Lacy Leadership

Success is Near

11 temppuja säästää rahaa takaisin kouluun vaatteet

takaisin kouluun on kallista vanhemmille. On kyniä, muistikirjoja reppuja-ja vaatteita! Kaikki voi täsmätä hyvin nopeasti. Onneksi koulushoppailuun ei tarvitse tuhlata liikaa rahaa. On olemassa yksinkertaisia kikkoja, joilla kuka tahansa voi säästää rahaa takaisin kouluun-vaatteisiin. koulukausi alkaa. Keskivertoperhe käyttää joka vuosi yli 670 dollaria kaikkiin näihin tarvikkeisiin, vaatteisiin ja muihin tarvikkeisiin, joita tarvitaan! Se voi todella […]

takaisin kouluun on kallista vanhemmille. On kyniä, muistikirjoja reppuja-ja vaatteita! Kaikki voi täsmätä hyvin nopeasti. Onneksi koulushoppailuun ei tarvitse tuhlata liikaa rahaa. On olemassa yksinkertaisia kikkoja, joilla kuka tahansa voi säästää rahaa takaisin kouluun-vaatteisiin.

koulukausi alkaa. Keskivertoperhe käyttää joka vuosi yli 670 dollaria kaikkiin näihin tarvikkeisiin, vaatteisiin ja muihin tarvikkeisiin, joita tarvitaan! Se voi todella osua budjettiin!!!

vaikka suurin osa meistä osaa löytää koulutarvikkeiden tarjoukset, mitä voi tehdä säästääkseen rahaa takaisin kouluvaatteisiin? Yksinkertainen. Meillä on muutamia helppoja vinkkejä, joita voit seurata alla, joiden avulla saat kaiken irti kouluvaatebudjetistasi!

muita hyödyllisiä kirjoituksia takaisin kouluun:

  • säästät rahaa selälläsi koulutarvikkeisiin
  • Rahtikauppojen avulla säästät Kouluvaatteissa
  • 2019 takaisin kouluun Tax-Free Shopping Weekends

nappaa hauska videojakamisemme takaisin koulusuunnitteluun omien lasteni kanssa!!

säästät rahaa takaisin KOULUVAATTEISIIN

käytä alennettuja lahjakortteja

yksi fiksuimmista tavoista säästää rahaa on myymälämyynti. Siinä on järkeä. Mutta, mitä tapahtuu, kun kohteita tarvitset koskaan mennä myyntiin-koskaan. Se ei tarkoita, etteikö sopimusta voisi tehdä. Pitää vain olla luova!

minun jujuni on tehdä ostoksia alennetuilla lahjakorteilla!! Sivustot, kuten korottaa, myydä lahjakortteja alle nimellisarvon. Voit esimerkiksi löytää 100 dollarin Target-lahjakortin 90 dollarilla. Kortin arvo on edelleen 100 dollaria, mutta et maksanut siitä niin paljon. Saat silti 100 dollaria tuotteita, mutta piti maksaa vain 90 dollaria.

kortteja on tarjolla lukemattomia, joten voit löytää ne kaikista kaupoista, joita lapsesi rakastavat eniten! Ei ole mitään syytä maksaa täyttä hintaa niistä asioista, joita he haluavat. Koskaan.

shoppaile ensin kotona

ennen kuin lähdet ulos, vilkaise lapsesi komeroa ja laatikoita. Pyydä heitä sovittamaan vaatteita nähdäkseen, sopivatko ne edelleen vai eivät. Saatat huomata, että shortsit ja teesit toimivat jonkin aikaa, eikä sinun tarvitse ostaa niitä. Kuitenkin hänen tennarit voivat olla täysin kuluneet, ja sinun täytyy ostaa ne.

kun teet tämän, tee vaatelista, mitä tarvitset, mukaan lukien koot, niin tiedät mitä ostaessasi. Ei ole mitään pahempaa kuin poimien farkut lapsellesi, ymmärtää, että hän ei vain tarvitse niitä, mutta poimit väärän koon!

se saattaa myös antaa mahdollisuuden odottaa ostoksiaan. Jos lapsesi ei tarvitse mitään uusia vaatteita aloittaa vuoden, voit ehkä odottaa kuukauden tai niin, mikä voi auttaa budjetti! Ei ole sääntöä, jonka mukaan lapsilla pitää olla uudet vaatteet, jotta Lukuvuosi alkaa. 😉

meillä on auttava Back to School-Vaateostoslista, jolla pääset järjestykseen, jotta et unohda ostaa jotain.

