Lacy Leadership

Success is Near

5 tapaa vähentää romua ja muokkausta valmistusprosesseissa

Valmistusinnovaatio Staff WriterNov 04, 2019 Jaa: Tervetuloa Thomas Insightsiin-julkaisemme joka päivä uusimmat uutiset ja analyysit pitääksemme lukijamme ajan tasalla alan tapahtumista. Rekisteröidy tästä saadaksesi päivän tärkeimmät jutut suoraan sähköpostiisi. romu ja uudelleenvalmistus teollisuudessa nähdään yleensä väistämättömänä ja kalliina osana liiketoimintaa. Huolellisella suunnittelulla valmistajat voivat kuitenkin minimoida materiaalikustannusten ja työvoiman tuhlauksen vaikutukset. mutta ensiksi, jotkut määritelmät: […]

Valmistusinnovaatio

Staff WriterNov 04, 2019

Jaa:

Tervetuloa Thomas Insightsiin-julkaisemme joka päivä uusimmat uutiset ja analyysit pitääksemme lukijamme ajan tasalla alan tapahtumista. Rekisteröidy tästä saadaksesi päivän tärkeimmät jutut suoraan sähköpostiisi.

 Teräslastut

romu ja uudelleenvalmistus teollisuudessa nähdään yleensä väistämättömänä ja kalliina osana liiketoimintaa. Huolellisella suunnittelulla valmistajat voivat kuitenkin minimoida materiaalikustannusten ja työvoiman tuhlauksen vaikutukset.

mutta ensiksi, jotkut määritelmät: ”romu” viittaa tuotteiden valmistuksesta jääneisiin materiaaleihin ja voi vaihdella metallilastuista kokonaisiin osiin. Romu eroaa ”jätteestä” siinä mielessä, että se on kierrätyskelpoista ja siksi sillä on jonkin verran rahallista arvoa. ”Muokata” tapahtuu, kun tarkastetun osan todetaan olevan vaatimusten vastainen, viallinen tai epäonnistunut ja se on purettava, korjattava, vaihdettava tai koottava uudelleen.

minimoi inhimillinen virhe

osien vaurioituminen voi tapahtua kuljetuksen aikana tai manuaalisen käsittelyn yhteydessä, joten on hyvä idea käyttää automaatiota rajoittamaan fyysistä kosketusta osiin mahdollisimman paljon – erityisen herkkiä osia, jotka vahingoittuvat pudotettaessa.

Mike Lynch, CNC Conceptsin perustaja, huomauttaa, että ”liiallisen romun aiheuttavien virheiden pitäisi olla merkki siitä, että ihmiset tarvitsevat lisää koulutusta.”Parempi koulutus vähentää inhimillisten virheiden mahdollisuutta; hyvin koulutetut tiimit käyttävät todennäköisemmin ohjelmistosovelluksia oikein, eikä niiden tarvitse käydä läpi yhtä monta yritys-ja virhevaihetta.

Muutosjohtamisen ja viestinnän parantaminen

romutus on usein seurausta huonosta tai puutteellisesta tiedottamisesta tuotantomuutoksista. Jos esimerkiksi suunnitteluryhmä päättää vaihtaa osaa kokonaistuotteen parantamiseksi, siitä on tiedotettava nopeasti ja selkeästi paitsi sisäisesti myös koko toimitusketjussa. Jos näin ei tehdä, yhtiölle voi jäädä vanhan osan varasto, joka voi olla peruuttamaton ja palauttamaton ja joka on romutettava.

Document Everything

Standard operating procedures (SOPs), CAD drawings, and Bill of materials (BOM) should all be documented digital and filed correctly to ensure romu and rework are not can because by joku viittaa vanhentuneeseen asiakirjaan. Dokumentointi on keskeinen osa muutosjohtamista erityisesti tiedon jakamisen ja versionhallinnan osalta.

PLM-ohjelmistoja tarjoava Arena Solutions neuvoo valmistajia luomaan ja ylläpitämään BOM-arvoa jokaiselle tuotteelle, sillä pelkät CAD-piirustukset eivät tallenna tärkeitä tietoja, kuten suunnittelumuutoksia tuotannon alettua. Kolmansien osapuolten sopimusvalmistajille olisi toimitettava täydellinen dokumentaatio, johon kuuluvat BOM-tietueet, CAD-levyt, muutosten yksityiskohdat, tietolomakkeet ja työohjeet.

valmistusprosessien optimointi

ehkä tärkein osa prosessia romun syntymisen kannalta on suunnitteluvaihe. Hyvä viestintä ja yhteistyö insinöörien, tuotantotiimin jäsenten ja materiaalitoimittajien välillä ovat avainasemassa, samoin simulointiohjelmiston käyttö tarvittavien prototyyppien määrän minimoimiseksi.

valmistuslinjan säännöllinen tarkastaminen on kriittistä, jotta voidaan ymmärtää, mihin virheitä tulee. Huonosti istuvat, vaurioituneet tai huonosti valmistetut työkalut voivat olla romun lähde turvallisuusriskeistä puhumattakaan. Varmista, että käytät oikeita työkaluja, oikeita tekniikoita ja oikeita materiaaleja.

käytä suunnittelukäytäntöjä, jotka minimoivat romun. Esimerkiksi” pesintä ” metallileimasimissa tarkoittaa sitä, että yhtä suulaketta kohti on enemmän kuin yksi osatyyppi, kun siihen lisätään pienempiä osia, jotka olisivat muuten olleet romualueita. Leimaamalla kaupat voivat käyttää Teurasjätteet kuolee (tunnetaan myös recovery kuolee), jotka käyttävät romu tuottaa muita osia, ompelemalla tai kiinnitys romu yhdessä luoda jatkuva nauhat.

on Romutussuunnitelma

on tärkeää, että on olemassa suunnitelma niitä aikoja varten, jolloin romutus on väistämätöntä. Kysy itseltäsi, voiko romua käyttää uudelleen tai kierrättää sisäisesti ennen kuin tutkit romun kierrätysvaihtoehtoja organisaatiosi ulkopuolella.

Kuvasaldo: David Tadevosian /

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.