Lacy Leadership

Success is Near

5 syytä KwikRink on paras synteettinen jää jääkiekko

kun se tulee jääkiekko, se ei välttämättä ole aikaa laittaa jääkiekko käytännössä, vaan vaivaa laitat askarteluun. Antaa parasta aina, tarvitset laatu pinta, jonka avulla voit excel taito käytännössä ilman lisättyjä esteitä. Mikä on paras synteettinen jää jääkiekkoon? et ehkä tiedä, että luistelulla synteettisellä jäällä on joitakin etuja luonnonjäähän verrattuna. Tekojääteknologiassa on viime aikoina ollut useita […]

kun se tulee jääkiekko, se ei välttämättä ole aikaa laittaa jääkiekko käytännössä, vaan vaivaa laitat askarteluun. Antaa parasta aina, tarvitset laatu pinta, jonka avulla voit excel taito käytännössä ilman lisättyjä esteitä. Mikä on paras synteettinen jää jääkiekkoon?

et ehkä tiedä, että luistelulla synteettisellä jäällä on joitakin etuja luonnonjäähän verrattuna. Tekojääteknologiassa on viime aikoina ollut useita innovaatioita, joten tutki parasta synteettistä jääkiekkojäätä ennen kuin sitoudut. Haluat varmistaa, että ostat laadukkaan tuotteen, jossa on kestävyyttä, joten sijoitat rahasi viisaasti.

jääkiekon pelaaminen Kwikrinkin synteettisellä jäällä ajaa kohti menestystä omassa pelissä! Synteettisiä jääpaneelejamme käyttävät ammattilaisjääkiekkojoukkueet ja niitä löytyy kaukaloista kansainvälisesti. Mikä parasta, ne ovat käytettävissä voit käyttää aivan kotona, jolloin voit kokea paras jääkiekko koulutusta, päivästä toiseen.

tässä syy, miksi KwikRink synteettinen jää on paras synteettinen jää jääkiekko, ei vain paikallisesti vaan kaikkialla maailmassa.

young kids playing on the best synthetic ice for hockey

a Leader in Innovation and Technology

at KwikRink Synthetic Ice, we make our synteettinen ice surface with plastic with very high molecular weight (vhmw). Leikkaamme muovin muokattuihin synteettisiin jäälaattoihin, jotka tulevat eri muokattuihin reunoihin kokoonpanoa varten. Paneelit on helppo painaa paikoilleen kumivasaralla.

utelias toinen ainutlaatuinen ominaisuus? Innovatiivinen kehitys synteettisissä jääpinnoissa mahdollistaa sujuvan ja nopean luistelukokemuksen. Kwikrinkin synteettisten jäälaattojen glide on 90% samanlainen kuin todellinen jää, yksi markkinoiden parhaista.

jääpaneelit ovat myös parasta tekojäätä jääkiekolle, koska ne ovat vähän huollettuja. KwikRink synteettiset jäälaatat ovat itsevoitelevia. Ajankohtaisten voiteluaineiden säännöllinen levittäminen jäälle ei ole välttämätöntä. Itsevoitelu säästää sekä aikaa että rahaa.

jos olet luistelija, tiedät, miltä luonnollinen luistelupinta tuntuu, kun pysähdyt ja kiihdytät. Kuvittele tuntumaa itsevoiteleviin paneeleihin, jotka tarjoavat nopean käännöksen ja helpon liukumisen luistinterällesi. Sinusta tulee vahvempi ja nopeampi luistelija harjoittelemalla synteettisellä luistinradalla.

autenttisin Jäätuntuma

paras synteettinen jääkiekko tarjoaa laadukasta muovia, joka säilyttää vähintään 90% jään luonnollisesta liukumisesta. Mikään synteettinen jäätuote ei voi tuntua aivan luonnonjäältä, mutta on olemassa useita tapoja, joilla tuotteet voivat tulla lähelle luonnollista luistelupintaa.

