Lacy Leadership

Success is Near

5 ilmaista tapaa luoda uusia Koirankoulutusasiakkaita

olitpa vasta aloittelemassa tai ollut jo jonkin aikaa bisneksessä, aina budjettisi ei aina salli niitä isoja markkinointitaaloja. Mutta Internet ja sosiaalinen media, sinun ei tarvitse massiivinen markkinointibudjetti tuottaa uusia koiran koulutus asiakkaita. vaikka et olisi markkinointiguru, voit silti luoda Mielettömän markkinointistrategian nollalla dollarilla! SEO optimointi sosiaalisen median markkinointiin, huomaat, että nämä 5 vinkkejä voi auttaa […]

olitpa vasta aloittelemassa tai ollut jo jonkin aikaa bisneksessä, aina budjettisi ei aina salli niitä isoja markkinointitaaloja. Mutta Internet ja sosiaalinen media, sinun ei tarvitse massiivinen markkinointibudjetti tuottaa uusia koiran koulutus asiakkaita.

vaikka et olisi markkinointiguru, voit silti luoda Mielettömän markkinointistrategian nollalla dollarilla! SEO optimointi sosiaalisen median markkinointiin, huomaat, että nämä 5 vinkkejä voi auttaa luomaan topnotch markkinointistrategia ja piirtää uusia asiakkaita.

SEO

SEO tai Hakukoneoptimointi on prosessi, jossa sivustosi päivitetään niin, että se sijoittuu korkeammalle Google-haussa. Potentiaaliset asiakkaat kääntyvät joka päivä Googlen puoleen kysymyksillä lemmikkinsä kouluttamisesta. Mikä tarkoittaa, että olet ainutlaatuisessa asemassa keskittää itsesi alkuun hakutulos ja ajatellut johtaja oman teollisuuden.

vaikka voit maksaa jonkun ”optimoida” sivustosi, todellisuus on, että sinun ei tarvitse maksaa joku satoja dollareita tehdä tämän yksinkertaisen tehtävän. Paras tapa optimoida sivustosi on tehdä Googe-haku itsellesi! Yksinkertainen haku voi auttaa sinua ymmärtämään paremmin, mitä ihmiset omalla alueella etsivät. Joitakin yleisiä SEO-termejä, jotka sisällytetään koko verkkosivustoosi, ovat

  • koirakoulutus lähellä minua
  • koirankoulutus
  • koirankoulutus
  • koirankoulutus
  • koirankoulutus

muista, että näitä termejä pidetään ”avainsanoina” eikä niitä tarvitse kirjoittaa samalla tavalla kuin sinä Kirjoita hakuusi. Tässä kaksi esimerkkiä huonosta vs. hyvä esimerkki SEO-tyylisestä lauseesta:

huono

” jos etsit koiran koulutusta lähelläni, niin olet löytänyt kouluttajasi!”

hyvä

” Oletko kyllästynyt etsimään koirakoulutusta kotiseudullasi?”

Katso, miten ”hyvä” esimerkki on edelleen luettavissa ja kieliopillisesti oikein. Avainsanat ”koira” ”koulutus” ja ”alue” näyttää sivuston hakutuloksessa riippumatta järjestyksestä. SEO kuulostaa hienolta, mutta se on itse asiassa melko helppoa, kun saat sen kiinni.

Sosiaalinen Media

olet varmaan niin kyllästynyt kuulemaan, kuinka mahtava sosiaalinen media on, varsinkin jos se ei oikein toimi sinulle. Sosiaalinen media on kuitenkin tehokas työkalu löytää potentiaalisia asiakkaita omalla alueella sekä auttaa sinua saavuttamaan laajemman yleisön asiantuntemuksellasi. Jos olet löytää vähemmän kuin tähtien tuloksia sosiaalisessa mediassa, niin on aika katsoa, mitä olet ja et tee.

