Lacy Leadership

Success is Near

10 parasta Moottoripyörämerkkiä vuonna 2021

levitä sanaa jos olet markkinoilla Moottoripyörä, huomaat on lukemattomia Moottoripyörä merkkejä valita. Kaikki nämä merkit moottoripyörien on hyvät ja huonot puolensa. Kysymällä Moottoripyörä ystäviä, mitä merkkiä mennä todennäköisesti kääntää ylös pitkä Moottoripyörä merkkejä lista. Kaikilla huippumoottoripyörävalmistajilla on uskolliset faninsa. Joten miten tunnistat parhaat moottoripyörämerkit puolestasi? haluat varmasti valita moottoripyörätyypin ja moottoripyörämerkin, joka sopii sinulle kuin […]

10 parasta Moottoripyörämerkkiä vuonna 2021

levitä sanaa

jos olet markkinoilla Moottoripyörä, huomaat on lukemattomia Moottoripyörä merkkejä valita. Kaikki nämä merkit moottoripyörien on hyvät ja huonot puolensa. Kysymällä Moottoripyörä ystäviä, mitä merkkiä mennä todennäköisesti kääntää ylös pitkä Moottoripyörä merkkejä lista. Kaikilla huippumoottoripyörävalmistajilla on uskolliset faninsa. Joten miten tunnistat parhaat moottoripyörämerkit puolestasi?

haluat varmasti valita moottoripyörätyypin ja moottoripyörämerkin, joka sopii sinulle kuin moottoripyörähanska. Haluatko tyyliä ja nopeutta? Ehkä harkita jonkin eurooppalaisen moottoripyörämerkin konetta. Ovatko luotettavuus ja vähäinen huolto ensisijaisia tavoitteitasi? Japanilaisen moottoripyörämerkin valmistama kaksipyöräinen saattaa olla juuri sitä, mitä olet hakemassa. Haluatko vahvan lausunnon? Amerikkalaiset moottoripyörämerkit tarjoavat runsaasti särmää.

auttaaksemme sinua iloisella moottoripyörämatkallasi listasimme sinulle 10 parasta moottoripyörämerkkiä suosion, luotettavuuden, muotoilun ja tehon mukaan.

Honda

Honda Motorcycles

aloitamme listamme, jota voi pitää yhtenä inspiroivimmista moottoripyöräyrityksistä. Hondan tarina alkaa toisen maailmansodan aikana männänrenkaiden valmistuksesta. Valitettavasti yhtiö on sodan runtelema, ja perustaja Soichiro Honda joutuu myymään epäonnistuneen liiketoimintansa. Visionäärinen insinööri käyttää myyntitulot Honda Motor Co: n perustamiseen. ja hän alkaa valmistaa moottoroitua polkupyörää.

vaatimattomista lähtökohdista Honda on kasvanut maailman suurimmaksi moottoripyöräyhtiöksi. Honda on myynyt perustamisensa jälkeen yli 300 miljoonaa moottoripyörää. Myyntimääränsä ja suosionsa vuoksi Hondaa voidaan pitää yhtenä maailman parhaista moottoripyöräyhtiöistä. Honda vastaa myös maailmanlaajuisesti myydyimmästä yksittäisestä moottoripyörästä: ikonisesta Honda Cubista.

 Honda - 10 parasta Moottoripyörämerkkiä 2021

Honda-10 parasta Moottoripyörämerkkiä 2021

tähän mennessä Hondalla on sormi piirakassa kaikilla moottoripyörälajeilla. Niiden valikoima ulottuu ylevästä ja ylellisestä 1800cc Goldwingista ja urheilullisesta CBR-sarjasta niiden tuhoutumattomiin CRF off road-pyöriin ja katumoottoripyöriin, jotka on suunnattu kaupunkiratsastajille. Eri ratsastuslajeissa Hondoilla on yksi yhteinen piirre: niitä kehutaan luotettavuudesta ja vähäisestä huollosta.
jos etsit jämäkkää ja luotettavaa pyörää, joka palvelee sinua vuosia, Honda saattaa olla yksi parhaista valinnoista.

Yamaha

Yamaha moottoripyörät

Yamaha on toinen japanilainen moottoripyörämerkki listallamme. Yamahan moottoripyörätehdas haarautui maailman suurimmasta pianonvalmistajasta. Sen alkuperä on edelleen mukana Yamaha logo-kolme risteävät ääniraudat. Jos meiltä kysytään, se vain lisää ratsastuksen runoutta!