  • käytä laadukkaita materiaaleja: halpa ei aio tarjota markkinoiden parasta tekojäätä. Jos tuote johtaa pehmeisiin laattoihin, luistimiin tulee ajan myötä enemmän lastuja ja kitkaa. Itsevoitelevat laatat, joilla on erittäin suuri molekyylipaino, ovat paras sijoituksesi!
  • Teroita terät usein: jääkiekkoilijat ovat kovia terilleen. Tiedät, että terävä reuna mahdollistaa paremman suorituskyvyn, ja tämä koskee myös tekojäällä luisteltaessa.
  • pidä puhdas pinta: paras synteettinen jää jääkiekkoon on vähän huoltoa, mutta haluat silti varmistaa, että laatat pysyvät puhtaina käytön jälkeen. Kankainen luuta voi poistaa pölyn ja lian, kun taas hellävarainen puhdistusaine irrottaa sen hiestä ja läikistä. Hyvä kunnossapito edistää luonnonjään tuntua nyt ja tulevaisuudessa.

suorituskyvyn paraneminen

luistelu synteettisellä jäällä antaa kitkakertoimen. Harjoittelun parannusta voi nähdä lisäjääajalla heti kotona. Huomaat seuraavat edut, Kun koulutus paras synteettinen jään jääkiekko:

  • lisääntynyt nopeus luistimessa, kun räjähdysmäisesti työnnät itsevoitelevia paneeleita
  • parannettu kardiovaskulaarista kestävyyttä ja lihasten kestävyyttä, kun harjoittelet enemmän kotona
  • parantaa tarkkuutta ohjailussa, suunnan muuttamisessa ja jääkiekkoluistimilla pysähtymisessä. Huomaat, että harjoittelu kaukaloissa, jotka ovat kotona tai pienempiä neliöjalkoja (kuten kellarissa autotallissa) tarjoaa edun suorituskyvyn parantamisessa
  • enemmän harjoitusaikaa, joka johtaa taitojen parantamiseen (ei tarvitse ajoittaa jääaikaa, odottaa jäätyneitä lampia tai tilaa harjoitella)

Räätälöidyt tarpeisiisi

paras synteettinen jää jääkiekko avulla voit muokata koko kaukalon. Saatat olla markkinoilla pieni kaukalo, joka voidaan laittaa kotiin harjoitella ammunta tai nopea luistelu tekniikkaa. Vaihtoehtona, saatat haluta asetuksen kokoinen jäähalli pelata pelejä ja off-ice käytännössä takapihalla.

päätä, millaista kaukaloa tarvitset ja mihin käytät sitä eniten. Mieti tietenkin, kuinka paljon tilaa sinulla on käytettävissä ja miten huoneeseen mahtuu parhaiten synteettinen jäähalli.

pikkulapsi pelaa maalivahtia jääkiekon parhaalla synteettisellä jäällä

ylivertainen Asiakaspalvelu

sinulla on todennäköisesti useita kysymyksiä ennen kuin sitoudut synteettiseen jään pintaan. KwikRink synteettinen jää on paras synteettisen jään jääkiekko koska ylivoimainen asiakaspalvelu.

kun puhut yhdelle asiantuntijoistamme, tiedät puhuvasi räätälöidyn synteettisen jään alan johtajalle. Olitpa kiinnostunut rent-to-buy-ohjelmastamme tai olet valmis ostamaan tänään, olemme täällä vastataksemme kysymyksiin ja auttaaksemme sinua tekemään prosessista saumattoman.

kokeneet kaukalonrakentajamme voivat auttaa sinua valitsemaan tuotteet, koon ja tarvikkeet, joiden avulla voit suunnitella kotiisi parhaan synteettisen jäähallin jääkiekkoa varten. Haluamme sinun olevan tyytyväinen ja tuntea, että sinua kohdellaan aivan kuin ammattilaista!

KwikRink on paras synteettinen jää jääkiekkoon

KwikRink synteettinen jää tarjoaa vain ylivoimaisia materiaaleja, mukaan lukien työkaluttomat lukituslaatat, joilla on erinomainen liuku ja kimmoisuus. Tarjoamme mittatilaustyönä ja palvella niitä, jotka haluavat rakentaa kaukalon kotiinsa ja kaupungin virkamiehiä, jotka voivat haluta luoda suuren yhteisön jäähalli. Voimme muokata KwikRink synteettinen jään laatat tarpeisiin olet.

käymme kanssasi läpi prosessin jokaisen vaiheen, mukaan lukien layout-suunnittelun, konseptin luomisen, ylläpidon ja ylläpidon. Haluamme varmistaa, että uusi jääkiekkokaukalonne on parasta, mitä alalla on tarjottavana.

Käy verkkosivuillamme tänään Ilmainen lainaus ja lähde rakentamaan unelmiesi jääkiekkokaukaloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.