Lacy Leadership

Success is Near

10 vinkkiä Koraanin lausumisen loppuun saattamiseksi Ramadan 2021

Koraani ja Ramadan: Ramadan, islamilaisen aikataulun yhdeksäs kuukausi on lisäksi kuukausi, jonka aikana muslimit ympäri maailmaa paastoavat aamusta iltaan. He pidättyvät syömisestä, tupakoinnista ja juomisesta ja luopuvat kaikista miellyttävistä harjoituksista. Ramadan on kuukausi, joka aikoo puhdistaa hengen ja tuoda meidät lähemmäksi Allahia (SWT). On volyymit kun volyymit arvoinen tietoja saatavilla Ramadanin. Ramadanin sanotaan palvovan Koraania. […]

Koraani ja Ramadan: Ramadan, islamilaisen aikataulun yhdeksäs kuukausi on lisäksi kuukausi, jonka aikana muslimit ympäri maailmaa paastoavat aamusta iltaan. He pidättyvät syömisestä, tupakoinnista ja juomisesta ja luopuvat kaikista miellyttävistä harjoituksista.

Ramadan on kuukausi, joka aikoo puhdistaa hengen ja tuoda meidät lähemmäksi Allahia (SWT). On volyymit kun volyymit arvoinen tietoja saatavilla Ramadanin. Ramadanin sanotaan palvovan Koraania. Pyhä kirjamme paljastettiin profeetalle (rauha hänelle) Ramadanin aikana. Kuluvan kuukauden span muslimit yleisesti kunnioittavat Ramadanin Vaalimaa ja pyrkivät viimeistelemään Koraanin lausumisen. Koraanin viimeistely Ramadanin aikana voi siunata meitä runsaasti. Meidän muslimeina ei pitäisi rajoittaa vain Taraweehien lausuntaa, vaan pikemminkin yrittää ymmärtää ja harjoittaa sitä koko päivämme ajan. Tässä viestissä keskustelemme siitä, miten voit täydentää Koraania tämän arvostetun kuukauden aikana.

miten lopettaa Koraanin lausuminen Ramadanissa?

on ihanteellista, jos jokainen muslimi päättää aloittaa ja viimeistellä koko Koraanin tämän kuukauden sisällä, koska olemme lähestymässä tätä siunatuinta kuukautta. Lausuminen ja loppuun saattaminen tuo Allahin siunaukset meille, kuten ahadithia käsittelevässä kirjoituksessamme käsitellään Koraanin rakkauden juurruttamiseksi.

10 Vinkkejä Koraanin Lausumisen Loppuun Tämän Ramadanin

10 Vinkkejä Koraanin Lausumisen Loppuun Saattamiseksi Tämä Ramadan

Mikä On Palkkio Koraanin Täyttämisestä Ramadanin Aikana?

jokaisesta Koraanin kirjeestä, jonka lausut, saat 70-kertaisen palkkion. Ramzanin kuukausi on, kun Koraani paljastettiin, joten se on erityinen kuukausi Allahille, hänen profeetalleen ja jokaiselle muslimille, minkä vuoksi muslimit yrittävät suorittaa Koraanin lausumisen niin monta kertaa kuin mahdollista tässä kuussa maksimaalista palkkiota vastaan.

Saatko Koraanin Nopeasti Valmiiksi?

jokaisella on oma lausumistahtinsa. Useimmat yksilöt voivat suorittaa yhden para tai juz 1-2 tuntia enintään. Henkilökohtainen ehdotukseni teille on olla lähtemättä nopean lukemisen jälkeen, koska emme ole missään kilpailussa. Kun lausut Allahin ja hänen nautintonsa vuoksi, tee se omaan tahtiisi ja se on okei, jos et voi saada koko Koraania valmiiksi kuukaudessa, kunhan yrität parhaasi. Kun yrität lukea Koraania nopeammin kuin sinulle on mahdollista, saatat päätyä lausumaan sanoja väärällä tavalla, mikä voi olla pikemminkin syntistä kuin palkitsevaa.

10 Vinkkejä Koraanin lausumisen loppuun tämän Ramadanin

10 Vinkkejä Koraanin lausumisen loppuun tämän Ramadanin

↓ 10 – Aloita Niyat

profeettamme (rauha hänelle) ohjasi meitä ja osoitti teoillaan ja sanoillaan, miten tärkeää on asettaa tavoite, tehdä niyat ja työskennellä sen eteen. Tämän ohjauksen pitäisi riittää meille. Päätä aina puhtain aikomuksin ja varmistamalla, että sitä noudatetaan. Kun tähtäimesi on rakennettu, varmista, että palautat sen säännöllisesti. Kertokaa ja keskustelkaa Koraanista, tarkastelkaa päämääräänne ja palauttakaa se, mikä takaa siten, että sitä työstetään jatkuvasti; että te etsitte hänen taivaallista tunnustustaan. Tee niyat tai nöyrä pyyntö ja aloita oikealla ’odotuksella’. Koraanin lausuminen tuo meidät lähemmäksi Allahia ja löydämme siitä lohdutuksen merkityksen.