Yamaha on tällä hetkellä maailman toiseksi suurin moottoripyöräyhtiö. Kaikista moottoripyörämerkeistä Yamaha saattaa nauttia suurimmasta fanijoukosta. Vuodesta 2004 lähtien Yamaha-tallin tähtenä on ollut legendaarinen MotoGP-kuljettaja Valentino Rossi. Monet hänen uskollisia faneja koskettaa vain Yamaha blue.

Yamaha palvelee kaikenlaisten moottoripyörien ystäviä. Alkaen ikonin PW50 lapsille 3 miljoonan dollarin, 1700cc V-twin, 24 karaatin kultaa Yamaha Roadster Chopper tuntija kanssa iso lompakko, Yamaha moottoripyörät span monenlaisia tieteenalojen ja siellä on jokaiselle jotain, onko se sportbike Ratsastus, off-road seikkailuja tai road Ratsastus.

Suzuki

Suzuki moottoripyörät

Yamahan tavoin Suzuki ei lähtenyt liikkeelle moottoripyörämerkkinä. Moottoroidun polkupyöränsä suosio kuitenkin elvytti yrityksen toisen maailmansodan jälkeen, ja 1970-luvun alkuun asti Suzuki rakensi vain kaksitahtisia moottoripyöriä. Suurin kapasiteetti kaksitahtinen Suzuki koskaan valmistettu oli GT750.

vuonna 1970 Suzuki voitti ensimmäisenä japanilaisista valmistajista motocrossin maailmanmestaruuden 250cc-luokassa. Samana vuonna Suzuki ajoi myös 500cc-luokan sekä maantieajossa että motocrossissa.

Suzukin urheilupyörät ovat moottoripyörämerkkien salainen ase. Vaikka globaalisti sporttipyörät eivät juuri vastaa moottoripyörämarkkinoita, joka neljäs myyty Suzuki on sporttipyörä. Suzuki GSX-R, puhekielessä kutsutaan ”jixxer”, tulee eri siirtymiä. Kaikki ovat moottoripyöräharrastajien rakastamia. Suzuki myy myös yhtä nopeimmista hyllyn ulkopuolisista kaksipyöräisistä, GSX1300R Hayabusaa.

 Suzuki - 10 parasta Moottoripyörämerkkiä 2021

Suzuki-10 parasta Moottoripyörämerkkiä 2021

sen lisäksi, että Suzuki dominoi urheilupyörämarkkinoita, se on kaksoisurheilijoiden ja maastopyöräilijöiden suosiossa. Niin paljon, itse asiassa, että kuljettajat ympäri maailmaa edelleen vaalia Suzuki dr650 yksisylinterinen dual-sport malli, joka ei ole nähnyt olennaisia muutoksia sitten 80-luvun. kuten Honda, Suzuki on tunnettu luotettavuus ja kestävyys – kaikki bonuspisteitä kirjassamme.

Kawasaki

Kawasaki Motorcycles

Kawasaki täydentää Japanin neljä suurta moottoripyörävalmistajaa – Japanin suurimpia moottoripyörävalmistajia ja jopa maailman huippumoottoripyörämerkkejä.

Kawasaki aloitti lentokonevalmistajana. Tämän vuoksi joissakin heidän varhaisissa moottoripyörissään on tunnus, jossa on ”Kawasaki Aircraft” polttoainetankissa. Kuvittele, miten siistiä olisi, jos se todella nousisi ilmaan!

 Kawasaki - 10 parasta Moottoripyörämerkkiä 2021

Kawasaki-10 parasta Moottoripyörämerkkiä 2021

Kawasaki on toinen moottoripyörämerkki, joka tunnetaan urheilupyöristään. Kawasakin nimi on lähes synonyymi sen ikoniselle Ninja-mallistolle. Useimmat näistä pyöristä ovat kirkkaan vihreitä, nopeita ja ketteriä. Nämä pyörät ovat varastaneet monien ratsastajien sydämet ja käynnistäneet runsaasti rata-autoilun tähtiä.

urheilupyörämallistonsa lisäksi Kawasaki on suosittu seikkailuratsastajien keskuudessa: heidän ikonista Kawasaki KLR650: tään käytetään yhä niin maailmanympärimoottoripyöräilyyn kuin viikonloppuseikkailuihinkin.

BMW

BMW Motorrad

BMW Motorrad on valmistanut moottoripyöriä vuodesta 1923 lähtien. Se on valmistanut lujasti suunniteltuja, hyväksi havaittuja moottoripyöriä jo vuosia. Mutta kun BMW: n pyöristä tuli hurjan suositun Long Way Round-sarjan tähtiä, se vakiinnutti asemansa uudelleen.

