Lacy Leadership

Success is Near

10 tapaa säästää rahaa kauneudenhoitotuotteissa

vaikka sanonta ”kauneus on kipua” on yleensä varattu bikinivahauksille ja epämukaville korkokengille, se koskee myös epämukavaa (ja aivan liian usein) ilmenevää suurta Bucks nimissä kauneus tuotteita ja palveluja. jotkut kauneuspilkut ovat täysin sen arvoisia. Mutta on myös todella tyydyttävää tietää, että olet juuri tehnyt paljon jotain, joten keräsimme kymmenen nero vinkkejä pisteytys palveluja ja grooming […]
kuva voi sisältää: Logo, tavaramerkki, symboli, sana, teksti, pommi, ase, dynamiitti, aseet ja kodin sisustus

vaikka sanonta ”kauneus on kipua” on yleensä varattu bikinivahauksille ja epämukaville korkokengille, se koskee myös epämukavaa (ja aivan liian usein) ilmenevää suurta Bucks nimissä kauneus tuotteita ja palveluja.

jotkut kauneuspilkut ovat täysin sen arvoisia. Mutta on myös todella tyydyttävää tietää, että olet juuri tehnyt paljon jotain, joten keräsimme kymmenen nero vinkkejä pisteytys palveluja ja grooming välttämättömyystarvikkeita ilman tyhjentää säästötilin.

Katso lisää

Etsi multitaskereita. Kuluttaja-ja rahansäästöasiantuntija Andrea Woroch ehdottaa moniajaviin kauneustuotteisiin siirtymistä. Osta poskitahrat, jotka tuplaavat huulikiillot, Meikkivoiteet, joissa on sisäänrakennettu SPF ja kosteusvoiteet, ja sauvat, joissa on toisella puolella ripsiväriä ja toisella eyeliner. Onko ylisuorittajien varastoimisesta taas hyötyä? ”Matkustaessa voi pakata kevyesti”, Woroch lisää.

tullut malliksi. Älä anna kalliita ylläpitomaksuja (varsinkin kun kyse on säännöllisistä puhalluksista ja värikosketuksista) pitää sinut pääsemästä täyteen hiuspotentiaaliisi. Sen sijaan, tutkia salon ohjelmia, jotka tarjoavat alennettuja palveluja niille, jotka haluavat antaa opiskelijoille kokemusta. Aveda-instituutissa asiakkaat voivat odottaa maksavansa noin puolet siitä, mitä Aveda-salongissa olisi, ellei vähemmän. ”Kun opiskelijat ovat ensimmäisessä vaiheessa, he usein tarvitsevat malleja harjoitella, ja nämä palvelut ovat yleensä ilmaisia”, sanoo Suzanne Bettendorf, Avedan toiminnanjohtaja Institute Development. Eikä tarvitse pelätä: ”opiskelijat valmistuvat klinikan lattialle merkittävien omistautuneiden teoria-ja harjoitustuntien jälkeen. Heitä valvoo myös lupakouluttaja koko palveluksensa ajan, hän kertoo.

Leiki meikillä. Haluatko ottaa kaiken irti meikistäsi? Meikkitaiteilija ja Sonia Kashuk Beautyn perustaja Sonia Kashuk ehdottaa leikkimistä intensiteetillä. ”Yhdestä huulipunaputkesta saa niin monta sävyä pois pelkästään käyttämällä huuliharjaa värin rakentamiseksi ja yhdistämällä huulikynällä sävyn säätämiseksi”, hän sanoo.

Katso netistä. Käyttöönotto rajoitetun ajan deal sivustoja, kuten Lifebooker, on osoittautunut todellinen peli vaihtaja kauneusalalla, jolloin ostajat enemmän vipuvaikutusta ja helppo alustan vertailla hintoja. Lisäksi listaus palvelut, LivingSocial, Groupon, ja (Bliss Spa regular) Gilt City tarjoavat alennettuun tositteita ja tuotteita, usein yli 50 prosenttia pois.

tullut kuponkiklipperiksi. Tämä on melko ilmeinen, mutta se voi myös säästää paljon rahaa. ”Tarkista sivustot, kuten kuponki Sherpa, joka yhteenlaskettu kauneus kuponkeja jossa voit löytää tarjouksia Bliss, Avon, Clarins, beauty.com, ja Sephora”, Woroch sanoo. ”Voit myös ladata sovelluksen mobiili kuponkeja tallentaa myymälässä. Lisäksi, voit kaksinkertaistaa alennuksen käyttämällä alennus lahjakortteja myymälöissä aiot ostoksia sivustoja Lahjakortti Mummo säästää vielä 10-25 prosenttia pois.”

