Lacy Leadership

Success is Near

5 parasta ulkovalonheitintä pihallesi

jos olet sen tyyppinen ihminen, joka arvostaa turvallisuutta ja hyvää näkyvyyttä, olet luultavasti jo ajatellut sijoittaa valonheittimiin kodin ulkopuolella. Sen lisäksi, että valonheittimet korostavat rakennuksen arkkitehtuuria, ne voivat myös auttaa estämään rikollista toimintaa ja pitämään sinut turvassa, kun kävelet ulos autollesi yöllä. niin suuria kuin valonheittimet ovatkin, niiden markkinat ovat kylläiset, ja voi olla vaikea […]

jos olet sen tyyppinen ihminen, joka arvostaa turvallisuutta ja hyvää näkyvyyttä, olet luultavasti jo ajatellut sijoittaa valonheittimiin kodin ulkopuolella. Sen lisäksi, että valonheittimet korostavat rakennuksen arkkitehtuuria, ne voivat myös auttaa estämään rikollista toimintaa ja pitämään sinut turvassa, kun kävelet ulos autollesi yöllä.

niin suuria kuin valonheittimet ovatkin, niiden markkinat ovat kylläiset, ja voi olla vaikea päätellä, mikä valonheitin sopii sinulle, varsinkin kun hankinnassa on niin paljon mietittävää. Siinä me astumme kuvaan.

joitakin muita asioita, jotka on otettava huomioon ennen kuin lähdet ostamaan valonheittimiä, ovat valonheittimien kirkkaus (mieluiten 700-1300 lumenia, missä haluat valojen olevan), niiden helppo asennus ja ylläpito sekä kokonaiskustannukset. Jatka lukemista, kun keskustelemme viidestä suosikki ulkona valonheittimet oman pihan.

valonheittimet valaisevat pilarit
Kuva: Dope Masters/Unsplash

Lithonia Lighting 2-lamppuinen Ulkovalkea Tulvavalo

Lithonia Lighting 2-lamppuinen Tulvavalo on melko edullinen. Sen valaistus on varsin keskittynyt ja tulee kahdesta erillisestä hehkulampusta. Se sopii kuisteille, terasseille ja kulkuteille. Päät ovat säädettävissä, ja voit siirtää niitä puolelta toiselle sekä ylös ja alas.

Plus, se on yksi niistä ulkona valonheittimet, joka on yksinkertainen ja yksinkertainen, Kun se tulee asennus. Voit asentaa sen ulkoseiniin, räystääseen tai kytkentärasiaan. Eipä kestä. Plus, kun se on kaikki kytketty ja kytketty valokatkaisimeen, sen kytkeminen päälle ja pois päältä on yhtä helppoa kuin muiden valojen omaisuus.

lopulta Lithonia Lighting 2-lampun Tulvavalo on säänkestävä.

2-lamppu ulkona valkoinen Tulvavalo

vaikka valonheittimet itsessään voi olla pelote tiettyjä rikollisia elementtejä, voit tasoittaa oman turvallisuus peli huomattavasti. Voit esimerkiksi ostaa valonheittimen, jossa on sisäänrakennettu kamera, kuten Ring HD Motion-Activated-valonheitin. Onko käytetään yhtenä etu-tai takapihalla valonheittimet, tämä vaihtoehto Ring voit kuulla, nähdä, ja puhua ihmisille omaisuutesi kautta tabletin tai älypuhelimen.

Plus, vaikka valonheitin sammuisi, kamerassa on infrapuna-yönäkövaihtoehto. Tämä ei tietenkään tapahdu valonheittimien kunnollisella huollolla, sillä ne tarjoavat voimakasta valaistusta. Lopuksi valon kirkkaiden lamppujen ja turvakameran lisäksi mukana tulee myös sireeni! Varsinainen all-in-one-turvavalonheitin!

rengas valonheitin HD turvakamera kaksisuuntainen puhua ja sireeni hälytys Echo Dot

Amico 3500lm LED-Turvavalo

alumiinista valmistettuun painevalettuun alustaan asetettu Amico 3500lm LED-Turvavalo kestää jopa 50 000 tuntia. Vuodessa on 8 760 tuntia, mikä tarkoittaa, että Amico security-valonheitin kestää mahdollisesti lähes kuusi vuotta, jos käytät sitä tauotta! Harkitse, että käytät valoa vain yöllä, ja elinikä kotona hyppää vain noin 12 vuotta.

tuote, joka kestää 12 vuotta ostoksesi jälkeen, ei ole liian nuhjuinen!

sen lisäksi, että amico 3500LM on uskomattoman pitkäikäinen, se säästää myös rahaa sähkössä, koska se on erittäin energiatehokas. Helppo asentaa, voit asentaa sen samalla tavalla kuin edellä mainittu Lithonia Lighting 2-lamppu Tulvavalo. Sekin voidaan säätää pysty-ja vaakasuunnassa. Se on vedenpitävä eikä vain vedenkestävä, ja sen valmistaja takaa sen viiden vuoden ajan.

Amico 3-pään Liiketunnistinvalot

Sylvania 250w Night Chaser LED Flood

now, we talk about how the Amico 3500LM LED Security Light is super long-kestävä, right? Sylvania 250w Night Chaser LED Flood on ylivoimainen mestari kestävyydessä. Tämä yli 20 vuotta kestävä valonheitin tuottaa 2650 lumenia valoa lukemattomien käyttötuntien aikana. Sen valo on täydellinen pihalle, kannelle tai patiolle.

vihreä jalkapallokenttä Valonheittimineen
Kuva: Jonathan Petersson/Unsplashl

Olafus LED Flood Light Outdoor

listamme viimeinen valo on enemmän kaupallisella puolella, vaikka se voi toimia myös isompiin kotikiinteistöihin. Hämmästyttävän kirkas 11000 lumenia antaa valoa avarille alueille. Kuten muutama muukin tämän listan valo, se voi kestää noin 12-13 vuotta.

se on myös vesitiivis, ja sen kotelo on raskasta mustaa SPCC-terästä. Se ei tarvitse paljon huoltoa, ja sen kiinnike on säädettävissä.

Valaise yö

käytitpä sitten ulkona valonheittimiä turvatoimiin tai haluat vain runsaasti valoa niinä öinä, kun viihdytät vieraita, järjestät grillijuhlat tai uit uima-altaassasi, yllä luetellut valot voivat pitää ulkoilusi käynnissä pitkälle auringon nukkumaanmenoajan yli.

riippumatta siitä, mihin niitä aikoo käyttää, jokainen käsittelemämme valaisin on helppo asentaa. Ne tarjoavat myös monipuolisia, pitkäikäisiä ja taloudellisia valaistusvalintoja.

toimittajien suositukset

  • Hyvä, Parempi, paras: Täydellinen kaasugrilli ulkokeittiöösi
  • 5 ulkovalaistusvinkkiä opimme kokemuksesta, joten sinun ei tarvinnut
  • Hyvä, Parempi, paras: paras lämmin, tyylikäs ulkotulikuoppa terassillesi
  • miten asentaa aurinkolamput säästääksesi sähköä ja suojellaksesi planeettaa
  • Hyvä, Parempi, paras: ulkotulet puutarhan säilytykseen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.