LRW-TV-sarjan myötä seikkailuratsastuksesta tuli lähes yhdessä yössä villitys. Ei ole yllättävää, että BMW näki itsensä mutaisen hulluuden kärjessä. R1200GS ja R1200GS Adventure muodostivat yhdessä vaiheessa lähes kolmanneksen BMW: n koko myynnistä. Siitä, ovatko nämä pyörät todella paras ajaa ympäri maailmaa, kiistellään ikuisesti. Yksi asia on kuitenkin varma: he sijoittavat BMW: n yhdeksi parhaista moottoripyörämerkeistä seikkailumarkkinoilla.

 BMW - 10 parasta Moottoripyörämerkkiä 2021

BMW - 10 parasta Moottoripyörämerkkiä 2021

adventure mania syrjään, BMW on myös tunnettu hyvin rakennettu urheilu polkupyöriä, sport tourers, kaupunkien moottoripyörät, ja street polkupyörät. Jos etsit arvovaltaa, erinomaista insinööritaitoa ja moottoripyöräbrändiä, joka puhuu puolestaan, BMW on oikea valinta.

Ducati

Ducati Motorcycles

Italialainen Ducati on yksi niistä moottoripyörämerkeistä, joihin ihmiset rakastuvat. Pyörissään Ducati sopii täydellisesti yhteen muodon ja toiminnan kanssa. Tuloksena on nopeita, asiantuntevasti valmistettuja pyöriä, jotka näyttävät nykyaikaisilta taideteoksilta. Kaiken kukkuraksi, aivan kuten aito italialainen nonnas ei koskaan muuta reseptejään, kaikki Ducatit valmistetaan edelleen käsin Italiassa.

Ducati kuuluu myös huippumoottoripyörämerkkeihin, jotka ovat menestyneet kilpa-autoilussa hyvin. Tämä lujitti brändiä entisestään ratsastajien sydämissä ja korvissa. Ducatin tavaramerkki V-twin Enginesin omaleimainen ääni lisää merkin viehätystä. Jotkut uskovaiset jopa uskovat, että ducatit ovat ainoita moottoripyöriä, joilla on sielu!

Ducati - 10 parasta Moottoripyörämerkkiä 2021

Ducati - 10 parasta Moottoripyörämerkkiä 2021

Ducati on tyylin kiistaton kuningas, joten jos etsit moottoripyörää, joka on enemmän kuin pyörä, mutta myös statement, tämä on merkki valita.

Triumph

Triumph Motorcycles

British Triumph on teknisesti yksi nuorimmista top 10-moottoripyörämerkkien listallamme. Nykyinen yritys aloitti valmistuksen vuonna 1984. He kuitenkin jatkoivat sukujuurta, joka on niittänyt mainetta vuodesta 1902 lähtien.

nuorena yrityksenä, jolla oli vanha vakiintunut nimi, Triumph tuli risteilijämarkkinoille Thunderbird-mallilla. Se sopii hyvin yhteen streetbike-merkkien kanssa Triumph Speed Triple ja sen pikkusisko Street Triple. Nämä upeat koneet olivat kirjaimellisesti Moottori uuden aikakauden menestyksen Triumph. Triumph Daytona valloitti vauhdinnälkäisten sydämet. Tiikerien valikoimalla Triumph onnistui saamaan siivun myös seikkailumarkkinoista.

Triumph - 10 parasta Moottoripyörämerkkiä 2021

Triumph - 10 parasta Moottoripyörämerkkiä 2021

lopulta Triumphin nimi kuitenkin kuuluu tähän parhaiden moottoripyörämerkkien listalle klassisten lookiensa vuoksi. Bonneville ja Thruxton ovat tuoneet vanhan uuteen, ja sen myötä määrittelivät café Racerin tyyliksi, joka tuli jäädäkseen.

KTM

KTM moottoripyörät

itävaltalainen moottoripyörävalmistaja KTM juontaa juurensa vuoteen 1934. KTM on yksi parhaista moottoripyörämerkeistä maastopyörille. Vuosien varrella KTM: n mallit ja värimaailmat ovat muuttuneet; vuonna 1996 KTM muuttui oranssiksi erottuakseen kentästä. Kiitos KTM: n vertaansa vailla Pariisi-Dakar kilpailu voittaa vuodesta toiseen, nykyään, KTM oranssi on yhtä ikoninen kuin Ferrari punainen.