↓ 9– Älä säikähdä

muutamien kohdalla, vaikka he yrittävät viimeistellä Koraanin lausuntaa Ramadanin aikana, he ovat sivumäärän tai joidenkin suurien pituuden voittamia. Poista tämä ajatus siitä, että et voi tehdä sitä mielestäsi. Negatiivinen ajattelu ei vie sinua kohti tavoitteen toteutumista. Luota Allahiin ja ponnistele jatkuvasti. Usko, että olet täysin varustautunut Koraanin halujesi toteuttamiseen, riippumatta siitä, onko se Koraanin viimeistely 1 vai useita kertoja. Sinun pitäisi katsoa kohti palkintoja lausunta ramadanin aikana. Vilkaise näitä 10 kauneinta Elämänoppia Koraanista.

10 Vinkkejä Koraanin lausumisen loppuun tämän Ramadanin

10 vinkit Koraanin lausumisen loppuun saattamiseksi Tämä Ramadan

via

↓ 8 – asetetut tavoitteet

ole täsmällinen tavoitteissasi, sillä ne toimivat kulmakivenä kaikkein pyhimmän kirjan täyttämisessä. Sano tämä mantra itsellesi ”lausun ja täydennän Koraania kerran kuukauden aikana”. Tunne kestävyytesi. Tavoitettavissa olevat tavoitteet ovat välttämättömiä. Aiot lausua kaksi Paras yhden päivän, mutta kaikki mitä voit tehdä on yksi, tässä tapauksessa asettaa standardin raja itsellesi. Uskontomme, profeettamme (P. B. U. H) on aina vastustanut liioittelua, olipa kyse sitten tavoitteiden asettamisesta. Pidä mielessäsi ympäristösi, lähestymistapasi ja Pyhän kirjan tuntemuksesi.

10 Vinkkejä Koraanin lausumisen loppuun tämän Ramadanin

10 Vinkkejä Koraanin lausumisen täydentämiseksi Tämä Ramadan

kautta

↓ 7 – Lue säännöllisin väliajoin

Islam on opettanut meille hyvin täsmällisyydestä viiden rukouksemme kautta. Ole erityisen noin ajoitukset tämän ramadanin ja täydellinen tavoitteet olemalla täsmällinen. Sen sijaan että lukisit Koraania mihin tahansa sattumanvaraiseen aikaan, yritä asettaa sille tietty tunti tai kaksi joka päivä. Näin olet luonnon kiertokulussa ja siitä tulee rutiinia. Mutta se ei ole mahdollista kaikille lausua tiettyyn aikaan joka päivä, koska monilla meistä on kiireisiä rutiineja toimistotyön, lasten tai kotitöiden takia. Tällaisissa tilanteissa voit olla täsmällisempi lukemalla muutaman luvun Koraania jokaisen Namazin jälkeen. Ja jos sinulla on vaikeuksia rukoilla säännöllisesti, katso postauksemme siitä, miten suorittaa Salah (rukous) askel askeleelta opas.

10 Vinkkejä Koraanin lausumisen loppuun saattamiseksi Tämä Ramadan

kautta

↓ 6 – Tee suunnitelma

ennen kuin aloitat lausumisen, on välttämätöntä suunnitella se päivittäisen aikataulusi mukaan ja asettaa aika Koraanillesi, esimerkiksi työ-ja lepoajat sekä mahdolliset erilaiset velvollisuutesi.

Järjestä järkevä järjestely siitä, miten Koraanin lausuminen kuukauden sisällä päättyy eristämällä jokainen Juz’ (osa) joka päivä. Normaalissa Koraanissa on noin 600 sivua. Siinä tapauksessa, että jaat 600 ja 30 päivää, siinä vaiheessa, että on 20 sivua joka päivä. Lisäksi jakaa 20 kanssa (5 kertaa rukouksia), joka saa 4 sivua jokaisen rukouksen jälkeen. Joten se on hyvin luonnollista ja helppo suorittaa.

10 Vinkkejä Koraanin lausumisen loppuun tämän Ramadanin

10 Vinkkejä Koraanin lausumisen loppuun tämän Ramadanin

Voit myös tehdä Koraanin lausumistaulukon itsellesi, kuten alla olevassa kuvassa:

10 Vinkkejä Koraanin lausumisen loppuun tämän Ramadanin

10 Vinkkejä Koraanin lausumisen loppuun saattamiseksi Tämä Ramadan

kautta

↓ 5 – ymmärrä Koraani

Luojamme paljasti Koraanin, jotta se voi toimia opastuksena koko ihmiskunnalle eikä vain muslimeille. Pyhän kirjan lausuminen on Allah taalan erittäin tunnustama, mutta merkittävämpää on se, että yritetään ymmärtää merkitystä erityisesti ei-arabialaisille. Yritä ymmärtää tulkinta Juz ’ voit keskustella päivä kerrallaan. Kun sinulla on perustietoja aiheesta, teemasta, sanomasta ja sen merkityksestä, mitä käsittelet, se tekee Koraanin lausumisesta poikkeuksellisen inspiroivan kokemuksen ja auttaa meitä elämään elämäämme Allahin, Kaikkivaltiaan, vahvistamien sääntöjen mukaan.