Liity kanta-asiakasohjelmiin. ”Jos olet jäsenenä Shop Your Way Sears ja Kmart, saat usein ilmaisia Yllätyspisteitä lähetetään tilillesi”, sanoo More with Less Todayn perustaja Lori Felix. ”Summa voi vaihdella 5 dollarista yli 20 dollariin ja vanhenee tavallisesti muutamassa päivässä. Käytä pisteitä tilata suosikki meikki verkossa kmart.com. Uusi Shop Your Way-tili tulee myös kolmen kuukauden ilmainen toimitus ja mahdollisuus on ilmainen henkilökohtainen shopper, joka voi auttaa sinua löytämään meikki tuotteita.”

keräyspisteiden lisäksi Sephora Beauty Insiders saa syntymäpäivälahjoja ja säännöllisiä näytteitä ostoksineen ja voi ilmoittautua osallistumaan ilmaisiin kauneuskursseihin Sephora-myymälöissä.

osta irtotavarana. Jos jaat suihkun perheen tai kämppisten kanssa, etsi suosikkituotteidesi economy-koot tai monipakkaukset. Irtotavarana ostaminen säästää rahaa ja aikaa paluumatkoilla. Monet merkit tarjoavat myös bonustyylisiä pakkauksia, joissa on ylimääräinen kokeiluversio ja joskus täysikokoisia annoksia samasta tai uudesta tuotteesta. Kun suunnittelet ostosmatkaasi, yritä olla realistinen sen suhteen, kuinka nopeasti käyt kaiken läpi. ”Monissa kauneudenhoitotuotteissa on viimeinen käyttöpäivä, joten mitä vähemmän ostat, sitä vähemmän tuhlaat, jos et käytä niitä ennen kuin ne vanhenevat”, Woroch sanoo.

Shop around. ”En koskaan käy kaupassa vain yhdellä jälleenmyyjällä”, kuluttaja-ja säästöasiantuntija Candice Cerro Aragon sanoo.”Jos kyseessä on tuote, jota kuljetetaan useassa paikassa, vertaan hintoja ja katson, kenellä on parhaat tarjoukset kyseisellä hetkellä.”Hän neuvoo myös olemaan rajoittamatta itseään tunnettuihin kauneuskauppiaisiin. ”Jopa QVC ja HSN myyvät todella upeita kauneustuotteita erikoishintaan. Sen lisäksi he tarjoavat säännöllisesti lisäalennuksia tarjouskoodeilla ja joskus heillä on jopa rajoitettu erä tuotetta, hän kertoo.

Etsi narrit. Etsi netistä meikkipuikkoja, ja halvempien versioiden rinnalta löydät suosittujen kalliiden meikkibrändien arvioita. Voit myös etsiä geneerisiä versioita suosikki apteekki tuotemerkkejä, jotka ovat tyypillisesti esillä aivan vieressä. Löydät monia tuotteita ovat verrattavissa arjen niittejä.

Tallenna tyhjät. Taipumus pitää kiinni yhdestä tai muutamasta tuotemerkistä, kun raastavat tuotteita? Tarkista, palkitsevatko he kierrätyksen ilmaisilla tuotteilla. Kautta M. A. C.: n takaisin M. A. C. ohjelma, voit pisteet vapaa huulipuna valintasi kiitoksena palauttamisesta kuusi M. A. C. primary-packaging astiat joko varastossa tai postitse (vain käydä verkkosivuilla täyttää pikalomakkeen ennen lähettämistä). Vastaavasti Lush tarjoaa asiakkailleen ilmaisen raikkaan kasvonaamion vastineeksi viidestä tyhjästä, puhtaasta Lush-ruukusta, ja Kiehl ’ s awards-shoppailijoille ilmaisen matkakeräystuotteen jokaista kymmentä täysikokoista palautettua tuotetta kohden. (Molemmat tarjoukset ovat vain kaupoissa.)

Tykkää Allure Facebookista ja saat lisää kauneusuutisia ja päivittäisiä vinkkejä feediisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.