KTM - 10 parasta Moottoripyörämerkkiä 2021

KTM - 10 parasta Moottoripyörämerkkiä 2021

1990-luvun lopulla KTM kokeili ensimmäistä kertaa maantiepyörien valmistusta. Koska KTM on yksi johtavista off-road-moottoripyörämerkeistä, se on auttanut KTM: ää sijoittumaan streetbike-brändien joukkoon. Vuodesta 2015 lähtien KTM on myynyt suunnilleen yhtä paljon maantie-ja maastopyöriä.

KTM on yksi suurimmista eurooppalaisista moottoripyörämerkeistä ja maailman parhaiden moottoripyörämerkkien joukossa. Etsitpä sitten tehokasta endurokonetta tai suuren kapasiteetin seikkailupyörää, harvat muut moottoripyörämerkit pystyvät kilpailemaan KTM: n räjähtävien moottoreiden ja erittäin kireän kilpakapasiteetin kanssa.

intialaiset Moottoripyörät

intialaiset Moottoripyörät

yksi ikonisimmista amerikkalaisista moottoripyörämerkeistä, intialaiset Moottoripyörät aloittivat tuotannon vuonna 1901. Indian nautti menestyksekäs pääsy markkinoille sekä kilpa kohtaus. Indian Motorcycle factory team saavutti ensimmäisen, toisen ja kolmannen sijan vuoden 1911 Isle of Man Tourist Trophyssa.

koettuaan paljon ylä-ja alamäkiä intialaiset Moottoripyörät menivät konkurssiin vuonna 1953. Suurin saavutus intialaisella moottoripyörällä tapahtui kuitenkin vuonna 1967: Burt Munro, 68-vuotias Uudesta-Seelannista kotoisin oleva Burt Munro, luotsasi voimakkaasti muokatun vuoden 1920 Intian tiedustelijan uuteen maanopeusennätykseen. Hänen 184 mph ennätys on edelleen voimassa, ja Intian moottoripyörät ovat tehneet historiaa.

konkurssien ja yrityskauppojen ketjun jälkeen Polaris otti intialaisen Moottoripyörän ohjat vuonna 2011. Sittemmin he ovat valmistaneet menestyksekkäästi erilaisia risteilijöitä, ja ikonisten juuriensa vuoksi intialaiset moottoripyörät ovat edelleen yksi rakastetuimmista amerikkalaisista moottoripyörämerkeistä. Jos etsit risteilijää, jolla on nimi, Indian on oikea tie.

 intialaiset-10 parasta Moottoripyörämerkkiä 2021

Intian-10 parasta Moottoripyörämerkkiä 2021

Harley-Davidson

Harley-Davidson Motorcycles

Harley-Davidson perustettiin vuonna 1903 Milwaukeessa, Wisconsinissa. Moottoripyörämerkki koki runsaasti vaihtelua koko viime vuosisadan ajan. Lopulta kuitenkin, se tuli ulos päälle uskonnollisesti uskollinen seuraajia maailmanlaajuisesti, lukuisia omistaja klubeja, tapahtumia ympäri maailmaa, ja lukemattomia kauppatavaraa. Moottoripyörämerkeistä Harley-Davidson on mahdollisesti maailman suurin ja kiistatta tunnetuin.

 Harley-Davidson - 10 parasta Moottoripyörämerkkiä 2021

Harley-Davidson - 10 parasta Moottoripyörämerkkiä 2021

Harley-Davidson-moottoripyörät tasoittivat tietä chopper-tyylille. Alun perin Harley-Davidsonit olivat isokokoisia risteilijätyyppisiä koneita. Viime aikoina merkki lämpeni kuitenkin myös pienemmille siirtomarkkinoille Harley-Davidson Street 750: n ja 500: n myötä. Lisäksi Harley-Davidson on uskaltautunut seikkailumoottoripyörämarkkinoille Pan America beastinsa kanssa, ja Pohjois-Amerikassa se myy kuin kuumakakut. Veikkaan, että se liittyy jotenkin Jason Momoan brändiin – mutta kiiltävät markkinointikuvat sikseen, Pan America näyttää lupaavalta.