10 Vinkkejä Koraanin lausumisen loppuun tämän Ramadanin

10 Vinkkejä Koraanin lausumisen loppuun saattamiseksi Tämä Ramadan

kautta

↓ 4–neuvo itseäsi Koraanin merkityksestä

tällä hetkellä on ihanteellinen aika kerätä kaikki tieto, jonka saa Koraanin lausumisen jälkeen. Tee muistiinpanoja ja työnnä ne peiliin tai johonkin havaittavaan paikkaan tasaista päivitystä varten. Se on Allahin lupaus, että mikä tahansa teko, jonka muslimi tekee Ramadanin kuukautena, palkitaan ja palkkio kerrotaan 10-700-kertaiseksi. Joten tämä Ramadan tehdä aikaa. Katso tallenteita verkossa Koraanin Tafseerista. Mitä enemmän aikaa omistat Koraanille, sitä vähemmän aikaa sinulla on eri asioihin, jotka etääntyvät Allahista.

10 Vinkkejä Koraanin lausumisen loppuun tämän Ramadanin

10 Vinkkejä Koraanin lausumisen loppuun saattamiseksi Tämä Ramadan

kautta

↓ 3 – Tee Koraanin ystävät

ota yhteys Koraanin kaveriin – se voi olla vanhempasi, ystäväsi, sisaruksesi tai kumppanisi, kuka tahansa, joka muistuttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Ole jatkuvasti yhteydessä kyseiseen henkilöön, sillä he auttavat sinua ymmärtämään Koraania, muistuttavat sinua Pyhästä Ramadan-kuukaudesta, sen palkinnoista ja lausumisen merkityksestä tämän kuukauden aikana. Kasva läheisiä siteitä sisaruksiin/sisariin, jotka tunnetaan yhteyksistään Koraaniin. Tämä nimenomainen toveruus tuo takaisin uskon ja läheisyyden Luojaamme ja uskontoomme.

10 Vinkkejä Koraanin lausumisen loppuun tämän Ramadanin

10 Vinkkejä Koraanin lausumisen loppuun saattamiseksi Tämä Ramadan

kautta

↓ 2-Koraani ja naiset

naiset on islamissa korotettu asemaan, jollaiseen ei koskaan ennen ole päästy. Meille on annettu tärkein tehtävä, joka on lasten kasvattaminen. Monet naiset käyvät kuukautisensa läpi tämän kuukauden aikana vähintään viikon ajan, mikä voi viedä sinut pois henkiseltä matkalta. Sitten voi olla myös naisia, jotka käyvät läpi synnytyksen jälkeistä verenvuotoa tai ruokkivat lasta. Nämä ovat naisille annettuja taukoja. Älä huoli palkkioidesi menettämisestä. Allah Taa ’ ala antaa meille nämä naisten asiat, joten älkää luulko, ettette voisi ansaita samoja palkintoja kuin miehet tai enemmän. Voit kuunnella videoita / audios saatavilla, lausua verkossa.

ja kuukausittaisten jaksojen osalta suunnittele etukäteen joko aloittamalla lausunta muutamaa päivää ennen Ramadania tai kaksinkertaistamalla lausunta tiettyinä päivinä, jotta menetetyt päivät korvataan.

10 Vinkkejä Koraanin lausumisen loppuun tämän Ramadanin

10 Vinkkejä Koraanin lausumisen loppuun saattamiseksi tämän Ramadanin

kautta

↓ 1 – häiriöiden poistaminen

voimme ehkä saavuttaa tavoitteen turvata paratiisi tämän Ramadanin aikana. Laita kännykkäsi äänettömälle. Istu huoneessa, jossa et häiritse lapset tai muu henkilö. Ota etäisyyttä sosiaaliseen mediaan, jotta voit kiinnittää huomiota lausumiseen. Tämä ei ole vain suositus, vaan tärkeä osa toiveesi täyttämistä. Nämä häiriötekijät pitävät ihmisen koukussa ajatukseen, että nämä maalliset asiat ovat tärkeämpiä kuin käsillä oleva tehtävä, joten korjaa rukoushuone tai rukousnurkkaus erityisesti tätä tarkoitusta varten ennen Ramadania.

10 Vinkkejä Koraanin Lausumisen Loppuun Tämän Ramadanin

10 Vinkkejä Koraanin Lausumisen Loppuun Saattamiseksi Tämä Ramadan

Kautta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.