Shop Thrift Stores

second hand (tai thrift) – liikkeistä voi joskus löytää uskomattomia tuotteita. Joskus lapset ovat kasvaneet ulos vaatteistaan kauan ennen kuin ne kuluvat. Tämä voi olla hyvä tapa löytää joitakin tarjouksia kohteita (varsinkin jos tarvitset jotain vain muutaman kuukauden).

pysy kotona

usein voit paikantaa online-kuponkikoodit säästääksesi ostoksesi. Jos olet onnekas, voit jopa pisteet ilmainen toimitus joko toisella koodilla tai lyömällä ostaa vähintään. Se ei vain auttaa säästää rahaa, mutta voi auttaa välttämään näitä väkijoukkoja (ja jopa säästää polttoainekustannuksia).

voi myös olla hienoa tilata lapsille sovitettavia tavaroita kotiin. Sitten, jos ne eivät sovi, voit palauttaa ne paikalliseen kauppaan sen sijaan, että postitat ne takaisin. Näin pääset sisään ja ulos kaupasta hyvin nopeasti! Pyrin viettämään mahdollisimman vähän aikaa kaupassa (välttämään houkuttelevia heräteostoksia).

vain varmista, että käytät sivustoa, kuten Ebates, esimerkiksi. He maksavat sinulle käteistä takaisin jokaisesta ostoksesta, jonka teet!!

Laita puhelin toimimaan

voit ladata monia hienoja sovelluksia, joiden avulla voit löytää kuponkeja ja alennuksia. Yksi suosikeistani on CouponSherpa. Heillä on vähittäiskauppakuponkeja, jotka voit vetää kassalla. Kassanhoitaja skannaa puhelimesi, ja voit säästää-ilman, että sinun tarvitsee klipata jotain ennen lähtöä!

kauppa Liikevaihtoveroloma

monet valtiot tarjoavat alennusmyyntien verolomaa helpottaakseen perheiden taakkaa. Maksamme lähes 9% liikevaihtoveroa siellä, missä asun, joten se voi lisätä merkittäviä säästöjä, kun teemme ostoksia tuona viikonloppuna. Selvitä, osallistuuko valtiosi tarkastelemalla vuoden 2019 liikevaihtoveron Lomaostosaikatauluamme.

vaatteiden vaihto

Etsi ystäviä, joilla on lapsia, jotka saattavat olla kooltaan suurempia tai pienempiä kuin lapsesi, ja tee vaihto! Perustat swap party ystäviesi kanssa ja pyytää jokainen henkilö tuoda enintään 10-12 kohteita. Sitten te kaikki nautitte välipaloja ja juomia, samalla kun vierailette ja vaihdatte kuulumisia.

vuorottelevat ja ”shoppailevat” siitä, mitä toinen tuo juhliin. Hankkiudut eroon vaatteista,jotka eivät sovi ja voit mennä kotiin joidenkin kanssa, jotka eivät! Sitten Lahjoita ylijäämäesineet kirpputorille tai hyväntekeväisyyteen.

Kierrätä vaatteet

vaikka sinulla on lyhythihainen paita, se ei tarkoita, ettet voisi käyttää sitä talvella. Lisää alle pitkähihainen tee, niin saat jotain uutta syksyyn ja talveen! Se on yksinkertainen tapa pidentää elämää suosikkipaidassa.

kaupan raivaus

yksinkertainen tapa säästää rahaa takaisin kouluvaatteisiin on lyödä raivaustelineet ylös!! Ulkona on vielä lämmintä (ja tulee olemaan vielä muutama kuukausi). Ja lapsesi luultavasti käyttävät teesejä ja shortseja muutaman viikon joka tapauksessa. Kun farkut ja paidat iskevät kauppojen hyllyille, kaupoissa alennusmyynnit kesävaatteisiin-näin säästät!

nappaa lukuvuoden alkuun muutama uusi esine. Ja sitten, odottaa alennuksia ja tarjouksia muita asioita he saattavat tarvita myöhemmin kauden.

aina shoppaile sesongin ulkopuolella

et välttämättä pysty tekemään tätä juuri nyt, mutta kun shoppailet eteenpäin seuraavaa kautta varten, voit säästää. Esimerkiksi talvitavarat menevät raivaukseen tammikuussa (mikä ei ole minusta koskaan järkevää). Jos löydät farkkuja, takkeja tai muita tavaroita, poimi ne yksi tai kaksi kokoa isommiksi lapsillesi ja pidä niistä kiinni seuraavaa talvea varten.

pidä budjetti kurissa

Toki lapsesi saattavat haluta 150 dollarin lenkkarit, mutta jos budjettisi on 50 dollaria, pidä siitä kiinni. He saattavat ajatella, että se on maailmanloppu, jos heillä ei ole parasta, mutta sinun täytyy varmistaa, ettet tuhlaa liikaa.

jos lapsesi haluaa jotain korkeampaan hintaan kuin mitä olet valmis maksamaan, voit aina antaa hänen kattaa erotuksen. He saattavat oppia, että he eivät todellakaan halua, että kohde niin kovasti kuin he luulivat, kun he joutuvat pulittamaan käteistä siitä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.