Harley-Davidson valmistaa myös Livewire-nimistä sähkömoottoripyörää, joka on tarkoitettu kaupunki-ja seikkailuratsastukseen. Tunnetuksi – jälleen kerran-Ewan McGregor ja Charley Boorman Long Way Up-sarjassa, jossa duo ratsasti kahdella Livewirellä Etelä-Amerikasta Los Angelesiin, Harley Davidson todistaa, että he ovat valmiita haasteeseen uskaltautua syvälle uusille vesille.

piditpä sitten cruiser-moottoripyöristä, katupyöristä, sähkökoneista tai suuren kapasiteetin seikkailupyöristä, Harley-Davidson on moottoripyörämerkki, joka ei tarvitse esittelyjä ja pitää kiinni alkuperästään amerikkalaisena, kromikoristeisena, tehokkaana pyöränä. Jos tämä on sinun juttusi, Harleyn kanssa ei voi mennä vikaan.

mikä on maailman myydyin moottoripyörämerkki?

kukaan ei halua jäädä jumiin valtatien varteen ihmettelemään, miksi heidän moottoripyöränsä ei tee työtään. Siksi luotettavuus on tärkein prioriteetti, vaikka jokaisen koneen luotettavuuteen vaikuttavat Ikä, huoltohistoria ja käsittely.. Moottoripyörämerkeilläkin voi olla jotain tekemistä asian kanssa. Mitkä ovat siis luotettavimmat moottoripyörämerkit?

luotettavimpien moottoripyörämerkkien listan kärjessä ovat Yamaha, Kawasaki ja Victory. Vastaavasti 11 prosenttia, 15 prosenttia ja 17 prosenttia pyöristään vaativat pikaista korjausta. Nämä kolme ovat turvallisia valintoja pitämään pyörät pyörimässä. Valitettavasti Victory joutui sulkemaan tuotanto-ovensa. Siksi tämä luotettava moottoripyörämerkki ei päässyt listallemme top 10 moottoripyörämerkeistä.

Hondalla ja Suzukilla ei ole samoja lukuja ilmoitettavana. Mutta nämä suositut moottoripyörämerkit pidetään samalla tasolla muiden japanilaisten moottoripyörämerkkien kanssa, kun kyse on luotettavuudesta.

Harley Davidsonin yhdysvaltalaiset lippulaivamoottoripyörävalmistajat ovat luotettavuusasteikolla verrattavissa italialaiseen Ducatiin ja brittiläiseen Triumphiin. Luotettavuustikkaiden pohjalla ovat Can-am ja BMW. Yli 40 prosenttia pyöristä vaatii pikaista korjausta.

mitkä ovat pahimmat moottoripyörämerkit?

olemme katsoneet parhaat moottoripyörämerkit. Ei kuitenkaan unohdeta joitakin suosittuja moottoripyörämerkkejä, joita kannattaa välttää. Mahdollisesti luotettavuutensa vuoksi Can-Am saa melko alhaiset kuluttajaluokitukset. Moto-Guzzi ei myöskään vastannut omistajien odotuksia. Moottoripyörämerkkien listan häntäpäässä saattaa silti olla Royal Enfield. Vaikka RE on yksi suosituimmista moottoripyörämerkeistä Intiassa, Royal Enfield jättää usein päivittämättä kaksipyöräisiä Yhdysvaltain markkinoille.

sen sijaan moottoripyörien omistajat arvioivat parhaiksi moottoripyörämerkeiksi Yamahan, Hondan ja Kawasakin.

joten nyt tiedät…

kun parhaat moottoripyörämerkit on lueteltu tässä, olet askeleen lähempänä täydellisen kaksipyöräisen löytämistä. Valinnanvaraa riittää, ja jokainen moottoripyörämerkki tuo pöytään jotain ainutlaatuista. Se voi olla tyyli, muotoilu, toiminta, luotettavuus, tai yhdistelmä kaikkia, ja lopulta, se on jopa voit valita, mikä toimii parhaiten. Parhaat japanilaiset moottoripyörämerkit, kuten Yamaha, Suzuki, Honda ja Kawasaki, tarjoavat luotettavuutta ja suorituskykyä. Italialaiset moottoripyörämerkit kuten Ducati kertovat tehosta ja tyylistä, kun taas saksalaiset pyörämerkit kuten BMW tunnetaan erinomaisesta muotoilustaan ja laadustaan. Brittiläiset moottoripyörämerkit kuten Triumph on suunnattu cafe racer-nostalgisille pyöräfaneille, ja yhdysvaltalaiset moottoripyörämerkit kuten Indian tai Harley-Davidson yhdistävät perintöä, statementia ja tehokkaita moottoreita.

jos kaipaat vielä opastusta matkalla parhaaseen pyörääsi, tsekkaa vuoden 2021 parhaat moottoripyörät. Ehkä se voi osoittaa ohjaustangon oikealle tielle-tai maastoon!

Mietitkö, miten voit suojata pyöräsi?
Check out Monimoto smart trackers

Spread the word

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.