Ensin pitää ehdottomasti käyttää hashtageja. Etsi tägejä, joissa on 100 000 tai enemmän tageja, jotka on järjestetty kyseisen tunnisteen alle. Seuraava, varmista, että käytät hashtageja, jotka ovat merkityksellisiä omalla alueellasi. Lopuksi, varmista, että käytät yleisiä asiaankuuluvia hashtageja. Voit käyttää hashtageja arkeen, koirakohtaiset rodut, tietty temppu, jne.

hashtagit ovat hyvä tapa järjestää mahtavaa alkuperäistä sisältöä ja olla yhteydessä muihin oman alan ja alueen. Jos et pidä tapa hashtags tehdä virkaa näyttää sekainen, yksinkertaisesti luoda erillinen kommentti jättää hashtags alle. Käytä vähintään 10 hashtags per viesti. Älä unohda tykätä ja kommentoida muiden postauksia! Sitä ei turhaan kutsuta ”someksi”!

eläinlääkärin lähetteet

Sosiaalinen media on loistava tapa luoda epävirallinen verkosto oman alueen ei-kilpailevia tarjoajia. Esimerkiksi, rakentaa suhde oman paikallisen eläinlääkärit on helppo ja yleinen tapa uusien koirankouluttajien rakentaa ja luoda kukoistava asiakaslista. Vaikka asuisi suurkaupungissa, eläinlääkärit haluavat pyörivän listan alueen koirankouluttajista, joille lähettää asiakkaansa.

lisäksi suuremmassa kaupungissa tai kilpailluilla markkinoilla erottuakseen voi valita oman erikoisosaamisalueensa. Fashioning itse kuin ”go-to” asiantuntija oman yhteisön tietyillä aloilla voi auttaa sinua luomaan uusia asiakkaita näitä kysymyksiä.

toinen tapa erottua joukosta on tarjota monenlaisia palveluita. Vaikka jotkut eläinlääkärit voivat nähdä paljon samaa yhteistä,” niche ” erityisiä ongelmia koirien, muut eläinlääkärit voivat etsiä koiran koulutus, joka kouluttaa kaiken! Tee jonkin verran tutkimusta omalla alueella selvittää, mitä koiranomistajat etsivät omalla alueella ja muoti malli jälkeen tarpeisiin oman yhteisön.

kumppanina paikallisten muiden kuin Pet-yritysten kanssa

markkinoinnissa ei kannata koskaan ajatella pienesti. Rakentaa suhteita kaikenlaisten yritysten yhteisö voi auttaa lisäämään mahdollisuuksia tuottaa uusia asiakkaita. Niin monet yritykset sallivat lemmikkieläimiä niiden tilat, Tämä avaa uusia mahdollisuuksia voit tarjota koulutusluokkia.

Kahvilat, panimot, ravintolapihat ym. ovat kaikki paikkoja, joissa koirat ovat usein mukana. Kaikkia koiria ei kuitenkaan kouluteta virikkeellisiin ympäristöihin. Siinä sinä astut kuvaan! Voit tarjota ainutlaatuisia kursseja, kuten ”coffee shop etiketti ”tai” patio etiketti.”Se on sinusta kiinni, Haluatko tarjota näitä ilmaiseksi luokan edistää yrityksesi tai periä pienen maksun.

kumppani, jolla on Turvakoira

Turvakoirat ovat aivan yhtä suloisia ja rakastavan kodin ansaitsevia kuin suojattomat koirat. Kuitenkin, monet ihmiset ohjaavat pois niistä, koska oletus, että he eivät ole niin ” hyvin koulutettu.”Mutta koirankouluttajana tiedät, että jokainen koira on koulutettavissa ja joskus se ei ole edes koira, se on omistaja. Kumppanuus shelter on hyvä tapa edistää liiketoimintaa ja edistää hyväksymistä shelter koirat.

harkitse adoption jälkeisten palvelujen tarjoamista, jotka auttavat epäröiviä adoptoijia sitoutumaan rakastavaan ja ihmeelliseen lemmikkiin. Voit tarjota ilmaiseksi pikapalveluja, joita uudet lemmikkivanhemmat voivat käyttää kotiin tullessaan tai monipäiväisillä maksullisilla tunneilla.

Get Creative

uuden yrityksesi markkinointia ei rajoita pankkitilisi, vaan yksinkertaisesti kykysi tulla luovaksi! Useita erilaisia ja ilmaisia työkaluja siellä, voit luoda markkinointistrategian, joka auttaa koiria omalla alueella ja elät intohimosi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.