon lainanantajia siellä, kuitenkin, jos ne eivät ole todellinen ammattilainen he voivat päätyä maksaa sinulle tuhansia dollareita ylimääräisiä maksuja, korkeammat korot, tai vielä pahempaa, maksaa unelmiesi kotiin jättämällä läpi lopullisen lainan hyväksynnän sulkemisen.

tiimimme lainanantajat ovat todistetusti menestyneet ja antavat ostajillemme asiantuntija-apua kerta toisensa jälkeen, jotta tiedät, että voit luottaa heidän tekevän saman puolestasi. Jos sinulla on vähemmän kuin täydellinen luotto, vähän tai ei käsirahaa, tai muita huolia saada lainan hyväksyntää, älä odota soveltaa. Lainanantajamme auttavat sinua korjaamaan mahdolliset ongelmat, jotka saattavat jarruttaa sinua. Voit helposti hakea verkossa päästä alkuun, ja voi usein saada valmiiksi hyväksytty lyhyemmässä ajassa kuin luulet. Kun sinulla on tuo esihyväksyntä kädessä, olet sitten valmis siirtymään seuraavaan vaiheeseen, joka on uuden kodin löytäminen!

Katso uusin Video: Idahon Asuntolainaohjeet helpottavat asunnon ostamista Idahosta

saatat myös nauttia näiden blogikirjoitusten lukemisesta:

  • Asuntolainaohjeet helpottavat asunnon ostoa Idahossa
  • mitä oikeasti tarvitset saadaksesi asuntolainan?
  • tärkein askel ostettaessa asuntoa Idahosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.