Lacy Leadership

Success is Near

5 Ways To Avoid Pushing A Man Away

5 Ways to Avoid Pushing a Man Away She ’s 45, divorced, smart, beautiful, and has the most infectious laugh I’ ve ever heard. Hän tekisi kenestä tahansa ihanan tyttöystävän,eikä hänellä ole vaikeuksia houkutella hyviä tyyppejä. , mutta hän puhaltaa sitä jatkuvasti liikkumalla aivan liian nopeasti. Miehet juoksevat, ja sitten hän juoksee kysymään minulta neuvoa, […]

5 Ways to Avoid Pushing a Man Away

She ’s 45, divorced, smart, beautiful, and has the most infectious laugh I’ ve ever heard. Hän tekisi kenestä tahansa ihanan tyttöystävän,eikä hänellä ole vaikeuksia houkutella hyviä tyyppejä.

, mutta hän puhaltaa sitä jatkuvasti liikkumalla aivan liian nopeasti. Miehet juoksevat, ja sitten hän juoksee kysymään minulta neuvoa, jonka hän unohtaa, kun seuraava mies tulee vastaan.

vihdoin, kolmen kuukauden valmennuksen jälkeen, ajattelin, että tällä kertaa Danin kanssa menee hyvin. Hän oli kaikkea, mitä hän etsi.hauska, fiksu, hyvä isä lapsilleen, hyvä kuuntelija ja tarkkaavainen hänen jokaiseen tarpeeseensa.

mutta tässä hän oli, itkien puhelimessa, sanoen Danin katkaisseen välinsä kolmen viikon jälkeen. Jännitin, kun kysyin miksi, ja sain odottamani vastauksen.

”hän sanoi, ettei ollut valmis siihen, mitä halusin, ja etenin liian nopeasti. Hän tiesi pitävänsä minusta hyvin paljon, mutta kun sanoin: ’Minä rakastan sinua’, hän vetäytyi pois ja jätti sitten minut.”

siinä se on. Hän ei tyytynyt mennessä intohimoisesti irrallaan hyvin pitkään-kun ne osuivat kahden viikon merkki, hän heitti varovaisuus tuuleen, julisti tunteitaan, ja odotti hänen tekevän samoin. Hän ei ottanut asioita hitaasti ja anna niiden avautua orgaanisesti – hän yritti väkisin eteenpäin, mikä sai Dan juoksemaan. Se olisi voitu estää, jos hän olisi jatkanut seurustelua intohimoisesti.

kun parisuhdetta ajaa eteenpäin, se lamaantuu. Oletko koskaan kuullut tarinaa kotelosta?

pikkupoika löysi kotelokopan ja näki perhosen kamppailevan päästäkseen ulos. Poikaa harmitti se, joten hän otti pienen kepin ja teki varovasti aukosta hieman isomman, jotta perhonen nousisi esiin. Niin se tekikin, mutta se ei koskaan kyennyt lentämään ja kuoli vähän myöhemmin.

kotelosta ulos ponnistaminen on luonnon tapa vahvistaa perhosen siipiä. En sano, että parisuhteen pitäisi olla taistelua, mutta sen pitäisi tapahtua luonnollisesti ilman tönimistä. Pakotettu suhde on kuin se perhonen – ei niin vahva kuin se voisi tai pitäisi olla. Ja se todennäköisesti kuolee, aivan kuten perhonen.

ota suhteet hitaasti, niin saat mitä haluat. Olen keksinyt viisi tapaa, joilla naiset pyrkivät nopeuttamaan asioita, ja miten olla tekemättä sitä virhettä.

putoaminen liian kovaa.

tiedän, että jotkut hourailevan onnelliset parit ovat täällä kanssani eri mieltä, mutta se on totta 98,5621 prosentille meistä. Et voi tietää viikon tai kahden kuluessa, Rakastatko häntä. Hänestä voi tietysti pitää paljon, mutta rakkaus, kestävä rakkaus, kehittyy ajan myötä. Tunteiden ilmaiseminen pelin alussa harvoin toimii.

antaa asioiden kasvaa omassa ajassaan, ja vain nauttia jokaisesta sekunnista sen sattuessa. Sitä hetkeä ei enää tule, kun se on poissa.

seksin harrastaminen liian aikaisin.

en aio käskeä odottamaan X treffien määrää tai x ajan määrää ennen seksiä. Sinun täytyy olla varma, että tämä kaveri arvostaa sinua, ja sinun täytyy olla varma, että voit käsitellä mitä tahansa voi tapahtua jälkeenpäin. Naiset yleensä side jälkeen sukupuoli, kun taas miehet usein eivät. Kuitenkin, jos olet luonut emotionaalinen yhteys häneen, sukupuoli voi vahvistaa, että side.

älä anna itseäsi täysin kenellekään, joka ei sitä ansaitse. Varmista, että harrastat seksiä omista syistäsi ja koska haluat, ei siksi, että käytät sitä neuvotteluvalttina parisuhteelle.

ahdistuneisuus ja odotukset. Olettaen liikaa.

näin käy usein seksin jälkeen. Naiset olettavat olevansa nyt Tyttöystävä, eikä miehellä ollut aikomustakaan mennä sinne ihan vielä. Älä ripustaudu titteleihin—pääset perille, kun on sen aika, jos suhteen on tarkoitus kestää.

kun menet mihin tahansa treffitilanteeseen agendan kanssa, sammutat hänet. Ahdistuksesi ja odotuksesi tukahduttavat hänet ja työntävät hänet pois. Anna asioiden tapahtua niin kuin ne tahtovat, äläkä tönäise tai pakota mitään.

pelipelit.

hän näkee lävitsesi, jos pelaat vaikeasti tavoiteltavaa tai yrität manipuloida häntä. Hän haluaa, että olet oma itsesi ja rehellinen hänelle. Älä anna minkään ”sääntöjen” käskeä sinua pelaamaan pelejä tai olemaan joku muu. Ole vain paras mahdollinen itsesi – ilman ahdistusta, agendaa tai odotuksia.

uppoutuu kaveriin ja kadottaa näköyhteyden sinuun.

niin moni nainen antaa kavereidensa, harrastustensa ja elämänsä kaatua miehen seurassa. He ovat hänen käytettävissään 24/7, eikä heillä ole mitään mielenkiintoista tarjottavaa siitä, mitä he tekevät. Tämä tekee miehen levottomaksi ja ikävystyttää häntä. Se myös painostaa häntä.

jos sinulla on suunnitelmia perheen tai ystävien kanssa ja miehesi soittaa, kerro totuus ja tee vaihtoehtoisia suunnitelmia. Hän kunnioittaa sinua ja sinä itseäsi.

jos voit vastustaa kiusausta viedä ihmissuhteitasi eteenpäin, minkä vuoksi monet miehet vetäytyvät pois, sinulla on paras mahdollisuus luoda haluamasi yhteys ja pitää kiinni miehestä, joka palvoo sinua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.